Milloin aloitetaan toimenpiteet Suomalaisen ihmisen pelastamiseksi?

Koirasudet tullaan hävittämään täysin, koska eivät ole koiria eivät liioin susia, mutta vaarallisia ovat,Omat torjuntasuunnitelmansa saavat supikoiran ohella piisami, kaukasianjättiputki . jättipalsami ja lupini joka on kyllä kaunis kasvi tienvarsilla, mutta sikiää kilometri kaupalla per vuosi, tuhoten täysin alkuperäisen kasvuston, samoin tekee äärettömän hyvin sikiävä matulauma. nämä vain esimerkkinä Niipä, niin, mutta milloin aloitetaan SUOMALAISEN IHMISEN suojelu vieraslajeilta, Vai onko kysymys rasistinen ja vihapuheeksi luokiteltava , onko ko. rodussa mitään suojelemisen arvoista, kuten ON eläin-ja kasvikunnassa, missä kummassain tiedostetaan RAJOJEN olemassaolo, vai mitä tähän sanoo kaiken suvaitseva , mutta täysin ymmärtämätön suvakki. Ollaanko nyt alueela MISTÄ EI SAA PUHUA NIIDEN OIKEILLA NIMILLÄ.

4

<50

Vastaukset

 • ihminen on vieraslaji pohjolassa,joten kaikki ihmiset takaisin sinne mistä tulivatkin, väriin ja syntypaikkaan katsomaat kaikki savannille!

  • ihminen on vieraslaji pohjolassa,joten kaikki ihmiset takaisin sinne mistä tulivatkin, väriin ja syntypaikkaan katsomaat kaikki savannille!

   Jos kotoutetaan tyylillä, niin mikä ettei. Ajatella miten suotuisa eteläranskalainen omakotimiljöö välimerellisen ilmastolajin kera, olisi monen savolaisenkin henkiselle ja fyysiselle hyvinvoinnille, kun olisi saatavilla paikallinen kela-gold ja taikaseinästäkin pulppuaisi iloisen kepeästi seteleitä . Voisi pohjolan ankarien sääolojen runtelema sekatyömies Ryynänenkin rantakalliolla virkistäytyä ja elpyä upo uusi I-phone hyppysissä viiniä siemaillen,nauttia terapeuttisista meri-äänistä rantakalliolla kyljellään.


 • Entäs ihmissudet ???

 • Aikaisintaan sitten kun vihervammaisto on kammettu sivuun.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  364
  3114