Kuinka paljon täytyy maksaa

Anonyymi

Suomi heittää tosta noin vain 1,6 miljardia kehitysapuun nekruille tällä summalla palkkaisi lääkäreitä ja hoitajia kotimaahan melkoisen määrän mutta kun pitää aina olla maailman pelastaja ilmasto vouhotuksesta Suomi ekana taas

11

52

Vastaukset

 • Kehitysyhteistyörahoja heitetään ronskisti Afrikkaan ja Islamistisiin maihin sen takia, että maa saataisiin velkaantumaan nopeammin.

  Velanantajat kontrolloivat velkaantuneita maita ja pystyvät velkaa hyväksikäyttäen ohjaamaan kyseisen maan toimintaa.

  Tämän takia pyöritetään tätä kehitysapu-huijausta (huijaushan se on). Kyseessä on siis yksi työkalu muiden joukossa, jolla kansainvälisen velkateollisuuden hallitsijat kasvattavat kontrollia yhteiskunnastasi.

  Tällaisilla kehitysapu-höpön-höpöillä ei ole siis todellisuudessa yhtään mitään tekemistä jonkin humanitaarisen avun tms kanssa. Kyseessä on puhtaasti mekanismi, jolla lisätään valtion velkaa ja sitä kautta siis siirretään kontrollia velanantajille.

 • Eihän ne rahat koskaan nekruille päädy, vaan suurin osa ihan kalpeanaamoille

  • hallintokulujen kautta spr,n ja yk,n kaltaisten moniansallisten järjestöjen pomoille että voivat huidella missä sattuu.
   kaiken lisäksi toiminta on röyhkeämpää hetki hetkeltä,nyt ihmisiltä vaaditaan jo suoraan perintöjä testamentein.


 • kiristys rahoja, jos ei makseta nii koulukiusaaja valtiot hyökkää

 • Tätä ei hesari julkaissut Skinnaria koskevassa haastattelujutussa. Mitähän tässä oli julkaisukelvotonta! Taitaa hesarin kommenttien raakaaja olla joku nuori likka vehreistä tai joku mamu.

  Kyllä maailmalle rahaa mahtuu. Hyvä se on hallituksenkin syytää maailmalle köyhien verorahoja. Suomen kehitysapu on jo >1MD€/v.. (1'000'000'000€) Kehitysapu pitäis olla vapaaehtoinen vero, jos joku haluaa sitten maksaa. Nyt se on 200€/v. vauvasta vaariin.
  Suomen kehitysavulla saa vaikka 4 autolauttaa vuodessa. Turun telakan tuotanto menee siten kehitysapuun. Vähempikin riittäis. Lisää vaan laitetaan, 80 miljoonnaa nytkin.
  Se on kumma, vaikka suomella menis kuinka huonosti vaan ja leikattais kotimaan köyhiltä, niin kehitysapuun kyllä riittää vaan lisärahaa!

  Afrikassa on jo yhtä paljon ihmisiä kun vaikka kiinassa ja meidän pitää vaan yrittää nostaa afrikan elintasoa. Sinne on jo syydetty 10:niä miljardeja € rahaa, saamatta mitään aikaan. "Ei kannettu vesi kaivossa pysy."
  Kehitysapu ei tosiaan estä sieltä tulemasta pakolaisia tänne. Ei sieltäkään köyhät ja avun tarpeessa tule, vaan rikkaammat nuoret.

 • hallitus myy suomalaisten omaisuutta kolmen miljardin edestä ja tämä summa menee kokonaisuudessaan ulkomaalaisille eikä edes riitä vuoden ajaksi.

 • ”4 000 hoitajaa ja lääkäriä tarvitaan, ei ole rahaa” - Antti Rinne

  • mutta ulkoahan piti tulla työvoimapulan paikkaajina oppinutta väkeä joiden koulutus tulee halvemmaksi kun suomalaisen ja jotka osaavat kaiken.


 • Suuri osa tuhat suomalaisista asuu metsässä luonnon armoilla ei mitään tukee tule
  alkaa olla perusturva ministereillä työpaikan etsintä käynnissä

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  143
  6013
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  156
  2036
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  32
  785
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  27
  466