Aihealueet

Listaukset

  Naisten paha olo tansseissa ja tanssiharkoissa lisääntyy koko ajan?

  Anonyymi

  Mistä johtuu viimeaikoina uutisoitu naisten lisääntyvä paha olo tansseissa? Onko syy naisten lisääntyvään pahaan oloon tansseissa mielestänne yksistään miesten syytä?

  17

  <50

   Vastaukset

   • Kattos toi...

    www.youtube.com/watch?v=S7MXQkCdkXQ

    Sieltä se pahan olon syy löytyy.

    • Ei ihan liity asiaan mut tuosta videosta voi myös nähdä tuon nuorten naisten yltiöpäisen meikin käytön.

     Antaa aivan väärän kuvan kauneudesta....
     Ei nuo nuoretkaan olisi kasvoiltaan kuvanmukaisia ilman noita meikkituotteita.

     Inhottaa ihan katsella kasvoja jotka on meikattu paksuun mössökerrokseen.
     Sitten aamulla kun meikit on pesty pois niin miehetkin häipyy takuuvarmasti, koska ovat illalla ihastuneet epätodelliseen meikkikasvoon.   • Nainen törmää seinään kolmekymppisenä kun nuoremmat kaxkymppiset juoksevat ohi.

    Tanssimaailmassa törmätään seinään neljän kympin jälkeen. Käytännössä kaikki ulina tulee näiltä seinään juosseilta naisilta.

    Yli kuuskymppiset naiset jo ymmärtävät oman paikkansa.

    Suurin osa tästä tanssien naisasiakeskustelusta pyörii tämän seinän ympärillä. Miehet eivät vaivaudu asialle edes hymähtämään.

   • Facebookin tanssiporukassa Kaikki "miksi minua ei haeta tanssimaan" osallistuneet ovat yli neljäkymppisiä seinään juosseita ml. Joginen.

   • Ylpeys voi myös olla osa- tai sitä suurempi syy tilanteeseen. Toisaalta ylpeät naiset ovat auervaarallisen miehen riistaa, joten sitä, ettei ylpeitäkään naisia haeta on pidettävä merkkinä siitä, että auervaaralliset miehet eivät joko tanssi tai pidä tanssivia ylpeitä naisia tarpeeksi hyvinä kohteina.

    • Tasapuolisuuden nimissä on todettava, että naisissakin on auervaaralliselle miehelle vastineita nimittäin metsänhoitajattaria, jotka hoitelevat sankankin pötikkömännikön noin sadan hehtaarin viikkovauhdilla. Siis miehissä ja naisissa on molemmissa tapauksia, jotka rakastuvat oitis materiaan missä tahansa muodossa, jonka voi melko pienellä vaivalla muuttaa rahaksi, sellaisen aistiessaan.


   • Todennäköisesti jos naista haetaan jatkuvasti, häntä hakee silloinkin väärät miehet. Tai ainakin väärälle tanssille väärään aikaan. Väärinpukeutunut ja väärät jutut. Tai sitten liian tuppisuu.

    • Joo, sen kyllä joistakin huomaa. Kaverille yksi nainen oli sanonut että illan aikana hän rajoittaa korkeintaan 4:n kappaleen tansseja illassa, että vain 2 kertaa saa tulla hakee häntä illan aikana, eikä yhtään enempää.


   • Hellurei ja hellät tunteet ♡
    Eiliset Souvari huumatanssit takana
    Ihana ilta ja paljon tanssia erillaisten miesten viennissä
    Loppuillan kruunasi porukan jytäätempaus ja
    https://youtu.be/LfVSgNAkSTw
    meillä kaikilla oli niin mukavaa !
    Yölintu palaa viikon päästä ;)

   • Miehenä otan syyn niskoilleni,jos naisilla on paha olo tansseissa.

   • No joo, mutta ei miehilläkään aina suju toivotulla tavalla. Naiset ovat aika merkillisiä. Yhtenäkin iltana naisten seinusta tyhjeni kokonaan, hitaimmilta miehiltä jäi haut kokonaan tekemättä, kun tansseissa oli muutaman miehen ylivoima. Naisten vuorolla vain joka toinen nainen haki. Seuraavana päivänä naiset taas hakivat niin ettei ehtinyt aina takaisin riviin, laajalla ikäskaalalla 20-70v.

   • En keksi muuta kun sen, jos kokee itsensä ahdistelluksi. Varsinkin jos vanhempi ikäpolvi ahdistelee.

    • Sitä olen aina ihmetellyt miksi torjuttu nainen on niin kitkerä.

     Pakit, naamapakit, kieltäytyminen vaakamambosta parkkipaikalla, etäisyyden pitäminen lähentelevään naiseen ja kaunaa kannetaan yli kymmenen vuotta.

     Kertokaa arvon naiset miksi moinen ? ?


    • Anonyymi kirjoitti:

     Sitä olen aina ihmetellyt miksi torjuttu nainen on niin kitkerä.

     Pakit, naamapakit, kieltäytyminen vaakamambosta parkkipaikalla, etäisyyden pitäminen lähentelevään naiseen ja kaunaa kannetaan yli kymmenen vuotta.

     Kertokaa arvon naiset miksi moinen ? ?

     Ylle jätetyn kommenttikentän aikaleimaa tarkastelemalla tulkitsemme kommenttia siten, että tanssit ovat juuri päättyneet ja herra on pakittanut kaikki naiset aivan kuten aikansa kuluiksi kirjoitteli.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ylle jätetyn kommenttikentän aikaleimaa tarkastelemalla tulkitsemme kommenttia siten, että tanssit ovat juuri päättyneet ja herra on pakittanut kaikki naiset aivan kuten aikansa kuluiksi kirjoitteli.

     Minä taas ymmärsin miehen eläneen selipatissa jo 10 vuotta. Erehdy akaan yhdet pakit ja siitä asti on ollut ilman.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   SEISKA.FI

   • Sokkiero! Duudsonien Jarno Laasalan ja Hanne-vaimon liitto ohi 20 yhteisen vuoden jälkeen
   • Maailmantähti yllätti drag-artisti Jere Sivosen – ”Tuntui siistiltä saada viesti!”
   • Viikon Kääk!-juorut: Poliisi-miehestään eronnut Idols-kaunotar Stina Girs esitteli uuden rakkaansa somessa – ”Jokainen voi tehdä omia johtopäätöksiä!”

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    98
    2943
   2. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    122
    2843
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    137
    2346
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1537