Yle taas sensuroi

Suomalaisten mielipiteitä Juha Sipilästä. Just tässä katselen tätä Ylen vaali-iltaa, jossa kyseltiin kansalaisten mielipiteitä pääministeri Sipilästä.

Noissa haastatteluissa liki kaikki kansalaiset kertovat olevansa erittäin tyytyväisiä tai ainakin varsin tyytyväisiä Sipilään pääministerinä. Nekin kannanotot, joissa kaikki eivät olleet häneen niin tyytyväisiä, niin olivat hyvin maltillisia lausuntoja. Tuntuu että noissa ei edes haastateltu ketään oikeita työläisiä, vaan ainoastaan näitä ylempiä toimihenkilöitä, insinöörejä ja muita kovapalkkaisia, joita nämä Sipilän hallituksen leikkaukset ja muut päätökset eivät koske millään tavalla.

Ohjelma tulee varmasti huomenna uusintana, jos ette nyt sitä nähneet.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totta, jos oikeasti satunnaisotannalla otettaisiin ihmisiä ja ne saataisiin vakuutettua että nyt saa ja pitää sanoa se oma, oikea mielipide, sen voisi tehdä vaikka anonyyminä niin väitänpä että vähintään 99% sanoisi että ihan p..ka pääministeri ollut pipilä.

      • Olipa kyllä taas tässäkin lähetyksessä Sipilä erittäin vastenmielisen oloinen persoona, kun hehkutti jälleen kovasti hallituksen hyvin onnistunutta työllistämispolitiikkaa ja puolusti oikein henkeen ja vereen sitä, kuinka työelämässä pitäisi luopua näistä TES-sopimuksista ja siirtyä enemmän siihen paikalliseen sopimiseen, jossa se työnantaja sanelee itse kaikki palkka-, työaika- ym. ehdot.

        Lisäksi tähän viime aikoina esillä olleeseen vanhustenhoitoon Sipilä vaan puolusteli hallituksen tekemisiä, vaikka haastattelija otti esille kommentin, jossa Sipilä oli itse aikoinaan ollut alasajamassa vanhustenhoitojärjestelmää ja pienentämässä hoitajien määrää nykyisestä 0,5 hoitajasta 0,4 hoitajaan vanhusta kohden.

        Tähänkin Sipilä vaan vetosi, että "No hallitus tekee joskus niitä virheitä" ja että kuinka he "Nyt varmasti hoidettaisiin ne asiat paremmin". Kovasti oli taas muutenkin kaikenlaisia vaalilupauksia, mutta tuskin hän niistä yhtään välittää kiinni pitää. Kunhan vaan on saatu hoidettua ne palkankorotukset kansanedustajille, ministereille, yritysjohtajille ja muille virkamiehille, ettei heidän vaan tarvitse tyytyä johonkin "vaivaisiin" seitsemän tonnin kuukausipalkkoihin.


    • Vain pummit ovat tyytymättömiä oikeistohallitukseen.

    • yyt788643

      Sipilä oli erinomainen pääministeri ! Suomi olisi konkurssissa ilman tätä hallitusta. Velkaantui 1 milli per tunti 24/7 aiemmin. Työpaikkoja syntyi lisää 140.000 yms.. Ei etuuksia voi jakaa, jos ei ole mitään jaettavaa. Joidenkin mielestä (SDP ym) muuten hyvä, mutta väärin sammutettu.

      • vaiettäoikein

        Vai että oikein konkurssissa ja työpaikkoja syntyi tuon verran lisää, esitäpäs tilasto missä näytetään täyspäiväisesti työehtosopimuksen mukaisella palkalla työllistyneet niin taitaapa olla vähän eri luku.


      • vaiettäoikein kirjoitti:

        Vai että oikein konkurssissa ja työpaikkoja syntyi tuon verran lisää, esitäpäs tilasto missä näytetään täyspäiväisesti työehtosopimuksen mukaisella palkalla työllistyneet niin taitaapa olla vähän eri luku.

        Ei varmasti ole Sipilän paskahallitus pystynyt järjestämään tähän maahan kovinkaan paljoa niitä työpaikkoja, joissa maksettaisiin sitä TES:n mukaista palkkaa.

        Muutenkin Sipilä vaan haluaisi leikata niitä palkkoja entisestään niiltä tavallisilta työläisiltä, jotka tienaavat hänen mielestään "liikaa", jos ne tuntipalkat ovat vaikka esim. jotain 12-15euroa/tunti.

        Sipilän mielestä kun noista töistä riittäisi varmaan ihan hyvin joku 7-9euroa/tunti, eikä mitään ilta- ja muita lisiä hänen mielestä tarvisi tavan työläisille maksaa, puhumattakaan mistään pyhäkorvauksista.


    • tämännähnyt

      Kokemuksesta tiedän, että toimittelijat tekevät valheellisia uutisia.
      Olen nimittäin ollut paikanpäällä todistamassa tapahtumaa.
      Ihmisiä haastatellaan ja ne, jotka eivät miellytä toimittelijan tarkoitusperiä, poistetaan. Niitä ei julkaista.
      Tämä on tosiasia.
      Että kaikki "uutiset" ja " mielipidekyselyt" on pelkkää aivopesua ja trollaamista.

    • Raha-on-kemia

      Kaikkihan äänestää sipilää koska se suosii rikkaita. Sipilä on köyhien vihollinen.

      • Totuuskomissio1

        Sipilä on Suomen vihollinen, puheet velkaantumisen maltillisuudesta voi kuitata kysymällä, miksi lainaa otetaan edelleen miljardikaupalla?

        Pelkän haittamaahanmuuton kuluihin sanotaan kuluvan jopa 3,2 miljardia euroa vuodessa, miksi tämä ei muka merkitse mitään veronmaksajille?

        Sipilä toimi hallituskauden ajan haittamaahanmuuton kätilönä Orpon &kumppanien kanssa, aiheutti Lähi-itään ja Afrikkaankin yltäneellä maailmanlaajuisella kutsullaan valtavan vahingon.

        Lisäksi tämä hallitus löi laimin rajavalvonnan ja otti avosylin vastaan Ruotsin lähettämät "ihmisaseet", yli 30.000 turhaa tutkittavaa ja ylläpidettävää, Venäjän laittamat "ihmiaseet" sentään onnistuttiin katkaisemaan n.2000:een tunkeutujaan, osittain kai siitäkin johtuen, kun Norja löi Venäjän rajansa puomin kiinni matujen edessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      348
      3945
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1729
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1295
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1251
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe