Tuleeko nyt SDP ja sössii koko homman ja johtaa maan tuhoon?

erterterterter

Homma on nyt erinomaisesti porvarihallituksen hallussa: köyhyyttä on vähennetty merkittävästi kun hallituksen kiky-toimilla on saatu 140 tuhatta työtöntä työllistymään. Maan talous on vahvassa kasvussa, maassa vallitsee työvoimapula , lainaa lyhennetään ja kansalaisten usko talouteen on vahva. Matuvyöry on saatu tyrehtymään vetovoimatekijöiden karsimisella ja maata puhdistetaan tänne tulleista matuista pakkopalautusten avulla.

Ei kai vaan suomalaiset ole niin tyhmiä, että haluavat tämän hyvän kehityksen päättyvän äänestämällä SDP maan johtoon??

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kökkäreenviilunkia

      Ne 140 tuhatta on kuntouttavassa työssä, eli palkattomassa työssä. Älä sinä mene tilastovilunkiin.

      • tilastoitu_kuten_aina

        Syksyllä Tilastokeskus tutki, että uusista työpaikoista 85% oli kokopäiväisiä


      • kunnon_huijaus
        tilastoitu_kuten_aina kirjoitti:

        Syksyllä Tilastokeskus tutki, että uusista työpaikoista 85% oli kokopäiväisiä

        Pari tuntia viikossa poistaa työttömänä olon, joten olet kokopäivätyöllinen.


      • yritä_ymmärtää_asioita

        Et ymmärrä että "kokopäivätoiminen" on vasta kun tekee noin 37 tuntia viikossa ?

        Et huomannut että EU-alueella on jostain syystä sovittu että "työllinen" on jo yhden viikkotunnin työnteolla. Näin on ollut vuosikymmeniä.
        Aika merkityksetöntä Suomessa muuten kuin opiskelijoiden työnteossa


    • Nyt.taas.sama

      Mikähän puolue se oli joka Aho/Viinanen jälkeen nosti maan.

      • Todellisuus

        Ahon ja Viinasen menokurilla se maa nostettiin. Sitten olikin hyvä toteuttaa jakopolitiikkaa ja panna kaikki menemään.


    • Ensimmäinen. "köyhyyttä on vähennetty merkittävästi"

      -päinvastoin, ennestään köyhiltä on vähäisetkin yhteiskunnan tarjoamia tukia karsittu. Tiedäthän, että ennen suppolaakin EU valitti Suomen liian pienestä sosiaaliturvasta.

      Toinen. "maassa vallitsee työvoimapula , lainaa lyhennetään ja kansalaisten usko talouteen on vahva. "

      Kolmanneksi. Joka ikinen kerta viimeisen 40 vuoden aikana, kun konkarit tahi lantajuntit on ollut päättämässä, niin vasemmisto on joutunut korjaamaan sekoilut.


      -Lainaa ei ole lyhennetty senttiäkään sitten Lipposen (SDP) kauden. Työvoimapula ei voi olla, koska 350000 on ilman palkallista työtä. Lisäksi Yt on melkein joka päivä.

      • Amalia_Negersson

        Työvoimapulaa on rajoitetuilla aloilla ja niihin eivät kelpaa kantaväestön" väärän" koulutuksen saaneet eikä islamilaiset huippuosaajat.


      • tuokaa_tehdas_kotiin

        Työvoimapulan aiheuttaa muuttohaluttomuus kun työttömyyskorvaus on niin iso

        Asun lapsuudenkodissani HSL-kolmosvyöhykkeellä. Täällä oli tämä ok-talo ja perhe isälläni, joka kävi töissä kauimmilaan Raahessa ja Kuopiossa


      • valettataas

        Tuota samaa valetta olet toistanut kokoajan, että Lipponen olisi lyhentänyt valtion velkaa. Lipposen hallitus ei sitä tehnyt, vaan myi kaikki roskaluotot, kuten valtion ARA-lainat vartavasten Irlantiin perustetulle roskapankille. Sinne siirrettiin myös muut roskaluotot, jotka osoittauivat ongelmallisiksi. Näin saatiin Suomen valtion tasetta korjattua ja Suomi Eurokuntoon jotta päästäisiin Euroopan rahaliittoon Emuun. Irlannissa sijaitsevassa roskapankissa, lainat ovat edelleenkin Suomen valtion velkaa vaikka se on pyyhitty valtion taseista, mutta maksaja on Suomi.
        Kaiken lisäksi Lipposen hallitus myi Kemiran lannoitetuotannon norjalaisille ja rahat pistettiin valtion kassaan. Lannoitteiden hinta tuplaantui sen jälkeen.


    • Köyhäomanonnensanojassa

      Eihän vasemmisto ole luvannut kuin köyhimmille eläkeläisille vähän leipärahaa lisää,ka jo siitäkin itketään. Oikeisto ei lupaa mitään,ei työtä eikä sosialiturvaa. On vain sattuman kauppa että työllisyyttä on saatu parannettua ja se lähinnä että maailmalla ei ole ollut suurempaa lamaa nyt yli kymmeneen vuoteen.

      Oikeistohallituksella ollut hyvä tuuri,eihän he ole mitään aktiivisia toimia edes esittäneet työllisyyden parantamiseksi,ainoastaan leikkauksia ja rikkaiden verohelpotuksia.
      Köyhimmät ja työttömät on vaan pistetty enemmän itse löytämään työtä ja leipää,ei hallitus niitä työpaikkoja ole järjestänyt mikä on väärin,mitä maa tekee hallituksella mikä ei hoida hommiaan oikein. Hallituksen ensisijainen tehtävä on taata kaikille kansalaisilleen toieentulo,nyt kansalaiset on vain laitettu se itse tekemään itselleen,mikä on väärin.

    • Kova_Informaatiosota

      Informaatiosota alkaa.

      SAKSDP plus YLE ja HS ankarasti hössöttävät toissijaisia peittääkseen vuosien 2011-2015 voimatrion Urpilainen-Ihalainen-Rinne tuhotyöt.

      Halitusrintama yrittää mölinän keskelle tuoda järjen ääntä muistuttaen hallituskauden saavutuksista. Päällimmäisinä talouden ja työllisyyden nousu.

      • kruuna_tai_klaava

        Brexit on hyvä esimerkki kansan manipuloimisesta populistien tueksi. Pelottaa.


    • haluatkotappaajakiduttaa

      Onhan se helvettiä että demareiden Onni hoivayhtiössä ei ole kidutettu ja tapettu vanhuksia ahneuden vuoksi kuten kokoomuspoliitikkojen johtamissa Esperissä, Attendossa ja Mehiläisessä.

      Nyt koko kansa äänestämään lokoomusta, niin saadaan nopeasti keski-ikä vuosia alemmas. Kokoomuslaiset vakuutusyhtiöt säästävät miljardeja, minkä lisäksi matubisneksiin ja yritystukiin saadaan lisämiljardeja.

    • kokkareella_lyö_tyhjää

      Kukaan muu ei kirjoita noin typeriä juttuja kuin kokkare. Muuhun kun
      ei pysty, paitsi kusettamiseen.

    • SOSdeepee

      Kaikki tuli ihanasti rempalleen.

    • Sosialistisdemokraatti

      Jo lapsikin ymmärtää, että mitä enemmän ihmisille jaetaan rahaa sosiaalisina tulonsiirtoina, sitä parempi ostovoima heillä on ja sen enemmän kauppa käy ja talous pyörii. Sitä enemmän yhteiskuntaa saa puolestaan veroja, joita voidaan sitten jakaa sosiaalisina tulonsiirtoina, jolloin ostovoima lisääntyy ja taloudella menee sen lujempaa.

      Pitäkää hatusta kiinni, jos SDP:n talouspolitiikka voittaa vaaleissa. Talous
      näet lähteee lentoon lujempaa kuin Levin hissit.

      • erterterter

        Onhan tuo sosialismin ihanuus nähty jo Venezuelassa ja sitä ennen myös muutamassa muussakin maassa. Etelä-Amerikan valtioista korkein elintaso on Chilellä, jossa sosialistinen vallankaappaus estetiin oikeistolaisella vastavallankumouksella.


      • Suomessa_ei
        erterterter kirjoitti:

        Onhan tuo sosialismin ihanuus nähty jo Venezuelassa ja sitä ennen myös muutamassa muussakin maassa. Etelä-Amerikan valtioista korkein elintaso on Chilellä, jossa sosialistinen vallankaappaus estetiin oikeistolaisella vastavallankumouksella.

        Kokoomuksesta löytynyt johtoon parempaa kuin asiankirjaväärentäjä Katainen, ääliö Stubb ja viimeisimpänä nyhverö Orpo jonka akka touhuaa matubisneksessä, Kokoomus myös järjesti Suomen veronmaksajille maksettaviksi Saksan miljonääripankkiirien riskiluotot josta selvisi että Kokoomuksen edustajille on ulkomaalaiset rikkaat pankkiiritkin tärkeämpiä kuin oman maan kansalaiset.


    • VenezuelanTie

      Saahan sitä kohta taas naurunaiheita oikein kunnolla, kun paskamahademarit kusevat taas kaikki asiat valtaan päästyään.

    • kari.kommunisti

      "köyhyyttä on vähennetty merkittävästi kun hallituksen kiky-toimilla on saatu 140 tuhatta työtöntä työllistymään".....

      Tuohan on hauska sutkaus, mutta Suomessa ainakin Pohjanmaalla on joitain imbesillejä jotka ihan oikeasti uskoo tuommoiseen.

    • beethooven

      Hallituksen SOTE meni ihan pyllylleen niin kuin koko onneton tyrä hallituskin onneksi olkoon kaikille.

    • Kateuden.kautta

      Montakohan kansainvälistä terveysalan toimijaa Suomessa olisi, jos SDP ei olisi hankkinut niitä Suomeen?

      SDP kansanterveysintoilussa tuhosi suomalaisten lääkäreiden pienyrittäjyyden, jossa keskiössä ei ollut firma ja sen laajentuminen vaan lääkärin työ lääkärinä.
      SDP ja heidän lakeijansa alkaen ministereistä, STM:stä jatkuen aina alimpiin päättäjiin tekivät kaikkensa propagoiden ja vaikeuttaen tätä yrittäjyyttä. Nyt sitä ei ole.
      Lääkärimäärä sinä aikana on noussut 5000:sta 35.000:een ja lisääntyy edelleen. SDP:n mielestä Lääkäriliitto on kuitenkin estänyt lisäkoulutuksen, mutta kummasti on lääkärimäärä silti on viisinkertaistunut.

      Puhukohan SDP tässäkään asiassa totta vai manipuloi yksinkertaisten ajattelua?


      Terveyskeskukset ja sairaalat antavat länsimaissa tilat lääkäreille hoitaa potilaitaan. Lääkärit ovat yksityisyisiä ammatinharjoittajia, kuten nyt näissä kansainvälisissä jättiyhtiöissä Suomessa. Yhteiskuntaa antaa tilat, potilaan maksuosuus sovitaan kuten yksityisissä terveysvakuutuksissakin. Suomessa ei pärjäisi yksikään ulkomaisessa omistuksessa oleva yhtiö.

      Siksi Suomessa ei mikään sote tule koskaan onnistumaan, mutta SDP:n luomalta pohjalta se johtaisi katastrofiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4773
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4572
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4184
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3147
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2691
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      221
      2163
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2163
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1775
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1502
    Aihe