Galluppi !!!

Oletteko ymmärtäneet että jos tekee syntiä ja turvautuu vanhurskauden toisiin sanottuna turvautuu Armon niin ei ole Pelastus enää olemassa sun kohdalla?

Ja sinä, ihmislapsi! Sano kansasi lapsille: Vanhurskasta ei pelasta hänen vanhurskautensa sinä päivänä, jona hän rikkoo, ja jumalaton pääsee suistumasta turmioon jumalattomuutensa tähden sinä päivänä, jona hän kääntyy pois jumalattomuudestaan, ja vanhurskas ei voi elää vanhurskautensa turvin sinä päivänä, jona hän syntiä tekee.
Hes. 33:18
Jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja vääryyttä tekee, on hänen sentähden kuoltava.

Aikoina yritin tämä selvästi Jakalille saada perille. Mutta ei kun ei. Selvästi hän syntisenä halusi pysyä sen armon vasrassa jonka hän oli rakentanut että kun hän kerran on vanhurskas niin ei ole paljon väliää sitten mitä tekee tai elää. Pelastus on taattu väitti hän.
Mutta sellainen on uuskarismattisten oppi.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja Huom tuo uuskarismaattinen oppi on Luther jo pohjustanut aikoja sitten ennen kuin Helluntailaiset edes ollut olemassa ja ottaneet hänen oppinsa omikseen suoraan lutterin käsikirjasta.
      .

      • Anonyymi

        Mitä murhaaja- Lutterin käsikirjoja kannattaa mainostaa. Tuomiolla siinä, kuin muutkin.
        Tosin itse Lutter- kirkko on pyytänyt Martin murha- tekoja anteeksi. Eräs kirkonmies televisiossa sanoi, että hän pystyy heti luettelemaan sata nimeä, mitkä ovat marttyyrina kuollut Martin murhahimon tähden.
        Ei kannata jubilleerata uskonisäksi ihmistä ja välimiestä.
        Vaan täysin raamatulla kannattaa asiat ilmaista.
        Luterilaiset ja helluntalaiset- jopa jehovantodistajia myöten, ovat samassa uskonnollisessa sopassa, että se siitä uskonnollisuuden pyhyyttä.


      • Anonyymi

        Heb 10:1-30 Sillä koska laissa on vain tulevan hyvän varjo, ei itse asiain olemusta, ei se koskaan voi samoilla jokavuotisilla uhreilla, joita he alinomaa kantavat esiin, tehdä niiden tuojia täydellisiksi. (2) Sillä eikö muutoin olisi lakattu niitä uhraamasta, koska näillä, jotka jumalanpalvelustaan toimittavat, kerran puhdistettuina, ei enää olisi ollut mitään tuntoa synneistä?

        (3) Mutta niissä on jokavuotinen muistutus synneistä. (4) Sillä mahdotonta on, että härkäin ja kauristen veri voi ottaa pois syntejä. (5) Sentähden hän maailmaan tullessaan sanoo: "Uhria ja antia sinä et tahtonut, mutta ruumiin sinä minulle valmistit; (6) polttouhreihin ja syntiuhreihin sinä et mielistynyt. (7) Silloin minä sanoin: 'Katso, minä tulen - kirjakääröön on minusta kirjoitettu - tekemään sinun tahtosi, Jumala'."
        (8) Kun hän ensin sanoo: "Uhreja ja anteja ja polttouhreja ja syntiuhreja sinä et tahtonut etkä niihin mielistynyt", vaikka niitä lain mukaan uhrataankin,

        (9) sanoo hän sitten: "Katso, minä tulen tekemään sinun tahtosi". Hän poistaa ensimmäisen, pystyttääkseen toisen. (10) Ja tämän tahdon perusteella me olemme pyhitetyt Jeesuksen Kristuksen ruumiin uhrilla kerta kaikkiaan. (11) Ja kaikki papit seisovat päivä päivältä palvelustaan toimittamassa ja usein uhraamassa, aina samoja uhreja, jotka eivät ikinä voi syntejä poistaa; (12)

        mutta tämä on, uhrattuaan yhden ainoan uhrin syntien edestä, ainiaaksi istuutunut Jumalan oikealle puolelle, (13) ja odottaa nyt vain, kunnes hänen vihollisensa pannaan hänen jalkojensa astinlaudaksi. (14) Sillä hän on yhdellä ainoalla uhrilla ainiaaksi tehnyt täydellisiksi ne, jotka pyhitetään. (15) Todistaahan sen meille myös Pyhä Henki; sillä sanottuaan:

        (16) "Tämä on se liitto, jonka minä näiden päivien jälkeen teen heidän kanssaan", sanoo Herra: "Minä panen lakini heidän sydämiinsä ja kirjoitan ne heidän mieleensä"; (17) ja: "heidän syntejänsä ja laittomuuksiansa en minä enää muista".
        (18) Mutta missä nämä ovat anteeksi annetut, siinä ei uhria synnin edestä enää tarvita. (19) Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään, (20) jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi, joka käy esiripun, se on hänen lihansa, kautta,
        (21) ja koska meillä on "suuri pappi, Jumalan huoneen haltija", (22) niin käykäämme esiin totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa, sydän vihmottuna puhtaaksi pahasta omastatunnosta ja ruumis puhtaalla vedellä pestynä;
        (23) pysykäämme järkähtämättä toivon tunnustuksessa, sillä hän, joka antoi lupauksen, on uskollinen; (24) ja  valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme rakkauteen ja hyviin tekoihin; 
        (25) älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme, niinkuin muutamien on tapana, vaan kehoittakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän.

        (26) Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä, (27) vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.

         (28) Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman: (29) kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!

        (30) Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa". (31) Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin.


      • Anonyymi

        Moni ei ymmärrä Mooseksen lain jonka Herra omalla sormellaan kirjoitti kansalleen tiedoksi - mikä on Jumalan tahto, ja mitä Herran oma kansa pitää kumartaa. Niin vanhan, kuin uudentestamentin aikana.
        Joka sen hylkää - riittää kuolemantuomioon, jonka Herra julistaa, ts. tappaa syntiä tekevän sielun, niin kahden tai kolmen todistus.
        Ja joka tallaa jalkoihinsta Jumalan Pojan, - Hän siis tuli täyttämään Herran tahdon ja ohjeisti seuraamaan Häntä, koska Hän laittaa Jumalan lain sydämeen Uudessaliitossa, ja antaa Pyhän Hengen voimaksi, joka meissä täyttää Jumalantyönä- Jumalan tahdon.
        Ja jos tallataan Jumalan tahto, tallataan myös jalkoihin se peruste, minkä tähden Jeesus tuli tähän aikaan - pelastajaksi.
        Synti on laittomuuden teko. Jumalan laki on ikuinen, uhrilaki, on päättynyt, jota papit toimittivat. Kertakaikkinen uhri - se uhrina tuo Golgatalta näkyviin synnin, mitä me teimme. Me rakensimme ristin, piikkikruunun, naulat, joihin Jeesus ristille joutui roikkumaan. Eli Uhri on meidän surmaama. Minkä te teette yhdelle lähimmäiselle, sen teemme Hänelle. Onhan Hän Luoja.
        Synti on juuri laittomuutta. kylmennyt sydän on laittomuuden hengessä, minä hengessä.
        Armahdettu, seuraamassa Jeesuksen jalanjäljissä Pyhän Hengen voimassa on Jumalantyö ja hän ihmisenä, haluaa elää tuon rakkauden uhrin tähden vapaana synnistä ja siihen Herra antaa voimansa.
        Eli jos hylkää Jumalan sormellaan antaman lain, hylkää Taivaaan perustuslain, jonka päämäärä on rakkaus. Siitähän on kyse.
        Kyllä Siinailla osattiin Aaronin johdolla pystyttää Egyptin orjuuden - jumalankuva- eli sonnivasikka. Eli siinä voi pohtia toleranssia, uskonnollisen ja uskovan kohdalla.
        Mitä kumartaa- hylkääkö sen Jumalantahdon, jonka Herra itse kirjoitti ja laittaa Uudessaliitossa sydämeen ja Pyhä Henki kirkastaen tätä uhria, se tulee eläväksi. Ja tämän kautta samanmielisyys Herran kanssa yhtyy rakkausliittoon jossa Jeesus saa pukea morsiantaan ja pyhittää häntä tässä ajassa kilvoitusten tiellä.
        Ja tätä ei tuonelan portit voita, eikä Perkeleellä ole valtaa. Siksi se "oikea" ristinsanoma vie totuuteen ja oikeaan kilvoitusmieleen.


    • Anonyymi

      Gal. 6:7: "Älkää eksykö: Jumalaa ei voida pitää pilkkana. Sillä, mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää."
      Ei Jumala katso läpi sormien tahallista väärintekoa. Häntä ei voi pitää pilkkana. Raamattu olisi hyvin ohut kirja, jos siinä olisi vain sana: armo. Jumala on kuitenkin hyvin armollinen katuvalle synnintekijälle, mutta synnin harjoittaminen ei miellytä häntä. Armoa osoitetaan, kun siihen on perusta.

    • Anonyymi

      1Joh.3:9. 1Joh.5:18. Saarn.7:21 Sillä ei ole maan päällä ihmistä niin vanhurskasta, että hän tekisi vain hyvää eikä tekisi syntiä. 1Joh.1:8. Sananl.20:9

    • Anonyymi

      Armon halpana pitäminen on sitä, että yrittää niin sanotulla "vanhurskaudellaan" ylläpitää sitä. Aloittaja on käsittänyt tämän asian täysin nurinkurisesti, juuri niin väärin kuin sen voi ymmärtää. Hirveätä paskaa. Juuri TÄMÄ on sitä uuskarismaattisuutta. Aloittajalla ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, mitä tarkoittaa se, että olemme kuolleet yhdessä Kristuksen kanssa ristillä. Hän kuvittelee, että me olemme kuolleet ristillä jotenkin symbolisesti tai vain puoliksi. Ja niinpä hänen syntinsäkin on annettu anteeksi ainoastaan ehdonvaraisesti. Iljettävää Kristuksen täydellisen uhrin halpana pitämistä. Häpeä!

    • Anonyymi

      mikä tämä sekoaloittaja oikein on, kun en ole vielä nähnyt ttervettä aloitusta vuosien aikana !?

      • Jos on ongelmia luetun ymmärtämisen kanssa niin koulunpenkille palaaminen saattaa auttaa.


    • Tie siihen että saa Voima Häneltä Rakastamaan Lähimmäinen että Voimme täydellisesti pitää koko Mooseksen lain käy Hänen lihansa kautta jossa saamme kuolla Hänen kanssa ja nousta ylös huutamaan koko Aaadam on menyt ja Uusi on sijaan tullut >> Kristus ja Hänessä voimme saada tuo Voima pysyä synnistä ja vastusta syntiä ja jopa kiusaus joka ulkopuolisesti saatana yritti erämaassa kiusaa Jeesus lamkeamaan niin kuin Eeva joka olis pitänyt sanoa mene pois älä kiusaa Herra sinunkin Jumalasi.


      Kristussa kuoleminen Hänen lihansa kautta on Tie sinne >>> (20) jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi, joka käy esiripun, se on hänen lihansa, kautta,

      SIIS HÄN ANTAA UUDELLE IHMISILLE ,, MYÖS SINULLE VOIMAN PYSYÄ SYNNISTÄ. KUNHAN ENSIN KUOLET KRISTUKSESSA JA KOKEA MITEN SINUT LUODAAN UUDEKSI IHMISEKSI HÄNESSÄ KRISTUKSESSA. SINNE TULEE VOIMA PYSYÄ PUHTAANA JOKA ON PUHDISTETTU. EI VANHASSA AADAMISSA OLEVA JOKA SAASTAISESSA VAELTAA.

      Siis rukoilkaamme oikea Herätys !!!

    • Anonyymi

      1Kor.15:47 Biblia (1776) Ensimäinen ihminen on maasta ja maallinen, toinen ihminen on itse Herra taivaasta. Kirjoitetaan: Ensimmäinen.

    • Anonyymi

      Mutta ethän sinä savis ole tehnyt syntiä uskoon tulosi jälkeen.

    • Anonyymi

      Täällä uskovat riitelee keskenään. Puhuvat armosta.
      Samasta syystä Raamattuoppi hajonnut tuhansiin eri lahkoihin.

      Immanuelille (vaihtui myöemmin Jeesukseksi) ei olisi kelvannut nykyisistä lahkoista mikään.

      Oliko koko Immanuelia olemassakaan? Kukaan ei hänestä kirjoittanut mitään hänen eläessään. Huomaamaton heppu siis. Vasta 35 vuotta kuolemansa jälkeen ensimmäinen evankeliumi (hyvä sanoma). Viimeinen "hyvä sanoma" 70 vuotta Immanuelin kuoleman jälkeen.

      No mitä muistaa kun aikaa on mennyt 35 vuotta? Miten juttu muuttuu?

      Ensimmäinen miestenkokous vuonna 325, jossa miehet yrittivät löytää yksimielisyyttä siitä, mitä kerätään Isoon kirjaan. Tämä hyväksytään tätä ei.

      Miestenkokoukseen ei naisia otettu. Siksi ei naisia papiksi.

      Hankaluuksia tuotti mm. se, että Immanuel lupasi, että "paikalla on muutama (tarinan mukaan puhui isolle joukolle kuuntelijoita), joka on vielä hengissä kun tulen takaisin.

      Hyvässä sanomassa kerrotaan Immanuelin ihmetöistä. Sairaalle miehelle "ota vuoteesi ja käy". Mutta jatko unohtuu? Kuoliko vai jäikö henkiin? Ei jäänyt.

    • siis OIKEA Herätys on ainoa mahdollisuus Uskovaisille niin kuin Pietarille ja Paavalille jotka saivat Herätyksessä kuolla Kristuksen kanssa !

      • Anonyymi

        Höpö höpö. Me kaikki kuolimme yhdessä Kristuksen kanssa 2000 vuotta sitten, eikä sitä VOI tehdä kahteen kertaan. Joka muuta väittää, ei ole ymmärtänyt, mitä Kristuksen kanssa ristillä kuoleminen tarkoittaa.


      • Aivan Oikein... Oletko sitten kaikki pelastuu ,, tuon perustelun kannalta ?? Koska kaikki sovitettiin silloin ja Hän maksoi lunastushinnan ja koko maailma kuoli Hänen kanssa silloin.


      • Anonyymi

        Kuis sitten kuollut taistellee, jos on kuollut?
        Raamattu kyllä sanoo sen, että meillä on taistelu. On sota-asu jne.
        Mietihän sitä.
        Pohtii, mitä on pyhitys jne.
        Mitä merkitsee Jeesuksen opetus - te eksytte, ellette tunne kirjoituksia.
        Vai, onko että eksyy, jos ei tunne Martin kirjoituksia?
        Missä menee Valtakunnan raja - maailman ja Jumalan välissä, kuka sen määrittelee?


      • Valtakunnan raja - maailman ja Jumalan välissä menee siinä ahtaan porttin sisään ja sitten ollaan kuoleman kautta sisällä kun ollaan Hänessä ylösnoussut siitä kuolemasta mikä kaikki on kokenut ja sovitus mutta jos se jää siihen olet surkein kun surkea. Mieti sitä.


        Hän sovitti kaikki ja kaiken itsessä . Ja itseän vuoksi. Ei sun tai mun vuoksi vaan itse itsessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe