Onnenlomat PKY Travel Timo Surma-Aho

Anonyymi

Tämän on pakko olla jokin perheyritys jossa myydään ristiin rastiin keskenään ja ostetaan ristiinrastiin keskenään. Pkyonnenloma.

5 kommenttia

Vastaukset

  • Tarjotaan PKY jäsenyyttä hintaan esim. 8000 euroa ja otetaan vaihdossa viikko-osake hyvityshintaan 1500 euroa. Tuleva PKY jäsen siis maksaa rahana 6500 euroa ja antaa tämän viikko-osakkeen arvosta 1500 eur PKY lle. PKY ”joutuu” myymään tappiolla sen Onnenlomat Oy lle ja vähentää samalla tappion hyvityshinta 1500, myyntihinta 100 eur = 1400 eur tappiota myyntivoitoista. Onnenlomat jonka myyntipäällikkönä edellämainittu toimii myy osakkeen omninlomissa hintaan 150. PKY Travel voi juurikin näillä onnenlomat hinnoilla perustella miksi PKY on hyvä vaihtoehto ja kannattaa maksaa 8000 eur jäsenyydestä.@

  • Jos nyt on pakko alkaa jossittelemaan niin jossitellaan sitten kunnolla. Kuin monessa tarinassa päähenkilönä on joku...henkilö nimeltään joku. Tähän soppaan on pakko sotkea Holiday Club. Tässä kertomuksessa hc on syytön. PKY henkilökunnasta päättäjät ja myyjät suuri osa on hc ex myyjiä. Mitähän se vois tarkoittaa tässä onnenlomat myy satasilla hc viikkoja? Voisiko syy olla siinä että PKY etu on että on viikkoja HC kohteista myynnissä satasilla? Joku voisi sanoa että tällätavalla PKY luo hintakuvaa arvottomasta viikko-osakkeista ja tällä argumentilla joku omistaja luopuu osakkeistaan ja maksaa esim 6000 euroa PKY jäsenyydestään ja pääsee eroon samalla viikko-osakkeistaan. Voisiko joku kertoa mielipiteensä tästä.

  • Mun mielestä jos kirjoitus pitää paikkaansa se on markkinoiden vedättämistä kuluttajan tappioksi. Tässätapauksessa PKY harkitusti ja tarkoitushakuisesti manipuloi viikko-osake omistajaa uskomaan että hänen viikko-osake omistuksensa on arvoton tai lähestulkoon arvoton. Manipuloituaan viikko-osakkeen arvon nollaan PKY ylimyy oman tuotteensa arvon, jäsenyyshinta jopa 10 000 euroa josta "hyvitetään" sitten jotain kaupassa jäsenyyteen. Kyseisellä summalla saat siis jäsenyyden, et mitään kongreettista, kiinteää tai pysyvää. Mitähän tästäkin joku voisi ajatella?

  • Mitähän Holiday Club tekee tämän asian kanssa? Tämä harkittu pky onnenlomat toimintatapa on suora hyökkäys holiday club yhtiötä ja sen viikko-omistajia vastaan. Tässähän harkitusti tehdään heidän viikko-osake omistusta arvottomaksi olit sitten gold jäsen, points jäsen, oikeutettu osakasedut jäsen, tai jäsen caribia katinkulta saimaa kuusamon tropiikki, ihan mistä vain. Onko tulossa hcr juristilta vaade kyseisille toimijoille? Ihmettelisin jos eivät reagoi kun on kyseessä tällainen agressiivinen hyökkäys heidän firmaa kohtaan alan toiselta toimijalta.

  • Käyttäävät eri firmaa viikkoosakkeihin.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.