MIKÄÄN ei ole muuttunut kielikeskustelussa!?

Anonyymi

RKP-aktiivi YHÄ moderoi täysin mielivaltaisesti sekä RKP- että Kielipolitiikka-palstoja! Ja muitakin palstoja, jos niissä puututaan kielipolitiikkaan tai RKP:n harjoittamaan sikailuun.

On todella omituista ja paljastavaa, että Suomi24 sallii yhden moderaattorinsa täysin puolueellisen sensuurin. Miksi muka yhtä moderaattoria ei saataisi kuriin?

Eikö Suomi24:llä ole jonkinlaista loki-kirjaa, jossa nähdään kunkin moderattorin toiminta? Vai onko sellainen, mutta kun kyse on RKP-aktiivista, niin se katsotaan sormien läpi?

Niin tai näin, on tuollainen touhu HÄPEÄ "Suomen suurimmalle vapaalle(!?) keskustelufoorumille"!

3

<50

Vastaukset

 • Huomautan: Suomi 24 on valta- eli svekomedian omistuksessa.

  Niinpä rälssikansan edustaja on erityisasemassa MYÖS moderaattorina.

 • Luulen että rkp palstan tekoäly on säädetty niin, että se poistaa lähes jokaisen suomenkielisen(huom.)avauksen, mutta ei ruotsinkielisiä.

  • Ihan hyvä arvaus, mutta ei pidä paikkansa. Kyllä kyse on ihmisestä. Koska tuo svekomoderaattori toimii niin epäyhtenäisesti ja kuitenkin tehokkaasti.

   Joskus tuo svekomoderaattori ylläpitää ennakkotarkastusta. Joskus poistuu avaukset 15 minuutin päästä ja joskus vasta tunnin päästä. Kommentit poistuvat täysin mielivaltaisesti riippuen sensorin mielialasta.

   "Keinoäly" eli moderointihjelma ei toimisi niin.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.