MilliMinna oy

Anonyymi

Tässä taas nähdään kun tällaiset puulaakipuljut pääsee tekemään töitänsä niin paskaa tulee ja ammattilaiset joutuvat korjaamaan. Älkää hyvät ihmiset tilatko tällaisesta puljusta kuin MilliMinna edes jalkalistojen laittoa asuntoonne kun ei siitäkään näytä tulevan yhtään mitään. Ammattilaisiakin kun on maa täynnä. Kyllä jossain pitäisi raja mennä että keiden annetaan laittaa firma pystyyn ja keiden EI. Tälle MilliMinnan juipille en antaisi edes paskatalikkoa käteen levittääkseen paskaa kun siitäkään ei tulisi kun sutta ja sekundaa. Toivottavasti tuollainen puulaaki lakkaa olemasta ja kyseisen puljun juippi saa painua pitkälle kilometritehtaan perälle.

4

132

  Vastaukset

  • Samaa mieltä. Työn jälki aivan sontaa. Ikävä kyl kokemusta on. Ammattimies on ammattimies ja tän firman pellet on ny nousukaudella saanu hommia ku ammattimiehet ei ehi kaikkee tehä.

  • Kusetti perkele tuo firma. Paska työnjälki.

   • Samoin kävi mullekin. Luulis tuollasen puljun katoovan kartalta nopeesti. Olis pitäny oikee raksafirma kattoo rempalle. Jälkiviisaus paras viisaus.


  • Samaa mieltä sun kanssa. Jouduin pyytämään oikeaa timpuria korjaamaan Milliminnan tekemisiä. Erehdyin teettämään työn tuollaisella "Hukkapätkällä". En erehdy toiste. Toivottavasti muut eivät erehdy sitä ensimmäistä kertaakaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat - Ei v-ttu nyt!

   Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/0701fdf9-a761-44ec-9579-40a
   Maailman menoa
   174
   7363
  2. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   147
   3316
  3. Korona syylliset vastuuseen!

   Kiuruvedellä on nyt 21 koronatartuntaa. Se on valtava määrä asukaslukuun suhteutettuna. Se myös tarkoittaa että tartuntoja joista emme vielä tiedä on
   Kiuruvesi
   75
   1893
  4. Työvoimapula iskemässä Suomeen

   Tarjolla 10 000 työpaikkaa maatiloilla. Hallituksen työllisyystavoite täyttynee etuajassa, kun ulkomaalaisten kausityöntekijöiden sijaan Suomessa alet
   Maailman menoa
   122
   1767
  5. Kaivattunne nimi

   Pelkkä nimi. Aloitan Jaakko
   Ikävä
   120
   1626