Hupiukon touhua

anonyymi_n2g

On kyllä tällä ukolla sähläämistä turroo ja turroo kirroo ja kirroo eikä mikkää oo hyvä oppisit ees kunnolla tekemään etkä tuollalailla nykimällä vatuloimalla seheltäs ampusit kuuhu jo ihtesi metsäman

https://www.youtube.com/watch?v=MQEsY1shX2U

22

118

  Vastaukset

  • Turroomista se on viimeisen päälle.....varmaan on ferkun hydrauliikassa heti puolet paskaa. Ei ole mittää tajua miten letkuhommia tehhään...hiekassa pyörittellöön kaikki osat ennen asennusta....suojatulpista ei ole tietokaan?

  • Vaikka monesti neuvottu niin ei tajua rasvarässin patruunan vaihtoo.
   Aina saatana kilometri männänvartta pihallaSen pitää mennä männän läpi sisään.

  • Jonnii joutavaa pulun passaa tuo hitsaamis jäläki,ostas kerralla uuden niin tarviis perseillä jonnii joutavaa.

  • Pitäs opetella puukuorman tekoo metaämanin puut kuormassa miten sattuu....

  • Ennen vanhaan metsälautakunta pisti metsän hakkuukieltoon kun isäntä alkoi omatoimisesti tolskata metsäänsä pilalle. Kyllä metsänomistajien pitäisi jättää metsiensä hakkuut ammattilaisille jos tieto ja taito ei riitä.

  • <br>
   Kun muistelee 60- lukua niin kaikki Youtubessa esiintyvät suomalaiset maaseudun hahmot elivät ja touhusivat omalla kylällä. Nyt autioituneella maaseudulla yhtenäiset hahmojen asuttamat kylät alkavat olla harvinaisuuksia. Joku eläkeläinen, yksi toimiva maatila ja yksi kylälle muuttanut mutta muualla työssä käyvä perhe ei paljon kylän hahmoluetteloa virkistä.

   • Niin ja senpä takia Metsä man tyypit ovat arvokkaita. Tuskin moni tuusniemeläinen pystyy samaan: käy vuorotyössä ajaen sata kilsaa per työpäivä kelissä kuin kelissä ja sen jälkeen jaksaa olla kiinnostunut koneista ynnä metsästä ja välittää kokemuksia joltisenkin laajalle seuraajajoukolle. Hattu nousee moiselle.


  • Kyllä tuollaiselle noitumiselle ja yhtenään kiroamiselle ei nouse minkäänlainen hattu, ei pipoa edes viitsi kohottaa kun aikamies ei ymmärrä mitään edes jumalattomasta sivistyksestä.

   en viitsi enää moista katella.

  • Tietäkkee että nykyinen metsälaki antaa aika vappaat kädet metsän käsittelyyn. Ainoastaan uudistamista valvotaan, satunnaisilla otoksilla.

  • Nyt se meni sinne montulle huutamaan kun kumivene oli jäänyt lumeen. Ihan uskomatonta touhua. Mitä hiton hatun noston arvoista joku voi nähdä tuollaisessa mesuamisessa ja kiroilussa?

  • Nyt meni överiks. Todellisen karvansa paljasti. Ei tarvihe ihmetellä minkä taatta asiat on niinku on. Kukkaan ikkään lähe tuota mesuamista kahtomaan. Jos tuo kaivannookaan.

  • Nyt se sitten haukkuu tiehoitokuntaa huonosta tien pidosta. Osallistuuko itse edes tiekunnan kokouksiin? Yleensä suurimmat valittajat ovat sellaiset yksityisen tien osakkaat jotka eivät osallistu edes tiekokouksiin. Kun pelkäävät että itse joutuvat toimitsijamieheksi tai hoitokunnan jäseneksi. Metsäman pitää valita tiekunnan toimitsijamieheksi niin saa järjestää tienhoidon niin hyväksi kuin tieyksikkö maksuilla ja kunnan avustuksilla pysttyy.

  • "Tietäkkee että nykyinen metsälaki antaa aika vappaat kädet metsän käsittelyyn. Ainoastaan uudistamista valvotaan, satunnaisilla otoksilla."
   Ei todellakaan uusi metsälaki anna metsänomistajalle oikeuksia tolskata metsässään miten sattuu. Vaan metsänomistajalle annetaan vapaus valita vaihtoehtoja yhdessä metsäammattilaisten kanssa omien metsiensä hoitoon. Kyllä tässä maassa jos annetaan metsänomistajille vapaa valta tolskata omin päin metsissään pelkän "minä kyllä tiiän" tiedon perusteella niin saattaisipa Suomen metsäomaisuus muuttua pelkäksi raiskioksi.

  • Suomessakin oli ennen muinoin käytössä harsinta hakkuu jossa valittiin vain metsän parhaita puita kaadettaviksi niin kyllä siellä ahneen harsijan metsässä oli muutamassa vuosi kymmenessä pelkkää polttopuuta.

  • Jos metsän omistaja ei hoida nuoria metsiä harvennuksia ajallaan vaan antaa metsän kuivua pystyyn niin kyllä siinä pitää metsänomistaja tuomita sakkoihin metsänhävittämisestä ja velvoittaa uudistamaan tappamansa metsä.

  • Tuolla Pielaveen tukkupuuhuru-ukolla se vasta hupiukon touhuo on, kun eelen käveli kannokoitaan esittelemässä ja näytteli niitä kuusen taimias jotka on itäny sillon ison metän aikana ja ovat jo ainaki kymmenen suotta vanhoja. Niistä ei kasva pojan pojillekkaan minkäänlaista mehtää, ei tiijä mittää se mies metänhoijosta, rahat vain pois puista ja aukiot hoitamata. siinä olis jo hyvä taimikon alaku kun olis heti hakkuun jäläkeisenä kesänä tehny konekylyvön ja oikea kaivuri olis tehny muutamassa tunnissa tuonvertaset naverot. Vaan eestään sen löytää, minkä jälkeensä jättää. Kyllä Tuusniemen pojat on siihen nähe metänhoitajie.

  • Jos vastaat kännykkään nostamalla kännykkä korvalle niin se on sakon paikka mutta jos kuvaat älypuhelimella Youtubeen elokuvaa niin se taas ei ole sakon arvoinen rike. Eli tästä lähtien jokainen puhelimella autossa soitteleva ja viestejä näpyttelevä voi vedota, että tupetin.

  • Tieliikennelaki sanoo näin:
   "Radio- tai televisiovastaanotinta, muuta äänen- tai kuvantoistolaitetta taikka viestintälaitetta ei saa ajon aikana käyttää siten, että laitteen käyttö voi haitata ajoneuvon hallintalaitteiden käyttöä tai muuten häiritä kuljettajan keskittymistä liikenteeseen."

  • Varmaan luuloo olevansa yksityistiellä ja saavasa tehhä mitä lystää. Tielakia ei tunne eekä parin sentin lumessa piässy mihinkään.

  • EI jaksa kahtoa tuollaista remontin tekoa, viis sekuntia niin jo on ensimmäinen karvajalaka suussä !

   hietikossa pyörittää kaikki osat moneen kertaan kuin leipuri hohoijaa .

  • Säälittämmään tuo raukka on minnuu ruvenna kun sittä kommentoinnista kiukuttelloo kun varsin aena sitä joku härnövää. Oon luullu jotta nää vilimot on tehty huumoriksi van tosissaan tuo raukka näöttää leikkivän nuilla rommuilla ku suuttuu.

  • Todellakin nyt hän kiukuttelee jo aivan oikeista asioista tehdyistä kommenteista, esim. hallin siivouksesta ja aivan isällisistä neuvoista.
   Taitaa kuitenkin tulla paineita niistä "lisäansioitten" hankkimisesta, kun kiukku vaan kasvaa ja vaikka itse on julkisuuteen pyrkinyt.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   293
   6487
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   89
   4280
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   142
   1599
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   70
   1333
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   92
   800