Ylläpidolla peiliin katsomisen paikka

karppi4

Ei taida tosiaan ylläpito tietää mitä tarkoittaa sananvapaus. Se on oikeus ilmaista mielipiteensä huolimatta siitä ottaako joku herneen nenäänsä. Solvaukset ja henk. kohtaiset valheet on eri juttuja. Kuten yhteiskunnassa on huomattu monet ps edustajat on saaneet sakkotuomioita kun ovat kriittisesti kierjoittaneet muslimeista ja ihan aiheesta, olen muutamia kirjoituksia nähnyt ja totuus on että ne ovat tosi juttuja ei keksittyjä, en voi uskoa että suomessa saa totuudenkin kirjoittamisista tuomion, valheitako pitäis kirjoitella. Ylläpito harjoittaa kunnon sensuuria mutta onneksi on keinot ilnmaista se toisaalla. Tulee mieleen suomen hallitus ja suvakki puolueet, se tekee kipeää kun ns. turvapaikanhakijat syyllistyy esim. raiskauksiin, heti tulee että tekeehän sitä suomalaiset miehetkin, joo mutta kun turvapaikkaa hakee silloin pitää olla yhteiskuntakelpoinen.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sana-on-vapaa

      Tässä kriittistä kannanottoa ja empiirisesti faktapohjaista: Lähi-idästä ja Afrikasta maahan tunkeutuvat, enimmäkseen nuoret muslimimiehet, eivät ole sitä väkeä, jota Suomi tarvitsee yhtään mihinkään. Pääosin kouluttamatonta ja sivistymätöntä koraani elämänohjeenaan, nämä ovat sietämätön yhdistelmä ja rasite veronmaksajille. Ja kuin bonuksena tälle, näiden alttius etenkin naisiin ja tyttöihin kohdistuviin seksuaalirikoksiin on omaa valtaisaa luokkaansa vrt. kantaväestön vastaaviin rikoksiin.

      Tämä ei ole vihapuhetta, vaan helvetin vihaista puhetta ja kohteena pääasiassa surkea hallitus, joka sallii kaiken tämän paskan piiloutumalla joidenkin aikansa eläneiden "kansainvälisten lakien" taa!

      Toivottavasti perussuomalaiset saavat nyt ison vaalivoiton. Ainut puolue, joka selkeästi pitää kansan puolta tätä hulluutta vastaan.

      • niinvaanon

        kannatuksen hurjasta noususta päätellen presut saanee suuren voiton vaaleissa


    • Mediatarkkailija

      Valtamediaan kuuluva Aller Media hankki Suomi24:n juuri siksi, että voisi valvoa ja sensuroida foorumin poliittista keskustelua.

      Ja tiedän varmasti, että sivusto ottaa käskyjä RKP:n puoluetoimistolta.

    • xxxgxxgg

      Totuudenpuhujalle ei tunnetusti yösijaa löydy mistään päin maailmaa. Neuvostoliitossa oli aikoinaan valtava vankileirien saaristo, Trump on USA:ssa valtavan loanheiton kohteena ovat kuten perussuomalaiset Suomessa.

    • töttöörtöööl

      Sine olla rasismus ja tyhme ujjo sebånkun vaan sössösttöt.

    • Suoli.24

      ME PÄÄTÄMME edelleen mitä TÄÄLLÄ kirjoitataan ja luetaan.

    • eikotimaata

      Mitäs se ylen maahanmuuttoillat oli aikanaan

      vihaa suomalaisia kohtaan-pakkosuvaitsemistako

      meniköhän kaikki lain mukaan

      lue islam ja seksi googlehaku niin varmaan tiedettiin mitä saadaan suomeen

    • Turakainen

      "Ei taida tosiaan ylläpito tietää mitä tarkoittaa sananvapaus. "

      Julkaisijalla on tienenkin täysi oikeus tehdä (lähes) mitä tahansa koska omistavat julkaisun. Eivät toki saa kirjoittaa viestejä toisten nimissä eivätkä saa muuttaa kenenkään viestin sisältöä toiseksi, mutta dellata saa. Tai oikeastaan, ehkä saavat tehdä ihan mitä tahansa kunhan ovat sen kirjanneet pienellä fontila sääntökokoelmaansa.

      "Se on oikeus ilmaista mielipiteensä huolimatta siitä ottaako joku herneen nenäänsä."

      Täsmällen noin on USA:ssa. Meillä on lain voimainen sensuuri ja vajaamieliset juomarit "oikeuslaitoksissa" jotka "tulkitsevat" lakia aivan miten niitä huvittaa: https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001 ja siellä 11 luku 10§.
      -
      He jotka tuhoavat mielipidekirjoituksia päätyvät tuhoamaan ihmisiä.

      • Mediatarkkailija

        Valtamedialla on oikeus julkaista mitä tahansa, mutta vastamedialla ei. Suomen valtamedia toimii yhteäisesti kuin olisi oma punaviherkelta-puolueensa, jolla on lähes monopoli tiedotuksessa.

        Suomen valtamedia pettää kansansa, demokratian ja mediaetiikkansa. Tuota faktaa ei saa tuoda missään esille, koska valtamedia ilmoittaa, että se ei "keskustele toimituslinjastaan"? Vaikka juuri SIITÄ pitäisi keskustella aifdossa demokratiassa eli kansanvallassa!


      • Turakainen
        Mediatarkkailija kirjoitti:

        Valtamedialla on oikeus julkaista mitä tahansa, mutta vastamedialla ei. Suomen valtamedia toimii yhteäisesti kuin olisi oma punaviherkelta-puolueensa, jolla on lähes monopoli tiedotuksessa.

        Suomen valtamedia pettää kansansa, demokratian ja mediaetiikkansa. Tuota faktaa ei saa tuoda missään esille, koska valtamedia ilmoittaa, että se ei "keskustele toimituslinjastaan"? Vaikka juuri SIITÄ pitäisi keskustella aifdossa demokratiassa eli kansanvallassa!

        "Valtamedialla on oikeus julkaista mitä tahansa"

        noin ei ole, vaikkapa nazismin/hitlerismin ylistäminen varmasti veisi toimittelijan tai päätoimittelijan "oikeus"istuimeen tuomittavaksi.

        Wanhamedioiden valta perustuu siihen että ne voivat jättää agendaansa sopivasti kertomatta uutia kokoaan tai kertovat vain agemndaansa sopivan osan (eli kuten sanoit pettää lukijakuntaansa) sekä siihen että ne voivat julkaista tarkoitushaluisia mielipidettä muokkaavia valheita, mikään laki ei sellaista kiellä. Sen sijaan totuutta ei saa kukaan sanoa esim mulimien, arabien somalien, tms älykkydestä, sellainen on lailla kielletty. Agendaan sopivia valheita saa julkaista, kuten sen matu-taaperon kuva v2015 loppukesästä, kuolleena Välimeren rannalla ja iskä pillittää vieressä. Todellisuudessa iskä tarvitsi uudet tekohampaat ja siksi oli koko perhe lähtenyt tekareiden hakureisulle mutta muija ja kaksi taaperoa "hukkuivat" koska he vain valuivat iskän käsistä yksi toisensa jälkeen, kuin ihmeen kaupalla iskä itse selvisi hurjasta muutaman kilometrin pituisesta merimatkasta hengissä.


    • Ja taas joku on vaatimassa sananvapauden rajoittamista. Miksette ota selvää siitä, mitä sananvapaus oikein tarkoittaa?

      • Sääliksikäy

        Kerro sinä siimahäntä. Jos et ole jo eksynyt egoosi tai tukehtunut ylenmyyden tunteeseen muita ihmisiä kohtaan.


      • Sääliksikäy kirjoitti:

        Kerro sinä siimahäntä. Jos et ole jo eksynyt egoosi tai tukehtunut ylenmyyden tunteeseen muita ihmisiä kohtaan.

        En toki koe pääsääntöisesti kovinkaan paljoa ylenmyydentunnetta muita kohtaan, mutta tällä foorumilla se nyt vaan ei oikein ole vältettävissä.

        Sananvapaus on montaakin asiaa. Tässä keskustelussa ollaan huolissaan lähinnä yksityisen toimijan alustallaan harjoittamasta jälkisensuurista. Joka kuuluu sananvapauden piiriin. Jos minä perustan verkkopalvelun jonka julkaisuista olen vastuussa, on minulla myös oikeus poistaa julkaisuja jos ne eivät minusta palveluun sovi. Ihan sama, kuin lähettäisit viestisi sanomalehteen, joka jättäisi ne julkaisematta, sillä erotuksella, että foorumin luonteesta johtuen tarkistukset tehdään jälkikäteen.


    • StalinistiSensuuria

      Lehtien ja television toimittajakunta ja kaikenmaailman sensuurisepot on asennevammaistettu poliitikkojen ja virkamiesten yksisilmäisellä mielipidevainolla.

      "Jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan" -mentaliteetilla tuo yhdenasianliike nujertaa kaiken toisinajattelun mahdollisuudet ja uhittelee siitä jopa rikostuomioilla.

      Tuon "vankileirien saariston" perillisten toiminta on saatava yleiseen tietoisuuteen ja tuomio siitä on annettava viimeistään vaaleissa.

    • Valtamediat

      Ei pidä ottaa asioita niin vakavasti.
      Ja pitää muistaa se että, Aller Media hankki Suomi24:n omistukseensa.
      Kyllä omistavat tahot saa pitää omiensa puolta. Ja jakaa sitä omaa linjaansa.
      Meille palstalaisille.
      Jos jostain tuntuu että se on kohtuutonta. Niin perustakoon oman yhtiön, ylläpitämään vastaavia.
      Keskustelupalstoja.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5088
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3337
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1010
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe