30.n sivun käyttöestö puolueellinen

Anonyymi

Yleensä keskustelijat eivät voi kommentida yli kolmenkymmenen sivun takaisia ketjuja. Poikkeus on ainakin ydinvoimapalstaa häiriköivä nikki joka nostelee useita vuosia vanhoja ketjujaan ylös. Hänellä on varmuuskopiojärjestelmä ja muille kiusaa tehdäkseen nostelee jopa vuoden 2002 ketjuja ylös. Ei mitään uutta häneltä sillä kaikenlaista häiriköintiä on riittänyt useita vuosia. Toisten nimittely rikollisjärjestöön kuuluvaksi on jo yleistynyttä arkipäivää häneltä. On hyvä että on säännöt, mutta niiden pitää olla kaikille samat.

2

<50

  Vastaukset

  • Kaiken kaikkiaan ääliömäinen systeemi estää vanhojen juttujen lukeminen.

   Olisi ollut paljon fiksumpaa antaa koneen katsoa päiväyksiä ja estää vanhan jutun nostaminen. Mutta onkos vielä kukaan syyttänyt ylläpitoa fiksuudesta.

   • Suomi 24 on paljolti bottitrollien temmellyskenttä. Aloituksessa mainittu tapaus on hyvä esimerkki pitkään jatkuneesta tahallisesta keskustelun sabotoinnista."Jotain pitäs tehdä" sanoi presidentti Koivistokin aikoinaan. TOIMIKAA!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   154
   3964
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2198