Arvo PPO selitysten seuranta

EmmeAnsaitseArvoa

Miten Arvo.. sijoitussekamelska tämän selittää ? On mielenkiintoista kuulla kitinät ja katinat osuuskuntakokouksessa. Heinähatut kuitenkin vain nyökyttelee maireat hymyt huulilla.

Se on ihmeellistä "julkituontia" kun ensin kehuskellaan tuloksella, sitten ilmoitetaan että osuuskorkoa maksetaan vain 42 €. Tulos 4,76 M€.. vain..
Toisaalla kerrotaan että korkoa maksetaan 80% tuloksesta. Elon ja myös meidän Kallion laskuopin mukaan jaettavaa tulisi olla 3,76 M€ eli 45 €/osuus .Mutta kun 42 € kerrotaan 82079 jäsenellä niin jakoon tuleekin vain 3,44 M€.. mihin liiviin sitä piilotetaan 320 000 €,, eikait vain edellisten vuosien tappiorahastoon , eikait kellään ole noin suuret liivit että se sinne mahtuis ? Vai onko ? ..onhan siellä tosin.. D-kuppia esillä !

92

84

Vastaukset

 • Kylläpä jaksat kitistä

  • ..ei se olo parane vaikka nariset oulun kyljessä.. teot ei riitä edes tiskitoiminnan tasolle..jaa vain karkkia suvun värvätyille kokousedustajille.. kauanko viitsivät edes osallistua.. mimä vaan kysyn.


 • Sijoittaisinko Arvoon, no en todellakaan.
  Miksi en ?
  Meillä on parempia tiskiluutuja itselläkin paketissa joilla on enemmän tajua kuin Arvon lusmuilijalla.
  On koko toiminnan ajan piilotellut toisten selän taa ja pakoillut vastuuta jopa globaalien markkinoiden syyksi laittamalla kun ei ole saanut tulosta aikaiseksi. On ja on ollut ihan turha kuluerä jonka voi huoletta poistaa eikä tapahdu mitään radikaalia muutosta mihinkään suuntaan. Sen jälkeen voikin tietoa jakaa ja seurata ruutulta lähes reaaliaikaisesti koska ei "seinien" eikä muidenkaan ns. sijoitusten tiimoilla tapahdu mitään konkreettista.. ainakaan tuottopuolta kasvattamaan, päinvastoin voi salaojat ja massiinat aiheuttaa suuriakin tappioita kun on "omistajat" saaneet omansa pois ja vähän limiittiä pusseihinsa.. going down .

 • Missä se tiskiluutu kyyhää kun ei ole naamaa näkynyt palstoilla.. Onko mennyt pupu housuun kun ei yläkerran ohjeilla pärjännytkään todellisessa sijoitusmaailmassa. Ei se johtaja titteli meinaa mitään jos ei ole glamouria.. isot pojat höynäyttää keposesti irtokarkin jakelijan.
  Arvon taival on hiipumassa merkittävästi, laitetaan kohta lappua luukulle kun loppuu vanhat perintörahat eikä tuotoista ole osuuskorkoa jaettavaksi.. lupauksista huolimatta.

 • Tuntuu pahalta edes ajatella miten meidän valitsema ja muut mukana olevat valitut suhtautuu ja hoitaa heille annettua ns. mandaattia 100 vuotta toimineen Osuuskunta PPO:n omaisuuden ja rahojen kanssa.

  Koko ajan jäsenomistajille kerrotaan että hyvin menee ja omaisuus karsoo sekä voimme odottaa suurempia osuuskorkoja ajan saatossa maksetuille ja kertyneelle maksupostille. Sitä on isät, äitit, mummut ja papat maksaneet niin palvelujen kuin perusmaksujen muodossa vuosikymmeniä.

  Nyt niiden käytöstä ja valittuina edustajina nauttivat ihan eri tahot ja päätöksiä tekevät " palkolliset" ja valitut edustamat jotka ei ota mitenkään huomioon mitä omistajat tahtoo tai esittää. Miksi ?

  Onko oma etu niin merkittävä että tahallaan jätetään kaikki tehdyt ja edistyksellisetkin ehdotukset huomioimatta.. kun ei tarvi kunhan saa sen kokouspalkkion ja liikelahjan..

  Asiaa kannattaa miettiä jo senkin takia että kansan syvien rivien muisti on pitkä ja karsas.... vääryys tulee ilmi ja eteen jossain vaiheessa..

 • ..siis olet ollut vapaamatkustaja joka ei ole maksanut perus- tai käyttömaksuja, ettei vain olisi ollutkin laskutusta osuuskunnalta ? Onko näin ?
  Isoisät ja mummut on maksaneet 100 vuotta noita maksuja joista omaisuus on kertynyt.. kuuluisilla sanoilla " Pohjanmaan Puhelinosuuskunnan toiminta perustuu siihen että kulut katetaan mutta voittoa ei tavoitella " . Näihin kuluihin kuului puhelinverkon rakentaminen koko toimialueelle ja sen ylläpito. Silti jäi joku markka tilille joilla ostettiin mm. Oulun Puhelin Oy:n eli nykyisen Partneran osakkeita joita nyt jaetaan muka sijoitustuottona osuuskoron muodossa. Höpö höpö, luututkaa tuskiä jos se teistä on sijoittamista, muu toiminta on täyttä pelleilyä ja jäsenien rahojen jakoa tutuille "tarvitsijoille" joista tullenee vielä isojakin tappioita, sanokaa mun sanoneen.

 • Ferrovan Oy hakeutuu selvitystilaan

  22.03.2019

  Raaheen metallituotetehdasta suunnitelleen Ferrovan Oy:n yhtiökokous on päättänyt hakea yhtiön selvitystilaan. Selvitystilassa on tarkoituksena kartoittaa edellytykset realisoida yhtiön omaisuus, löytää toiminnalle jatkaja tai ajaa toiminta hallitusti alas. Arvo Sijoitusosuuskunta ei ole omistajana Ferrovanissa, vaan sillä on yhtiöltä vaihtovelkakirjasaatavia ja näihin liittyviä optioita.

  Ferrovanin tavoitteena oli perustaa Raaheen tehdas, jossa olisi tuotettu vanadiinia terästuotannosta syntyvästä LD-kuonasta. Kyseessä olisi ollut korkean teknologian kiertotaloushanke. Vanadiinin pääasiallinen käyttökohde on teräs- ja kemianteollisuudessa. Ferrovan-hanke alkoi alun perin vuonna 2011 ja Arvo Sijoitusosuuskunta oli hankkeessa mukana vajaan kahden vuoden ajan. Tehtaan rakentamisen edellyttämää rahoitusta koskevat neuvottelut olivat jo edenneet pitkälle. Valitettavasti yhtiö ei kuitenkaan saanut sovittua kansainvälisten rahoittajien edellyttämiä muutoksia tehtaan raaka-aineen toimitussopimukseen. Tämän ja kohonneiden investointikustannusten seurauksena omistajat eivät nähneet enää edellytyksiä viedä hanketta eteenpäin.

  ”Ferrovanin hanke eteni hyvässä myötätuulessa aina viime vuoden lopulle saakka. Ilman rakennusvaiheen rahoitusta hanke näyttää nyt valitettavasti kaatuvan. Harmillisinta hankkeen kaatuminen on Raahen Seutukunnan kannalta. Hankkeen taloudellinen merkitys alueelle olisi ollut merkittävä ja työpaikkojakin oli tiedossa pysyvästi noin 150 henkilölle”, toteaa Arvo Sijoitusosuuskunnan toimitusjohtaja Reijo Tauriainen.

 • Salailu näkyy jatkuvan tulostiedotteissa. Menetyksiä ei uskalleta tuoda aidosti esille vaikkei niistä olisi mitään haittaa. Paljonko haudattiin tuissakin utopistiseen tiskiluutun visioon ?
  Harmi kun siellä olisi mahdollista ppo :n peruina palauttaa jäsenille johonkinpääomalokeroon piilotettuna kymmeniä miljoonia pääomanpalautuksena omistajille kuten tehtiin partnerassa josta on peräisin myös tuo arvon nyt jakama osuuskorkokin, tosin huomattavan paljon pienempänä mitä on tiskiä luututessa tullut luvattua ja lehdissä mainostettua.
  Toivotaan että vt toimari antaa 47:n laulaa .. sijoitusammattilaiselle..

 • Paljonkohan sitä tulee takkiin sieltä raahen kultakaivoksesta ? Taisi ollakkin vain katinkultaa kun jo monennenko kerran menee konkurssiin, hienosti sanottuna selvitystilaan joka on sama asia.
  Julkituotu taas kivasti ettei arvolla ollut suoria sijoituksia puulaakiin mutta rahaa on sinne kuitenkin jouduttu antamaan monta miljoonaa jotta on mukaan päästy. Nyt sieltä ei toissijaisille velkojille tule takaisin latin latia, sanokaa paulin sanoneen. Alkaa tiskiluutu haiseen jo melko hammamelle maidolle, vai mitä..?

  Nokia teki ennen hyviä 47:koja.. niille ois käyttöä näissä merkeissä, vai mitä?

 • ..ensin hyppäs hiiri pöydältä lattialle ja nyt jo rottakin on lähtenyt uppoavasta laivasta, mihin lie mennyt ?
  Onhan toki jo kulunut 7 vuotta tätä sijoitus pelleilyä mutta alkoiko jo poltteleen kun ei lupaukset pitäneetkään paikkaansa.. tase/omaisuus kaksinkertaistuu muutamassa vuodessa, meni toisinpäin onkin puolittunut ja puolessa ajassa.. hyvällä palkalla ja kalliita konsultaatioita antaen.

  Ainoa näkyvä ja konkreettinen saavutus kykypoikien osalta on tuo rautatien alikulkutunneli mutta siihen ei ehtinyt tiskiluutu rahoja tunkemaan.. yritetty on varmasti. Jos ois jättänyt verrovaniin laittamatta rahoja niin olisi ollut varaa maksaa osuuskorkoa 30 € enemmän eli yhteensä 72 € .. siitä ois omistajat tykänneet

  Hyvää jatkoa molemmille, sitä tullaan tarvitsemaan valitsemillanne elämän teillä, älkää silti katsoko kovin usein peiliin koska se tuo totuuden esiin, epäonnistujien kuva siellä näkyy ja ilmeet sen kertoo.

  Lähdetään taas raaheen keskiviikkona 24.4.2019 klo 14 katsomaan suurta suomalaista traamaa.. HahHah

  • ..jaetaanko siellä tiskiluutuja ja kylmiä lihapasteijoita osallistujille. Irtokarkkeja viedään ystäville ja koko suvulle lohdutukseksi vaivannäöstä tulla kokoukseen äänestämään vanhoilla firmavaltakirjoilla joita kerätty maakuntakierroksella..
   47 ois toimihenkilöjohtajalle paikallaan.. ja ois ollut jo monta vuotta


 • Arvo sai taas "perinnön" kun partnera myi entisen oulun puhelimen kiinteistökompleksin.. kauppasummaa ei julkituotu mutta merkitsee partneran tulopuolelle fyffeä josta ottaa "arvo" ja oulun kaupunki siivut joita sitten ARVO tarjoilee osuuskorkona ja sijoitustuottona PPO Osuuskunnan jäsenille jos ei sitten pidä itse ja sano tiskiluutu ettei voittoa kerry .. eihän sitä tule kun on syömämiehet/naiset puikoissa ja oma suu lähinnä
  Saapa nähdä paljonko partneran osakekurssi laskee ja ppo osuuskunnan tasetta jaetaan kymppejä voittoina ?

 • Nythän se pommin lykkäs kun DNA:sta maksetaan 1,5 Miljardia.. oispa siinä arvon synnyttäjien kannattanut olla mukana , mutta kun ei päässyt pauli kaliffiksi kaliffin paikalle niin myydä hökäsivät kuten PPO:kin.. alihintaan ja kaikki muutkin rahanjakokohteet on hoidettu. On siinä sijoittajat.. paremminkin hukkaajat.. tiskiluutu taidoilla ei ole menestystä odotettavissa ..ei ole ollut eikä tule olemaan ja piste.

  Nokia teki hyviä 47:koja.. käyttöön

 • Nyt kaikki joukolla raaheen 24.4.2019 klo 14 kun osuuskunta ppo:n perinnöstä päätetään ja arvoa pannaan multiin.
  Jaetaan 90 M€ ja pannaan lappu luukulle.. siinä ei yt :tä tarvita kuten oulu yhtiössä eikä haise paska sen jälkeen toimistolla ruutua tiskiluutun katselun jäämisenä. Voittoa ois joka sentti.

  Samassa salissa kaisto kerran yritti vastaavaa, nyt se vois onnitua ja saatais rahat..sijoituksemme pois.

 • Osuuskuntalaki

  Kokousmenettely
  17 § Kokouspaikka ja osallistuminen teknisen apuvälineen avulla

  Osuuskunnan kokous on pidettävä osuuskunnan kotipaikassa, jollei säännöissä määrätä toisesta paikkakunnasta. Kokous voidaan erittäin painavista syistä pitää muullakin paikkakunnalla.
  Säännöissä ei ole mainintaa kokouspaikan pitämisestä, joten mennään lain mukaan.
  Pitääkö PPo:n kotipaikaksi muutta Raahe. niin voidaan noudattaa lakia.

  Mitkähän on ne erittäin painavat syyt.
  Painava tai erittäin painava ei ole se, että uusi kaliffi valitaan hallinntoneuvoston kokouksessa juuri ennen vuosikokousta.
  Miten kokosasiakirjat ehtivät perille kun 17 päivä vasta postitetaan ja siinä on pääsiäinen välissä. Eihän kokousaineisto kerkiä kenellekkään ennen kokousta. Kiirastorstaina lähetetään, maanantai on vielä pyhä ja tiistaina ei kanneta postia. Keskiviikkona on jo kokous, paperit saadaan vasta kokouksen jälkeen. Syytetäänkö sitten postia vai kuka on syntipukki. Eihän tämä ole uutta jäsenien kiusaaja "toimihenkilöltä"
  Koko ajan mennään hommien kanssa päin persettä.
  Kokousasiakirjat on olleet jo pitkän tovin valmiina mutta ne eivät ole lasten katseltavaa. Pitääkö kaikki kaivaa vuotojen kautta, antaa osuuskunnasta melko ruman kuvan.
  Siivottavaa olisi melko paljon. Ja kaiken ruunaajaksi hommataan snadijäärä nuijan varteen, paavo ois paras

 • On tosi ammattilaiset olleet sijoittelussa jäsenien rahoja.
  100 M€:lla on saatu 1,2 M€ tuottoa joks hankkimiseen on käytetty 700 000 € .. kehutaan vielä että hyvä tulos..
  Tasekkin pienentynyt 90 M€:oon vaikka esitetään 103 M€:rona.. oli otettu 10 M€ velkaa jolla saatu kirjanpito kikkailulla näyttämään kasvua. Velka on veli otettaessa mutta veljenpoika maksettaessa.. millä korolla ? Omavaraisuusaste laskenut 10 % ? Aika paljon, mihin rahaa on kadonnut, onko noin paljon alaskirjauksia. Yksikin omistusfirma tehnyt tappiota ? Varmaan hyvä sijoitus..no ei tiskiluutulta voi vaatia.

  Oli myös pitänyt myydä osakkeita jolloin sijoituksien "arvo" oli laskenut 10 %.. mielenkiintoista.. 

  Summasummarum ens vuodesta voi jo ennakoida ettei ole koronmaksukykyä oletettavasti lainkaan koska tänä vuonna kaluttiin partnera jo alle hankintaArvon joka joudutaan huomioimaan ja todennettavasti siitä tulee 1 M€ alaskirjauksia.. joten 700 000 € kuluilla pitää saadakkin 2,4 M€ voittoa jotta konsernin tase pysyy nollassa.. muuten menee persielleen kuten voitte havaita.

  Hallinto nostaa omia palkkiotaan yli 20 % vaikka ei ole saanut mitään aikaan jäsenien edustajana. Hävetkää tehän saatte jo kokouspalkkiona enemmän kuin omistajat .. hyi helkutti ahneutta.

 • Vaikeat kokemukset saattavat aiheuttaa sen, että ihminen joutuu omaksumaan todellisesta minästään poikkeavan roolin tunteakseen itsensä arvostetuksi. Tämä rooli saattaa auttaa narsistia vaimentamaan häpeää ja itseinhoa, joita hän tuntee.

  – Tällaisella narsistilla on ylimitoitettu nöyryytetyksi tulemisen pelko. Hänelle kaikki tappiot tai toisten epäily ovat nöyryyttäviä. Hän pelkää, että paljastuu, kuinka mitätön hän itse asiassa kokee olevansa. Tällainen henkilö suojautuu sitä vastaan aggressiivisesti, Korkeila kertoo.

  Kun ihminen vetää rooliaan, hän välttelee nöyryytystä. Samalla hän estää muita näkemästä todellista sisintään. Kun hän kohtaa vastoinkäymisiä, hän asettuu muiden yläpuolelle ja uskottelee itselleen, ettei hänessä itsessään ole vikaa. Korkeila huomauttaa, ettei narsisti itse tajua, että kyseessä on kuitenkin vain suojakuori.

 • ..miten vaikuttaa tutulta koskien erästä tiskiltä pöydälle hypännyttä joka on joutunut jo tulemaan alas tavalliselle tuolille.. näytöt ei ole riittäneet mihinkään muuhun kuin jatkuvaan eripuraan omistajien kanssa ja joka käänteessä on syy ollut milloin globaalien markkinoiden tai muka annettujen ohjeiden jne.. eli aina mennyt piiloon tekemiään virheitä toisten selän taakse kuitenkin mielistellen niitä jotka valittuina jäsenien edustajina ovat vastaamassa päätöksistä joita heille esitetään toimivan organisaation toimesta.. joka nauttii suurta palkkaa kuitenkaan siis vastaamasta mistään.
  Kyllä luulisi aikuisten ihmisten nyt sen verran osaavan käyttää omia aivojaan ja nähdä huiputuksen läpi mistä oikein on ja on ollut kysymys osuuskunta ppo : n myynnin jälkeisissä toiminnoissa ja tehdyissä sijoituksissa.. taseen piti kaksinkertaistua muutamassa vuodessa.. se on päinvastoin puolittunut. Miksi ?

 • Onhan tämä ollut tiedossa alusta asti!

  Jorma Takanen suuressa viisaudessaan painosti Korpi-Tassia (K-T) PPO:n omaisuuden suurempaan tuottoon. K-T nöyränä yritti tehdä parhaansa ja sijoitti Datameen!

  Mahtavaa... Kaikki meni persieelleen. Takanen jäi pois PPO:n hallituksesta ja K-T jäi liemeen tappioineen.

  Herroilta unohtui että osuuskunnan tehtävä on tuottaa palveluita jäsenilleen edullisesti! Mentiin tuntemattomille vesille ja lopputulos tiedetään: karmeat tappiot PPO:lle jotka osittain piilotettiin Elisa-kaupan yhteydessä. Veli-Matti Mattila nauroi matkalla pankkiin.

  Amatöörit lähtivät sijoitustoimintaan ja tulos on näkyvissä: tase 10 M pienempi (korjattiin ottamalla 10M lainaa) ja osuuskorko puolitettiin. Partnera auttoi siihen, että jotakin jaettavaa kuitenkin omistajille jäi.

  Patnera ei auta enää vuoden päästä!!

  Ennustus: Ei löydy uutta toimitusjohtajaa, Tauriainen irtisanoutuu, HPJ irtisanoutuu....
  Joku ottaa konkurssipesän hoitaakseen.............

 • ..kaikki ylläoleva pitää paikkansa :

  Mitä vannottiin , se pidetty on,
  yli päämme kun löi tulilaine,
  ja rinnalla tuntomme tuomion,
  muu kunnia meille on arvoton,
  katin kultaa kiitos ja maine
  (Yrjö Jylhä)

 • No niin, simpsetit päälle ja suku kokoon, kyllä valtakirjoja löytyy jos äänestää pitää hallinnon esityksistä.
  Väki poistuu kun on päätetty 42 € osuuskorosta joka on aikaansaatu 103 M€ taseella johon on lisätty 10 M€ velkaa.. miksihän ? Luulisi sijoittajien.. ainakin kunnollisten aikaansaavan tuolla summalla ja hajautetuilla salkuilla globaaleilta markkinoilta edes 5-8 % tuoton mutta 1, 2 M€ tehty yli 700 000 €:n kuluilla ei paljon soomanneja naurata. Toivotaan että on kokouksessa antamassa korvamakiaa sijoitusjohtajalle ja muille asiantuntemattomille hallintoluusereille tänään 24.4.2019 klo 14 raahessa

 • Nyt ois halpoja tiskiluutuja tarjolla.. ei ollut onnistunut oikein sijoitukset ja niin alue-valtakunnalliset ja globaalit markkinat oli pyyhkinyt lähes 5 M€:lla pöytää, eikä ollut vieläkään tullut puhdasta jonka julkitoi reppana pakon edessä ja alaskirjausvarsuksia on rajoitelulla evidenssillä peitelty ja kirjattu ettei näy kuin ammattilaisen analysoimana.

  Oli kuulemma luvattu kuitenkin v.2017 luokkaa tämän vuoden tuloksesta osuuskorkoa, mistähän se uusi tj voi sen repiä kun menneiltä tupeksinnoilta pamahtaa konkurssien ja tappiota tuottavien "hankintojen" vastuut tiskiin. Hyvä pitää olla bisneshaju nokassa jos meinaa pikavoittoja jostain kaivaa tuollaiselle mulle-mulle porukalle joka oli valituttanut itse itsensä uudelleen. Jäsenistä ei niin väliä.

 • Olihan siellä ollut se varajohtajakin..takinkääntäjä. Hampaat ulkona ja takki levällään naureskellut jäsenien esityksille joita oli ollut torppaamassa kokouksissa mutta sanokaa minun sanoneen ettei mene kauaa kun hymy hyytyy ja tiskiluutukin katoaa positiivisten valloittamiseen, siihen se pystyy narsistina kevyesti jos lukemat pysyy vaakassa kohtuullisena kun ilmaiset lounaat tulee loppumaan uuden toimarin alkaessa perkata määnneitä lahnoja ja aiv:lle tuoksuvaa heinähattujoukkoa.

 • Näin muualla.. kaikki asiat osataan suunnitella etukäteen

  Findan yhtiökokous tiedote.
  8. Taseen osoittaman voiton käyttäminen ja varojenjaosta päättäminen
  Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että emoyhtiön jakokelpoisista varoista 580.782.994,01 euroa, josta tilikauden voitto on 8.774.353,23 euroa, jaetaan osinkoa 3,84 euroa osakkeelta eli yhteensä 52.290.186,24 euroa. Osinko maksetaan osakkeenomistajille, jotka osingonmaksun täsmäytyspäivänä 8.5.2019 ovat merkittyinä Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon. Hallitus ehdottaa, että osinko maksetaan 15.5.2019.

  Arvo ei osaa kertoa milloin osuuskorko maksetaan ?
  Taseessa olisi 16 439 000 euroa jaettavaksi vastaavasti kuten Findalla eikä se hetkauttaisi yhtään.
  Miksi hallitus ei esitä tällaisia kivoja uutisia ? Vaan yrittää pimittää mm. Ferrovanista tulleen 3,5 M€ tappion. Onko se avointa tiedottamista omistajille vai vain oman kilven kiillotusta töppäilyistä ?

 • Jokohan OTTO .. On Todella Törkeä Oikeusoppinut on saanut puukstaavit mielesti kirjattua.
  Esityslista ei vastannut todellisuutta, paha virhe
  Kutsutti, siis ei kokousedustajien valinnalla, sihteerikön joka toimii konklaavin kieroilujen esileikkijänä
  Äänetysmalli väärä, kuten valveutuneet ensiesityksenä mainitut totesi, kuitenkin kirjattu..
  Jäsenkysymyksien siirtely tavoitehakuisesti .. aina seuraavaan kohtaan jottei vastausta saisi kuulijat ?
  Kunnes viimein oli pakko keskeyttää kokous kun hallitus ei osannut julkituoda aiheutettua tappiota, valtiokin ja kunta ilmoittivat menetyksensä heti selvitystilaan joutuneen yhtiön osalta..
  Kyllä noissa on jotain klikkiä tai hanslankari porukkaa yritetty avittaa.. Miksi, onko palkkio niin avokätinen

 • Siellä melkein asuu advokaatti pääkonttorilla. Lienee joku juiminki menossa ja olettamus on että aikaisempi tj on tapetilla tehtyjen virheiden takia. Eikait se muuten ois täytekakun äärestä halunnut siirtyä leivättömän pöydän taakse . Voi olla ettei totuus selviä kuin "itse asiassa kuultuna" lautamiesten päätöksellä. Einyt varmaan häkki heilu mutta kipeää käynee kun joutuu omasta kukkarosta pulittamaan määrättävät sanktiot.. tuliko hypättyä liian aikaisin uppoavasta osuuskunnasta ?
  Oisko kannattunut niitä irtokarkkeja jakaa omistajillekin eikä vain omille tutuille ja lakeijoille.

 • Arvon seikkailujen tappioita
  Datame 35 M€, Masto 3 M€ paleanterin töpeksinnät,
  Ferrovan, Sisu Fincode, Raitti, QFox Puuttuuko listasta vielä joku, vai onko siihen tuossa lisää tappioita. Nämä tiskimisun skenaarioita joita tauriainen joutunut selittelemään .Riittääkä varaukset vai pitääkö peukaloida lisää, kuten raappana reppana "rajoitella evidenssillään" vihjaili että on piilotettu rivien väliin.
  Tappiot on mittavat ja tekijät vain hymyilee ja "heinähatut" hallinnossa hyysää omien palkkioittensa säilyttämiseksi. Aika härskiä toimintaa omistajia kohtaan.
  Onko vielä jotain josta ei ole kerrottu tai kuultu vielä julkituotuna " itse asiassa".. Veikkaan että on !

 • Lapwall puuttuu, 1,2 M€ tappioita ja tauriainen hallituksessa, että semmoista

 • Pisaron pahasti miinuksella, paljonko arvolla kiinni rahaa.?

 • Kuntokeskus Sisun tilinpäätös vuodelta 2018.
  Oma pääoma ja sijoitettu vapaan oman pääoman rahasto on menetetty ,pääomalaina on menetetty, vaihtovelkakirjalainaa on taseessa 20.000 eur.
  Se lienee kokonaan PPO:lta? Lisäksi ko. yhtiöllä on leasingvuokrasopimusvastuita 101.060 eur vuoteen 2022 saakka ja osuuskunta Arvon tp:ssä on Sisun puolesta annettuja vuokravastuita 289.425 euroa vuoteen vuoteen 2021 saakka.
  Sisusta tulee kahden seuraavan vuoden aikana yli 400 000 euron luottotappiot em. menetysten lisäksi.

  Ei julkituontia jäsenille vaan yritys piilotella töpeksinnät.
  Lisäksi raappana tilintarkataja oli kertonut että varauksia tappioihin on muissakin momenteissa kätkettynä. Mutta niistä ei saa kertoa omistajille kuten yritettiin tehdä ferrovaninkin 3,5 M€ kuprusta pimittämällä se aluksi vain sanalliseen klausuuliin.. ei ole suoranaisia vastuita.. joita kuitenkin oli..niin paljon että olisi voitu maksaa toinen mokoma osuuskorkona jäsenille..

 • Joko hallitus on saanut kokoon tai kassaan osuuskoron maksuun ilmoitetut varat vai pitääkö ottaa lisää velkaa ? Täsmäyspäivä meni vain maksupäivä puuttuu ?
  Avoimuutta hyvät "heinähatut" tai taitaa sinne jo olla lipsahtanut joukkoon vilttitossuja sekä silinterihattujakin.
  Siirtäsivät ne liittymisrahaston 16,5 M€ vapaaseen omaan pääomaan ja tulouttasivat ylijäämänä jäsenille niin olisipa tyytyväistä porukkaa. Mutta kun pitää sen kassaneidin töppäyksistä aiheutuneita tappioita kattaa kaikenlaisilla raappanan vippaskonteilla. Haloo !

 • Taitaa olla rahat kassasta loppu ja entisen tj:n toimesta piilotettu tuottamattomiin sijoituksiin koska ei ole vielä osuusmaksun koron maksupäivääkään osattu kertoa. Pitääkö niitäkin varten ottaa lainaa jos kassa on tyhjä. Osannee kai pankkitoimihenkilöt tuon verran hoitaa jäsenien asioita.. tai voihan olla että riittää että saa oman tilin niin se on auvoista... hoitakoon muut asiat kuntoon.. miettinee kaiken pahan alku ja juuri.. ihan ilmanaikoinen maa.. aivan pelloksi sopivaa

 • ..eikä pois tehtävästä siirretty uhallakaan konsultoi että maksupäivä pitäis hallinnolle vihjasta päätettäväksi.. hoksaako lakineuvos ettei nuijittuja kokouspäätöksiä ole alettu noudattamaan.. jotain vastuuta sentään oltava suuren palkkion eteen..
  Minivogue tukinauttijalle terveisiä samalla.. hopihopi.. hoplop

 • Tupeet suoraan ja tekohymy naamaan, osuuskoron maksupäiväksi on ilmoitettu 20.8 ja varmaan jouduttu tiukkaan liekaan kulujen kanssa.. ettei vaan velan puolelle.
  Litlissä halpoja tiskiluutuja joilla voi pyyhkiä ..skotteja.. hah haha.. sorsajahtiin mennään !

 • Privanet on laittanut huomiomerkinnän sivuilleen koskien PPO:ta: "Esitetyt tilinpäätöstiedot koskevat Osuuskuntaa".
  PPO:n menestymisestä antaa oikeamman kuvan konsernitulos, joka oli viime vuodelta suhteellisen murheellinen.
  Privanetilla tuli huono omatunto!
  PPO:n johto jatkaa hämärryttämislinjaa katkeraan loppuun asti.

 • Pörssi privanetissä osuuden hinta laskee kuin lehmän häntä eikä katit ja kontit tee mitään Arvon nostamiseksi eli summasummaarum heille riittää kun tili tulee ja vaikka tase pienenee niin väliäkö sillä kun saa itse kivasti fyrkkaa niin kauan kuin sitä riittää.. partnera on jo kaluttu luille, sieltä ei tipu ropoja, muut maanaluset ja villojen välit ei tuo pikavoittoja.. mistä piilopaikka löytyy....utsjoen koulultako ?

 • Miten uusi toimari juhlistaa Arvon päivää, ei ole kuulunut tai näkynyt mitään. Onko todennut maitojunan paremmaksi kuin että tulla uppoavan laivan kapteeniksi ilmanaikoisen joutomaan jälkeen. Karille mennään ja lujaa..

 • Arvon arvo on enää 50 Me kun sitä lähtiessä Ppo aikana oli 180 Me. On mennyt laudat ja maat sekä pellot sekaisin. Ei sieltä kivien nahkojen eikä akkunoiden väleistä tuottoa löydy, kannattais panna lihoiksi koko lafka, vaikkei siitä mitään eu-tukia saisikaan mutta oispahan omistajille edes jotain muistoja hyvin menestyneestä osuuskunnasta eikä vain ilmanaikoisia katteettomia lupauksia paremmasta huomisesta.. kyllä verenimijät on jo tunnistettu ja todettu.. vuodesta 2012 lähtien.

 • Kaleva uutisoi Siklan uuden hallin lattia menee uusiksi koska painunut kun ei paalutettu ja liian ohut kuitumassalla ilman verkotusta tehty.

  Kuitenkin jatkettu edelleen kuitumassalla ja ilman verkotusta sekä liian ohuena joten kun nosturi liikkuu lattialla niin pistepaine nousee yli "oletusarvojen" ja lattia painuu.

  Nämä joutopellon sijoitukset kohdistuu kummasti oulunsaloa keskipisteenä pitävien uskonnollisen vakaumuksen muka omaavien pisneksiin joista on tullut ja tulee tulemaan tappioita myös jatkossa. Ei tiskiluutun sijoituksista saa millään eikä kukaan pikavoittoja ellei tee kuin myllykumpu imaisemalla sijoittajien rahat taskuunsa kun kurssit on korkealla tietoisena että nyt lähtee jyrkkä alamäki... pyydän syntejäni anteeksi.. ja sama peli jatkuu seuraavassa vuorossa.
  Pajatson tyhjennys menossa Ppon rahoista.

 • Kuntokeskus Sisun tilinpäätös vuodelta 2018.
  Oma pääoma ja sijoitettu vapaan oman pääoman rahasto on menetetty,
  Pääomalaina on menetetty, vaihtovelkakirjalainaa on taseessa 20.000 eur.
  Se on kokonaan PPO:lta? 
  Lisäksi ko. yhtiöllä on leasingvuokrasopimusvastuita 101.060 eur vuoteen 2022 saakka ja osuuskunta Arvon tp:ssä on Sisun puolesta annettuja vuokravastuita 289.425 euroa vuoteen vuoteen 2021 saakka.
  Sisusta tulee kahden seuraavan vuoden aikana yli 400 000 euron luottotappiot
  em. menetysten lisäksi.

  Mitä sanoo raahen viisas ja askotit, onko sijoitustoiminta tuottavaa ja hoidettu jäsenien etua ajatellen ?
  Miten toimivat yritysten hallinnot yleensä tämäntyylisissä toistuvissa epäonnistumisissa?

 • Missä se pirilä luuraa kun pitäis johtaa arvo supersijoitusten virtaan jotta alkais tulla kunnon korkoja eikä syötäis jatkuvasti pääomia?
  Nyky sijoittajatörpöt ei osaa muuta kuin jakaa lohipaketteja jouluna hallintoneuvostolle.. yäk.

  • Osaatko sinä muuta tehdä kuin valittaa ja vinkua vuosikausia ihan omasta ongelmastasi? Minä olen saanut sijoittamani (osuus)maksut jo moninkertaisina takaisin, omistamani osuudet tuottavat hyvin ja osuudet voi vielä halutessaan realisoida.


  • ...realisoida, siitä vaan, saat 600 /osuus mutta annat..kenelle saman verran jos osaat vähänkään laskea..tuskin.
   Tase kertoo korutonta kieltä, ei ole jaettu "korkoja" vaan todellisuudessa pääoman palautusta kun syöty tasetta, josta menee vielä verokin..jota ei oikeasta pääoman palautuksesta mene..vert ent. Oulun Puhelin .. Partnera


  • Paljonko olet sijoittanut osuusmaksuina? Paljonko olet saanut takaisin, korkoina, kuormasta... Ihan mistä vain.


  • Paljonko olet maksanut perusmaksuina ja palvelumaksuina.. ei murto-osaakaan ole palautunut korkoina.. murusia tippunut pöydältä jossa jotkut leikkii sijoittajia mutta syövät pääosin tasetta ja aikaisemmin joidenkin fiksujen tekemiä "hankintoja".
   Hätähousut paskat housussa meni myymään alihintaan ja nyt samaa hommas hoitaa ympäri aluetta toiset tahot.. onko tietoa ?


  • Palvelumaksut maksetaan palveluista, kuten aina. Perusmaksut maksetaan perusmaksuina palveluista, kuten aina ja kaikille muillekkin palveluntarjoajille. Omistuksen (osuus) tuotto on sitten jo toinen asia. Omistuksen pitää tuottaa, palvelumaksut maksetaan palveluista. Pitää olla jo melkoisen tollo romukauppias, joka ei osaa näitä kahta asiaa erottaa.


  • ..sinäpä oot..


 • Tässä vielä niitä sijoitusfaktoja miten on tai olisi voinut mennä "asiantuntemuksella"

  Muutaman suuremman kuntaomistajan osuuksia ja omaisuuden kehitys :Privanet Arvolla
  Raahe nykyarvolla 351 osuutta a 620 € = 217 620 €, tasearvo 442 620 € oli 769 746 €
  Kalajoki 196 osuutta nykyarvo 121 520 €, tasearvo 246 960 € ,oli 429 829 €
  Oulainen 122 osuutta nykyarvo 75 640 €, tasearvo 153 720 €, oli 267 547 €
  Haapavesi 116 osuutta nykyarvo 71 920 €, tasearvo 146 160, oli 254 389 €
  Ylivieskasta ja muista ei niin väliä asioihin asennoitumisen vuoksi määrätyistä syistä.

  Luvut kertovat koruttomasti että kuormasta on syöty ja lujasti, eikä jäsenille ole tippunut kuin murusia .. hallinto ja nauttijat esittäköön laskelmansa...

  Itse sijoitustoiminnan osalta ensin tj :n ja hallinnon esim 8 % tuottolupauksella olisi tasearvolla pitänyt korkoja tulla viime vuodestakin : 
  Raahe 35 409 € , tulee 14 742 €, menetys 20 667 €.. asiantuntijat olisi saaneet 61 579 € alkuperäisellä omistusosuudella
  Kalajoki 19 756, tulee 8 232 € , menetys 11 524 €, ..saanto olisi voinut olla 34 386 €
  Oulainen 12 297, tulee 5 124€, menetys 7 173 €.. saanto olisi ollut 21 403 €
  Haapavesi 11 692, tulee 4 572, menetys 6 520 €.. saantomahdollisuus 20 351 €
  ja muut kunnat sekä jäsenomistajat vastaavasti hävinneet ja menettävät rahojaan ..kenen taskuun tai "suuhun" . Ei viitsi omistajien menetystä tarkemmin edes laskea..

  Eli jos alkuperäinen kauppasumma olisi sijoitettu asiantuntevasti niin jaettavaa korkoa olisi kertynyt 14,4 M€ lupausten mukaan eli vuosikorkoa 1 754 €/osuus..nyt 42 €/osuus.
  Ilmarisenkin tulokseen viitaten 5% tuottoArvo on helppo pankkitaustoillakin laskea.

 • Pikavipeilläkö sitä meinataan tulosta tehdä ? Oli lehdissä kommenttina että etsitään uusia "tuottavia" kohteita sijoituksille alueella mutta väliaikana oli annettu lyhytaikaista lainaa joillekkin p-aukisille jotka ei ole saaneet pankeista rahaa kun ei ole vakuudet kunnossa.. aika ihmeellinen on uuden toimarin alkutaival, taitaa olla niitä kykypoikia joita siellä osuuskunnan ympärillä pyörii helpon rahan toiveissa.

 • Paras vaihtoehto on ajaa "arvo" alas kuten on koko ajan tapahtunut kun vielä huomioi että paljonko on saaneet taseen alasajoa harrastaneet ja isoja kuukausi- ja kokouspalkkioita nauttineet. Siinä ei 42 €/osuus/v ole kuin rikka rokassa , varsinkin jos joku saa 10 000 €/kk mutta ei tuottoa omistajille.
  Milloinkahan kissanpoikien silmät aukeaa ja uskaltavat katsoa totuutta silmiin ?

 • Voisiko askotti ja kati pistää lukuja pöytään jos ne muilla kommentoijilla on vääriä. Aloita vaikka vuodesta 2013 ja siitä maaliin saakka. Omaisuuden arvo markkinoilla. Tasearvot. Tuotot jos niitä on, myöskin konkurseissa menetetyt rahat, siis oikeita lukuja ei mitään mutu teorioita...löytynee tilintarkastajien läpikäytynä ?

 • Montako "sijoitusta" on jouduttu realisoimaan tappiolla ja montako on tuottanut ja kuinka paljon ?
  Miksei anneta selviä lukuja mitä mistäkin on tullut ja mitä mihinkin on mennyt.
  Mistä johtuu, että markkina-arvo on tosiaan noin pieni hallinnon huohotuksesta huolimatta.
  Tasearvothan on saatavilla ja on karua luettavaa. Pitkää miinusta vuositolkulla, noususuhdanteessa.
  Minkälainen sijoitusyhtiö tämä on kun kakku pienenee joka vuosi. Pääomat hupenevat ja silti muka hyvin menee ja "korkoa" jaetaan.
  Voisiko sijoitusjohtaja selventää asioita niin, että ne käsittää nekin vanhat joilta petkutettiin rahoja osuuksien siirtojen ja myyntien yhteydessä puliveivaamalla osuuslajeilla...jottaa uusi toimarikin pääsisi kanoottiin..

 • Arvon alasajoon liittyen oli viime kokouksessa edustajat keskenään pohtineet mitä kiinteistö - ja sijoituskomponentteja liittyy mahdolliseen arvon purkamiseen ja sen taseessa mukana oleviin sitoumuksiin.
  Lähtökohtana oli ollut ettei purkuvaiheessa aìheuteta ylitsepääsemättömiä kulueriä kohdistuen jo tehtyihin rakennus ja toimintaympäristöihin.
  Samalla oli pohdittu onko taseessa sellaisia eriä jotka voitaisiin palauttaa ylijäämän palautuksena jotka ei vastaa enää toiminnan sijoitusluonnetta. Näitäkin löytynee ja niistä tullaan pyytämään toimistolta selvitystä asian eteenpäinviemiseksi osuuskuntakokouksen käsittelyyn.
  Uusi toimitusjohtaja oli suhtautunut asioihin mielenkiinnolla ja toivonut saavansa lisätietoa aikaisemmista päätöksien taustoista ja tapahtumista, voidakseen osaltaan edistää hallinnon antamia lupauksia jäsenille edullisista ratkaisuista ja tuottoa tuovista kohteista.

 • Oishan se kiva kun Kati pistäisi kaikki persiilleen menneet sijoitukset ranskalaisilla viivoilla alekain. Lopuksi paljonko on yhteensä menetteyy rahhaa ja siinä samalla menetettyjä korkoja. Alkaen siitä Korpi-tassin datamesta tähän päivään. Miksi aiat piilotellaan kirjanpitoon. Selkosuomela esille, niin että maalaisetkin ymärtävät missä mennään. Ferovanistakin sai sellaisen kuvan, että ei siinä mennyt rahaa, kun oli jo ennakolta siihen varauduttu.

 • Aika löysät on suitset.. oisko hevosmiesten tietotoimisto joutunut jo sivuraiteelle kun ne pari hemulia sai aikaan vain välimiestason juttuja ja niissäkin konikonsultti rahasti viimeisen päälle. Millehän momentille lie kirjattu kuluiksi.. itseaiheutetut lakikulut.

  No nyt on luotettavalta taholta saatu kuulla että jotain on tapahtumassa siihen suuntaan että jospa sitä avoimuutta alkaa esiintymään ja myös epäonnistuneista projekteista uskalletaan kertoa myös omistajille.
  Oli ollut se raahen kevään kokous hyvä esimerkki siitä minkälaista salailua ja vastuunpakoilua on ollut toiminnassa. Oli hallinto ja varsinainen aiheuttaja tunnustamaan että 5 M€ tuli takkiin mutta mielenkiintoiseksi asian tekee se että "oli osattu varautua",, miltähän momentilta ne viulut maksettiin.. jäsenien rahoilla kuitenkin toimien.
  Jos ois tekijöillä omat rahat tulessa niin varmaan olisi lyöty lappu luukulle ja kadottu meren rantaan samanhenkisten helmoihin ..eikun lahkeisiin.

  Milloinkahan julkistusta on odotettavissa ?

 • No onhan se tosi farssi kun pankkitoimihenkilö esiintyy sijoitusasiantuntijana jota tukee maataloustukia saava liuhutukka kun kumpikaan ei ymmärrä eikä osaa sijoitustaloutta.
  Helppohan sitä on toisten rahoilla leikkiä kun omaan pussiin kolahtaa tonnitolkulla jäsenien omaisuudesta lohkaistavia tuloja. Jos saanto perustuisi tulokseen niin koko porukka laitettais pihalle ja palautettais omaisuus niille joille se kuuluu pääoman palautuksena jolloin ei tulisi niitä pelotteluna käytettyjä veroseuraamuksia.
  Miettikääpä sitä yön hiljaisuudessa ja pankaa toimeksi.

 • Uusi toimitusjohtajakin jo tuskaili (KP tänään), kun markkinahinta on noin matalalla. Mitä lie Kati selittelee kahvipöydässä uudelle toimarille. Onko opposition vika kun suksi ei luista.

  Osuuskunta PPO :n omaisuus "hömppäyhtiö Arvosta " jakoon pääoman palautuksena ilman veroseuraamuksia mahdollisimman nopeasti.

 • Niin on totta ja ilmeista , että kun kokemattomat henkilöt saa toimia omavaltaisesti niin isojen pelurien kanssa käy useimmiten niin että tarjottaessa siltä puolen valtaa=hallituspaikkaa se sokaisee siinä vaiheessa kun sitä rahaa tarvitaan sen lunastamiseen. Esimerkkinä tämä ferrovani kuvio josta tuli katin hurmautuneena 5 M€ tappiota, aikaisemmin datame 35 M€ takkiin.. kun korpitassi pääsi puikkoihin kiusatakseen mm Dna- koalitiota..vaikka siitä olisi PPO ybtenä suurimmista perustaja omistajista saanut nyt .. 500-800 M€.. pienellä maltilla.
  Herää kysymys miten hallintoneuvosto on voinut olla niin sinisilmäinen ja auttamattoman kyvytön selvittämään ja ottamaan selvää missä tuolloin mennään.. jäsenet ihmettelee suuresti tällaista pakkopullaa. Ei Roomaakaan rakennettu yhdessä yössä.

  Nyt on tilanne tällä hetkellä että saaduista 187 M€:sta on jäljellä 98 M€ sijoitustoiminnan ansiosta vaikka lupaukset mukana olevien toimijoiden mukaan oli että pottia pitäisi olla jo 370 M€ ja vuosittain olisi osuuskorkoa ollut jaettavissa 8% mukaan yli 100 € joka vuosi nykyisen 40 €:n sijaan ja samalla tasetta on jälellä tuo n. 90 M€..
  Miten tässä nyt näin on käynyt ?

  Saapa nähdä millaisen kurssin muutoksen ja kulujen karsimisen uusi toimitusjohtaja Pirinen saa ja uskaltaa aikaansaada. Koko hallinto on todellisuudessa ihan turha ja tarpeeton. Tstolla riittää jäsenasioiden hoitaja ja kaikki muu voidaan kustannustehokkaasti ulkoistaa.

  Jäsenien lohdutuksesksi voi tämän v. 2019 osuuskorkona palauttaa liittymismaksurahaston 16 M€ pääoman palautuksena ja lähteä sen jälkeen kehittämään toimintaa puhtaalta pöydältä todellisella kunnon sinoituspolitiikalla joka tuottaakin jotain eikä vain kuluta kuten nyt.

 • Onko niitä fakta tuloslukuja tulossa esille missä vaiheessa ?
  Kaikkien tiedossahan on että kun osuuskunta PPO myytiin niin rahaa tuli 187 M€, osuuskorkoja on makseltu "sijoitustuloksesta" mutta pääomat on huvenneet alle puoleen.. eihän se ole oikein tuottavaa ollut kun vastaavaa ja vastattavaa on taseessa kikkakuutosella hoidettuna pienentänyt sijoitusomaisuutta vaikka sen piti tuplaantua muutamassa vuodessa ja osuuskorkoa maksaa 8 % joka vuosi.. joku ei nyt mätsää.

  Osaakohan hallitus/-neuvosto lukea ja laskea kun kuitenkin tyty saa kovaa liksaa eikä tee tulosta ?

 • Sinne on kertynyt jo useampia juttuja oikeuslaitoksen käsittelyyn. Kunhan ehtivät niin alkaa iso pyörä pyörimään joutuu vastuuliset vastaamaan ns. "itse asiadta kuultuna " vastuullinen tj lausuu seuraavaa.. ja voidaan todeta että on erilainen lausuma kuin varsinaisessa lausunnossa. Nyt ei käy että " en minä tiennyt..tai ole lausunut" vaan päätös tulee kirjattujen famtojen perusteella.. ei nyt linnaan mutta sakkoja virheellisestä toiminnasta lain puitteissa.
  Luulis jo tajuttavan ettei koinaus kannata tuskin takanakaan.

 • Missä viipyy hallinnon madonluvut sille, että sijoitustoiminta on ollut rahojen menetystä.
  Pistäkää joka sijoituksesta tieto, paljonko on tuottanut tai paljonko tuli kintuille.
  Totta sijoitustirehtööri osaa tuon asian pistää oikein paperille.
  Kati Paltomaa ole hyvä ja valaise meitä, kuinka hyvin on sijoitukset menneet tai jos huonosti niin rohkeasti sekin vaan julki

 • Kuinka suuri oli omaisuus 2012 ja paljonko se on nyt. Mitä tuossa välissä tapahtui. Mihin rahat hävitettiin. Kukanenkin voi ottaa omansa pois mutta eihän sielllä ole enää pois ottamista. Pois on ottanut joku muu kuin omistajat.
  Yhteistä omaisuuden pitäisi olla, mutta onko se. Saako omistajat päättää kokouksissa asioista tuomalla, esim. jäsenaloitteita kokoukseen.
  Kukaan ei ole ollut nokkimassa toisten osuutta, tai melkein kukaan. Onhan tiedossa, että rahaa on hävitetty mielin määrin esim. sen asianajajan kukkaroon.

  Toimitusjohtajakin jo ihmettelee samoja asioita kuin omistajat.

  Kakista nyt sijoitusjohtaja tai "askotit"ulos mihin on kadonnut pitkän korkeasudanteen aikana lähes sata miljoonaa euroa. Miksi markkina-arvo on vain 54 miljoonaa.
  Kakista nyt ulos kun olette noin tietäviä ja varsinaisen viisastelijoita.
  Sisu on tällä hetkellä saattohoidossa. Mikä on seuraava katastrofi. Olihan jo se ferrofan..
  Lama painaa päälle ja rahat hupenevat, omistajat eivät saa kuin katsella päältä kun "asiantuntijat" hävittävät omaisuutta.
  Mihin ne rahat katosivat 2012 ja 2019 välillä. Omistajat eivät niitä saaneet.

  Vastaa nyt ensiksi tuohon, äläkä ruikuta epäolennaisia.

 • ..joku näyttää pelkäävän kokouksen pitämistä ylivieskassa.. osuuskunnan ja ns. yhtiön kotipaikkakunnalla ? Miksi .. sehän olisi luonnollisin ja paras paikka kokoontua.

  Vaikuttaa että ne varsinaiset meukkajaat jotka on kusettanut jäsenistöä ei uskaltaisi estradille astuakkaan.. mitähän ne salaa ?

  Viime kokouksessa oli joku tosi asiallisesti esittänyt tulleista tappioiden määrästä kysymyksiä johon ei ollut millään eikä kukaan vastuullinen uskaltanut sanoa sijoituksesta aiheutunutta omistajien rahan menetystä.. oliko se ollut mesuamista.. pyllistä mekkaan toisuskoinen..
  jos kerran haluaa ja tyrkyttää itsensä tuollaisiin hallintoelimiin niin sepä kysyykin selkärankaa jota ei tunnu joillakin tahoilla löytyvän, tuskin edes omien asioiden hoidossakaan.. oletetaan.

  Kyllä se uusi toimitusjohtaja saa riittävän infon ja kannatusta kokousasiassa ja se pidetään ylivieskassa..olen luotettavalta .. siis LUOTETTAVALTA taholta kuullut ( pane kuulosuojaimet jos et kestä totuutta )

 • Konsernin tase
  2012 174482000€
  2013 135780000€
  2014 101880000€
  2015 97990000€
  2016 96176000€
  2017 97677000€
  2018 103476000€
  Nuo ovat PPo:n antamia lukuja jos sitten ovat oikeita, ei manipuloituja.
  Laskutaitoiset voivat havaita, että rahaa on kadonnut taseesta ainakin 71 miljoonaa€, Tänä päiväna todennäköisesti vieläkin enempi (2019).
  Ei tarvitse paljon arvailla onko mennyt hyvin tai huonosti.
  Reilun 71 miljoonan euron menetys parhaimmassa korkeasuhdanteessa on anteeksiantamatonta tohelointia.
  Tuosta ei pääse yli selittelemällä käypiä arvoja tai muuta hömppää, olisi jo aika hallintoneuvoston puuttua peliin, mutta kun ollaan lammasnahkaisia eikä saada suuta auki.

 • Kyllä se pitäisi uuden tj Pirisen ottaa tiukka linja ja testauttaa kannatuksensa osuuskunnassa.
  Esitys vain että peltimaa ulos, vieraasta pääomasta 16 M€ jakoon ja muu toiminta ulkoistukseen jotta saadaan kulut kuriin. Kovia päätöksiä mutta niillä voi tuoda osuuskunta kokouksen ylivieskaan ja luulempa että ois abloodien paikka.

 • Pääomanpalautusta jaettiin omistajille, ei korkoa, korkoa ei voinut palautta kun ei ollut saatu mistää tulosta mitä palauttaa. Mutta sillä vain hämättiin omistajia kun vellit oli housuissa ja kalastettiin ääniä kokouksessa. Annettiin ymmärtää, että korkoja maksetaa joka vuosi, puhuttiin jättikorosta. Tavis ei vain huomannut, että pussin toisesta osastosta otettiin ja annettiin pois ja toinen osato tyhjeni. Jaettiin tienaamattomia rahoja.
  Olisi heti jaettu kaikki pois niin kuin suurin osa ihmisista halusi, mutta silloin olisi kokouspalkkiot niiltä lammasnahoilta jäänyt saamatta.
  Totuushan on vain se, että sijoitustoiminta ei ole tuottanut yhtään mitään.
  Datamen konkurssi vei sen 35 miljoonaa.
  Viivakoodi seikkailut söivät lisää pääomia.
  Mastossa meni pari milliä.
  Sisu on saattohoidossa ja tekohengitetty vuosia.
  Mikä "sijoitus" on seuraava, alaskirjauksia on jo tehty.
  Taseessa on lisäksi ilmaa jonkin verran, kun ei kantti kestä ilmaista asioita kuten realimailmassa on tapana.
  Miten käy Raitin kanssa, kuka sen omistaa huomenna. Ennuste on huono.
  Paljonko on seinät tuottanut ja paljonko seinätehtaat ja infra touhut.
  Ainut mistä on saatu tiliä joskin siinäkin jätettiin nippu seteleitä pöydälle on Rakennusliike Lehto.
  Elisat myytiin idioottimaisesti nousun alussa ja jätettiin päydälle huomattavasti enempi (2 kertaa) kuin saatiin.
  Osuuskunta on tuhlannut huonoilla sijoituksilla paljon enempi kuin tienannut.
  Minkälainen sijoitusosuuskunta sellainen on jossa tase laskee korkeasuhdanteessa , siitä kun vielä puhalletaan ilmat pois niin rumalta näyttää.
  Luvattiinhan viime kokouksessa "korkoa" ensi vuodelle vähintään sama kuin tälle vuodellekin. Mistähän ne korkorahat otetaan, minä vaan kysyn.

 • ..Haukio vähän riimasi sillä aikaa kun Saulin kanssa poristiin japanin markkinoista.
  Tuli käytyä isojen poikien sijoittajaklubilla johon ei nokkaansa kaivavat räkänokat pääsekkään.

  Soomanni sanoi että ei olisi hassumpi esitys purkaa arvoa palauttamalla liittymismaksurahqsto vieraasta pääomasta ylijäämän palautuksena jolloin ei mene veroja. Mallina partneran osuuskunnalle tekemä viimevuotinen palautus. 
  Ihmetteli edelleen eikö sinne hallintoon ole saatu vieläkään yhtään sijoituksista tietävää edustajaa kun julkituodaan noita tonnin sponsointianomus tyyppisiä mediajulkistuksia.
  Oli valitettavasti kerrottava todellinen tilanne että tasetta syödään ja tuottamattomat kulut sen kuin kasvaa. Saa nähdä mitä asiakastiedon kanssa keksivät korjausehdotukseksi kun niillä on omat rahat kiinni osuuksissa ja odottaneet kunnon tulosta jota ei vain tunnu syntyvän.. no ihmekkö tuo kun on...

 • Tällaisia uutisia olisi hyvä lukea myös arvon kohdalla. Siellä olisi vieraassa pääomassa liittymismaksut jotka voisi allaolevalla tavalla hoitaa jäsenille ilman veroseuraamuksia.
  16 M€ jaettuna 82091 osuudelle.. paljonko se tekisikään.. osuuskorkomaista hyvää.

  Aina Group Oyj:n hallituksen päätös pääoman palautuksesta

  Patentti- ja rekisterihallitus on 24.9.2019 rekisteröinyt Aina Group Oyj:n osakepääoman muutoksen.

  Aina Group Oyj:n hallitus on tänään tiistaina 24.9.2019 kokouksessaan päättänyt panna täytäntöön yhtiökokouksen 16.5.2019 tekemän päätöksen, jonka mukaan osakepääoman alentamismäärä 10.603.980,00 euroa jaetaan osakkeenomistajille pääoman palautuksena. Jaettava määrä vastaa 180,00 euroa osakkeelta tämän hetkisen osakemäärän (58.911 osaketta) mukaisesti.                          

  Osakepääoman palautuksen täsmäytyspäivä on 26.9.2019 ja maksupäivä 27.9.2019. Palautus maksetaan osakkeenomistajalle, joka on hallituksen päättämänä täsmäytyspäivänä merkittynä Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon.

 • Laskin tuossa nelilaskimella jotain lukuja arvo lehden asiantuntijan opeilla ja sain seuraavia tuloksia.. viiden (5) vuoden jaksolle, pankkitoimihenkilö toimistolla voi tarkentaa tulosta.

  Tase oli 2013 vuonna 180 M€ josta jaettiin 40 M€ kerran. Kassaan jäi siis 140 M€.
  Kun se oikein sijoitettuna pääomasijoituksena olisi tuotta 20 % (huom jopa 30 % ) niin taseen pitäisi olla viiden vuoden jälkeen 346 M€ ja siitä olisi voitu maksaa jäsenille 350€ osuuskorkoa nyt maksetun 260 € sijaan, eli 90 € enemmän, siis 40 % parempi saanto kuin mitä tämä pankkitoimihenkilö lakeijoineen on aikaansaanut.
  Pahinta kuitenkin on että tase on pienentynyt 100 M€:oon eli yli 300 % on mennyt harakoille.
  Hallinto ja päälliköksi siirtynyt on kuitenkin tänä aikana ulosmitannut merkittävät kulut palkkoina ja palkkioina, huomattavasti enemmän kuin tuo maksatusosuus.

  On tämä ollut oikeaa osuuskunta toimintaa ja valitut henkilöt sekä palkolliset on oikein onnistuneet omassa osuudessaan unohtaen mitä ja ketä varten ovat valitut ja töissä.

  • Luin tuolta ylempää tuosta raahen kokouskutsusta, kova oli uho. No kokouksen jälkeen ei sitten kuulunut sankari tarinoita kuinka pistit askotit ja kykypojat ruotuun, ja otit omasi pois. Miten se nyt niin meni? Ja sen jälkeen aloit vaatia kokousta ylivieskaan, meinaatko että siellä saisit suusi auki? Rohkenen epäillä, tyhyjän marisia sinä olet.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Luin tuolta ylempää tuosta raahen kokouskutsusta, kova oli uho. No kokouksen jälkeen ei sitten kuulunut sankari tarinoita kuinka pistit askotit ja kykypojat ruotuun, ja otit omasi pois. Miten se nyt niin meni? Ja sen jälkeen aloit vaatia kokousta ylivieskaan, meinaatko että siellä saisit suusi auki? Rohkenen epäillä, tyhyjän marisia sinä olet.

   Liittymismaksurahaston purku ja varojen palautus jäsenille jotka on osuuskunnassa vielä mukana. 16 M€
   Just noinhan se oli esitys, hallitus ei uskaltanut eikä tahtonut tuoda sitä osuuskuntakokoukseen.
   Saa nähdä onko nyt tapetilla ? Uusi tj voi olla ajatuksen takana samoin kuin kokouksen pitämisen ylivieskassa.

   Ketähän ne on hallinnossa jotka vastustaa tuota ylijäämän palautusta ja kokouspaikkana kotipaikka ylivieskaa ? Kertokaa rohkeasti jäsenille kantanne, ei kannata sen pankkitoimihenkilön visioita kuunnella, niistä ei ole toteutunut hyvin mikään.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Liittymismaksurahaston purku ja varojen palautus jäsenille jotka on osuuskunnassa vielä mukana. 16 M€
   Just noinhan se oli esitys, hallitus ei uskaltanut eikä tahtonut tuoda sitä osuuskuntakokoukseen.
   Saa nähdä onko nyt tapetilla ? Uusi tj voi olla ajatuksen takana samoin kuin kokouksen pitämisen ylivieskassa.

   Ketähän ne on hallinnossa jotka vastustaa tuota ylijäämän palautusta ja kokouspaikkana kotipaikka ylivieskaa ? Kertokaa rohkeasti jäsenille kantanne, ei kannata sen pankkitoimihenkilön visioita kuunnella, niistä ei ole toteutunut hyvin mikään.

   Niin missä se esitys oli??? Sun pään sisällä🤔 mene ja esitä asiasi siellä kokouksessa! Ei asiat täällä jankkaamalla muutu mihinkään suuntaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niin missä se esitys oli??? Sun pään sisällä🤔 mene ja esitä asiasi siellä kokouksessa! Ei asiat täällä jankkaamalla muutu mihinkään suuntaan.

   ..no no pankkitoimihenkilö älä nyt hermostu..

   Osuuskuntakokoukselle jäsenten tekemään esitystä ao. liittymismaksurahaston palautusta vapaasta omasta pääomasta ei hallitus " uskaltanut" tuoda kokouksen käsittelyyn. Miksi ?
   Miksi jäsenien tekemiä monia sääntöjen mukaan tehtyjä esityksiä ei tuoda osuuskuntakokouksen käsittelyyn ? Miksi, minä vain kysyn ?

   Mitä hallinto pelkää, onko tilanteissa odotettavissa samanlaista salailun makua kuin oli ollut raahessa.. kotipaikka ylivieskaan ei kokoustakaan tuoda..esityksistä huolimatta.. päävastuullinen oli yrittänyt piiloutua yleisön joukkoon ja vain käskyttämällä oli saatu estradille kertomaan töppäyksen hinta ferrovanista.. 5 M€ oli sen hinta.. mitähän se täydellisyys piilottelee ?

   Nyt esitys on liittymismaksurahaston palautus ylijäämänä jäsenille ylivieskan kokouksessa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   ..no no pankkitoimihenkilö älä nyt hermostu..

   Osuuskuntakokoukselle jäsenten tekemään esitystä ao. liittymismaksurahaston palautusta vapaasta omasta pääomasta ei hallitus " uskaltanut" tuoda kokouksen käsittelyyn. Miksi ?
   Miksi jäsenien tekemiä monia sääntöjen mukaan tehtyjä esityksiä ei tuoda osuuskuntakokouksen käsittelyyn ? Miksi, minä vain kysyn ?

   Mitä hallinto pelkää, onko tilanteissa odotettavissa samanlaista salailun makua kuin oli ollut raahessa.. kotipaikka ylivieskaan ei kokoustakaan tuoda..esityksistä huolimatta.. päävastuullinen oli yrittänyt piiloutua yleisön joukkoon ja vain käskyttämällä oli saatu estradille kertomaan töppäyksen hinta ferrovanista.. 5 M€ oli sen hinta.. mitähän se täydellisyys piilottelee ?

   Nyt esitys on liittymismaksurahaston palautus ylijäämänä jäsenille ylivieskan kokouksessa.

   Ihan sama hitsari olen, joka sulle poloselle on koittanut kertoa ettei täällä maukuminen auta mitään. Turhaa näkyy olevan. Jatka siis kaikessa rauhassa hautaan asti...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ihan sama hitsari olen, joka sulle poloselle on koittanut kertoa ettei täällä maukuminen auta mitään. Turhaa näkyy olevan. Jatka siis kaikessa rauhassa hautaan asti...

   ...haha hah.. ruotsissa lukee.. här vilar.. tiedätkö mitä tarkoittaa ?

   Liittymismaksut ylijäämän palautuksena jäsenille kuten partnerassa ja kokous ylivieskaan.
   Onko pankkitoimihenkilö hitsarilla joatain tätä vastaan. Jos on niin miksi ?


  • Anonyymi kirjoitti:

   ...haha hah.. ruotsissa lukee.. här vilar.. tiedätkö mitä tarkoittaa ?

   Liittymismaksut ylijäämän palautuksena jäsenille kuten partnerassa ja kokous ylivieskaan.
   Onko pankkitoimihenkilö hitsarilla joatain tätä vastaan. Jos on niin miksi ?

   Kuka on jäsen, joka on Nivalan valittajan mielestä oikeutettu liittymämaksuun ylijäämäpalautuksena?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kuka on jäsen, joka on Nivalan valittajan mielestä oikeutettu liittymämaksuun ylijäämäpalautuksena?

   24765 on sitä mieltä jos kysytään.. 1000 nimeä saadaan listaan alta aikayksikön jos haluat mittauttaa " sijoitustaitojas",, tuskin .. äkkiä globaalien markkinoiden tai hallitus- hallintoneuvoston taakse.. en minä ole esittänyt vaan toiminut ohjeiden mukaan.. näinhän toimitaan kun ei uskalleta tunnustaa virheitä, onko näin ?

   Jos halutaan niin liittymismaksurahasto ylijäämän palsutuksena jakoon.. voi tulla plussaa, muuten ei viime kokouksen lupaus täyty, kokous ylivieskaan.

   Niin kukako ? kysyppä bisnesmanagerilta tai lietelsnta kaasumestarilta..kyllä valtuusto tietää


  • Anonyymi kirjoitti:

   24765 on sitä mieltä jos kysytään.. 1000 nimeä saadaan listaan alta aikayksikön jos haluat mittauttaa " sijoitustaitojas",, tuskin .. äkkiä globaalien markkinoiden tai hallitus- hallintoneuvoston taakse.. en minä ole esittänyt vaan toiminut ohjeiden mukaan.. näinhän toimitaan kun ei uskalleta tunnustaa virheitä, onko näin ?

   Jos halutaan niin liittymismaksurahasto ylijäämän palsutuksena jakoon.. voi tulla plussaa, muuten ei viime kokouksen lupaus täyty, kokous ylivieskaan.

   Niin kukako ? kysyppä bisnesmanagerilta tai lietelsnta kaasumestarilta..kyllä valtuusto tietää

   Invalan nerot haluavat jakaa rahat kaikenmaailman jobbareille ja sijoittajille. On tainnut omat rahat mennä hävittyihin oikeusjuttuihin.


 • Olipa se surullista kun arvonkin oli pitänyt maksaa veroja ja eniten ylivieskassa. Ei kuitenkaan olleet päässeet huseeraajat itse verokalenteriin. Pari ennen hallinnossa ollutta oli tehnyt hyvän tilin, ei ihme kun ei ollut jatkaneet mukana pitempään, varmaan totesivat mitä ois pitänyt kulupuolella ja henkilöstön osalta tehdä mutta antoivat armon käydä oikeudesta ennenkuin omat rocksit sotkeentuu.

  Kyllä liittymismaksurahasto kannattaa palauttaa ylijäämänä ylivieskan kokouksessa ennenkuin se on veroina palanut taivaan tuuliin.

 • Olipa se surullista kun arvonkin oli pitänyt maksaa veroja ja eniten ylivieskassa. Ei kuitenkaan olleet päässeet huseeraajat itse verokalenteriin. Pari ennen hallinnossa ollutta oli tehnyt hyvän tilin, ei ihme kun ei ollut jatkaneet mukana pitempään, varmaan totesivat mitä ois pitänyt kulupuolella ja henkilöstön osalta tehdä mutta antoivat armon käydä oikeudesta ennenkuin omat rocksit sotkeentuu.

  Kyllä liittymismaksurahasto kannattaa palauttaa ylijäämänä ylivieskan kokouksessa ennenkuin se on veroina palanut taivaan tuuliin.
  Seuraavaa kokousta ei uskalleta pitää osuuskunnan kotipaikkakunnalla ylivieskassa. Miksi ?
  Ei ole sopivia tiloja, onneksi on oulu jossa sali johon muutama osallistuna mahtuu hyvin ja siellä voi hallinto kontrolloida kuka,mitä ja torpetoida esitykset suurissa puitteissa.
  Voisi käydä kokousväkikin syömässä firman piikkiin..onhan arvo nordic investillä rahaa.. lempo sekinhän on osuuskunnan jäsenien.Mitä sanoo sen tj ? Piilotteleeko.
  Vaatii viime kokouksen tapaan todella sinnikkyyttä saada hallinnolta ulos paljonko se ferrovan tappiota tuotti pankkitoimihenkilön toimiessa toimitusjohtajana. Sen verran saatiin myös kuulemma ulos visioita että ens vuonna maksetaan samansuuruinen jos ei sitten suurempikin osuuskorko.

  Se olisi hyvä keino liittymismaksurahaston ylijäämän purun kautta toteuttaa.. saa nähdä.

  • Käytkö taas huomenna itkemässä itsellesi vastauksen ja jatkat valittajan yksinpuhelua?


 • Arvo on piilonimi osuuskunta PPO:lle jottei ihmiset osaisi yhdistää niitä toisiinsa.
  Arvon aikana on törsätty 35 M€ datameen elisa kaupassa.
  Ferrovaniin 5 M€,, pankkitoimihenkilön avulla.. pakoreittinä sijoitusesittelijänä
  Masto kiinteistöön 4 M€ raahen viisaan ja korpitassin visioina .
  Sisu laitesaliin kiinteistöpäällikkönä toiminut misu 2 M€.. ja velat +vuokrat maksamatta
  Raitilla typykkä ratsasti 2 M€ mereen
  Fincode ??.. ja muut silkat, pusaron..alitek. jne.. kuka tietää kun se piilotetaan momenteille jottei globaalit markkinat pääse niihin avuttomien tilintarkistajien myötä kukaan käsiksi ja hallinto vain hymistelee lehmänpaska tukien ja omien palkkiottensa juostessa tileille ja jäsenet maksaa kun tase hupenee..

 • Kerrotko mitä väärää tietoa on joku levittänyt .

  Faktaa on että myytyään ppo:n hallinto myi sen ilman osuuskunnan jäsenistön lupaa.
  Onko oikein ? ..Voin vastata ja olen kuullut usean hallinnon henkilön vahvistavan asian.

  Rahaa tuli n. 180 M€ jota on nyt taseen mukaan 90 M€.
  Onko oikein? Voin ja kuka tahansa voi laskea paljonko jäsenet on saaneet tuosta erotuksesta.

  Tappiota tuottavia toimintoja on pankkitoimihenkilön asiantuntemuksella paljon...
  Luettelenko ? Itse ei kukaan toiminnassa ollut tai vieläkin oleva ole tunnustanut yhtään.
  Viime kokouksessa oli viimein saatu vt.oto tms. henkilöstä irti että mm. Ferrovanissa meni 5 M€, miksi ei sen asiantuntemattomuudellaan aiheuttanut uskaltautunut tätä julkituomaan vaan oli piilotellut "tuntemattomaksi" naamioituneena valtakirjaedustajiensa keskellä ?

  Datame 35 M€ tappiot, Maston menetykset, Sisu salin epäonninset lahjoitukset jne..jne..

  On ihan turha yrittää väittää mustaa valkoiseksi, kaikki tietävät kuka ja miksi haukutaan toimintaa arvostelevia.

  Ylijäämä liittymismaksurahastosta jakoon ja kokous ylivieskaan

 • Kohta kuullaan isoista sijoituksista tarkemmin. Oli sitä hoitavat olleet valkeassa niin rempseänä vai oliko taustalla hallintoneuviston kokous johon pitää löytää vaihtelua lohipakettien tai joulukynttilöiden sijaan.

  Paras joululahja olisi julkituoda ensi vuoden osuuskoron korvaava ylijäämän palautus liittymismaksurahastosta. Se ei hetkauta tilannetta mihinkään onhan se taseessa vieraassa pääomassa joten irrotettavissa verottomana. Olisi jäsenet ja osuuksien omistajat tyytyväisiä.
  Globaaleilla markkinoilla oli osuude Arvo laskenut pörssissä alle 600 euron, mikä on ettei sijoittajia kiinnosta osuuksien osto ? Kaikki me tiedetään miksei..

 • Osaiskohan toimitusjohtajasta sijoituspäälliköksi itsensä alentanut pankkitoimihenkilö selventää paljonko se on osuuden arvo tällä hetkellä ?
  Lasketaan sitten taseesta tai mistä tahansa kirjanpidollisesta kikkailusummasta.
  Pörssissä niitä ostettaisiin enään 550 € hinnalla vaikka se oli jo 800 €:ssa ja kun jakaa taseen vastaavaa luvun osuuksien määrällä niin Arvo on 1240 €.
  Onko tosiaan noihin sijoitusmenetyksiin varattu tuo erotusArvo jos ne menee pyllylleen kuten on useimmissa julkituodun tiedon mukaan tapahtunut ?

  Vastaa kun kerran saat siitä palkkaakin.

  • Edelleenkään tämä ei ole sijoituspäällikön sähköposti, vaikka lapsellisuuttasi niin kuvitteletkin.


 • Mikä on Teidän sähköposti ?
  Laitettaisiin kysymykset joihin halutaan vastauksia koska näitä palstoja luet niin voinet autaa . Kiitos

  • Timo hyvä, tiedäthän sinä sen.


 • Alkaa laiva uppoamaan. Sijoituspäällikön suurella mediajulkistuksella julkituoma Raitti kauppakiinteistö Kalajoella on alkanut menettää vuokralaisiaan ja rakentaja mennyt konkurssiin.. mitä sitten alkaa seuraamaan kun talvisesonki alkaa.. on se ollut älynväläys mennä tuommoiseen mukaan muka sijoitusmielessä, tuostakin tulee joku miljoona euroa tappioita jäsenien rahoista, se on helppo leikkiä toisten rahoilla ja silti nostaa suurta palkkaa huonosti tehdyistä töistä..jos niitä voi edes siksi kutsua..ruutun kahtelua ja kahvittelua.. häpeäisivät edes..

 • ..milloinhan rotat lähtee uppoavasta laivasta .. ppo:sta.. ARVOSSA ne roikkuu hamaan.. asti..
  Hyvät on edut kun kestää pokka näyttää naamansa nettisivuilla.. tosin on jo suupielet alaspäin

 • Arvon hallitus joka osuuskunnan jäsenille suuria osuuskorkoja hommaa :

  Puheenjohtaja Reijo Tauriainen hallitusammattilainen Oulu
  Varapuheenjohtaja Marjo Kolehmainen toimitusjohtaja Oulu
  Jäsen Mervi Järkkälä toimitusjohtaja Kokkola
  Jäsen Eija Sorjamaa DI Raahe
  Jäsen Mika Kiljala yrittäjä Ylivieska
  Jäsen Asko Männistö toimitusjohtaja Ylivieska

  Voiko noista yksikään sanoa onnistuneensa jäsenien rahojen sijoittamisessa niin että ne olisivat tuottaneet jotain. ?
  Vastaan.. ei, ei todellakaan ja vielä kun joukkoon lisätään pankkitoimihenkilö joka on koko osuuskunnassa oloaikansa vain riidellyt ja ollut vastaan kaikkea kehitystä ja toimintoja jotka olisivat olleet jäsenien etujen mukaisia on soppa valmis, vain maku ja lihat puuttuu paitsi heiltä itseltä kun nauttivat suuria kuukausi- ja kokouspalkkioita.

  Mitä tähän sanoo Askotti ? Bisnesmangerista ja takinkääntäjistä ei niin väliä.

 • Nyt ois pankkitoimihenkilölle sijoituskohde edullisesti kun ostais kalajoella sen raitin konkurssipesän kauppaamat osakkeet. Sais varmaan halvalla eikä tulis mitään kustannuksia jatkossa ns. ,korjausvelkana. Sais kaikki kulut vähentää arvo nordic investin voitoista niin ei tarvisi maksaa niin paljon veroja.. ylivieskan suurimpana veronmaksajana.
  Oisko ideaa, voisitte askotin kanssa miettiä ja ehdottaa arkkukarin cowboylle hankintaa.

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.