Suomessa "maan alle" painuneet tuhannet isakilaiset

Paperittomien.ulossaanti

jotka ovat laittomasti Suomessa, ovat ongelma, jota Harry Harkimo ja Peter Fryckman ovat yrittäneet ratkaista. (Eräs Saddam Hussinin entinen kenraali on auttanut heitä )
"Erikoinen tarjous Irakista", on ratkaisun nimi. - Lue HS:stä lisää.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korjaus-piti--olla

      ..tuhannet irakilaiset...

    • Se.siitä

      Irak ilmoittanut ettei ota vastaan pakkopalautuksia

    • bobgeldof

      Irak ei halua rikollisia maahansa. Me "hyvin ilmeisesti" halusimme. Kuten monia muitakin ihmeellisiä asioita, joita päättäjämme ovat "omista syistään" johtuen halunneet.

      • Tusssssssss

        Irak on voinut tahallaan lähettää rikolliset ja hullut ulkomaille.
        Tätä temppua käytti Kuuban Fidel Castro aikanaan. Se oli vastaus ihmisoikeustaistelijoille ulkomaille, jotka valittivat, kun kuubalaiset eivät saa lupaa matkustaa ulkomaille.

        Paljon Fidelin ajan hulluja ja rikollisia lähti sitten USA:an, luultavasti Miamiin joka on melko lähellä Kuubaa, noin 400 km päässä. Key West on lähempänä Kuubaa, 170 km.


    • Ihme.vääntämistä

      Yksikään päättäjä ei heitä halunnut 2015

      • EiEi.Sipilälle

        Miksi sekä vasemmisto että oikeisto (poliitikot) haluavat tänne pakolaisia ja valepakolaisia, sekä ns. työperäistä maahanmuuttoa?

        Oikeisto: Paljon näennäisiä aktiviteetteja syntyy näistä pakolaisista sun muista. On Vokki-liiketoimintaa ja asuntorakentamisen lisääntymistä, sekä suojatyöpaikkoja vaikka millä nimikkeillä noiden hyysäämiseksi.

        Vasemmisto: Lähes samat sanat, mutta ammattiyhdistysten omistamat vuokra-asunnot ja tietysti niiden omistamisen lisääntyminen ja jälleenvuokraus tuo paljon rahaa. Turhille vasemmistolaisille byrokraateille ja entisille poliitikoille avautuu valtava määrä suojatyöpaikkoja.

        Kaikki tämä rahoitetaan tavallisten kantasuomalaisten maksamista VERORAHOISTA. Esim. asumistuet on todella huomattava rasite veronmaksajille. Maahanmuutosta, työperäisestäkin on kovat kulut veronmaksajille. Maahanmuuttajiksi halutaan halpatyövoimaa ulkomailta, vaikka toisaalta pitäisi maksaa vähintään TES-palkkoja. Tätä ei paljoakaan valvota ja rangaistukset ovat mitättömiä. Esim. kun Nokia toi atk-hommiin Suomeen alle minkään alan minimipalkkojen atk-asiantuntijoita, ja jäi siitä kiinni, niin rangaistuksena oli ainoastaan huomatus Aluehallintovirastolta!

        Vasemmiston ja oikeiston liitto on törkeää veronmaksajien orjuuttamista. Sipilän hallitus haluaa myydä loputkin valtion yritykset. Hallitus ja heidän hyväveli-piirinsä aiheuttaa valtavan kustannustason nousun toimillaan. SOTE:sta voi odottaa tuollaista. Hallituksen ja kaikkien poliitikkojen toimet tähtäävät siihen, että luodaan kansan etujen vastaisia rakenteita, turhia työpaikkoja, jotka veronmaksajat kustantavat. Hallituksella oli kiire saada läpi laki hallintarekistereistä, joka on yksi lisäapu hämärien osakeomistusten piilottamiseen.

        Toinen kauhunpaikka on Bernerin ja J. Ollilan Liikenneverkkoyhtiö. Sen seurauksena syntyisi tieliikenteen verotuksen uusi laskentatapa, joka olisi kallis tieliikenteen käyttäjille, ja siihen tulisi uusia välistävetäjiä. Rakenteet olisi pidettävä yksinkertaisina. GPS-satelliitteihin kytkettäisiin autoissa laite, joka seuraa tarkasti ajettuja reittejä ja ajokilometrejä

        Hallituksen ja myös suurimman osan oppositiosta tavoite on vetää itselleen rahaa veronmaksajilta, eli rakentaa organisaatiot esim. SOTEen niin, että se antaisi ylimääräisille välistävetäjille tilaisuuksia ottaa haltuun veronmaksajien rahat.

        Näistä syistä suurin osa poliittisista puolueista ei vastusta minkäänlaista maahanmuuttoa oikeasti. Ainoa rehellisempi puolue on Halla-ahon Perussuomalaiset. Timo Soinihan osoittautui kansan vastaiseksi petturiksi.


    • Eu-lle-se

      oli hallituksen jäsenen MIELLYTTÄMIS-yritys meidän suomalaisten KUSTANNUKSELLA.

    • Lopettakaa.älämöointi

      Eikö huvia katsoa totuutta silmiin kun jauhetaan kolmevuotta sitten tapahtuneeseen, persut älämöi matu uhasta päivästä toiseen, tietysti kun heillä ei muuta vaaliteemaa.
      Tilanne on vakiintunut, meillä on riesana palautettavat, onneksi uusia turvaa hakevia ei tule kuin minmaallisesti.
      Mitä persut aikoo tehdä palautettavien suhteen, ei mitään kuha älämöivät, jos eivät tee mitään pitäisivät turvat tukossa.

      • bobgeldof

        On syytäkin pitää meteliä vaikka mielestäsi "tilanne on rauhoittunut" mutta silti lähestulkoon jokaisena päivänä näitä uutisia: https://www.aamulehti.fi/a/201466233
        Noista juipeista ei kyllä huomaa minkäänlaista "rauhoittumista" vaan jatkavat puuhiaan niin kauan kuin Suomessa ovat. Ja niitä on PALJON. Ettenkö sanoisi, aivan liian paljon.

        Mikä se sinun "hätäsi" on noista puhumisessa?


    • Aikuinen____

      Vanhusten rääkkäyksellä rikastuneiden talous on "paremmalla tolalla kuin neljävuotta sitten" Sipilän hallituksen aloittaessa.

      Eläimillä on paremmat oikeudet kuin vanhuksilla.

    • Haluaisin.ymmärtää

      Miten Suomessa voi elää "tuhansia" paperittomia irakilaisia kenenkään huomaamatta? Suomessa on aika pieni ulkomaalaisvähemmistö. Luulisi, että nimettöminä ja asunnottomina elävät vierasmaalaiset paljastuisivat äkkiä. Kuka heitä ruokkii ja vaatettaa?

      Islaminuskoiset eivät vedä yhtä köyttä täälläkään. Heillä on vakaumukselliset uskonnolliset erot, he kuuluvat eri ryhmittymiin, heille on oma tausta tärkeä, he eivät voi yhdistyä viholliseksi tuntemansa maamiehen porukkaan.
      Eivät he voi auttaa toisiaan paperittomien piilottelussa.
      Missä paperittomat ovat? Tuhannet?

    • PUHEENAIHE

      PUHEENAIHE
      2.3.2019

      Vaalikone: Enemmistö ehdokkaista kannattaa ulkomaalaisten rikollisten karkottamista – "Uhkaavat Suomen ja suomalaisten turvallisuutta"

      VAALIKONE Vastaajista 63 prosenttia hyväksyisi karkotukset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe