Ensin luvattiin ottaa 8, sitten toinen yksittäinen erä 5, - nyt on piikki auki!

Anonyymi

Rinteen hallitus lupasi ottaa 8 pakolaista erään pelastusaluksen noutamista afrikkalaisista. Piti olla yksittäinen hyväntahdon ele. Alle kaksi viikkoa tästä, niin yksittäinen vaihtuikin jo toiseksi yksittäiseksi. Tällä kertaa tuli vain 5. Tämänpäiväinen Ohisalon esiintulo paljasti karun totuuden, että Suomella on sittenkin piikki täysin auki näiden suhteen tulevaisuudessa. Nyt puhutaan jo pelastamisesta/noutamisesta afrikasta/rantavesiistä suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Rinne ilmeisesti tukee tätä kehitystä? Vielä kuukausi takksepäin maahanmuuttopolitiikassa ei ole tapahtunut käännettä? Nyt ilmeisesti kääntyi? Jos näin on, niin hallitus on valehdellut aivan järjestelmällisesti suunnitelmistaan, ja tulee mitä ilmeisimmin aiheuttamaan suomelle miljardien lisämenoerän haittamaahanmuutossa. Turvallisuuden menetys ja sen seuraukset ovat oma lisänsä tässä kaaoksessa.

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hieman tulijamaiden väestöpohjaa. Kaikki alle 10 miljoonan valtiot on jätetty pois, kuten myös kaikki P-Afrikan välimerenrannan valtiot. Luettelossa vain 10 milj as keski-pohjoisen afrikan valtiot. Elintaso yleisesti noissa matala, eli potkua lähtöön on. En suinkaan yritä väittää että kaikki tulisivat, mutta tulvaa tulee silti pukkaamaan, nyt kun Ohisalo on oikein julkisesti ilmoittanut, että pelastamiseen-noutoon? on valmiuksia ja halua.

      Nigeria 181 000 000
      Tsad 10 000 000
      Sudan 34 000 000
      Etiopia 99 000 000
      Somali 10 000 000
      Niger 17 000 000
      Mali 16 000 000
      Ghana 23 000 000
      Nl-Rann23 000 000
      Guinea 11 000 000
      Senegal 13 000 000
      B-Faso 18 000 000
      Kamerun20 000 000
      Kenia 48 000 000
      Uganda 54 000 000
      Kng-dem 85 000 000

      • Anonyymi

        Kyllä Aasiastakin tulijoita riittää.


      • Anonyymi

        Meillä ei edes olisi matuongelmaa, jos kaikki tulijat olisivat olleet aasiasta, kuten Vietnam, Thaimaa, Filippiinit, jne.... Eivät ole uskonnon fanatisoimia kouluttamattomia toistaitoisia ja ovat tottuneet länsimaisiin arvoihin jo omissa maissaan, sillä kaikilla noilla on pitkä siirtomaahistoria, ja työhönsitoutumiskulttuuri erittäin vahva. Aasialaisten integroitumisaste eurooppaan on erinomainen - siis kiitettävä.


      • Anonyymi

        kongosta saadaan vielä ebola kaupan päälle mutta hutikorpi saati kukaan muukaan ei ota vastuuta tapahtuneesta


      • Anonyymi

        Afrikasta on tulossa x-määrä ns superviiruksia. Siinä ovat kaikki professorimme ja emeriituksemme työn touhuissa 24/7 tulevaisuudessa, jotta edes 50% kantasuomalaisista jää henkiin. Tuskin sitäkään. Nyt leikitään niin pimeyden voimilla poliitikkojohtoisesti, että todennäköisesti Suomen kansa lakkaa olemasta ennen vuotta 2080.


      • Anonyymi

        Naisministerit tuhoamassa hallituksen maahanmuuttolinjauksillaan ja taakanjakopuheilla
        https://kaksplus.fi/threads/naisministerit-tuhoamassa-hallituksen-maahanmuuttolinjauksillaan-ja-taakanjakopuheilla.2523136/

        Nyt näyttää kyllä pahalta ja Rinteen johtaman demarijohtoisen punamultahallituksen hallitustaival on vaarassa, mikäli Rinne ei vihellä peliä pian poikki. Kärnä ja Kurvinen tulevat hajottamaan hallituksen, ja ihan oikeutetusti, mikäli Välimeren yli pyrkivien elintasosiirtolaisten vastaanottoa ja taakanjakopuheita ei pian vedetä takaisin. Tulee Sipilän, Orpon ja Mykkäsen jutut jo mieleen ja vuosi 2015.


    • Anonyymi

      Nyt on enää turha huutaa perussuomalaisia auttamaan, kun höppänä Rinne ei päästänyt perussuomalaisia hallitukseen ! Nyt sitten otetaan vastaan ja kärsitään ! Saa nähdä, miten käy. Ja tässä maassa vielä ihmetellään, että joitakin politiikkoja vihataan ! Nyt etenkin Rinteen hallitusta ja erityisesti Ohisaloa.

      • Anonyymi

        Onneksi hallitus kaatuu lokakuun ja marraskuun vaihteessa! Silloin muuten ps galluppikannatus hipoo 30% ja kokoomus ylittää 20%.

        Kyllä meillä vielä on toivoa!


    • Anonyymi

      Luettelon maissa asuu (asui 2014) tilastoidusti 696 000 000 asukasta!!! Yksi prosentti tuosta olisi 6,96 miljoonaa tulijaa muiden valtioiden tulijat tuon päälle. Eurooppaan ryysi alkaen 2015 alle 2 miljoonaa muslimia ja joitakin satoja tuhansia afroja. Sekin riitti avaamaan helvetin monille eurooppalaisille. Millä laskentatavalla tänään Ohisalon hurmoksellinen ja niin aivopieraisema pelastus-asutus on mahdollista edes taloudellisesti??? Entäpä turvallisuus? Oliko tämä juoni todella kirjattu hallitusohjelmaan???

    • Anonyymi

      Naisia ei oikein kiinnosta aasialaisten auttaminen. Miesten pitää olla nuoria afrikkalaisia tai Lähi-Idän poikia.
      Nytkin uutisissa nuori blondi auttoi riskejä afrikkalaispoikia kumiveneestä laivaan. Huvittavan näköistä hommaa. Autettavat on Afrikassa eikä näissä veneissä.

    • Anonyymi

      Kauhulla odotan sitä hetkeä, kun joku poliitikkomme marssii suoraan synkimpiin viidakkoihin ja edelleen kaikkien afrojen sydämiin kiekaisemalla, mitä kaikkea suomalainen Kela-Gold pitää sisällään. Sipilä heitti 2015 täyttä tyhmyyttään talonsa jakoon globaalissa mediassa, ja tuota pieraisua maksamme yhä...pitkään. Ohisalo laski tänään alleen ja suoraan päästään, ilmoittamalla suunnattoman typerän pelastussuunnitelmansa lähes yhtä globaalisti. Juuri tällaiset aivopierut ovat se kaikkein suurin kannustin vaeltaa eurooppaan euron kuvat silmissä. Hirveintä on huomata, ettei ilmeisen kantasuomalaisena itseään pitävä Ohisalo ollut oppinut mitään ex pääministeri Sipilän hölmöilyistä, ja että nyk. pääministeri Rinne tukee Ohisalon upotuspolitiikkaa ilmeisesti täysin. Unohti mainita asiasta muutama viikko taaksepäin, kun kertoi ettei maahanmuuttopolitiikka ole muuttunut. Ohisalon tämänpäiväisen johdosta: - Kyllä on ja varsin radikaalisti!

    • Anonyymi

      Mikä suomalaisia poliitikkoja oikeasti vaivaa? Missä kansallinen itsesuojeluvaisto ja kansallinen itsetunto? Miksi aina pitää miellyttää muita, vaikka siihen ei olisi edes realistisia mahdollisuuksia? Ohisalo vetäisi tänään maton koko suomen alta, - KYLLÄ!. Ilmoitti maallamme olevan valmiuksia välimeren suoraan turvaamiseen, eli ilmeisesti afrikkalaisten noutoon ilman riskiä omalta maaperältään. Tällä lausunnolla tulee olemaan hirveät seuraukset. Rutiköyhälle afrikkalaiselle turvattu eurooppaan pääsy on mitä suurin lottovoitto, vaikka hän ei edes osaisi lukea, joten ei ikinä työllisty/rakenna eurooppaa, missään sen kolkassa. Nyt Ohisalo lupasi noille taivaan. Missä ministerivastuu oikeasti menee? Tuolla ulosannilla Ohisalo sai taas todennäköisesti sadoistatuhansista miljooniin ihmisiin afrikassa miettimään, josko mentäisiin eurooppaan. Rinne mitä ilmeisimmin tukee Maria Ohisaloa täysin, sillä hän ei vetänyt heti poikittaista Ohisalon vastuuttomalle ideoinnille? Miten se maahanmuuttokirjaus hallitusohjelmassa menikään? Koko Afrikka kylään? Jo muutama miljoona lisäafroa koko euroopassa takaa valloilleen nousevan helvetin. Meillä on tulokkaina alle 2 miljoonaa muslimia, ja pakka euroopassa täysin revitty. Tuohon joku milli afroja päälle, niin jo alkaa repeämään täysin.

      • Anonyymi

        Suomen kotimainen eliitti on 1000 vuotta tottunut olemaan rähmällään ulospäin, jotta joku ottaisi heidät tosissaan, ja toisaalta syvästi halveksii normaalia suomalaista, koska kansa on tyhmää, likaista ja kaikin puolin epäkelpoa, joten eliittiä hävettää suunnattomasti.

        Ei muutosta näkyvissä.


    • Anonyymi

      Kauhea valitus muutamasta pakolaisesta.

      Edellinen persuhallitus otti Suomeen kymmeniä tuhansia pakolaisia.

    • Anonyymi

      Ei yhtään enää tauteja väkivaltaa ja rahanmenoa noiden tyyppien takia. Jos nyt ei lopeteta niin loppua ei tulekaan ja jäämme noiden jalkoihin niin kuin Ruotsi ja Saksa. Ne eivät lopu koskaan.

    • Anonyymi

      Suomalaisten pitää oppia sekä yksityisellä että valtion tasolla toteamaan yksinkertainen lause:” meillä ei ole varaa tähän. ” Tuon lauseen sisäistäminen on viisauden alku. Nykyiset pullamössö päättäjät ovat eläneet koko elämänsä turvattua ja huoletonta keskiluokkaista elämää tajuamatta, että senkin on joku muu kustantanut eli yleensä vanhemmat. Nyt tämä höveli anteliaisuus on ulotettu koskemaan koko maailman kärsiviä kohtaa, niin laupiasta. Jeesuskaan ei pystynyt tähän mihin Suomen 30v. kirkasotsaiset naispoliitikot pyrkii.

    • Anonyymi

      Kyllähän afrikkalaiset miehet ovat komeita ja naiset kauniita.
      Kuitenkin asiasta toiseen, tietääkö Rinne itsekään mikä hallituksen linja tässä asiassa on? Kuten Harkimo tänään Huomenta Suomessa totesi, hallituksessa on johtamisongelma, ministerit antavat ristiriitaisia lausuntoja hallituksen linjasta.

      • Anonyymi

        Harkimon puheista ei kannata välittää. Purkaa vieläkin kiukkuaan kun ei päässyt edelliseen hallitukseen. Nyt öykkäröi ja vastustaa miltei kaikkia asioita ja kehuu itseään, kuten teki eilisiltaisessa tv-lähetyksessä. Kielenkäyttökin on täysin sopimatonta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harkimon puheista ei kannata välittää. Purkaa vieläkin kiukkuaan kun ei päässyt edelliseen hallitukseen. Nyt öykkäröi ja vastustaa miltei kaikkia asioita ja kehuu itseään, kuten teki eilisiltaisessa tv-lähetyksessä. Kielenkäyttökin on täysin sopimatonta.

        Mutta on kuitenkin oikeassa. Hallituksen ministereiltä tulee niin paksua puhetta, että presidentinkin pitäisi jo puuttua asiaan - vaivihkaa tietenkin.


    • Anonyymi

      Tämä oli nyt vain sellainen hallituksen tilaama näyte-erä venepakolaisista. Todettuaan näytteet hyviksi ja kelvollisiksi bisneksiinsä, he laittavat jatkuvan tilauksen sisään.

    • Anonyymi

      Rinteen hallitus näyttää tukevan ihmissalakuljetusta.

    • Anonyymi

      Käsiin jääviin kämppiin täytyy löytää asukkaita ja busineksen pyöriä.

    • Anonyymi

      Sodan jälkeen Suomi pystyi hyvin kotiuttamaan satojatuhansia evakkoja köyhään sodan hävinneeseen maahan.

      Nyt on vaurautta: asunnot suurempia, monissa perheissä useampi auto, mutta vain yksi lapsi ja kaksi koiraa, kesämökit ja veneet jne.
      Suomi pystyisi ottamaan miljoonia pakolaisia, jos hyvää tahtoa olisi muillakin kuin vihreillä ja demareilla.

      Tarvitaan solidaarisuutta ja kansainvälistä yhteistyötä. Suomi voisi tässäkin olla edelläkävijä, kuten polttomoottorien kiellossakin.

      • Anonyymi

        Montako ajattelit itse ottaa kotiisi ja elätettäväksi, paljonko sinulla riittää hyvää tahtoa?


      • Anonyymi

        Tsiisus...nyt meni yöunet. Vieläkö löytyy näitä maailmanhalaajia?

        Evakot olivat omaa kansaamme, siinä on pieni ero verrattuna nykyajan "asutettaviin" vai pitäisikö sanoa pakkoasutettaviin.

        Käyn töissä ja maksan verot siksi, että suomalaisilla pysyisivät ne etuudet, jotka vuosikymmenien työllä on pystytty saamaan aikaan.

        En käy töissä tai maksa veroja sen vuoksi, että maahan saa tulla kuka tahansa ja alkaa vaatia itselleen samoja etuuksia kuin niillä, jotka tämän maan ovat rakentaneet.

        Niistä veroista menee väkisinkin osa kehitysyhteistyöhön, ja siun mielestäis pitäisi vielä senkin jälkeen ottaa ihmisiä ikuiseen elätykseen.

        Minun hyvä tahtoni lopahti vuoden 2015 syksyllä, kun maahan lampsi ihmisiä, joilla ei kotiseuduillaan ollut mitään hätää.

        Suomalaisille he toivat hädän tullessaan. Elätä vain sinä heidät, kun olet niin kirkasotsainen.

        Ai niin, vielä lainaan Pentti Linkolaa, joka sanoi: "Rasismia ei ole olemassakaan, on vain oman reviirin puolustamista".

        Sen tietävät kaikki luomakunnan eläimetkin, mutta ihminen se vain on tyhmä ja tyhmänä pysyy kaikessa kirkasotsaisuudessaan. Näkyy erikoisen hyvin uuden hallituksen toimissa.


      • Anonyymi

        Ja läpälässynlässynlää. Vie niin monta kuin haluat kotiisi, mutta älä kuvittele toisten haluavan samaa.


      • Anonyymi

        Niin ihanko oikeasti perheen, joka on tehnyt 40 vuotta töitä saadakseen talon, kesämökin, autot, veneen ja koirat, pitäisi siihen ottaa vielä pari irakilaista geelitukkaa nauttimaan kesämökkielämästä ja veneilystä?


      • Anonyymi

        Mielestäni meidän pitäisi ottaa Thaimaan köyhistä oloista tasapuolisuuden nimissä esimerkiksi 40000 noin 18-30 vuotiasta naista Suomeen turvapaikanhakijaksi. Naiset ovat kumminkin niitä jotka kotimaan kurjuudessa kärsivät eniten.
        Tästä voisi tehdä kansalaisaloitteen.
        Pelastetaan Thaimaan naiset köyhyydeltä.
        Toivotan omaan kotiin tervetulleeksi majoittumaan esimerkiksi 2-4 naista.


    • Anonyymi

      Kaikki rahakkaat "seilalijatko" me joudumme pelastamaan mereltä?

      Nimittäin, köyhillä siellä ei ole varaa maksella tuhansien dollareiden salakuljettajien meritaksikyytejä.

      Lisäksi meidät pakotetaan maksamaan vielä näille maille kehitysapurahoja?

      -------------
      Vihreät ja sossut, oletteko aivan tosissanne, että suomalaisilla veronmaksajilla on varaa tällaiseen rahanjakoonne ja ottaa vielä nämä loppuelämän kustannettavaksi Suomeen?

      Ps. Suomalaiset vanhukset makaavat kakkavaipoissaan.
      Eikö omatuntoanne yhtään kolkuttele se?

      • Anonyymi

        Ja mitä tekevät/tekivät persut edes omiensa paskavaippojen hyväks? Leikkas vanhusten mahollisuutta puhtaisiin. Ja siitäpä taas yks ääniharava-aihe kun pannaan sekin muitten piikkiin kuten mamutuskin.


    • Anonyymi

      Mitä ihmettä nuo kuu keripak holaiset muka pakenee???
      Viranomaisia?
      Omia akkojaan?

      • Anonyymi

        Suomen ja suomalaisten etu olisi "muslimien bussikuskin" hallituksen pikainen kaatuminen, ennenkuin nämä "hutisalot" ja muut typerykset ehtivät täyttää maatamme taakanjako epistolansa mukaisesti:/

        Jos oli edellinen hallitus pettureita täynnä, niin tämäkin jo alkumetreillä loistaa rappiopolitiikkansa ansiosta kahta pahempana.

        Kuinkahan paljon velkaa vaatiikaan Afrikan pelastusbuumi? Vain liikalisääntymiseen keskittynyt Afrikka voi tuottaa valtaisat elintasopakolais joukot kulun päälle ja siitä on leikki kaukana, jos aletaan leikkiä laupiasta samarialaista.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe