Heikki Koskelo ja pisteitä NOLLA!

Koskelonsurkimus

Seiskan mukaan Heikki Koskelo on pahoinpidellyt tyttöystäväänsä. Mikä tanssipaikka, laiva tai muu keikkapaikka kantaa sellaisia arvoja, että naistenhakkaaja saa esiintyä paikassa ja saa vielä palkkaa siitä? Ainakin Koskelon keikkakalenterin mukaan useassa paikassa kunnioitetaan hänen arvojaan ja tuetaan naisten pahoinpitelijää! Mitenkäs tämä menikään mm. Jari Sillanpään ja Tomi Metsäkedon kohdalla? Todella yököttävää toimintaa Heikki Koskelolta sekä häntä tukevilta keikkapaikoilta.
Itse äänestän jaloillani. En kanna rahaa paikkaan, joka tukee tuollaista toimintaa! En kanna rahojani ihmishirviölle, joka sortaa heikompiaan! Säälittävä tapaus!

176

779

  Vastaukset

  • Heikki Koskelo: ”En koskaan kokenut olevani laulaja – nyt elän musiikillista kulta-aikaani”
   - Tässä työssä haluaa koko ajan tehdä isommin, hienommin ja entistä näyttävämmin. Lopulta vain taivas on rajana, kiteyttää Koskelo Radio Pookin Lista-ohjelmassa.
   https://youtu.be/crsQu-x360w
   Tiesitkö sen, että ennen Tangomarkkinoita Koskelo työskenteli kymmenen vuotta automekaanikkona korjaamalla, eikä siinä vaiheessa laulajan lahjoistaan huolimatta tuntenut lähes minkäänlaista vetoa lavoille esiintyväksi taitelijaksi.

   - En koskaan ajatellut, että minusta tulisi laulaja tai minkäänlainen esiintyvä taiteilija. Yhtäkkiä kaikki kuitenkin kääntyi päälaelleen, että aloinkin rakastamaan tätä työtä.

   - Huomasin kuinka mahtavaa on, kun saan lauluillani antaa ihmisille niin fyysistä kuin henkistäkin voimaa ja samalla voimistuvani itsekin. Koen tällä hetkellä eläväni musiikkimaailman kulta-aikaani, kertoo Koskelo tyytyväisenä.
   https://youtu.be/TWk-BAUdEkc
   Kainuun mies myöntää, että hänen suurin haaveensa lapsena oli vain ja ainostaan tangokuninkuus. Ei esiintyminen, vaan voittaa Seinäjoella kuninkaan kruunu.
   https://youtu.be/ev6Dy1aiutU
   Nyrkkeilyhanskat
   Hyvät nyrkkeilyhanskat ovat turvalliset ja laatu kestää myös käytössä pidempään. Tilaa nyrkkeilyhanskat edullisesti laadukkaiden merkkiemme joukosta joita ovat mm. Everlast ja Adidas. Löydä valikoimastamme lasten nyrkkeilyhanskat, naisten nyrkkeilyhanskat sekä miesten nyrkkeilyhanskat. Tutustu myös nyrkkeilysäkkeihimme !

   Huoli omasta väkivallasta on riittävä syy HAKEA apua. Jussi-työ, Lyömätön linja, perheneuvojat ja pariterapeutit auttavat. Monet miehet ovat kokeneet hyväksi väkivaltaisten miesten ryhmät. Kenenkään ei tarvitse jäädä yksin piilottelemaan väkivaltaa.
   080005005
   Nollalinja on ilmainen auttava puhelin, jonne voit soittaa mihin kellonaikaan tahansa, vuoden jokaisena päivänä.
   Nollalinjalle soittaminen on ilmaista. Kun soitat Nollalinjalle, saat keskustella tilanteestasi, kokemuksistasi ja peloistasi puhelinpäivystäjän kanssa. Päivystäjämme ovat ammattilaisia, jotka kuuntelevat, tukevat ja neuvovat sinua vaikeassa tilanteessasi.

   • Jos on nyt uransa huipulla on eipä kovin korkealle ole päässyt.


  • Tangokuninkuus nousi hattuun, tuli ero perheelliselle miehelle. Pitää näköjään saada julkkisnainen rinnalle Heidi ja nyt Carla. Minusta tuo Koskelo on ollut aina persoonaton kireä laulaja. Naurettavia vaatteita vetää päällensä keikoilla. Liikehdintä jäykkää. Sen Aki Samulin kanssa samanlainen pellelaulaja.
   Jos hakkaa ihmisiä, ehkä viinakset taustalla, mutta jokin nyt mättää elämässä. Tuskin helsinkiläinen maailmaa nähnyt nainen viihtyy maalaispojan kanssa.

   • Maalaispojalle on noussut julkisuus päähän, kun tanssipiireissä tunnetut naiset
    ovat pönkittäneet hänen uraansa. Luulen, että tämän uuden julkisuuden
    myötä keikat vähenevät. Joutuu pian taas työkseen rassailemaan autojen pakoputkia,
    kun laulajan ura alkaa pätkimään. Mikrofoni vaihtuu meisseliin ja keikkalavat
    korjaamohalliin.


   • Heikki ei ole tangokuningas, rinssi vaan. Heikin mielestä Mervi Koposen valinta kyseisen vuoden ainoaksi tangokuninkaalliseksi oli oikeusmurha!


   • Ei Koskelo ole mikään tangokuningas...


  • Tuo puoli Heikistä näkyy pitkälle. Clara on kulkenut kaikilla Heikin keikoilla mukana ja kantanut Heikin tavarat kun iso stara on kulkenut edellä. Alistetun näköinen nainen joka puhkeaa eloon kun Heikki ei ole vieressä. Olen seurannut tätä paria säälien jo pitkään. Tai mitäpä Heikkiä säälimään mutta Claran kohtalo ei näytä hyvältä. Hyvin peittävät tämän somessa.

   • Jos Clara kulkee keikoilla , ettei kukaan vaan vie
    häneltä Heikkiä :-)
    Naisfanit eivät tule kolmanneksi pyöräksi.
    Antaa parisuhteen kukoistaa ;)
    Ai niin, siellä keikoillahan voipi tulla naistenriviin tyrkylle !
    Varmaan joku häntäheikki hakisi pelkästä ilosta .....


  • Eikös se ole tanssipaikkayrittäjille tärkeintä että keikat hoitaa kunnolla ja ettei työpaikallaan keikalla lyö ketään? Onhan esim Matti Nykäsestä ollut paljonkin naisten hakkaamis kohuja ja jopa vankilareissuja ja silti keikkoja on riittänyt. On ollut Frederikistäkin naisen pahoinpitelykohua ja silläkin keikkoja riittää talvella joka viikko Kanarialla ja kesällä Suomessa.

   • Toivottavasti ei ole, tai siis toivottavasti ei jätetä huomioimatta, että oikean käden hellyys korvaisi vasemman käden kovuuden. Olemme aivan liian paljon saaneet esimerkkejä erilaisten julkkisten varjopuolista. Niitä sitten katsotaan läpi sormien niin kauan kuin menestystä riittää ja voidaan siinä siivellä saada jotain myös omaksi hyödyksi. Kyllä minä jätän väliin niiden esiintyjien tilaisuudet, joista tietoon tulee jotain riittävin todistein, joka on vastoin omia arvoja ja periaatteita.


   • Ei, kyllä monilla yrittäjillä on eettisiä periaatteita!


   • No ei todellakaan. Ei mikään paikka varmasti halua saada sellaista leimaa, että suojelee tuollaista rääpälettä! Raha ei oikeasti ratkaise ihan kaikkea edes yritystoiminnassa.


  • No eikös Tämä morsio Just jossain pyydelly anteeksi ja vannoi rakkauttaan...? Kah kun se pahoinpitely ei nykyisellään ole enää asianomistajarikos ja ilmoitusta ei voi vetää poiskaan vaikka kuinka olisi liioiteltu tai jopa valheellinen

   • Ihme syyttelyä ei kukaan nainen huvikseen pahoinpitely syytteitä väsää kumppanilleen jota rakastaa. Sitä on anteeksiantavainen liiankin kanssa ja koittaa uskoa parempaan huomiseen.


   • Suomessa rikoksesta ilmoittajan täytyy puhua totta. Rikoksesta syytetty puolestaan saa valehdella. Luin Clara anteeksipyynnön, eikä hän kieltänyt siinä tapahtuneita, totesi vaan että toivoo ettei vaikuta Heikin työhön. Säälittävä kyllä Clara, älykäs kaunis nainen ja niin Heikin lumoissa. Luin vanhoja keskusteluita, 2016 on jo epäilty Heikkiä naistenhakkaajaksi.


  • No ei. Selkeästikään ei ole kokemusta lähiväkivallasta. Siinä ei tod pyydellä anteeksi ja vannota rakkautta vaan haetaan lähestymiskelto. Melko perseilyä jos vielä oikeasti lyöntien jälkeen itketään perään. Jos taas mies on joutunut tilanteeseen että on pakko tarttua kiinni niin tilannehan on tyystin toinen. Olen kokenut sekä väkivaltaa että "väkivaltaa" josta edes kaverille tilittämnen pikkupienissään on tympäissyt koska mies ei todellakaan ollut väkivaltainen. Ensimmäinen aviomies oli ja niitä haavoja kannan loppuikäni.

  • Lähtisin, jos joutuisin pelkäämään ja en kyllä ruikuttaisi yhtään mihinkään suuntaan.

  • Naistenhakkaaja, joka paistattelee naisten suosiossa. Säälittävä rääpäle, kauan on jo tiedetty, että se hakkaa naisiaan. Toivottavasti pääsee takaisin korjailemaan autoja. Oksettava lavarääkyjä.

   • Oikeestikko tiedetty? Minä en kyllä ole tiennyt enkä koskaan kuullutkaan. Monta muuta asiaa ihmisestä kyllä Tiedän...


   • Keskusteluissa 2016 on jo epäilty Heikkiä naistenhakkajaksi. Onhan hänestä ollut juttuja ennenkin, pettämisestä ja muuta.


   • Syytönvaisyyllinen kirjoitti:

    Keskusteluissa 2016 on jo epäilty Heikkiä naistenhakkajaksi. Onhan hänestä ollut juttuja ennenkin, pettämisestä ja muuta.

    Nämä naiset ovat säälineet Koskeloa ja jättäneet kertomatta totuuden. On kova ottaa toisen uran tuhoaminen vastuulleen vaikka naistenhakkaajille ei pitäisikään antaa armoa , ikinä.


   • Syytönvaisyyllinen kirjoitti:

    Keskusteluissa 2016 on jo epäilty Heikkiä naistenhakkajaksi. Onhan hänestä ollut juttuja ennenkin, pettämisestä ja muuta.

    No siis mulle sama mitä keskusteluissa pähkäillään; ihan yhtä hyvin voisi olla että ko heppu on Alien. Tarkoitan että en ole oikeasti kuullut enkä nähnyt mokomaa vaikka samaa paikkakuntaa Oon asustanut.


   • Jannakke kirjoitti:

    No siis mulle sama mitä keskusteluissa pähkäillään; ihan yhtä hyvin voisi olla että ko heppu on Alien. Tarkoitan että en ole oikeasti kuullut enkä nähnyt mokomaa vaikka samaa paikkakuntaa Oon asustanut.

    Lukuisia kertoja ja vieläpä paljon kauheampien rikosten osaltahan tulee aina uudelleen esille se tilanne, että naapurit eivät ole epäilleet eivätkä huomanneet, ja ihan olivat mukavia ja ystävällisiä aina tavatessa. Ja suhteessa tapahtuva väkivaltaisuus on varmaan juuri semmoista, jota sekä tekijä että uhri pyrkivät ja onnistuvat peittämään ulkopuolisilta valitettavan hyvin.


   • Jannakke kirjoitti:

    No siis mulle sama mitä keskusteluissa pähkäillään; ihan yhtä hyvin voisi olla että ko heppu on Alien. Tarkoitan että en ole oikeasti kuullut enkä nähnyt mokomaa vaikka samaa paikkakuntaa Oon asustanut.

    Eikai kovin moni tanssimies koske Klaaraa kuin pitkällä kepillä.


  • Jos tietolähde on Seiska, niin kuka uskoo?

   • Ei SEISKAKAAN voi valehdella Heikistä tehdystä rikosilmoituksesta.


   • Totuustuleeilmi kirjoitti:

    Ei SEISKAKAAN voi valehdella Heikistä tehdystä rikosilmoituksesta.

    Koskelo on myöntänyt hänestä tehdyn rikosilmoituksen. Hyvä, että joutuu
    vastaamaan syytöksiin. Vaikka asioissa on aina kaksi näkemystä, ei pahoinpitelyä
    voi hyväksyä missään olosuhteissa.


  • Jokainen päättää itse mitä ei hyväksy ja toimii sen mukaan, myös tanssien järjestäjät. Itse en mitään sensaatiohakuisia lehtiä lue, vaikka asioissa voi olla perääkin. Näitä toisten puolesta päättäjiä ja boikottiin yllyttäjiä löytyy pienemmissäkin asioissa, jopa yleisessä tanssilavakäyttäytymisessä. Jos joku ei tykkää yhdestä, turha siitä on "tehdä" pahista kaikille. Pahoja pitää toki rangaista, kun aihetta on. Jos kaikki kerran tavalla tai toisella sekoilleet siirrettäisiin sivuun eikä annettaisi mahdollisuutta parantaa tapojaan, se todennäköisesti johtaisi vielä ikävämpiin ilmiöihin.

   • Kohta on taas Heikillä uusi rakas kainalossaan. Naisethan tykkäävät Heikin
    kaltaisista "jännittävistä" tyypeistä. Heikki tarvitsee naista pönkittämään
    itsetuntoaan. Ja naisiahan riittää....


  • Kuka on Heikki Koskelo?

   • leikkiheikki kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Heidi Pakarisen exä, sillä hän ratsasti kuuluisuiteen muutama vuosi sitten. Poseerattiin lehdissä ja oltiin niin rakastuneita ja kihlatkin kerittiin jo vaihtaa. Heidi ei koskaan avannut medialle eron oikeaa syytä. Siitä ei ole nyt näiden asioiden valossa mitään epäilystä.
    Tangoprinssin titteliä vuosien takaa tuskin kukaan muistaa. Ja onko se mikään titteli edes.


   • On kansanedustaja tähti liike nyt ja runon lausuja.Naiset käy päälle kun on vapaa mies ja käsi rysyä syntyy.Naiset on sitä mieltä että he saavat miehen kuin miehen kostilla millä hyvänsä.Naiset kun eroaa joku maksaja pitää saada että lapset saa ruokaa kun mies on ottanut nuoremman naisen.Näitä tapauksia päivittäin on ja raha jopa puhuu hetken aikaa ja taas vaihdetaan kun ero tulee.


   • hillotolppa kirjoitti:

    On kansanedustaja tähti liike nyt ja runon lausuja.Naiset käy päälle kun on vapaa mies ja käsi rysyä syntyy.Naiset on sitä mieltä että he saavat miehen kuin miehen kostilla millä hyvänsä.Naiset kun eroaa joku maksaja pitää saada että lapset saa ruokaa kun mies on ottanut nuoremman naisen.Näitä tapauksia päivittäin on ja raha jopa puhuu hetken aikaa ja taas vaihdetaan kun ero tulee.

    Täs tais vaa olla kyse rikkaast naisest....


   • Missä menee raja kuka on rikas ? Selvennä hiukan numeroin.


   • Kuka on Heidi Pakarinen?


   • rinssinakki kirjoitti:

    Heidi Pakarisen exä, sillä hän ratsasti kuuluisuiteen muutama vuosi sitten. Poseerattiin lehdissä ja oltiin niin rakastuneita ja kihlatkin kerittiin jo vaihtaa. Heidi ei koskaan avannut medialle eron oikeaa syytä. Siitä ei ole nyt näiden asioiden valossa mitään epäilystä.
    Tangoprinssin titteliä vuosien takaa tuskin kukaan muistaa. Ja onko se mikään titteli edes.

    En tiedä mitä tapahtui Heidin ja Heikin yksityiselämässä. Mutta sen voin sanoo ettei Heidi ainakaan ihan mallikaan ole. Kerran kun pyysin Heidiä tanssimaan, niin vastasi "Tänään en tanssi". Saman kappaleen aikana kumminkin meni tanssimaan jonkun toisen kanssa. En ollut edes humalassa enkä häiriköinyt. Heidin keikalle en enää mene, kun sen verran pahasti petti faninsa. Korjaan "Ex faninsa".


   • En ole artisti, mutta olen tehnyt joskus samoin; antanut rukkaset jollekin ja lähtenyt kuitenkin toisen kanssa. Mulla oli sentään huono omatunto. En nyt enää muista, mutta toivottavasti se rukkaset saanut oli humalassa, muita hyviä syitä tanssista kieltäytymiselle ei oikein ole.


   • Ex-tanssija kirjoitti:

    En ole artisti, mutta olen tehnyt joskus samoin; antanut rukkaset jollekin ja lähtenyt kuitenkin toisen kanssa. Mulla oli sentään huono omatunto. En nyt enää muista, mutta toivottavasti se rukkaset saanut oli humalassa, muita hyviä syitä tanssista kieltäytymiselle ei oikein ole.

    Olin autolla liikkeellä, joten en ollut humalassa. Yöunetkin meni sinäyönä, kun Heidi pahoitti mielen.


   • Ei kantsi pahoittaa mieltään turhien juttujen takia. Lauteille nousevat ovat yleensä niin itseään täynnä (näin mulle on kerrottu), että he eivät tee mitään muuta kuin siitä syystä, että ovat / pääsevät näkyville. Jollei muuten, niin kyynärpäätaktiikalla. Ehkä siksi meitsi ei onnistunut aiheessa; kyynärpäätaktiikka uupuu eikä mieli henno tehdä rumia temppuja.


   • Hah-hah-haaa kirjoitti:

    Kuka on Heidi Pakarinen?

    Joku hiipuva tangokuningatar......ei taida enää keikat elättää kun piti tunkee Alfa TV:lle pilaamaan ohjelma


  • Kun tässä vielä on valinnanvaraa, niin en kyllä Koskelon keikoille mene. Minun roposet menevät muualle kuin naisten hakkaajalle.

   • Parempi olla menemättä kenenkään keikoille. Kaikilla niillä on isoja luurankoja kaapissa. Ihan jokaisella. Niitä ei vaan tuoda julki. Plogman on 1 joka pelaa naisten kustannuksella ikävää peliä. Puhuu faneistaan pahaa ja hymyilee kasvotusten, ikään kuin olisi paraskin kaverisi.


  • Ei ihmistä kannata boikottiin laittaa, monta lastakin ruokittavana

   • Niin että on ok hakata aikuisia, jos on lapsia ruokittavana???


  • Kyllä naistenhakkaajia löytyy muistakin piireistä. Sensaatiolehtien täytyy soitella poliiseille, että olisko mitään jutunaiheita, kun Nykäsestä ei niitä enää saa.

   • Naisten- ja myös miestenhakkaajia löytyy kaikista piireistä, ammatista
    riippumatta. Sellaista vain ei voi pitää normaalina ja hyväksyttävänä
    käyttäytymisenä missään tilanteessa.


  • Paljon nähnyt ja kuullut eikä aina ole
   joka paikassa rentomeininki ....
   https://youtu.be/pjCud8vlmLk
   Laulaja Heikki Koskelo rakastui ”Nyt on hyvä olla”
   Heidi Pakarisesta viime kesänä eronnut laulaja on löytänyt onnen ja tasapainon elämäänsä.
   https://youtu.be/-X4eVNOUTPc
   Vuoden 2011 tangokuningasfinaalista muistettava laulaja Heikki Koskelo, 35,
   Koskelon seurustelukumppani Clara Blomqvist toimii kilpailun tuomaristossa.
   - Olemme tässä jo jonkin aikaa seurustelleet, Koskelo jutteli Iltalehdelle hyväntuulisena.
   - Asiat ovat rakentuneet hiljalleen. Rauhallisesti on menty.
   Tangoprinssi kertoo löytäneensä hyvän vireen elämäänsä.
   https://youtu.be/B2cx0YyzI0g
   - On hyvä olla, kun kaikki on hyvin niin yksityis- kuin keikkaelämässäkin, jopa viisi keikkaa viikossa heittävä mies sanoo.

   Viime aikoina Koskelo on pyörähtänyt aiempaa useammin myös tanssiparketin puolella, sillä Åke Blomqvistin tyttärenäkin tunnettu Clara on tanssinopettaja.
   - Olemme tutustuneet musiikkipiireissä. Nyt on tullut tanssittua vähän enempi.
   - Tykkään tanssimisesta kyllä, mutta minulla on ollut samanlainen ajatus kuin monella muullakin, että hyviä tanssijoita nähdessä alkaa miettiä ettei tuonne kehtaa itse mennä pyörimään. Olen sitten vain rohkaistunut ja heittäytynyt tanssiin.
   ?

   • Hienoa Heikki

    Sydän on Heikilläkin .
    Teit päivänsankarin onnelliseksi.


  • Heikki on taas sinkkumarkkinoilla. Vapaana uusin seikkailuihin. Nyt riittää varmasti
   naisia keikoilla ja Heikkihän tarvitsee tukijoita....

  • Toukokuussa näyttäisi olevan yksi keikka. Oikeuden miekka viuhukoon. Onneksi meillä tanssittajia riittää. On väärin pahoinpidellä ketään, naista tai miestä, vähintä on, että joutuu siitä vastuuseen, teoilla on seurauksensa.

   • Jokaisella on oikeus puolustaa itseään myös oikeudessa. Mutta tämänkaltaisilla
    tapauksilla on usein pitkäkestoiset seuraukset. Onko näillä asioilla vaikutusta Heikin
    tuleviin työtilanteisiin, sen näkee jatkossa.


   • oikeutta.kaikille kirjoitti:

    Jokaisella on oikeus puolustaa itseään myös oikeudessa. Mutta tämänkaltaisilla
    tapauksilla on usein pitkäkestoiset seuraukset. Onko näillä asioilla vaikutusta Heikin
    tuleviin työtilanteisiin, sen näkee jatkossa.

    Keikkoja on jo peruuntunut tapauksen johdosta. Ei kai kukaan halua naistenhakkaajaa mennä katsomaan ja vielä maksaa siitä henkilölle palkkaa.


   • Pesonen näyttää peruneen Koskelon keikat, hatunnosto siitä!


   • Saapi nähdä miltä keikkakalenteri näyttää jatkossa, kun muutkin tanssinjärjestäjät
    laittavat Koskelon boikottiin. Yleisökato keikoilla lopettaa nopeasti keikkojen
    myynnin ja laulajan ura hiipuu....


   • Naapurinvaaralla oli tupa täysi. Syytön kunnes toisin todistetaan ja on tuolla pahempaakin kulisdien takana musiikki maailmassa. Fanit vain kannustaa vaikka mies on manipuloiva piru suoraan sanottuna. Hänen uransa on kyllä lähtenyt laskuun ja idässä kukaan ei ole häntä esiintymään pyytänyt. Enimmäkseen laiva keikkoja Onneksi esiintyjiä riittää. Voiko olla että tyttöystävä haluaa Heikin pois esiinthmislavoilta ja haluaa mukaansa tanssimaan?


   • "Voiko olla että tyttöystävä haluaa Heikin pois esiinthmislavoilta ja haluaa mukaansa
    tanssimaan?"

    Heikki on sivuillaan ilmoittanut olevansa sinkku, joten suhde tyttöystävään katkolla.
    Mutta naisiahan riittää nyrkkeilysäkeiksi.....


   • Hullumaailma kirjoitti:

    Naapurinvaaralla oli tupa täysi. Syytön kunnes toisin todistetaan ja on tuolla pahempaakin kulisdien takana musiikki maailmassa. Fanit vain kannustaa vaikka mies on manipuloiva piru suoraan sanottuna. Hänen uransa on kyllä lähtenyt laskuun ja idässä kukaan ei ole häntä esiintymään pyytänyt. Enimmäkseen laiva keikkoja Onneksi esiintyjiä riittää. Voiko olla että tyttöystävä haluaa Heikin pois esiinthmislavoilta ja haluaa mukaansa tanssimaan?

    Napiksella kansan tupaan toi vain ja ainoastaan KYÖSTI Mäkimattila.
    Koskelo oli kakkosbändin asemassa. Ja pakkohan Kyöstiä on päästä kuuntelemaan koskelon uhallakin.


  • Seiskan mukaan ... Ha haa...

   No, joo pahoinpitely...ei tietysti hyvä.

   Liekö pieni mustelma tai luut murskana...?

   Pitää tietää enemmän ettei hätiköi. Hyvin hän laulaa.

   • Koskelo itse on myöntänyt hänestä tehdyn rikosilmoituksen pahoinpitelystä.
    Joutuu siis vastaamaan syytteeseen. Oikeuden päätös asiasta tulee aikanaan.
    Tapaus ei nosta hänen uraansa ja suosiotansa, koska väkivaltainen käytös
    ei ole hyväksyttävää missään muodossa. Asiaa ei voi puolustella hyvällä
    lauluäänellä.


  • Lisää Plogman tuohon hirviöiden listaan ja voi olla että niitä on muitakin, mutta ne ei tule julki. Ehkä musiikki bisnes pitäs lopettaa kokonaan. Ne käyttää valtaansa jasuosiotaan väärin.

   • Kyllä ne lopulta julki tulee. Joku saa aina tarpeekseen ja avaa suunsa.


   • Hyihyiheikki kirjoitti:

    Kyllä ne lopulta julki tulee. Joku saa aina tarpeekseen ja avaa suunsa.

    Mutta on se vaan silleen kummallista, että näissä lukuisissa niin kotimaisissa kuin ulkomaisissa tapauksissa toistuu aina sama kaavamaisuus. Aluksi vain hyssytellään ja keksitään tekosyitä, että miksi se nyt tekee tuommoista, ja muulloin on ihan mukava yms. Tai sitten uhri ei vaan uskalla tulla ulos ja sanoa totuutta ääneen. Toivotan kaikille kaltoin kohdelluille rohkeutta kertoa asioista mahdollisimman pian, ainakin jollekulle, joka ehkä voisi auttaa. Se kuitenkin lienee sekä tekijän että uhrin kannalta se paras vaihtoehto ennen kuin mitään peruuttamatonta ehtii tapahtua.


   • Totta puhut. Paljon on samankaltaisuutta näissä tapauksissa, uhri ei uskalla puhua, mitä ikinä sitten pelkäävätkään.


   • daadirlandaada kirjoitti:

    Mutta on se vaan silleen kummallista, että näissä lukuisissa niin kotimaisissa kuin ulkomaisissa tapauksissa toistuu aina sama kaavamaisuus. Aluksi vain hyssytellään ja keksitään tekosyitä, että miksi se nyt tekee tuommoista, ja muulloin on ihan mukava yms. Tai sitten uhri ei vaan uskalla tulla ulos ja sanoa totuutta ääneen. Toivotan kaikille kaltoin kohdelluille rohkeutta kertoa asioista mahdollisimman pian, ainakin jollekulle, joka ehkä voisi auttaa. Se kuitenkin lienee sekä tekijän että uhrin kannalta se paras vaihtoehto ennen kuin mitään peruuttamatonta ehtii tapahtua.

    Jokainen hoitaa oman tonttinsa. Ystävät ja ns kaverit kääntää selän heti kun apua tartteis. Aika on ainoa asia mikä auttaa. Kaikki esiintyjät ovat korruptoituneita. Sitä tämä viihde bisnes teettää


  • Täällähän on tästä miehestä vaikka mitä.... Tultiin juuri laivalta missä Heikki K oli esiintymässä. Kostea ilta ja naisseuraa ei mieheltä jäänyt puuttumaan.... Hyvät kuvat saatiin myyntiin....

   • Heikki K sopii parhaiten juuri laivalle esiintymään, kun siellä voi esiintyä kännäävälle
    yleisölle. Tanssilavoilla keikat vähenee, koska tanssipaikolla ollaan selvinpäin ja
    käytöstavat hallinnassa.....


   • Eikös se olisikin mukavaa että voisivat yhdessä sitten kännätä laivalla. Uusi tauski on syntynyt.


   • laiva.heikki kirjoitti:

    Heikki K sopii parhaiten juuri laivalle esiintymään, kun siellä voi esiintyä kännäävälle
    yleisölle. Tanssilavoilla keikat vähenee, koska tanssipaikolla ollaan selvinpäin ja
    käytöstavat hallinnassa.....

    Sinne sopii nykyajan kaikki iskelmää vetävät humppamaakarit. Kaikilla niillä on narsismi verissä. Ei tuolla alalla kunnolliset ja toisia ihmisiä kunnioittavat ihmiset pärjää. Yleisö on vain heidän raha-automaatteja.


  • "Tiedänmistäpuhun"
   Jokainen hoitaa oman tonttinsa. Ystävät ja ns kaverit kääntää selän heti kun apua tartteis. Aika on ainoa asia mikä auttaa. Kaikki esiintyjät ovat korruptoituneita. Sitä tämä viihde bisnes teettää"

   Suomi on pieni ja kateellisten ihmisten maa. Laulajan täytyy olla aina yleisön huomioon-ottava
   esiintyjä. Jos alkaa diivailemaan ja on ylimielinen, keikat lopuu nopeasti. Heikilläkin on
   vielä paljon opittavaa, jos haluaa jatkaa laulajana muuallakin kuin laivoilla.

  • Laitoin Claralle viestiä jotta oltaisi tutustuttu paremmin. Vastasi muka kohteliaasti ettei etsi kirjekavereita ja seurustelee ja kokee viestittelyt sopimattomana. Seurustelee???? Luin lehdestä että on eronnut!!! Ylpee akka!!! Ei sillä pillu voi olla yhtään sen arvokkaampi kuin muilla niin ei sitä tarvis kokea ylemmyyttä!!!!

   • Kommenttisi perusteella liekkö mitään menettänyt :)


   • Eikös Clara palannut exänsä luo. Sen kanssa taas tanssimassa kulkee.


  • "Jos alkaa diivailemaan ja on ylimielinen, keikat lopuu nopeasti. Heikilläkin on
   vielä paljon opittavaa, jos haluaa jatkaa laulajana muuallakin kuin laivoilla."

   En ole koskaan pitänyt Koskelosta juuri ylimielisyyden takia. Hänellä on omat
   fanittajansa, mutta ei osaa ottaa koko yleisöään huomioon. Kaikki esiintyjää
   kuuntelemaan tulleet ovat artistille tärkeitä, jos haluaa jatkaa laulajana.

  • En ota kantaa kumpaankaan suuntaa, mutta tämä keskustelu vaikuttaisi olevan paikka, josta saattaisin ainakin erittäin hyvänä päivänänne saada vastauksen jo vuosia mieltäni askarruttaneeseen kysymykseeni existäni ja iltapäivälehdistöstä.

   Elikkäs.

   Onko teillä parisuhteisteoreettista tai optimitapauksessanne -käytännöllistä selitystä sille, miksi iltapäivälehdistön parisuhdeasiantuntijat pitävät kaltaistani henkilöä joko narsistisena psykopaattina tai psykopaattisena narsistina (psykopaatin ja narsistin järjestys näyttää olevan satunnainen heillä), vaikka olen sekä eksieni että nyksien kanssa todellakin hyvissä väleissä melkeinpä aina ollut? Mistä merkkinä nimeäni ei ole näissä yhteyksissä kertaakaan iltapäivälehdissäkään mielestäni mainittu.

   Pitäisikö minun teidänkin mielistänne todellakin pistää välit kaikkiin eksiini jollain esimerkiksi näyttävällä tavalla poikki, jotta voisin olla iltapäivälehdistön parisuhdeasiantuntijatoimittajien mielestä lähempänä malliparisuhdetapausta ja hieman kauempana psykopaattisesta narsistista ja narsistisesta psykopaatista?

   • Eikö sulla oikeasti ole mitään järjellistä tekemistä? Vieläpä keskellä arkipäivää. Toisaalta; ehkä kommenttisi kertoo vastauksen vallan mainiosti.


   • Vittu miten tyhmä kysymys.


   • Hihihihiighi kirjoitti:

    Vittu miten tyhmä kysymys.

    Kyllä minunkin mielestäni kysymys siitä, ettäkö eikö minulla keskellä arkipäivää olisi mitään järjellistäkään tekemistä, on siinä mielessä aika tyhmä, että sellaisen kysymyksen kirjoittajanhan täytyy jo tuollaista kysymystään kirjoittaessaan aavistaa, että tietenkin on. Mutta vitun tyhmänä en tuotakaan kysymystä silti sinun laillasi näkisi: nimittäin nythän on hyvinkin pitkälti niin, että mikäli kaikki lähtisivät siitä, että pitäisi esittää ainoastaan täysin järkeviä (ja olisiko sellainen kysymys, mihin kukaan ei tietäisi vastausta, edes järkevä) kysymyksiä ja ainakin yhtä järkeviä vastauksia niihin, niin aika hiljaista olisi.


  • Miten pitkään tällaisissa jutuissa menee, että selviää tuleeko tuomiota vai ei, ja onko ne julkista tietoa?

   • Ketä jaksaa kiinnostaa niiin paljon ? Nm. Ihan sama


   • Näyttää sinuakin kiinnostavan, kun kommenttisi jaksoit kirjoittaa ja tähän keskusteluun hakeuduit. Hahah


   • No ei. Ko. tyyppi ei niinkään (en tunne enkä tiedä hänestä mitään) kuin se, mitä tavalliset tattiaiset hänestä sanovat. Nm. Muutkin jäävät tiejyrän alle


  • Hei siis ihan oikeesti. Perheriita joka päättyi käsirysyyn.

   Tuskinpa se nti Klaara mulkvistikaan ihan puhdas pulmunen on.

   • Onko tarkempaakin tietoa kun noin kirjoitat ;) mikä tekee Clarasta mulkvistin, liekkö sullekkin pakit antanut vai mikä taustalla? HAHAHAHHAAH


   • Joo pahoittelen ei pitänyt kirjoitta Mulkvisti vaan Blumkvisti


   • Joo ei se mitään, suomessa on paljon ihmisiä, jotka eivät osaa kirjoittaa peruskoulutuksesta huolimatta. Nytkin, esitit tietäväsi kyseessä olleen perheriita, joka olisi yltynyt käsirysyyn, muttet silti tiedä miten asianosaisen etu- tai sukunimi kirjoitetaan. Heikki Koskelo on myös yksi, jonka teksteistä ei löydy yhtäkään yhdyssanaa, ei tiedä mikä se on? Huvittavaa lukea sellaista, suosittelen.


  • "Miten pitkään tällaisissa jutuissa menee, että selviää tuleeko tuomiota vai ei, ja onko ne julkista tietoa?"

   Käräjäoikeuksien käsittelyajat vaihtelevat. Päätökset ovat julkista tietoa. Tuomio pahoinpitelystä
   näkyy henkilön tiedoissa ja voi haitata elämää monella tavalla.

   • Kiitos! Tämä vastaus oli paljon parempi ja hyödyllisempi kuin kaksi edeltäjäänsä.


  • Tänään näkyy esiintyvän Pavilla Koskelo ja Taivaankaari. Tämä Heikkihän on naistenmies,
   niin varmasti on myös "iskurepliikit" hallinnassa. En halua katsella Heikkiä, enkä nähdä
   "tähtiä" Taivaankaarella.

   • Heikillä on tapana laulaa muutama laulu, juoda vähän alkoholia ja sitten iskeä naisia. Ja taaaaas kirjoootellaan.


  • Julkisuudella on iso hinta. Yksityisyys kärsii. Toivottavasti he saavat asian sovittua Draamaa näyttää olevan liikenteessä. Jotkut joutuvat siihen tahtomattaan, kun viihdealalla pelkät keikat ei tuo hyviä tuloja, niin jotkut vievät sen lehtiin ja toiset jopa ryhtyvät kyttäämään ulkopuolisia ihmisiä ideoiden saamiskeinona. Mikä pistää miettimään sitä, että onko some enää turvallinen paikka tuoda idearikkauttaan esille, jos joku viihdealan ammattilainen aikoo käyttää hyväkseen ja viedä yksityisyyden elämästä. Kuinka moni haluaa tulla salakuunnelluksi ja seuratuksi? En minä ainakaan. (Tämä loppu kommentti koskee erästä toista keskustelu palstaa). Joka on surullista luettavaa.

  • Mikähän on tän parin tilanne? Molemmat on somessa hiljaa suhteestaan?

   • Otsikoita tulee, kun tästä pahoinpitelyasiasta tulee käräjäoikeuden päätös.
    Somehiljaisuus ei siinä auta. Oikeuden päätökset ja tuomiot ovat julkista
    tietoa.


   • Eikö ole omaa elämää kun somessa pitää stalkata..


   • Suhde väkivaltaiseen narsistiin loppuu yleensä vasta toisen kuolemaan.


   • Kuulostaa pahalta mutta on varmaan totta. Vierestä seuranneena tätä Clara antaa Heikille aina anteeksi.


   • Heikin pylly näkyy , EI huoooooono :D


   • Jollain sen on pakko yrittää julkisuuteen kun laulu ei riitä eikä julkkisnaiset viihdy pahoinpitelijän kainalossa


  • Tuskin ovat yhdessä? Ainakin heikillä naisia tuntuu riittävän.

   • Heikin kuvia kommentoineiden kuvista voi päätellä että riittää vanhoja naisia ja muuten pehmeitä tapauksia.... Clara toivotteli alastonkuvalla Heikille viikonloppuna hyvät syntymäpäivät niin eiköhän ne yhdessä ole......


   • Ovat kihloissa, julkisuuden takia peittelevät suhdettaan.


   • Juurihan Heikki ilmoitti olevansa sinkku?


   • Ei oikeestaan ilmoittanut vaan vihjaili. Kertoi keikalla yrittävänsä saaha naisfanit sillä takaasi.


  • Miten Clara voi olla noin tyhmä?
   Sivusta seuranneena vaikuttaa todella narsistiselta mieheltä.

   • Clarassa ja Virpi Kätkässä on paljon samoja piirteitä. Molemmat on todella kilttejä rakastavia lämpimiä anteeksiantavia naisia. Narsistin ja hyväksikäyttäjän unelmanaisia.


   • Totta


   • Mitä se Heikki lisäilee ensin erokuvia ja sitten tuntia myöhemmin poistaa ne? Vaikuttaa teinien touhulta.


   • Vai oliks se Clara joka ne laittoi?


   • Heikki ainakin laittoi peppusestaan kuvan ja tarjoili sitä naisille risuaidoilla missä viittasi sinkkuuteen. Enää ei oo kuva ja tekstit sivulla. Onko tämä lehtijuttujen haalimista vai on/off?


  • Hei, voisko tän ketju lopettaa.

   Kiitos.

   • Miksi? Saahan näistä keskustella eikä lukeminen ole pakollista. Oletko Clara vai Heikki?


   • Missä Heikki ?
    http://tanssi.net/fi/e/s5073.html
    Näe ja koe livenä :-)
    Suosittu suomalaislaulaja julkaisi ehdan nakukuvan laiturilta △
    Tangomarkkinoillakin menestynyt laulaja Heikki Koskelo on julkaissut 36-vuotissyntymäpäiviensä kunniaksi alastonkuvan.
    Hänellä kun noita naisfaneja riittää.

    -Katse siintää Tulevaisuuteen entistä vahvemmin omilla jaloilla, mies kirjoittaa painottaen sanaa tulevaisuus isolla alkukirjaimella.
    https://youtu.be/UupFjQ1VPo8
    Kuva julkaistiin julkisena päivityksenä Koskelon Facebookissa:
    Niinku aina käy niin
    "Tämä Facebook-julkaisu ei ole enää saatavilla. Julkaisu on ehkä poistettu tai sen yksityisyysasetuksia on saatettu muuttaa"
    https://youtu.be/CwHaqj64B5s
    Teksti: Hymyn toimitus :-)

    Hei, voisko tän ketju lopettaa.
    Tiedä vaikka saamme koskelosta uutta erotiikka kuvaa ;)
    Kiitos.


   • Luultavasti jompikumpi asianosaisista. Somessa ei ole pakko kertoa kaikkia asioitaan.
    Yleiset mielipiteet ja keskustelut ovat sallittuja. Useinmiten keskustelut alkavat
    henkilöistä olleista jutuista lehdissä ja heidän omista somepäivityksistään.
    Tässäkin tapauksessa peiliin katsomisen paikka on henkilöillä itsellään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Luultavasti jompikumpi asianosaisista. Somessa ei ole pakko kertoa kaikkia asioitaan.
    Yleiset mielipiteet ja keskustelut ovat sallittuja. Useinmiten keskustelut alkavat
    henkilöistä olleista jutuista lehdissä ja heidän omista somepäivityksistään.
    Tässäkin tapauksessa peiliin katsomisen paikka on henkilöillä itsellään.

    Jaksaa Jaksaa.. Hankkisit jo oman elämän.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jaksaa Jaksaa.. Hankkisit jo oman elämän.

    En ole somessa, mutta luen välillä keskustelupalstoja.
    ELÄMÄ ON.....


  • Clara auto ainakin oli viikonloppuna Heikin pihassa.

  • Odotin heiltä pitkää suhdetta, kaunis suloinen pari. Tapasin muutamia kertoja Heikin yhdessä Claran kanssa. Heidän välisen onnen tunteen kyllä huomasi. Ajattelin että Heikki oli muuttunut paljon Claran kanssa parempaan suuntaan.

   • Moni kakku päältä kaunis, sisältä pelkkää paskaa.


  • Naisten, lasten ja eläinten hakkaajat on usein niin raukkiksia, kun ei uskalla käydä miesten kimppuun ja hakkaa varsinkin heikompaa sukupuolta.

   • Istuu vankilassa naisiakin ja ei ihan pienistä tap....rikoksista.

    Liekö tämä pariskunta jo sopinut kaiken. Rakkaus riepottaa. Vai mitenkäs se Korisevan kappale meni.


   • Miten liittyy asiaan että naisiakin istuu vankilassa? Jos Heikki Koskelon epäillään hakanneen naisystävänsä, miten asiaan liittyy että vankilassa on myös naisia? Vai onko se nyt sitten ok, että hakkaa naisia, kun niitä naisia on myös vankilassa? Ootkohan joskus kärsiny hapenpuutteesta?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten liittyy asiaan että naisiakin istuu vankilassa? Jos Heikki Koskelon epäillään hakanneen naisystävänsä, miten asiaan liittyy että vankilassa on myös naisia? Vai onko se nyt sitten ok, että hakkaa naisia, kun niitä naisia on myös vankilassa? Ootkohan joskus kärsiny hapenpuutteesta?

    Kannattaisi sinunkin lukea mihin tekstiin kommentoit. Tuskin koskaan koko ketju pysyyn tiukasti aloittajan asiassa. Mutta ei sen hyväksyttävämpää käydä väkivalloin isompien ja vahvempienkaan kimppuun ( Anonyymi 22.5.2019 15:26).


  • Heikin tekemisiin ei koskaan ole vaikuttanut parisuhde eikä sinkkuus. Tiedän tämän henkilökohtaisesti.

   • Heikki on suuri stara. Koettakaa ymmärtää julkisuuden vaatimukset ja
    olkaa ymmärtäväisempiä hänelle. Tänään esiintyy navetanvintillä
    syrjäkylällä Itäisessä Suomessa....


   • Niin on. Suurimpia joita tiedän. Ja kyllä, julkisuus vaatii pahoinpitelemään ihmisiä, kaikki ymmärrys nyt suurelle staralle, joka esiintyy navetan vintillä.


  • Claralla oli tänään 2 sormusta vasemmassa nimettömässä tangotapahtumassa. Kikerteli rakastuneen näköisenä Aki Samulin kanssa

   • Sehän kertoo Clarasta paljon. Tykkää naistenhakkaajista ja homoista.
    Clara on suvaitsevainen, ottakaa oppia....


   • Eikai kukaan tykkää naistenhakkaajista mutta anteeksianto kuuluu rakkauteen. Mutta pahoinpitelijät ei muutu kuin pahempaan suuntaan


   • Juuri kun menivät naimisiin ja sitten tämmöisiä juttuja. Toivotaan että kaikki kääntyy vielä parhain päin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juuri kun menivät naimisiin ja sitten tämmöisiä juttuja. Toivotaan että kaikki kääntyy vielä parhain päin.

    Itse ovat nämä juttunsa lehdille tuoneet ja niillä julkisuutta saaneet.
    Monelle itserakkaalle henkilölle riittää otsikoissa oleminen.
    Eikä ole väliä onko hyvää vai huonoa julkisuutta, otsikoissa pysyminen
    riittää....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juuri kun menivät naimisiin ja sitten tämmöisiä juttuja. Toivotaan että kaikki kääntyy vielä parhain päin.

    Eivät ole naimisissa.


   • Molemmilla on tuplasormukset, niin sitähän se tarkoittaa. 1 kihlaus ja 2 naimisissa


   • Joo mutta eivät ole naimisissa. Olkoon vaikka 3 sormusta.


   • Mistä tiedät? Meneväthän ihmiset salaa naimisiin jopa kertomatta omaisilleen? Uskon ettei vastausta tiedä kuin asianomaiset itse?


   • Toi on niin totta, mä tunnen tän parin ja tällä hetkellä ne ei kertois kellekään jos olisivat salaa menneet naimisiin. Eivät kertoneet kuvauksestaankaan. Salaavat tapaamisensa sukulaisiltaankin koska ympärillä olevat läheiset näkee ettei nää oo hyväksi toisilleen.


   • Onko Aki nykyään hetero???? Jos on niin sehän sopii Claralle paremmin kuin naisten hakkaaja.


   • Aki ja Clara on ystäviä. Sosiaalisessa mediassa paljon yhdessä. Tuskin heidän välillä romanssia on.


  • Onko Suomessakin voimassa se, että puolisoa vastaan ei tarvitse todistaa...?

   • Ai sen takia Heikki onkin mennyt naimisiin!


   • Miten pystyy menemään salaa naimisiin ilman että kukaan saa tietää kun kuulutukset on julkisia......toki ketään ei tarvii häihin kutsua eikä häitä edes pitää ja kuulutuksista ei selviä naimisiinmenon ajankohta...….jos Heikki ja Clara ois vihitty niin kyllä se tieto jo jostain ois ilmi tullut …..   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten pystyy menemään salaa naimisiin ilman että kukaan saa tietää kun kuulutukset on julkisia......toki ketään ei tarvii häihin kutsua eikä häitä edes pitää ja kuulutuksista ei selviä naimisiinmenon ajankohta...….jos Heikki ja Clara ois vihitty niin kyllä se tieto jo jostain ois ilmi tullut …..

    Pakkomielteitä on monenlaisia.. joillekin se on tietyt julkisuuden henkilöt ja heidän stalkkaamnen..
    Olethan jo hakenut apua ongelmaasi?


   • Siis onko H Koskelo jo saanut apua pahoinpitely ongelmaansa?
    Tätähän varmaankin tarkoitit kysymykselläsi? Tämä on myös
    viestiketjun aiheena.


   • Joo, ongelmia on monella, voi voi. Noita miesten ja naisten hakkaajia sun muita hörhöjä löytyy muitakin. Olisiko aika jo vaihtaa seuraavaan persoonaan...

    Ketjun aloittaja ilmeisesti ei pidä juuri Heikistä...
    Miksiköhän...


   • Itse taidat pitää.... Miksiköhän.....


   • Pidän hanska-Heikistä, koska olen nyrkkeilyn ystävä ja harrastaja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei mitään kuulutuksia jos...
    https://www.maistraatti.fi/fi/Palvelut/vihkiminen_ja_parisuhteen_rekisterointi/

    No lienee tuokin sitten muuttunut......itse aikoinaan menin naimisiin maistraatissa ja silloin kyllä piti esteettömyys ym asiat hoitaa hyvinkin etukäteen ja ne kuulutukset oli siellä ilmoitustaululla luettavissa kaksi viikkoa ennen vihkimistä julkisesti


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pakkomielteitä on monenlaisia.. joillekin se on tietyt julkisuuden henkilöt ja heidän stalkkaamnen..
    Olethan jo hakenut apua ongelmaasi?

    Pakkomielle näyttää sinullakin olevan …..samallalailla täällä stalkkaat kuin muutkin tähän ketjuun kirjoittaneet, joten katsoppa peiliin.....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pakkomielle näyttää sinullakin olevan …..samallalailla täällä stalkkaat kuin muutkin tähän ketjuun kirjoittaneet, joten katsoppa peiliin.....

    Heikki hula, hula huvituksin kuin hawajilla :-)
    https://youtu.be/fr1Ca7cE62I
    Tanssitähti Heikki Koskelo ja hänen naisystävänsä, tanssikouluyrittäjä Clara Blomqvist ovat tänään torstaina (14.3.19) joutuneet julkisuuskohun keskelle, kun Seiska-julkaisi heistä dramaattisen uutisen. Jutun mukaan Clara Blomqvist on jättänyt Koskelosta tammikuussa rikosilmoituksen epäillystä pahoinpitelystä.

    Seiskan jutussa Blomqvist vahvistaa tehneensä rikosilmoituksen tangoprinssistä ja “käyneensä poliisikuulusteluissa”. Epäilty pahoinpitely liittyy pariskunnan yölliseen riitaan Helsingissä.

    Voit lukea lisää tapahtuneesta tästä.

    “Suuri häpeä”
    Nyt Clara Blomqvist avaa tämän päiväisiä tunnelmiaan tunteikkaassa Facebook-kirjoituksessaan.

    “Seiska uutisoi tänään rypyistä rakkaudessani. Päällimmäisenä tunteena suuri häpeä. Normaalisti parisuhteen riidat jäävät pariskunnan välisiksi, mutta jos elät julkisuudessa niin niistä saa tietää koko kansa”, tanssipiireissä hyvin tunnettu Blomqvist kirjoittaa.

    “Lehdessä ei lukenut kuinka hauskaa meillä on ollut yhdessä, kuinka olemme tukeneet toisiamme, rakastaneet valtavasti, kunnioittaneet silmittömästi, ihailleet, lohduttaneet, auttaneet ja tehneet kaikkemme toistemme eteen. Rakkaus on myös anteeksiantoa, välittämistä ja opettelemista elämään toisen ihmisen kanssa. Meistä olis voitu yhtä hyvin kirjoittaa “ihanat kyyhkyläiset”, mutta nyt tuotiin esiin tämä toinen puoli.”

    “Rakastan sinua, Heikki”
    Clara Blomqvist korostaa, että “toista ei saa koskaan satuttaa henkisesti, fyysisesti eikä välillisesti”.

    “Tänään tilanne on kääntynyt julkisuuden myötä siihen, että mä olen satuttanut Heikkiä rikosilmoituksellani jopa enemmän kuin hän minua. Mitä tapahtui Sillanpäälle huumekohussa? Hän menetti keikat. Toivon koko sydämestäni, ettei samanlaista julkista tuomiota anneta Heikille. Pienistä valuvirheistään huolimatta Heikki on ehdottomasti Suomen parhaita laulajia, eikä meidän riidat saisi vaikuttaa hänen työhönsä. Rakastan sinua Heikki ❤.”
    https://youtu.be/yWiV3xt3vzc
    CLARA BLOMQVIST: “SATUTIN HEIKKIÄ RIKOSILMOITUKSELLANI ENEMMÄN KUIN HÄN MINUA”
    Siis korkit kiinni ...:-)


   • Heikki nyrkkeilee selvinpäinkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siis onko H Koskelo jo saanut apua pahoinpitely ongelmaansa?
    Tätähän varmaankin tarkoitit kysymykselläsi? Tämä on myös
    viestiketjun aiheena.

    Kovin huolestuttavaa tuo sinun pakkomielteesi ja stalkkaus, jonka kohteena on Heikki ja Clara. Joko nyt hokasit?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pakkomielle näyttää sinullakin olevan …..samallalailla täällä stalkkaat kuin muutkin tähän ketjuun kirjoittaneet, joten katsoppa peiliin.....

    Ai et ole hakenut apua ongelmaasi, joka on Heikin ja Claran stalkkaaminen ?
    Ei kannata loukkaantua,,sulla on selkeesti vakava ongelma.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten pystyy menemään salaa naimisiin ilman että kukaan saa tietää kun kuulutukset on julkisia......toki ketään ei tarvii häihin kutsua eikä häitä edes pitää ja kuulutuksista ei selviä naimisiinmenon ajankohta...….jos Heikki ja Clara ois vihitty niin kyllä se tieto jo jostain ois ilmi tullut …..

    " Jos Heikki ja Clara ois vihitty niin kyllä se tieto jo jostain ois ilmi tullut …..'
    Ihanaa. Ihanaa Heikki löytyy tänään
    Mikkelin Hiihtomäeltä orkesterinsa
    kanssa klo 20.00 alkaen.
    Ja arvaas mitä tulen Heikiltä kysymään 🙄
    Saas nähdä mitäpä Heikki kertoo 😎
    Sateinen Mikkeli kaipaa lämmitystä lavalle 💥🍄.... Terrvetuloa 🌻


   • Oliko tän tarkoitus olla mainos? Ei tainnut oikein toimiva.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oliko tän tarkoitus olla mainos? Ei tainnut oikein toimiva.

    🤠 Hyvin toimi. Heikki oli tyylikkäänä Mikkelissä ilman .... sormuksia 🤣
    Lavalla oli hyvä meno ihanan Taivaankaaren soitannassa.
    Koivukin oli vireessä 😘
    Jatkossa näkyillään 😎🤗
    Helminauha perjantaina ilonamme 😊
    Siis tanssimaan Hiihtomäelle 💃


  • Lopettaaka jo nämä juoruilut.

  • Tän parin pitäis mennä TISsiin! Saatais kunnon viihdettä......

   • Kertoo olennaisen sinusta tuo kommentti.. ja jatka vaan lempparisarjasi katselua..


  • Mitään uutta auringon alla?

   • Aika kulkekoon ja Heikki hän kulkee kesälavoja :-)
    Keikkaa pukkaa ja voi, voi .... ;)
    Heikki l a i h d u t t a a ! ? ??
    Mistä kohdin △ Nenänpäästä :-)
    https://youtu.be/Qby44Wb8z8w
    Muutamalla matilla olisikin jo aika kunnon kohotukseen ....
    Mieskuntoa syö keikkailu ?
    Kesäillan lavatansseissa on taianomainen tunnelma ....
    Tassikurssien käymistä ei vaadita lavatansseissa. Moni on oppinut tanssimaan ystäviltä saatujen ohjeiden avulla, muita tanssijoita katselemalla ja kuvallisten ja sanallisten ohjeiden tuella.


  • Kuningatar jätti....seuraava kehiin ja sitä kohta turpiin.....perkele millanen mies! Oksettaa!!!!!!

   • ISKELMÄTÄHTI HEIKKI KOSKELO JA CLARA BLOMQVIST KIHLAUTUIVAT: RAKKAUS ON ANTEEKSIANTOA!
    29.01.2020 12:29
    Iskelmälaulaja Heikki Koskelo ja tanssinopettaja Clara Blomqvist ovat menneet kihloihin. Clara kertoo kihlautumisesta Facebook-sivuillaan.
    Salakihlat jonkun muun ♡ kanssa . Heikki kielltää kaiken. △
    https://youtu.be/kHoN_LHh_JM
    Onnea Molemmille !
    https://youtu.be/bWeofbEF9Us
    - Rakkaus on anteeksiantoa, toisen ihmisen silmitöntä kunnioitusta. Rakkaus on rehellisyyttä ja hehkuvaa lämpöä sisällä. Rakkaus on sitoutumista omasta tahdostaan, mutta rakkaus ei pidä väkisin kiinni. Rakkaus on valtava voi2mavara, jonka menettäminen painaa ihmisen pinnan alle.
    https://youtu.be/-Qg3cgoh_h4 .... Suomalaisille uutta tanssityyliä :-)
    Rakasta täysillä, elä ja nauti, Clara kirjoittaa sormuskuvan yhteyteen.
    Missä Heikki keikalla ? Keikkaa bukkaa, bukkaa ;)


   • Anonyymi kirjoitti:

    ISKELMÄTÄHTI HEIKKI KOSKELO JA CLARA BLOMQVIST KIHLAUTUIVAT: RAKKAUS ON ANTEEKSIANTOA!
    29.01.2020 12:29
    Iskelmälaulaja Heikki Koskelo ja tanssinopettaja Clara Blomqvist ovat menneet kihloihin. Clara kertoo kihlautumisesta Facebook-sivuillaan.
    Salakihlat jonkun muun ♡ kanssa . Heikki kielltää kaiken. △
    https://youtu.be/kHoN_LHh_JM
    Onnea Molemmille !
    https://youtu.be/bWeofbEF9Us
    - Rakkaus on anteeksiantoa, toisen ihmisen silmitöntä kunnioitusta. Rakkaus on rehellisyyttä ja hehkuvaa lämpöä sisällä. Rakkaus on sitoutumista omasta tahdostaan, mutta rakkaus ei pidä väkisin kiinni. Rakkaus on valtava voi2mavara, jonka menettäminen painaa ihmisen pinnan alle.
    https://youtu.be/-Qg3cgoh_h4 .... Suomalaisille uutta tanssityyliä :-)
    Rakasta täysillä, elä ja nauti, Clara kirjoittaa sormuskuvan yhteyteen.
    Missä Heikki keikalla ? Keikkaa bukkaa, bukkaa ;)

    Aivan. Clara kihlautui kun löysi Heikkiä paremman jo aikaa sitten. Onneksi. Toivottavasti kukaan muukaan ei siihen naisten hakkaajaan haksahda.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aivan. Clara kihlautui kun löysi Heikkiä paremman jo aikaa sitten. Onneksi. Toivottavasti kukaan muukaan ei siihen naisten hakkaajaan haksahda.

    No älkää menkö Koskelon keikoille. Sehän on paras opetus moiselle paskahousulle.


  • Kyllä toi Clara on ollu niin Heikin pauloissa vaikka ihmiset ympärillä on nähnyt millainen Heikki on. Mikä naisia vaivaa????????????

   • Rakkaus sumentaa järjen. Ja eiköhän tuo päde myös meihin miehiin.
    Enpä ole käynyt kyseisen solistin keikoilla sen jälkeen, kun tämä episodi tuli julki, enkä tule menemään. Sama pätee myös näiden muiden huumehörhöilijöiden osalta.


   • "Mikä naisia vaivaa ?"
    Rakkaus 😍
    Kauan katsoin silmiisi, 
    minä kaipasin sinua. 
    Kauan seurasin sinua, 
    mutta näin vain selkäsi. 

    Kauan kutsuin sinua, 
    kuin laulussa enkelten. 
    Sinä kuullut minua et. 
    Nyt tiedän, ettet minua nähnytkään. 

    Jospa vielä joskus sinut kohtaan, 
    ehkä silloin sinä silmäni näät. 
    Mennään valossa kohti pimeää, 
    rakkaus suurin ei koskaan pelkää mitään.
    https://youtu.be/1rgbaYoeLi0
    Ihmistä ei ole luotu olemaan yksin mutta ei myöskään kaksin ilman rakkautta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Mikä naisia vaivaa ?"
    Rakkaus 😍
    Kauan katsoin silmiisi, 
    minä kaipasin sinua. 
    Kauan seurasin sinua, 
    mutta näin vain selkäsi. 

    Kauan kutsuin sinua, 
    kuin laulussa enkelten. 
    Sinä kuullut minua et. 
    Nyt tiedän, ettet minua nähnytkään. 

    Jospa vielä joskus sinut kohtaan, 
    ehkä silloin sinä silmäni näät. 
    Mennään valossa kohti pimeää, 
    rakkaus suurin ei koskaan pelkää mitään.
    https://youtu.be/1rgbaYoeLi0
    Ihmistä ei ole luotu olemaan yksin mutta ei myöskään kaksin ilman rakkautta.

    Heikki on purkanut kihlauksen jo viime joulukuussa. Pariskunta on
    eronnut. Naiset ovat Heikille vain poisheitettävää käyttötavaraa.
    Rakkaudesta en tiedä...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Heikki on purkanut kihlauksen jo viime joulukuussa. Pariskunta on
    eronnut. Naiset ovat Heikille vain poisheitettävää käyttötavaraa.
    Rakkaudesta en tiedä...

    Kuulemma Heikki oli huijannut Claraa puhumalla puhtaalta pöydältä aloittamisesta ja Clara oli laittanut kihlakuvan. Heikillä olikin uusi nainen ja joutui pikaa valitsemaan toisen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuulemma Heikki oli huijannut Claraa puhumalla puhtaalta pöydältä aloittamisesta ja Clara oli laittanut kihlakuvan. Heikillä olikin uusi nainen ja joutui pikaa valitsemaan toisen.

    Kauan menee ensimmäiseen uuteen nyrkkiuutiseen?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuulemma Heikki oli huijannut Claraa puhumalla puhtaalta pöydältä aloittamisesta ja Clara oli laittanut kihlakuvan. Heikillä olikin uusi nainen ja joutui pikaa valitsemaan toisen.

    Suhteita on monenlaisia ... Naisten miehille / Miesten naisille
    Avoin suhde tarkoittaa suhdetta, jossa osapuolilla on lupa tapailla romanttisesti tai seksin takia muitakin kuin omaa kumppania. Avoimia suhteita on monelaisia, eikä suhteille ole tiettyjä oikeita sääntöjä.
    https://youtu.be/bUA9ZP6lE_w
    Avoin suhde ei tarkoita kuitenkaan sitä, että osapuolet voivat tehdä mitä vain. Luottamuksen säilyttäminen on yhtä tärkeää avoimessa suhteessa kuin missä tahansa muussa suhteessa.
    https://youtu.be/r8NAgRVxQPY
    Turvaseksiä yhden kerran?
    Avoimissa suhteissa ihmiset saattavat sopia esimerkiksi, ettei muista kumppaneista kerrota yksityiskohtaisesti omalle kumppanille, aina on harrastettava turvaseksiä tai ettei samaa ihmistä saa tavata montaa kertaa. Sopimalla, ettei vakikumppaneita sallita, pari voi estää esimerkiksi ihastumista muihin.
    Jotta säännöistä pystyy pitämään kiinni, tunteitaan on kyettävä hallitsemaan hyvin.
    https://youtu.be/m-PUrj_Luzg
    Sääntöihin voi kuulua myös se, että muiden kanssa saa harrastaa vain tietynlaista seksiä. Avoimesta suhteestaan pitää tietysti kertoa tapaamilleen ihmisille, jotta he tietävät olevansa tekemisissä varatun ihmisen kanssa.
    https://youtu.be/x1wOGvCPZcY
    Tärkein sääntö voi olla se, ettei kerran sovittu avoin suhde tarkoita, että suhde pitäisi pitää avoimena ikuisesti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suhteita on monenlaisia ... Naisten miehille / Miesten naisille
    Avoin suhde tarkoittaa suhdetta, jossa osapuolilla on lupa tapailla romanttisesti tai seksin takia muitakin kuin omaa kumppania. Avoimia suhteita on monelaisia, eikä suhteille ole tiettyjä oikeita sääntöjä.
    https://youtu.be/bUA9ZP6lE_w
    Avoin suhde ei tarkoita kuitenkaan sitä, että osapuolet voivat tehdä mitä vain. Luottamuksen säilyttäminen on yhtä tärkeää avoimessa suhteessa kuin missä tahansa muussa suhteessa.
    https://youtu.be/r8NAgRVxQPY
    Turvaseksiä yhden kerran?
    Avoimissa suhteissa ihmiset saattavat sopia esimerkiksi, ettei muista kumppaneista kerrota yksityiskohtaisesti omalle kumppanille, aina on harrastettava turvaseksiä tai ettei samaa ihmistä saa tavata montaa kertaa. Sopimalla, ettei vakikumppaneita sallita, pari voi estää esimerkiksi ihastumista muihin.
    Jotta säännöistä pystyy pitämään kiinni, tunteitaan on kyettävä hallitsemaan hyvin.
    https://youtu.be/m-PUrj_Luzg
    Sääntöihin voi kuulua myös se, että muiden kanssa saa harrastaa vain tietynlaista seksiä. Avoimesta suhteestaan pitää tietysti kertoa tapaamilleen ihmisille, jotta he tietävät olevansa tekemisissä varatun ihmisen kanssa.
    https://youtu.be/x1wOGvCPZcY
    Tärkein sääntö voi olla se, ettei kerran sovittu avoin suhde tarkoita, että suhde pitäisi pitää avoimena ikuisesti.

    Pahoinpitely on vakavasti otettavaa käyttäytymistä. Vielä tärkeämpää
    on se, miten jatkossa toimii tämän tapauksen kanssa. Pahoinpitelyn
    kohteeksi joutuneen nöyryyttäminen, koska on tuonut tapauksen
    julkisuuteen kertoo Koskelosta kaiken. Ikinä en menisi häntä
    keikoille katselemaan ja kuuntelemaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pahoinpitely on vakavasti otettavaa käyttäytymistä. Vielä tärkeämpää
    on se, miten jatkossa toimii tämän tapauksen kanssa. Pahoinpitelyn
    kohteeksi joutuneen nöyryyttäminen, koska on tuonut tapauksen
    julkisuuteen kertoo Koskelosta kaiken. Ikinä en menisi häntä
    keikoille katselemaan ja kuuntelemaan.

    En menisi minäkään, mutta mietin milllaiset tahot häntä vielä laulattavat tanssipaikoillaan? Mielestäni huonoa mainosta heille jotka hänet vielä ottavat esiintymään. Se kertoo myös tanssipaikoista paljon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En menisi minäkään, mutta mietin milllaiset tahot häntä vielä laulattavat tanssipaikoillaan? Mielestäni huonoa mainosta heille jotka hänet vielä ottavat esiintymään. Se kertoo myös tanssipaikoista paljon.

    Entinen kihlattu on hakenut lähestymiskieltoa Heikistä. Heikki on
    uhkaillut Claraa ja syyttää häntä maineensa pilaamisesta.
    Pahoinpitelystä ei olisi saanut kertoa, eikä tehdä rikosilmoitusta.
    Uskaltavatko tanssinjärjestäjät vielä ottaa Heikin esiintymään,
    kun nyrkit voivat alkaa heilumaan laulamisen lisäksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Entinen kihlattu on hakenut lähestymiskieltoa Heikistä. Heikki on
    uhkaillut Claraa ja syyttää häntä maineensa pilaamisesta.
    Pahoinpitelystä ei olisi saanut kertoa, eikä tehdä rikosilmoitusta.
    Uskaltavatko tanssinjärjestäjät vielä ottaa Heikin esiintymään,
    kun nyrkit voivat alkaa heilumaan laulamisen lisäksi.

    Lie hän aivan itse pilannut maineensa. Säälittävä mies.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lie hän aivan itse pilannut maineensa. Säälittävä mies.

    Heikin mainehan vain lisääntyy ja sopii tanssipaikoille kuin nyrkki silmään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Heikin mainehan vain lisääntyy ja sopii tanssipaikoille kuin nyrkki silmään.

    Pikkasen liian nasaali


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   6706
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   648
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   85
   544
  4. Rinkinen iski Maisan

   Eikö se ollutkaan perhetuttu...? "Mikon edustama yritys oli kiinnostunut työskentelemään kanssani " -jessus mitä satuja se taas suoltaa Ilta Sanomiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   498