Asianaja: Sofia eli puolisonsa rahoilla ei voinut tietää rahojen alkuperää

Anonyymi

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No mutta oikeesti jos nyt puoliso on upporikas kuten tuossa lukee niin ei sitä nyt omia rahoja tarvitse tuhlata elämiseen. Saako silloin muka syytteen rahanpesusta? Eihän nyt kukaan oikeasti tiedä rahan alkuperää. Eikö nyt tarvitse olla vähän systemaatisempaa rahan käyttöä. Esim. oman firman kautta tai jotain sponsorointia tmv.

      • Anonyymi

        Sofia pidätettiin todennäköisin syin rahanpesusta epäitynä eli poliisilla on vahvat epäilyt siitä mistä rahat ovat peräisin. Tuskin Sofiakaan on ollut noista täysin tietämätön, vaikkei ruudinkeksijä olekaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sofia pidätettiin todennäköisin syin rahanpesusta epäitynä eli poliisilla on vahvat epäilyt siitä mistä rahat ovat peräisin. Tuskin Sofiakaan on ollut noista täysin tietämätön, vaikkei ruudinkeksijä olekaan.

        Nuo ” kohukaunottaret” eivät saa koskaan kunnollisia miehiä. Ahneus, tyhmyys, laiskuus ja oma napa menevät kaiken edelle. Eletään hetkessä, eikä ajatella kuin itseään. Ei edes perhearvot paina mitään vaakakupissa. Ihan oikein että pohjasakka kärähtelee rikoksistaan.


      • Anonyymi

        No eipä ne paina tavis miehilläkään !


    • Anonyymi

      Onpahan aikamoista pauhaamista Sofian asianajajan lausunnot Ilta lehden mukaan. "Hän on kokannut miehelleen ja vastaanottanut elatusta mieheltään kuten kunnon nainen mieheltään ottaa ja vastaanottanut lahjoja kuten kauniit nuoret naiset tekevät. Minäkin olen ostanut lahjoja naisille vaikka kuinka paljon" Tässä tiivistelmää, josta puuttuu lukuisat "eikun, mitä sä luulet, sähän tiedät, sekä Esitän asian vertauksin kuten Jeesus Kristus tekee, koska kuulijat ovat niin yksinkertaisia"
      Mistä lienee temmattu näin oivallinen juristi hätiin?

      • Anonyymi

        Kauniit nuoret naiset tekevät!?Mutta jos olisi tatuoitu ja halpisvaatetus ,ei meikkiä ym.kimalletta.ja sanoisi kotona kokaan miehelle!tuskin olisi sama kohtelu,epäilen.


    • Anonyymi

      ei mulle ukko mitään maksanu talo, mökki ja auto ostettiin kummankin rahoilla. olin oikeesti kunnon nainen ja kävin oikeassa työssä.

    • Anonyymi

      Toi asianajaja jauhaa nyt vaan sitä, että Sofia on ollut kotona, ei siis työelämässä ja elänyt miehen rahoilla. Toi nyt on päivänselvä asia. Mua kiinnostaa se, miten on mahdollista et Sofian tulot nousi parissa vuodessa muutamasta tonnista reiluun sataan tonniin?? Sofia joskus jossain lehtijutussa sanoi tienaavansa verkkovalmennuksillaan elantonsa. Kyllä ihmettelen suuresti, että ensin ollaan persaukinen, ulosottovelkainen elätti. Ja sitten ykskaks tulot pompsahtaa sataan tonttuun, tosta noin vaan muutetaan Lontooseen, siellä vaan biletetään ja koitetaan iskeä rikkaita miehiä.. Jokin tässä mättää... 🤔

    • Onko toi se sama tyyppi, joka joskus julkisesti haukkui jonkun kunttiksella olevan vermeet? Laittoi kuvan nettiin ja pilkkasi. Hän kertoi siinä kuvassa syvän halveksuntansa moisesta pukeutumisesta.

      Jos on, ja vangitaan, niin siltä pitää kysyä, että onko siellä kaltereiden takana millaset sukat.

      • Anonyymi

        Jep, sama mimmi, ja hyvinhän tuolla ainakin tutkintavankeudessa ollessa vaate.ja meikkisouvi pyörii..


    • Anonyymi

      Ehkä tässä vaiheessa on pienin ongelma tunnustaa eläneensä ja ökyilleensä jonkun miehen rahoilla ja luottaneensa siihen, että tämä on laillisesti upporikas.

    • Anonyymi

      Kysymyshän on siitä et toi mimmi on vaan niin taitava, junaillut sellasii ihmisii ympärilleen mistä voi hyötyä ja päässyt sitä kautta piireihin, pikku hiljaa, Suomessa alkoi jo, ujutti itsensä cheekin kylkeen, ja ex-niko joutui seuraa vierestä, nosti kytkintä, Lontoo sama homma,kun mikään ei riitä, kohta kun vapautuu niin uutta matoa koukkuun, kurjaa vaan niiden ihmisten puolesta jotka luottaneet häneen.

    • Anonyymi

      Monikaan näistä tietyistä suomalaisista julkkisnaisista(Insta-pimuista) ei taida tietää rahojensa alkuperää :D.

      Sofian ystäväpiiriin lukeutuu Sara Sieppi ja muut vastaavat naiset, jotka elävät lähes Hollywood-tähtien elämää. Kyseiset naiset eivät kuitenkaan ole mitään miljoonaartisteja Hollywoodissa, vaan suomalaistaviksia, joilla on silarit ja botoxia.
      Käyvät jatkuvasti lomamatkoilla kalliissa paikoissa, ostavat monien tonnien käsilaukkuja, vaatteita ja meikkejä. Asuvat asunnoissa, joista pyydetään kallista vuoraa tai jotka ovat maksaneet omaisuuden arvoalueella. Tuovat koko ajan tätä kallista elämäntyyliään esille somessa. Silti näiden naisten tulot ovat sellaiset, että kukaan heistä ei voi rehellisellä normipalkkatyöllä elää tuollaista elämää. Mistä ihmeestä he siis saavat rahaa tuohon kaikkeen?

      Olemalla osa huumekauppa yms. ketjua ja esittämällä toisaalla kilttiä koulutyttöä? Ottamalla vastaan "rahalahjoituksia" netin kautta heidän silaritissikuviaan kuolaavilta perhomiehiltä? Olemalla eliittimiesten escottina (seksiä luksusta vastaan)? Hengailemalla miesten kanssa, jotka ovat mukana erilaisissa rikollistouhuissa (josta suurin osa rahasta lopulta tulee)?

      Kukaan suht normituloilla (vaikka olisikin keskitasoa huomattavasti paremmat tulot) elävä henkilö ei voi elää tuollaista eliittielämää, jota nämä muutamat ex-silarimissit elävät.

      Monikohan Sofian ja Nikon ystäväpiiristä on loppujen lopuksi kierrättänyt omaan luksuselämäänsä vastaavaa likaista huumerahaa? Tuskin Martina ja Stefu ovat ihan puhtaat jauhot pussissa hekään, vaikka Martina ei olekaan enää Sofian bestis.

      Monen suomalaisen julkkisnasen luksuselämä ja siitä hehkuttelu somessa loppuu yhtä lyhyeen, kun poliisit tulevat ovelle ja pistävät pelille stopin. Sinne jää Chanelit rannalle ja aletaan puolustamaan, että ei ole tiedetty mistä luksuselämään on rahat oikeastaan tulleet.

    • Anonyymi

      Joutuukohan nuo Espanjaan vankilaan vai tänne?

    Ketjusta on poistettu 42 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe