Translaki - ikään kuin Jumalaa ei olisi

Anonyymi

DEI:n pomo Kirsi Rostamo bloggaili tänään DEI:llä tulossa olevasta translaista, ja lopetti juttunsa sanoihin "ikään kuin Jumalaa ei olisi". Ja jokainen saisi itse päättää sukupuolisuudestaan.

Ei Jumalaa olekaan - muualla kuin uskovaisen mielikuvituksessa, korvien välissä.

Rostamo vaati että lapselle, nuorelle tulee antaa kasvurauha, jotta saa kasvaa aikuiseksi, jolloin toivottavasti tietää paremmin kuka ja mikä on. Tosiuskovien toivon mukaan hän huomaakin olevansa 100%:inen heteronainen tai heteromies.

Mitenkäs olisi kasvurauha myös uskonnontuputukselta. Annetaan uskonnollinen kasvurauha lapsille ja nuorille, eikä liitetä heitä kirkon jäseniksi ei-raamatullisessa, ei-kristillisessä vauvakasteessa, pirunkasteessa.

Raamattu tuntee vain uskovan kasteen, ensin usko, sitten vasta kaste. Vauvalla ei voi olla uskoa kun ei tiedä uskonnosta eikä Jumaltaruista mitään. Ja kun näin on, keksittiin kummit lausumaan uskontunnustus kastetilaisuudessa vauvan puolesta. Jäsenmäärän, rahan ja vallan maksimointi tärkeämpää kuin raamatullisen kastekäsityksen noudattaminen.

Kova on uskovaisten halu määrätä kaikkia, myös uskomattomia, Jumalan puolesta, Jumalan asiamiehinä. Kas kun on niin somasti, että uskovaisen Jumala haluaa aina juuri sitä mitä uskovainenkin - ei siis toisin päin.

"Sinä olet Herrani, minä olen renki", laulettiin tänään DEI:llä

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kun pitää aistit valppaina ja tarkkailee ympäristöään huomaa, kuinka kaikki toimii tai ei toimi aivan kuin jumalia ei olisi olemassakaan.

      Mistäköhän mahtaisi moinen johtua?

    • Anonyymi

      "DEI:n pomo Kirsi Rostamo bloggaili tänään DEI:llä tulossa olevasta translaista, ja lopetti juttunsa sanoihin "ikään kuin Jumalaa ei olisi". Ja jokainen saisi itse päättää sukupuolisuudestaan."

      Uskon että kirkon piispoilla ja papeilla on jumala, sellainen jumala jonka he itse ovat määritelleet tai tulkinneet kuten nämä papit itse omia määrittelyjään kutsuvat. Näitä kirkon jumalia on varmaan yhtä monta kuin on pappiakin, kullakin omansa.

    • Anonyymi

      Kasteilla ei ole mitään virkaa yhtään missään. Jos kastetaan pienilapsi. Se on nimenantamistilaisuus jos taas aikuinen niin eipä tuo ihminen miksikään muutu.

      Kummallakaan kasteella ei taatusti ole uskovaisuuden kanssa mitään tekemistä. Uskontoa ei saisi tuputtaa lapsille. Pienen lapsen kannalta jotkut helvetti puheet voivat olla hyvinkin pelottavia. Ja Raamatun lukemisen ikärajaksi pitäisi asettaa vähintään 16v. On siellä nimittäin niin kamalia juttuja.

      • "Uskonto on vähän niinkuin penis. On aivan OK, jos sinulla on se, ja saatat jopa olla siitä ylpeä, mutta älä ota sitä esiin yleisellä paikalla äläkä tunge sitä lapsiin."


    • Jälleen kerran ihminen kuvittelee olevansa viisaampi kuin Jumala.

      "Fobian sijaan olen huolestunut ilmiöstä, joka on lähivuosina määritelty termillä Rapid Onset Gender Dysphoria. Ilmiötä ovat tutkineet ainakin Lisa Littman, Lisa Marchiano sekä J.Michael Bailey ja Ray Blanchard. ROGD tarkoittaa yllättäen ja nopeasti kehittynyttä sukupuolidysforiaa, joka ilmenee lapsella tai nuorella, jolla ei ole ollut nuorempana mitään viitteitä oman sukupuolensa kyseenalaistamisesta. Ilmiötä pidetään uutena eikä sitä ole tutkittu vielä paljon, mutta jonkinlaisia yhteenvetoja ROGD-nuorista on jo tehty. Moni heistä kärsii erilaisista mielenterveyden ongelmista, taustalta voi löytyä sosiaalisen kanssakäymisen haasteita ja AS-kirjon piirteitä, ja valtaosa omaksuu transsukupuolisen identiteetin sen jälkeen, kun on oppinut asiasta sosiaalisessa mediassa. Suuri osa heistä on tyttöjä, mutta myös poikia löytyy."
      https://mustaorkidea.blogspot.com/search/label/Rapid Onset Gender Dysphoria

      • Anonyymi

        Ja sinä kuvittelet olevasi toiseksi viisain Jumalasi jälkeen. Tai oikeastaan yhtä viisas kuin jumalasi. Tehän olette kuin kaksi marjaa - samaa mieltä kaikesta.

        Ja niin päin että Jumalasi sattuu, kas kummaa, olemaan kaikesta samaa mieltä kuin sinä - eikä toisin päin.

        Eli siis lopulta sinä ole kaikkein viisain - jumalaasikin viisaampi - olethan sinä Jumalasi luoja.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe