HYVIN ärsyttävä tekninen vika keskustelussa!

Anonyymi

Joskus avauksen kirjoitettuani huomaankin, että reCAPTHA-robotinestoohjelma ei olekaan päällä. Mikä tarkoittaa, että en voi lähettää avaustani. Se on hyvin ärsyttävää varsinkin, kun on tehnyt huolella pitkän avauksen.

Toki pitäisi aina ensin tarkistaa sen olemassaolo ennen kuin alkaa kirjoittamaan . Mutta usein kuitenkin tarkistus unohtuu. Olisi tärkeää päästä moisesta viasta pois.

7

<50

Vastaukset

 • Joskus? Aivan liian usein. Tänäänkin joutunut sivua lataamaan liian usein. Taitaa olla ylivoimaisen vaikeaa laittaa sinne tuon kutsunappi.

 • Tuo vika ilmaantui samaan aikaan kuin reCAPTCHA otettiin käyttöön. Eli siinä on aina ollut vikaa eikä yp ole kyennyt tekemään asialle mitään.

  Sinänsä ihme juttu. ReCAPTCHA on käytössä muuallakin ja siellä sen toiminta on aina ollut moitteetonta. Vaan ei täällä.

 • Minua ärsyttää melkoisesti se, että viestilistasta ei näe, koska ketjussa oleva uusin viesti on kirjoitettu ja montako viestiä ketjussa todella on.

 • Tänään jatkuvasti uudelleen latausta.
  Laittakaa jo siihen reCAPTCHAan erillinen kutsunappi!

 • Vika ei ole reCAPTCHAssa. Juurisyy on se, että koko keskustelupalstan tekninen ratkaisu on susi. Evästetekstin vian peittely kesti yli puoli vuotta, reCAPTCHA ei ole toiminut kunnolla koskaan, virhe 502 ja 504 hyvin yleisiä... Ja mitään noista ylläpito ei osaa korjata. Järkevin ratkaisu olisi ottaa käyttöön aivan uusi tekninen ratkaisu, mutta on selvää, että ylläpito ei tee ongelmille mitään.

  Onnittelut kaikille, jotka ovat laittaneet omat henkilötietonsa käyttäjätietoihin. Ne on käytännössä julkisia.

  Saa nähdä, viitsiikö "Emma" ylläpidosta valehdella tähän mitään vastaukseksi.

  • Tämän vuosikymmenen alussahan profiiliin murtautuminen oli helppoa kuin astian pudottaminen lattialle. Tuolloinhan oli myös suuri tunnusvarkaus.


 • Tehkää jo vihdoin jotain tuolle reCAPTCHAlle. Alkaa sen toimimattomuus ärsyttää pikkasen liikaa. Taas on puuhasteltu muuta, mm. sotkettu etusivua, mutta virheille ei olla tehty mitään.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.