Kärsämäellä

ainaski yks mulukku esko.
Ilmoita

Onhan senyt yks oltava.muuten ei tiijettäis niistä ollenkaan.
Ilmoita
pittää olla meleko mulukku että on jounia mulukumpi
Ilmoita
ja sitten tämä keskustan ruma pikkutyttö jolla on punainen tukka ja hyppii väärien miesten silmille.
seuraavalla kerrall kun näemme saat yllätyksen.
kunhan tuut sielt kolostas ulos sen hintin näköisen poikakaveris kanssa.
muista että sitä saa mitä tilaa.
1 VASTAUS:
Elä sinä wannabee suuri pikku ukko ulise säälittävä puna pottunokkanen juoppo siimakäsi sua ei säikähdä paimenpojan lammaskaan 😂😂🤣🤣
+Lisää kommentti
hahah, se voidaan vielä ottaa selville....
sen jälkeen imet pillillä pitkään.
Ilmoita
"Elä sinä wannabee suuri pikku ukko ulise säälittävä puna pottunokkanen juoppo siimakäsi sua ei säikähdä paimenpojan lammaskaan 😂😂🤣🤣"

taitaa tytöllä viirata päässä pahasti ei ole normaalia käytöstä tuon kokoisena sinttinä rääkyä täällä. olet itse katkaisuhoitoa vailla ja sinut voidaan helposti ohjata hullujen huoneelle parilla soitolla koska sinut kyllä tietää koko kärsämäki.
joskus voi se oma ulinasi vielä mennä väärään osoitteeseen ja sitten et uskalla enää ovestasi ulos liikkuakaan. meinasitko että viinauholla pärjäät kun seuraavalla kerralla saatkin turpaasi.
Ilmoita
juoppohullun pikkutytön niittaamiseen ei tarvi ku yks napakka isku vastapalloon niin itkee taas maassa ja ruikuttaa huumeriippuvuuttaan.
ihme ettei tätä säälittävää kitisijää ole vielä laitokseen ohjattu. ryyppää viikonloput ja uhkarohkeesti on valmis haastamaan kenet tahansa.
no omapa on asiasi mutta muista että joskus saattaa tulla oikein kunnolla selkään kun liikaa rääyt ja vittuilet ympäri pitäjiä.
muuta sanottavaa minulla ei tähän asijjaan enää ole pallo on sinulla tästö eteenpäin.
seuraavalla kerralla paat nää asiiat mielees.
1 VASTAUS:
Haukut väärää puuta en oo mikään tyttö enkä tiijä kenen kanssa teillä on riitaa ja minkätakia, en vain pidä sinusta koska olet niin vaikea luonne ja sen takia halusin vähän näpsästä koska tuli tilaisuus. Hullu vauhkoaja näyt vielä kaiken lisäksi olevan ei ole normaali ihmisen käytöstä en ihmettelisi vaikka olisit linnassakin istunu. Rauhutu jo helevetti vie kuolet vielä verenpainetautiin tuota menoa.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kärsämäellä

ainaski yks mulukku esko.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta