Arskan kone OY

Merkillepanija

Mitä mieltä olette kyseisen firman toiminnasta ilomantsin alueella, talvella auruut olivat ainakin sieltä tänne sekä kuljettajat aivan rämäpäitä ajamaan, ainakin firman johtaja kaasuttelee kuin hullu, on varottava ettei aja päälle. Kalusto vuotaa kanssa öljytahroja huoltamoiden pihalle.

42

766

Vastaukset

 • Nojoo.. Taitaa olla kaikilla yrittäjillä sama vika.

 • Kyllä se on sellaista räpeltämistä. Aurattukin on miten sattuu noin 1 metri ojassa tai sitten tietä jäänyt 1 metri auraamatta. Oliskohan kuski ollut kännykässä? Lumen ajokin on sellaista leikkiä ajetää kuuppa-autolla ja vajailla kuormilla. On sellaista kiireellä hutaistua työjälki

 • Olisipa Arskan Koneen kaltaisia yrityksiä Ilomantsissa runsaammin ei kunnalla olisi hätäpäivää.
  Pienyritystoiminnan nälviminen on sairasta touhuaheidän hartioillaan on Suomen tulevaisuus.
  Pienyrittäjyys kaikissa muodoissaan on vakaa kasvualusta tulevaisuudelle.

 • Oliko se arskan vaalimainos se hylätty kontti virastotalon pihalla? Ruma kontti jätetty keskelle tietä äänestäjiä häiritsemään.

  Ei ole ikinään olleet Ilomantsin kadut näin kapeita kuin tänä vuonna. Ja polannetta enempi kuin koskaan mutta miksi vain arskankoneen hoitoalueilla?

  • Ei se taida muuta hallita kun tupla laskutuksen ja ihmisten kusetuksen


 • Huonoo on työn laatu kaikinpuolin.

  • Olenko ainoa jonka mielestä Ilomantsissa on nyt kaikki rempallaan, niin kuntataloudessa kuin kuntasiisteydessä? Paskaset lumikasat joita ei ole ajettu pois, hiekkaa tuhottomasti jokapaikassa... epäsiistiä. Vaikuttaa kävijöiden mielikuviin Ilomantsista. Sotatiet on valmiina kun tiet kylille ovat kuoppia täynnä. Kyltit on vähä sinnepäin - jos niitä on nostettu maasta. Ei lupaa hyvää, olipa yrittäjä kuka hyvänsä. Repesin totaalisesti kun Ilomantsin facebook sivuilla mainostettiin miten hyvässä kunnossa tiet ovat olleet. Joo-o. Olin vähän eri mieltä tässä viimeisten sohjokelien aikaan. Kukahan tuonkin aivopierun oli kirjoittanut faceen ei varmaan ollut käynyt ulkona moneen päivään.


 • Eikö tänä vuonna poisteta hiekkoja ollenkaan??? Tosi masentavan näköistä. Yrittäjä totesikin että kunta ei antanut lupaa käyttää tiekarhua, siksi se hillitön sohjokaaos tänä keväänä. Kuka tänne viittii tulla kun mistään ei huolehdita, ja kunnan johdon mielestä missään ei ole mittään vikkaavikkaavikkaa...

  • miksi tämän yrittäjän alueilla sohjoa oli vaikka toisten yrittäjien alueilla ei? Turha kuntaa syyttää jos kalusto epäkelpoa


  • Voi kuule kun yrittäjä on tuossa pomojen armoilla. Jos pomo sanoo ettei sohjoa poisteta niin eihän yrittäjä mee sillon sohjoa poistamaan. Sama juttu nyt hiekkojen kanssa. Jos ei tuu pomolta käskyä niin silloin hiekat pysyy. Ja oletteko huomannut että s marketin ja kauppatien risteyksessä tietä ei ole edelleenkään korjattu? Nyt kaikki viittaa siihen että kunnalta on rahat loppu. Tottakai yrittäjä saa kaiken loan niskaan kun häntä ekana syytetään. Ahokkaan pitäisi olla nyt enemmän esillä pogostan sanomissa eikä tehä nettiin niitä tyhjänpäiväsiä videoita. Kaikki ei ole sosiaalisen median orjia. Ilomantsissa on paljon väkeä joilla ei ole omaa tietokonetta. Vanhuksia ei netti kiinnosta he haluavat lukea lehteä. Ei hyvältä näytä tämä meininki. Nythän kannattas ottaa kuntaan yhteys ja kysyä mikä nyt mättää? Sääliksi käy astmaatikkoja.


 • Arskan Kone on Ilomantsin suurimpia työllistäjiä, n. 30 henkilöä. Minun kokemukseni mukaan ammattitaitoista ja luotettavaa porukkaa. Se, että kun nuoret tulevat harjoittelemaan ja töihin, niin eihän se homma ihan suorilta onnistu samalla lailla kuin tuolla Hoskosen Samulilla onnistuu. Mutta, että noita ”samuleita” tulisi työmarkkinoille lisää, niin alusta on jokaisen kohdalla lähdettävä. Harjoitus tekee mestarin ja työ tekijäänsä neuvoo, kukaan kun ei ole seppä syntyessään.
  Teiden ja katujen kunnosta on naristu. Vanha totuus on, että kyllä yrittäjä lähtee ja tekee. Mutta työlle on oltava myös tilaaja. Jos kunta säästää kuluissa, niin sitten rämmitään sohjossa kaikki. Turha siitä on yrittäjää mollata. Kun kunnassa karsitaan kuluja, pitäisi kuitenkin ajatella mistä karsitaan. Kustannusten säästäminen teiden kunnosta rapauttaa tulevaisuudessa koko kylämme tieverkoston ja pilaa koko kylämme yleisilmeen.
  Lopetetaan haukkuminen ja ollaan hyvillämme siitä, että meillä on tuollainen Arska, Arska joka työllistää tuommoisen määrän ihmisiä, Arska joka antaa nuorille miehille mahdollisuuden.

 • hyvä kirjoitus jyrköseltä, asia on justi noin,arskan kone pitäisi palkita siitä että työllistää ilomantsilaisia ja nuoria miehiä.

 • Minkä takia martiskaisen seppo sai keskustan pysymään hyvässä kunnossa isolla maataloustraktorilla ilman tiekarrua mutta nämä arskan koneet ei saaneet aikaan kuin hirvittävän polanteen?

  • Sepolla oli uudet koneet Arskalla maalatut romut


  • Aika outoa että joku sensuroi jatkuvasti Ilomantsin sivuja. Ei muilla palstoilla vastaavaa ilmiötä. Kuka tietää mistä johtuu?


  • Isoin urakoitsia kylällä saa määrätä laadun työt ja hinnan.


  • Näin ihmeen maanantaina ArskanKoneen harjakuski oli tullut ulos hytistä ja tarttunut katuharjaan käytti sitä mohkön ympyrässä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Näin ihmeen maanantaina ArskanKoneen harjakuski oli tullut ulos hytistä ja tarttunut katuharjaan käytti sitä mohkön ympyrässä.

   Se on tehny lisätöitä eli tuntia et voi laskuttaa tupla hinnan siitä päivästä


 • Kyllä on ilomantsissa kateellista porukkaa. Oon saanut todella hyvää palvelua entisellä kotipaikkkunnalla ko. firmalta. En ainakaan tämän firman aikaansaannoksia myöskään elinkeinoelämän kannalta kyseenalaistaisi, työllistävät paikkakuntalaisia vieläpä. Ja ei, en ole tuttava yms. sukulainen.. hieno juttu että joku voi jäädä kotipaikkakunnalle heidänkin työllistämänä, oispa itselläkin ollut sellainen mahdollisuus aikanaan.!!

 • Ihmeellistä ulinaa porukka jaksaa täällä kirjoittaa anonyymisti. Facebook:n puolella kun ei ole rohkeutta tehdä kun joutuisi sen omalla naamalle tekemään.

  Yksi suurimmista työlistäjistä kunnassa ja varmaan ainut joka ottaa töihin porukkaa suoraan koulunpenkiltä tai minkäänlaista koulutusta omaavan tekijän jos vaan motivaatio sekä asenne on kohdallaan.

 • Eipä näitä kukaan järellinen tosissaan ota näitä ulinoita.. Samat jauhaa vuodesta toiseen kun ovat jääneet paitsi jostakin mitä muilla on.. Toisesta korvasta sisään ja toisesta välittömästi ulos.. Koirat haukkuu.. Karavaanarit kulkee hienoilla peleillä ohi..kateus vie kalatkin vedestä ja ynnä muuta. Meillä on hienot yrittäjät kylässä. Se kuka jaksaa yrittää yrittää ja yrittää vie voiton.

 • Niin ja sitten homma kusee, kuten on monesti nähty. Pajalla työnjälki usein täysin luokatonta. Mutta kehumaan ovat kyllä hyviä.

  • Arskakone Oy paikallinen kusetus tarina


 • Ei Haukivaarantietä Haapalainen auraa. H assinen on tehnyt huonoa työtä,olis hankkinut polttoainetta enemmän kuormuriin ,että säilys tienkunto tasantuneena,toivottavasti ei auraus ensivuonna tällä yrityksellä.

  • Hassinen ei oo tainnu löytää toisten tankkeja mistä käydä polttoainetta. Se harrastus on sillä ollu jo turvesuo ajoista lähtien. Tai sitten ei oo saanu taaskaan perille sitä auraa minkä tilasi toisen hassisen nimiin mutta toimituksen itselleen.


 • Jotkut yrittäjät yrittävät haluavat ilomantsin suurimman veronmaksajan huonoon valoon .varmaan pajatien yrittäjät.oliskohan paras ajaa puuta paljon enemmän ja olla hiljaa.

  • Miten voi ajaa enemmän jos ei aja ollenkaan


 • Saa palvelua, muualle pitää jooonooottaa ja työ on mitä on ja maksaa maltaita.

 • Eipähän ole moitteen sanaa vielä kyseisestä yrityksestä minulla. Oon ”tuntenut” yrittäjän nyt noin 15 vuoden ajan. Oon korjauttanut mm. autoja, traktoreita ja renkaita hankittu myös., vuokrannut häneltä kuorma-autoa ja kaivinkonetta.

  Vastaa yleensä puhelimeen soittipa mihin vuorokauden aikaan tahansa....ja kait se nyt sunnuntaina saa vähän ladata puhelintaan. Soittajia lienee yllin kyllin, kertonee sekin jotain vuosikymmenien tietotaidosta.

  Hinnoissa ei varmaankaan halvin mahdollinen, mutta rahalla on tähän asti saanut asiat selvitettyä.

  Kaiken maailman ns. nyrkkipajoja on Ilomantsi puolillaan...on vara mistä valita.....ja sitten valittaa kun ja kun jne jne. ...

  • Kyllä sen kirjoitin ihan minä ite täältä Issakan kylältä.


 • Kyllä täällä tullut kritiikki on ollut ihan aiheesta ja yrityksen pitäsi ottaa se rakentavana asiana eikä väittää mustaa valkoiseksi. Oman kokemuksen mukaan ammattitaitoa löytyy mutta johtamistaitoa ei. Hommia otetaan liikaa ja sitten niitä tekee kuka milloinkin lupaukset petetään monesti millon milläkin verukkeella. Työntekijät hyppii työstä toiseen päivän aikana koska organisointi puuttuu kokonaan. Yksi mies yrittää pyörittää kaikkea omien kiire järjestysten mukaan. Jotain tiettyjä töitä on saattanut käydä tekemässä koko pajan väki 1. Viikon aikana sitten kukaan ei tiedä enää mitä kukakin on tehnyt ja miten paljon. Sitten voi käydä niin että unohtuu jotain kiristää tai asentaa sinne ja kun asiakas lähtee kuormurilla ajamaan niin jarrut häviää hattuvaaran risteyksessä. Näin on käynyt ja miten tuosta ottaa kukaan selvää paljon siihen on mennyt työtunteja. Kyllä arskalla on ammattitaitoa tosi paljon olisin toivonut että olisi pysynyt jalat masssa niinkun sillon kun aloitti toiminnan. Sillon oli jälki hyvää ja homma toimi.

  • Asiaa puhut. Ja pajalla käydessäni olen kiinnittänyt huomiota siihen että joka nurkka on täynnä jotain romua ja rautaa, siivoamalla saisi paljon organisoidumman kuvan yrityksestä vaikka hankala ja mahdotonhan se on yhden miehen pyörittää ja hoitaa kaikki 30työntekijän asiat, kunnollinen työnjohto ja organisointi niin homma pyörisi 100%paremmin


 • Ja entäs niiden öljyjä vuotavien koneiden säilyttämminen hiekkakentällä. Kunnalle tärkeän pohjavesialueen vieressä. No Arska on kunnan herrojen suojelussa, ei mistään huomauteta.

  • Pisteet ja kiitokset ainakin tähän mennessä kylän teiden auraamisesta. Pitää antaa myös anteeksi säätä, koska ei lunta voida aurata heti aamuksi jos lumisade tulee aamusta/päivästä.
   Toinen juttu on myös nämä muut kanssa kulkijat jotka eivät väistä tai anna tietä auraajalle, parhaimmat vaan haukkuuvat ja näyttävät keskisormea, kyllä varmasti nostaa sen auraajan mielialaa kun aamuyöstä on noussut töihin.


 • 36 viestiä ja 48 poistettua viestiä! Onko ilomantsilaisilla vaikeuksia noudattaa sääntöjä ja ohjeita?

 • tarttee ilomantsin touhuinin tarttelehti jos ei täältä päin ole.

 • Hyvin hommat hoituna ja joskus viel kerkkee hirvveekin nurin laittoo , huippu työskentelyä

 • En tiiä huipputyöstä,mutta parina viime viikkona tienhoito ollut mukinmenevää.Toivottavasti sama jatkuu.

 • kyllä ainakin hutunniemen kadut ja tiet on aurattu todella hyvin ja aamulla aikaisin, taitaa volotinen ne aurata.

 • Valitettavasti enon suuntaa aurattu terät liian ylhäällä (säästetään?) Jolloin jää puolet lumesta ja sohjosta tielle ja muodostuu hengenvaarallinen polanne

  • Saattaisi näille sohvanperukoilta huutelijoillekin totuus valjeta jos pantaisiin heidät näihin auraushommiin. Kukaan ei tahallaan tee huonoa jälkeä. Kenenkään kukkaro ei kestä sitä että jatkuvasti höylätään teitä. Tuo historiallinen väite että aina säästetään ja terä on ilmassa on täyttä potaskaa. Kyllä se niin on että sitä terää ei voi niin paljon painaa että näilllä tuhnukeleillä mitään ei tursu pois terän alta. Tämä on kyllä sellainen asia joka ei varmastikaan mene jakeluun ellei itse kokeile aura-auton rattiin hyppäämistä. Täällä vain naristaan ja itketään aina vaan.
   Osa autoilijoista on ottanut ammattivalittajan roolin ja mikään ei todellakaan näille ammattivalittajille riittämään. Maalaisjärki käyttöön tässäkin asiassa.
   Meille tavan tallaajille voisi olla hyvä joskus nostaa jalkaa siltä oikeanpuoleiselta polkimelta ja ajaa kelin mukaan. Kun valitsee maaseudun asuinpaikakseen niin pientä epämukavuutta on kestettävä. Jos lötyy maksajia niin voihan yhteiskunta palkata päätoimiset 24/7 höylääjät.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Saattaisi näille sohvanperukoilta huutelijoillekin totuus valjeta jos pantaisiin heidät näihin auraushommiin. Kukaan ei tahallaan tee huonoa jälkeä. Kenenkään kukkaro ei kestä sitä että jatkuvasti höylätään teitä. Tuo historiallinen väite että aina säästetään ja terä on ilmassa on täyttä potaskaa. Kyllä se niin on että sitä terää ei voi niin paljon painaa että näilllä tuhnukeleillä mitään ei tursu pois terän alta. Tämä on kyllä sellainen asia joka ei varmastikaan mene jakeluun ellei itse kokeile aura-auton rattiin hyppäämistä. Täällä vain naristaan ja itketään aina vaan.
   Osa autoilijoista on ottanut ammattivalittajan roolin ja mikään ei todellakaan näille ammattivalittajille riittämään. Maalaisjärki käyttöön tässäkin asiassa.
   Meille tavan tallaajille voisi olla hyvä joskus nostaa jalkaa siltä oikeanpuoleiselta polkimelta ja ajaa kelin mukaan. Kun valitsee maaseudun asuinpaikakseen niin pientä epämukavuutta on kestettävä. Jos lötyy maksajia niin voihan yhteiskunta palkata päätoimiset 24/7 höylääjät.

   Ihan oikeassa olet, suututtaa nämä ainaiset marisijat. Yleensä ne ovat vielä yö kirjoittelijoita ja liekö vielä pitänyt rohkaista jollakin itseään, kun oikein kirjoituskin puuttuu . Jaksamista vaan teille ahertajille😊


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 50 sääntöjenvastaista viestiä.