Huutokauppakeisari epsanjassa floppsi, . kattokaa ny ihmees pysyy hyvä ohjelma ruudussa

Anonyymi

97 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Voi tätä Onnen ja Riemun päivää !! Niin se vaan köyhyys alkaa hiipimään Tervatehtaantien suuntaan... Vaikka se kololeukainen muonamieskin meni sinne Espanjaan se rispaantunut hattureuhka päässään vääntelemään naamaansa, niin katsojaluvut sen kun vaan tippuu esityskerta toisensa jälkeen.

  Mitäs minä sanoin... Köyhyys Tulee... !!!

 • Tähän se katkesi sitten huutiukon ja lila-laardin kansansuosio ja loppui Tervatehtaantien glamour. Suomalaiset haluaa nähdä televisiossa sammuneita tähtiä myymässä arvotonta rihkamaa huutipariskunnalle ja supisuomalaisia harvahampaita huutamassa sitä arvotonta roskaa sitten huutokaupassa kovaan hintaan.
  Pitää olla ohjelmassa myös aito suomalainen vanhapoika-kylähullu risaiset hampaat suussaan huutamassa 10 € kuparipannua yli 1000 € hinnalla. Ei siitä risahattuisesta tyhjyyteen toljottajastakaan taida mitään Päätaloa tulla kirjailijan uralla? Siellä tulee hänenkin paikkansa pysymään viemärikaivannossa montun pohjalla.

 • Aika huono myyntipuhe rengin tulevalle kirjalle tuo, että heti kun se tyhjän höpöttäjä lähti Espanjaan mukaan huutikeisarin esityksiin, niin katsojaluvut alkoivat tippua koko ajan alaspäin jakso jaksolta.

 • ei ihmisiä kiinnosta enää huono tavara ja tyhmät puujalkavitsit

 • Mitä, väittääkö joku oikeasti, että televisiosta tulee vielä jotain katsomisen arvoista ylipäätään. Kaupalliset roska kanavat syytävät toinen toistaan typerämpää tositv reality formaatti roskaa, ihan huvikseni niitä jokin aika aloin listaamaan, kun pääsin yli 220 roska ohjelman, niin annoin olla. Niin annan olla kaikenlaiset hd telkkarit myös kaupoissa, siihen en mukaan enää lähde. Kyllä loppuu töllön katselu hd aikaan siirryttäessä. Toki satan Kiinasta tilata koneesee jonku parin euron hd usb tikun, jos vaikka sellainen ihme tapahtuisi että tulisikin joskus jotain, vaikka en siihen usko.

 • Hulluhan sitä on, jos ei puolta menetä katsojistakaan...

 • Groksit jalassa on hyvä löntystää

 • Heh... ihan Suomesta asti piti tilata Fugeen "mestarikirvesmies" ruuvaamaan kapakan seinään kiinni pari lankunpätkää ja poraamaan niihin reiät, mistä viinipullon kaula menee läpi. Voi tuota uusavuttomuuden määrää...

 • Ne kaikki suomalaiset on nyt nähtyjen jaksojen perusteella jotenkin kieron ja viekkaan näköisiä, mitkä on menneet Suomesta Fugeen yrittäjiksi. Kun eivät ressukat Suomessa pärjänneet, niin luulivat Fugessa pääsevänsä vähän helpommalla rahan syrjään kiinni. Erehtyivät siinä asiassa, niin kuin huutiukko ja lila-laardikin erehtyivät. Suomalaisilla Fugessa pelkästään pöhöttyneitä naamoja, sekä alkavan alkoholismin merkit jo selvästi nähtävissä.

 • Aki ja Helihän on palanneet Espanjasta jo monta kuukautta sitten takasin sorvin ääreen Suomeen.Nuo Espanjassa tehdyt jaksot on kuvattu jo ajat sitten eikä aina kaikki voi mennä ihan putkeen ei edes tv-formaatit.Tosin huutokauppa on saanut jo sen verran mainetta,että ohjelmaa tuskin edes tarvittaisiinmutta kannataahan tuollanen tilaisuus kuitenkin käyttää,jos ja kun siihen kerran on mahdollisuus.Paikan päällä käyneenä ja muutaman jakson huutokauppa keisaria nähneenä voi tyhmäkin todeta,että pääasiassa isommat kaupat rehdään ennakkotarjouten perusteella eli huutokauppakin on siirtynyt nettiin.Köyhän ulina on kaunista musiikkia.

  • Katsojalukujen perusteella se on nyt huutiukolla ja lila-laardilla lopun alkua. Huutiukon ohjelmat on katsojat nyt todistetusti hylänneet ja samoja katsojalukuja ei enää tule, vaikka kuinka kuvaavat Tervatehtaantiellä nyt jatkuvasti uusia jaksoja.
   Ensin mainostajat hylkäävät huutiukon ohjelmat ja sitä myötä myös Nelonen hylkää huutiukon. Uusia tuotantokausia ei tulla enää kuvaamaan.
   Jos myynnissä on pelkää rössäkkää ja ruosteisia rännäleitä ym. muuta arvotonta romua, niin ei sitä törkyä kukaan kaipaa edes netin kautta.
   Televisiointien loppuminen Tervatehtaantiellä on lähestulkoon "kuolinisku" Mälsänmäkien bisneksille. Näin se vaan tulee menemään...

  • Sen porukan ei tarvitsisi tehdä enää päivääkään töitä ei raha lopu kesken vaikka siirtyisi jo eläkkeelle..
   Jotta turhaan täällä kateelliset vikisee memkäähän nyt sinne sossun luukulle kerjuulle

  • Anonyymi kirjoitti:

   Sen porukan ei tarvitsisi tehdä enää päivääkään töitä ei raha lopu kesken vaikka siirtyisi jo eläkkeelle..
   Jotta turhaan täällä kateelliset vikisee memkäähän nyt sinne sossun luukulle kerjuulle

   Huuti-Homma lähenee loppuaan. Rengin makkaratelttakin on jo myynnissä huomisessa huutokaupassa. Kattokin paikattu siitä teltasta niin monesta kohtaa, kuin kerjäläisen housut. Köyhyys tulee Tervatehtaantielle... !!

  • Ei kuule tule köyhyys näille ihmisille, pärjäävät oikein hyvin vaikka huutokaupat ja ohjelmat loppuis tähän päivään. Oletko kenties kateellinen? Et tiedä heidän omaisuuksien määrää..

 • Käytettyjä ryysyjä, lasi- ja posliinirihkamaa, 70-luvun kasettisoitin, rikkinäisiä noukkapuntareita, ym. romua taas huomisessa huutokaupassa. Ei maksa vaivaa lähteä huomenna Uuraisille.

  • Eihän sinne tarvii paikanpäälle mennä, jätät vaan ennakkotarjouksia netissä niin saat itsellesi sitä kautta sitä romua jos vaan sun rahat riittää :)

  • Kyllä rahaa riittää mutta itse en niin tyhmä jotta menen rahojani romuihin pistämään.
   Ei ole tarvetta kerätä tyhjänpäiväsiä härpäkkeitä nurkkiin pyörimään.

  • Jenkeissä vanhat kasettimankat, nimenomaan ne isot, alkaa olla keräilykohteita, että varmaan kohta Suomessakin.
   Minullakin on vanhoja puisia karamellilaatikoita, onkohan arvokkaita?

 • Heh, heh... mitenkäs arvoton rössäkkä tekee näin perjantai-iltana vesisateessa kauppansa? Alkaako jo televisioinnit vetelemään viimeisiään Tervatehtaantiellä? Myykö renki makkaroita nyt teltasta, missä ei katto vuoda vesisateella?

  • Sulle täytyy tuottaa pettymys..kaikki meni kaupaksi ja vielä ihan mukavaan hintaan ja kenenkään ei tarvinnut istua vesisateessa. Ja makkaraa myydään kesällä niin pirun paljon teltasta, rahaa tulee että ranteita pakottaa. Ja televisioinnit ei näytä loppuvan, kamerat pyörii tiuhaan tahtiin. Koeta sinäkin keksiä itsellesi joku homma millä tienaat ettei tarvitse täällä kateutta ja katkeruuttaa olla aina purkamassa tai mene kallonkutistajalle, olis sulla aihetta.

 • Vähän oli huutajia, kun kaikki linssiluteet mahtui sisälle. Kamerat laulaa parasta aikaa "joutsenlauluaan", eli ahkeraan vinkuvat kovilla kierroksilla, ennen kuin hiljentyvät Tervatehtaantiellä lopullisesti. Kohta Tervatehtaantie vaikenee... lopullisesti...

 • Eilen tuli poikettua,kun pitkästä aikaa tuli Uuraisilla käytyä muutenkaan.Suurin osa huutajista ja huutokauppa yleisöstä näkyi olevan ihan Uuraislaisia henkilöitä.

  • Joo, ei arvottoman romun perässä kannata omaa kylää pitemmälle lähteä.

 • Onkose niin et aikansa kutankin ja sit ei enää kiinnosta!!! Samat jorinat🙄!

 • Liika on liikaa !! Huutikeisariakin...

  • Nelonen tukehdutti katsojat liiallisilla Huutikeisari-ohjelmilla. Vuosia vanhoja jaksoja pakkosyötettiin katsojille aina vaan uudestaan ja uudestaan. Siitä seurasi hylkimis- ja oksennusreaktio kyseisiä ohjelmia kohtaan.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Nelonen tukehdutti katsojat liiallisilla Huutikeisari-ohjelmilla. Vuosia vanhoja jaksoja pakkosyötettiin katsojille aina vaan uudestaan ja uudestaan. Siitä seurasi hylkimis- ja oksennusreaktio kyseisiä ohjelmia kohtaan.

   juuri noin, ihan alkoi jo etomaan kun yhden vuorokauden sisällä tuli kahdelta kanavalta 3 jaksoa

 • Näitä paikallisia keskustalaisia ja perus-suomalaisia ja kookoomuksen työläisiä vituttaa
  kun raha juoksee vain yhteen suuntaan sinne tervatielle.

  • Eipä juokse raha enää pitkään Tervatehtaantien tiilikasarmille. Siellä tiilikasarmin yläkerrassa jo murehditaan ratakiskosta tehdyssä parivuoteessa, kun kuvaukset loppuu jaa uusia tuotantokausia ei enää tule.

  • Renki vaan koettaa epätoivoisesti hankkia omaa miljoonaansa. Esiintyy iltapäivälehden palstoilla kirjailijana muumi kainalossa. Esimakua kirjasta on kuvat joissa renki puhaltelee kämmeniään hölmön näköisenä ja stailattuna joksikin? Lieneekö joku retromies kun kerta Ilona P on asialla..

   Eikö tämä kirjailija Ilona P ollut aikoinaan Suomen kaunein koti ohjelmassa, ei vaan päässyt jatkoon. Samanlaista linssilude vikaa näkyy hänessäkin olevan. Ajalle tyypillinen kulahtanut "romantiikka" tyyli ei purrut raatiin.

   Nyt sitten oma lehmä ojassa yrittää hänkin tyrkyttää naamaansa julkisuuteen näiden höynäytettävien varjolla.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Renki vaan koettaa epätoivoisesti hankkia omaa miljoonaansa. Esiintyy iltapäivälehden palstoilla kirjailijana muumi kainalossa. Esimakua kirjasta on kuvat joissa renki puhaltelee kämmeniään hölmön näköisenä ja stailattuna joksikin? Lieneekö joku retromies kun kerta Ilona P on asialla..

   Eikö tämä kirjailija Ilona P ollut aikoinaan Suomen kaunein koti ohjelmassa, ei vaan päässyt jatkoon. Samanlaista linssilude vikaa näkyy hänessäkin olevan. Ajalle tyypillinen kulahtanut "romantiikka" tyyli ei purrut raatiin.

   Nyt sitten oma lehmä ojassa yrittää hänkin tyrkyttää naamaansa julkisuuteen näiden höynäytettävien varjolla.

   Se renki on stailattu merijärveläiseksi huutolaispojaksi, joka lähtee kört-ti-läisten pirtistä valloittamaan Suomea.

 • Torissa halvin Muumin päivä muki tällä hetkellä 85 € ja Huutonetissä 84 €.

 • Merijärven renki se ei näytä olevan ollenkaan ronkeli naisten suhteen. Heh, heh... kelpaa näköjään vähän isompikin ihminen. Se on semmoista, kun noustaan keskellä yötä leipomaan nisupullaa ja sitä mätystetään pitkin yötä naurun remakan säestyksellä, että tahtoo ruveta niitä kiloja kertymään.

 • Taas oli Fugessa viekkaan näköiset kauppiaat tunkeneet naamansa huutiukon peijaisiin. Ilmaista mainosta hakevat itselleen, jos joku humaltunut sattuisi poikkeamaan heidänkin putiikkiinsa tekemään tyhjänpäiväisen heräteostoksen?
  Vai on ne Meijultakin keikat jo Suomessa niin vähiin käyneet, että pitää oikein Fugeen mennä esiintymään, kun ei enää Suomesta särvintä irtoa leivän päälle? Ennen sammuneet tähdet meni aina Ruotsinlaivoille esiintymään, kun keikat loppui Manner-Suomesta. On se leipä tiukassa sammuneilla tähdillä.

 • Mutta onpas se rengin muija turvonnut kovasti sen lehtikuvan mukaan. Itsehän naamojaan lehtikuviin tyrkyttävät. Kiloja tullut lisää siihen malliin, että rengin pitää hakea paikallisesta Kansan Marketista muijalleen jo 6 XL:n Sloggi Maxit.

 • Huutiukko sanoi niin polleasti, että edellisestä huutokaupasta Espanjassa jäi viivan alle niin vähän, että ei ole siitä paljon lapsille kertomista. Tulisi nyt ensin edes niitä lapsia, että olisi edes kohde, mille kertoa.

 • Renki yrittää päästä kovasti rahamiesten porukkaan, mutta siellä viemärikaivannon pohjalla hän on kuitenkin uransa huipulla.

 • Ringillä voi olla vauvoja tulossa pitkin Suomen maata ja Espanjan Suomi tehossa kun on olevinaan mielestään niin naistenmies. Touhottavasta kävelytyylistä päättelisin nautinnon aika kolhoksi. Siinä se sitten romahtelee naistenmiehen maine. Jää huijattu olo.

  • Mistä sulle jää huijattu olo?

 • Siitä kun siellä peiton alla ei olekaan romanttista, oikea naistenmies osaa lirkutella ja suukotella pitkään.
  Heinäseipään oksa kalahtaa, silmät pyörii naaman edessä ja kuuluu hirnahdus. Siitä se pettymys tulee.
  Esimerkiksi Kari Hotakainen vaikka on jäyhän oloinen, mutta huumori on piiloseksikästä. Huoneessa voisi olla alkuunkin jo latautunut olo. Ja varmaan tuoksuukin hyvälle.

 • Kyllä sieltä vielä noustaan. Ei muutakuin. Isoille casinoille pelaamaan ja Hups. yhdessä hetkessä miljoonia tilillä. Tehän A ja H olette kuin "hollywood tähtiä" Voittoa ei saa pikku rahoilla. Muttakun tärähtää niin sitä tulee...ovista ja ikkunoista. Mikä on kävellä kylillä kun kaikki kumartavat rikkaille. Mut se joka pelaa voittaa. Mutta joka ei pelaa ei voitakkaan. Nyt on tilillä "veroparatiisi" noin 2.7 miljoonaa. :)

 • Jos kivikauden mies tiesi sen, että nainen jolla on kitaran mallinen vartalo, on hyvä synnyttäjä sekä suvun jatkaja. Täysin tuntematon naisen malli se taas on Hirvaskankaan suunnalla.

 • Ohhoh! Meinasin lentää ihan selälleni, kun näin Rengittären uusimman kuvan iltapäivälehdessä. Kylläpä oli tullut todella rutkasti lisää kiloja Rengin seuralaiselle. Itse vielä kehtaavat rahan kiilto silmissään kuviaan iltapäivälehtiin tyrkyttää. Ei taida se harmaan hiirulaisen Venla-gaalakaapu enää päälle mahtua?

  • Mitenkä tuo asia mahtaa sinua liikuttaa

 • Voi, voi, kun sillä Meijulla on käyneet keikat jo niin vähiin, että pitää alentua menemään Fugeen esiintymään. Yöpyäkin pitää siellä Fugessa vielä toisten nurkissa ja jättää sitten jonkun hirvittävän näköisen kassin yökyläänsä palkaksi yöpymisestä.

 • Huutokauppakeisari näyttää nykyään olevn kielletty keskustelun aihe koska viestit poistetaan jatkuvasti. Outoa sanan vapautta .

 • Onko uuraslaisilla tietoo siitä,jos kirjoottaa espanjaan niin tuleeko siihen arse sana loppuun?

 • Melkoiset potkajalat keisarinnalla kun tasajalkaa talsii Espanjassa.

  • Espanjassa kuljetaan paljain varpain eikä ole sukat ainakaan sandaaleissa,kun Espanjalaiset ei muutenkaan käytä juuri sukkia.

  • Espanjassa ovat tottuneet ylipainoisiin suominaisiin vaikka sitä renkiä tuurannut nainen onkin suominaiseksi harvinaisen viehättävä ja hoikka. Tekisi mieli aivan tavata tulevaisuudessa.

 • Katson ohjelmaa vain nähdäkseni kuinka ovat laihtuneet, mutta näyttää vain laardia kertyneen lisää, toisaalta lihavat on lepposii ja jos kovin laihtuu voi suosio hiipua entisestään.

 • Itse katsoin Vintage miehiä. On paljon mielenkiintoisempaa seurattavaa, ja tavaroita joita ei näe missään sekä kuulee tarinan. Huutoparilla ne samat yksinkertaiset jutut ja juonessa sama kuvio, samat lauseet, sama tinkaaminen. Kaiken kruunaa Helin kolkko ääni. Arvostelevasti katellaan. Vintage hommassa enemmän reilumeininki ja positiivinen asenne. Näkee myös mielenkiintoisia paikkoja.

  • Myös täältä ääni Vintage miehille. Huutiukon ohjelma alkaa jo olemaan tiensä päässä ja siirtyy kohta historian roskatynnyriin. Eipä tule ikävä niitä höpötyksiä.

 • Eihän niistä höpöttäjista saa enää kirjoittaakaan eikä huutokaupoista tavuakaan.

  • Sehän on hyvä vaan, että kirjoittelu loppuu ja julkisuus vähentyy. Sehän on ollut niille vaan ilmaista mainosta ja näkyvillä pysymistä. Enemmän se maharadzoille hallaa tekee, kun kukaan ei puhu eikä kirjoita heistä enää mitään.

   Niinhän ne jotkut julkisuutta kaipaavat kehuu, että ei se ole ollenkaan tärkeintä mitä kirjoitetaan, vaan se on tärkeintä, että kirjoitetaan.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Sehän on hyvä vaan, että kirjoittelu loppuu ja julkisuus vähentyy. Sehän on ollut niille vaan ilmaista mainosta ja näkyvillä pysymistä. Enemmän se maharadzoille hallaa tekee, kun kukaan ei puhu eikä kirjoita heistä enää mitään.

   Niinhän ne jotkut julkisuutta kaipaavat kehuu, että ei se ole ollenkaan tärkeintä mitä kirjoitetaan, vaan se on tärkeintä, että kirjoitetaan.

   juu, aika outo ohjelma kun yrittävät jatkuvasti nostella pinnalle jo unholaan painuneita entisiä julkkiksia, joista juorulehdetkään eivät enää jaksa juttuja julkaista

 • Muistakaahan katsella Markkuhoitaa ohjelmat uusintana. Hyviä juttu- ja työvinkkejä poropeukaloille!

  • Muista laittaa H kanssa työppäri hakemus sisään :D Keu keu keu :)

 • Taas katosi kommentti ja ihan asiallinen. Ihme pierua tää homma!

 • Minäkin kyselin käyttääkö keisaripari kesällä lippiksiä, niin sekin kysymys poistettiin. Ainakin ne suojaisi auringolta arvon keisarikunnan hovia myös ja pysyvät tukevasti pallopäissä.

 • No en ole ihan varma mitä laki sanoo. Mutta jos tämä saitti on myös mainos kanava. Saako se poistaa kirjoituksia ihan tosta vaan.? Sellasia josta ei näy kenenkään nimi? Syyllistyykö saitti syrjintään?! Asiaa tutkitaan. Mutta ei minun toimesta. :) Ps. tein kopion.....:(

 • Turha palsta, joutaa poistaa kokonaan.

 • Taitaa ite keisuriina olla asialla, kun poistelee. Julkisuudella on myös toinen puoli. " mitäs lähitte elvistelemään rahoilla" ? Karman laki on "karman" laki.

 • Taitaa ite keisuriina olla asialla, kun poistelee. Julkisuudella on myös toinen puoli. " mitäs lähitte elvistelemään rahoilla" ? Karman laki on "karman" laki.

 • Taitaa ite keisuriina olla asialla, kun poistelee. Julkisuudella on myös toinen puoli. " mitäs lähitte elvistelemään rahoilla" ? Karman laki on "karman" laki.

 • Taitaa ite keisuriina olla asialla, kun poistelee. Julkisuudella on myös toinen puoli. " mitäs lähitte elvistelemään rahoilla" ? Karman laki on "karman" laki.

 • Taitaa ite keisuriina olla asialla, kun poistelee. Julkisuudella on myös toinen puoli. " mitäs lähitte elvistelemään rahoilla" ? Karman laki on "karman" laki.

 • Taitaa ite keisuriina olla asialla, kun poistelee. Julkisuudella on myös toinen puoli. " mitäs lähitte elvistelemään rahoilla" ? Karman laki on "karman" laki.

 • Taitaa ite keisuriina olla asialla, kun poistelee. Julkisuudella on myös toinen puoli. " mitäs lähitte elvistelemään rahoilla" ? Karman laki on "karman" laki.

 • Taitaa ite keisuriina olla asialla, kun poistelee. Julkisuudella on myös toinen puoli. " mitäs lähitte elvistelemään rahoilla" ? Karman laki on "karman" laki.

 • Taitaa ite keiriina olla asialla, kun poistelee. Julkisuudella on myös toinen puoli. " mitäs lähitte elvistelemään rahoilla" ? Karman laki on "karman" laki.

 • Huutokauppakeisari meinaa myydä talonsa ja muuttaa Espanjaan, mutta eipä tuota taloa kukaan osta sillä se menee pakkolunastukseen, kunhan moottoritie tehdään Äänekoskelle saakka, se on niin lähellä tietä, että varmasti tulee jäämään moottoritien alle, ja tiellijaus on nähtyvissä jo nyt kun uutta tietä tehty Saarijärven risteyksestä Äänekoskelle. Keisarille käy tuossa samalla tavoin kuin asiakkailleen, tulee pettymään hintaan, se kun ei ole kovin suuri tuollaisesella paikalla, minkä maksavat, siinä valtio maksaa keisari vikisee.

 • Sinne unholaan haihtuu myös renki ja muumimummo. Kirjarojekti ihan turha. Saapi renki puhallella kämmeniinsä ihan vaan kotisohvalla, paluu arkeen on alkanut.

 • Onkohan huutokauppa kiinteistö esim putkiremonttia vailla. Noin massiivisen kokonaisuuden myynti syrjäseuduilla ei välttämättä ole läpihuutojuttu.
  Voihan Espanjasta tietysti myös vuokrata asunnon talveksi.

 • Kunhan mainostavat taas itseään joka lehdessä jotta kaikki tulisi lomillaan huutokaupoille lomarahat pussissa pullottaen.
  Tulkaa katsomaan meitä ja huutakee kuparipannu. Kohta meitä ei enää ole. Myydään myös rähmäpullareseptejä 50 euroa, t-paidat 100 euroa, hajustetut alushousut 150 euroa.

  • Samaa mieltä. Vyölaukkuleuka tunkee taas niin innoissaan siilipäätään lehtiin, kun lomakausi lähestyy. Hyvä kun päästään eroon mokomistakin linssiluteista. Eipä tule heitä ikävä. Pysyisivät siellä Fugessa suomalaisten alkoholisoituneiden vanhusten seurassa vaan ihan ympäri vuoden.

 • Tuttu ääni siellä on taas määkimässä Radio Keski-Suomen iltapäivälähetyksissä. Eikö tule Fugesta tarpeeksi särvintä leivän päälle, kun pitää kesällä vielä Suomestakin lisätienestejä norkoilla.
  Espanja on kehitysmaa Suomeen verrattuna. Ei espanjalaiset lääkärit edes tunnistaneet Suomen nykyisen pääministerin sairautta siellä. Kuollut olisi Espanjaan, jos ei olisi siirretty Suomeen korkeatasoisen terveydenhuollon piiriin.

 • Pitsa-P. pitää koko ajan hävytöntä mainontaa Radio Keski-Suomen iltapäivälähetyksissä. Juuri äsken mainosti taas syksyllä olevaa Fugefest-festaria, missä Atomirotta-yhtye on kuulemma esiintymässä. Taitaa pitsa-herran omatkin bisnekset olla juuri siinä Fugefest-alueella ja törkeällä ilmaisella radiomainonnalla yrittää saada suomalaisia tulemaan syksyllä kyseisille festareille.

  • Vai on sillä Atomirotallakin käyneet jo keikat niin vähiin, että pitää mennä jo Fugeen esiintymään? Siellähän ne esiintyy muutkin suomalaiset sammuneet tähdet aina Meijua myöten. Meijukin yöpyy sitten vielä Fugessa toisten suomalaisten nurkissa, että jäisi keikkapalkkiosta edes muutama satanen käteen.

 • Vyölaukkuleuka on tilannut Pitsa- P:n kertoman mukaan huomiseksi Radio Keski-Suomesta toimittaja Jussin haastattelemaan häntä Uuraisten Tervakasarmille ja lähetys tulee radiosta ulos jotain siinä heti kohta klo 15 jälkeen.

  Maharadzat kertovat ohjelmassa tulevan 5-vuotissuunnitelmansa, että miten loppuelämän osalta edetään. Tietysti siinä samalla viekkaasti yritetään houkutella lomarahat lompakossa pullottavaa yleisöä tulemaan kesän 2019 huutokauppoihin.

  Ostava yleisö viisastuu koko ajan, eikä välitä ostaa huutokaupoista arvotonta romua enää oikein millään hinnalla. Tuon asian ovat Maharadzatkin jo huomanneet ja karvaasti kokeneet. Ilmankos tekee jo mieli lopettaa huutokaupan pitämiset kokonaan ja lähteä talveksi Fugeen tutustumaan siellä vanhuuttaan viettäviin suomalaisiin juoppoihin.

 • Vai on pitsapekkarinen ilmestynyt kesätoimittajaksi. En ymmärrä miksi palkkaavat sen. Syö varmasti kaikkien yhteiset kahvipöytäkeksit ja juo limut kaapista. Kaksi tuolia tarvitaan alle, molemmille lihaville pakaroille omansa.
  Entäpä joo, toìmittaja jolla on kokoajan oma lehmä ojassa.
  Kyyläsin talvella huutiukon ohjelmasta vieläkö loikauttelee kieltään, ei enää, saanut varmaan palautta lihavan kielen näyttelemisestä.
  Kun katsoo pitsapekkarisen nuoruuden kuvia, niin hämmästellä saa. Ihminen muuttaa suuri äänisesti Espanjaa ja syö siellä ihtesä tuohon kuntoon, paikassa jossa olisi hyvä harrastaa liikuntaa. Ei ole lunta ja jäätä, ei pakkasta riesana.

  • taas nää kirjoittelut menevät toisten ulkonäön arvosteluksi, sellainen kertoo paljon kirjoittajan itsetunnosta ja ajatusmaailmasta

 • taitaapi tuo hullutus olla jo kovasti alamäessä kun kukaan ei edes täällä jaksa enää "kehua" - pariskunta tosin itsensä muutaman viikon välein jollain tekosyyllä tunkee lehtien lööppeihin...sekin alkaa olla selvä hätähuudon merkki

  • Juuri noin asia tällä hetkellä menee...

 • Ihan sama ovatko Suomessa tai Espanjassa. Yhtä surkee jokatapauksessa.

 • En katsonut kertaakaan sitä ohjelmaa. Eiköhän se niitte ohjelma vetele viimeisiään.

  • Niihän ne kaikki sanovat, jotka täällä arvostelevat ja kuitenkin tiiraavat joka jakson, jotta sitten pystyvät arvostelemaan...

 • Tänään nainen mainosti iltapäivälehdessä, että hän on laihtunut kuusi kiloa jollakin ihmedieetillä.

 • Onneksi oli huutoukon kalenterissa huutokauppoja pitkälle syksyyn niin ehtii tässä sukulaisia kulettaa siellä kahtomassa ja ihmettelemässä näitä julkimoita. Vanhoja ovat ja päässä lahoa, eivät tartte monismutkasta ohjelmaa, yksinkertaiset lauseet naurattaa heitä kovasti.

 • Minä nsuroin kun huutiukko kertoo lehdessä harrastavansa terveitä elämäntapoja. Käynti on jo hidastunut kun on noita vanhuudenvaivoja. En tajua että ensi vuonna 50 täyttävä puhuu vanhuudenvaivoista. No onhan tuo pariskunta tietty vaari ja mummo mallia.

 • ilto.ovatko he raktorikaupiait?

 • Miksi tuolle rengille on annettu noin suuri osa ohjelmasta. Hänen esitystyyli, puhe ja nikkarointiohjeistus on tarkoitettu varmaankin uussuomalaisten kotouttamiseen.

 • Milloin köyhyys tullee? Hilloa pukkaa! Vituttaako köyhälistö?

 • Viime jaksossa kävivät tyynypyllyt Helsingissä antiikkiliikkeessä. Liike täynnä mielenkiintoista kivaa tavaraa ja kunnollista. Niin eikö tämä pariskunta osta puukaiverrustauluja, lasi siili, ihan humpuukia. Nämä menee Keski-Suomessa kaupaksi. Hahahahahaaaa. Paikalla oleva huutokauppaväki raukka luulee keisarin sanoja näiden olevan kuuminta hottia. Kyllä oikea rahamies ja tavaroiden tuntija ostaa muualta tavarat joita voi oikeasti ihailla.

  • Koko Suomihan tuossa on markkina-alueena näin nettiaikaan,että sillä ei sinänsä ole mitään merkitystä sijaitseeko tuo huutokauppa fyysisesti Uuraisilla tai jossakin muualla.Koska kuitenkin suurimmat kaupat tehdään ennakkotajouksilla ja ne kaupat jossa ostaja oikeasti haluaa tavaran.Ei kai siellä kauppapaikalla ole,kun kesäturistit ja talviaikaan paikalliset juntit istuu siellä vieretysten ja kukaan ei huuda mitään kinhan uteliaisuuttaan ovat paikalla ja ihmettelevät,kun joillakin on pussi kunnossa.Netti on ihmeellinen väline jopa kaupanteossa kätevä.

 • T nauraa kun M jatkaa hölmöilyään...

 • M, närästääkö kun T ei lähtenyt enää mukaan?

Ketjusta on poistettu 106 sääntöjenvastaista viestiä.