Hei sinä mies

Anonyymi

Hei mies. Kaipaisin mielipiteitä siitä että millaista seksiä mies kaipaa? Mitä sä toivot seksiltä? Onko parempi pikapano vai pitkä sessio? Mikä on ihaninta?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pikapano vaikka tiskipöytää vasten edestä tai takaapäin, jos on kiire.
      Pidempi sessio on parempi. Mielellään hyvän suutelijan kanssa. Samalla molempien noskettelua . Naisen hyväily on kiihottavaa, rintojen ja alapään nuoleminen ja sormeilu. Se on hienoa, kun näkee, että nainen nauttii, voihkii ja saa. Hienoa on naisen käsillä hyväily ja kiireetön suihinotto, samalla silmiin katsoen ja samalla voi ehkä kosketella rintoja . Ihana työntyä sisään ja kokeilla, mikä on naisen mieleen, hidas vai vauhdikas liike. Ihanaa on laueta sisään ja ottaa nainen kainaloon. Hymyillä. Lepäilyä hyväillen ja uudestaan. Mitäpä muuta?

      • Anonyymi

        Mitäpä muuta aloittaja haluaisit?


    • Anonyymi

      kerro mihintulen niin näytän sen livenä

    • Monipuolisuutta ja sellaista, että molemmat on mukana touhussa. Pidän itse siitä, että sään hyväillä ja hieroa naista. Pidän naisen pillun nuolemisesta ja nautin siitä, että hän pitää siitä. Nuolen tarvittaessa pyllynkin, jos hän siitä pitää, ja ainakin vaimo pitää.

      Pidän niistä myös itse. Esileikkinä ihan selittelyä, ja suihinotto on ihan ehdoton. Jos saa valita niin aamulla kun et ole vielä edes herännyt, voi nainen alkaa imemään kalua juhlakuntoon. Aika nopeasti siinä pääsee mukaan hommaan.

      Kumminkin tyydyttävimmän lopputuloksen antaa kiireetön rauhallinen rakastelu. Sellainen rauhallisesti etenevä sunnuntaiaamu, joka alkaa vaikka lusikassa hyväilyllä, molemmin puolin vähän nuoleskelua ja imuttelua, ja rauhallinen paneskelu jonka lopputuloksena molemmat tulee, antaa koko päiväksi rennon olon.

      Tottakai pikapanokin on joskus kiva. Paras yllätys tuolla saralla oli joskus kotona valmiiksi rasvattu perse, jonne sai alkaa työntämään munaa, kun vain sai housuja alas. Joskus on kiva saada olla ihan vaan matkustajana, ilman velvollisuudesta toisen tyydyttämiseen. Olkoon se sitten persepano töiden jälkeen keittiössä tai yllätyksenä tehty suihinotto loppuun asti vaikka saunan jälkeen, tai suihkussa. Tietenkin teen saman naiselle ja pidän siitä. Joskus kun aamulla on kiire, otan ja nuolen naisen tyytyväiseksi ennen töihin lähtöä. On ihana ajatella sen lähtevän päivään orgasmin saaneena ja pillu märkänä.

      69 on hauska joskus, ja kiimaisin on, jis homma viedään lopuun saakka ja vielä kiimaisin, jos onnistuu laukeamaan yhtä aikaa. Nainen makaa mahan päällä ja pyörittää pillua naamasi päällä, nuolet minkä ehdit, samalla, kun hän imuttelee tikkaria. Tunnet, kun nainen alkaa tärisemään ja tulemaan, annat samlla itsellesi luvan laueta, pyydät olemaan lopettamatta siellä alhaalla. Samalla kun nainen saa orgasmin, saat myös itse ja täräytät koko lastin suuhun. Tuollainen osumatarkkuus vaatii jo tuuria, mutta joskus osuu.

      Tietenkin ihan perus asennot on kumminkin sitä perusrunkoa. Lusikassa sängyssä, takaapäin, lähetyssaarnaajassa jne. Välillä kun saa myös panna vähän perseeseenkin, on homma mallillaan.

      • Anonyymi

        Kuis muutenkaan kaappihomo runkkari


    • Anonyymi

      Kiitos teille miehille vastauksista😘

    • Minä tykkään pitkistä oikein pitkistä sessioista, jonka jälkeen jäädään makoilemaan vierekkäin ja silitellään sekä jutellaan. Kunnes otetaan uusi pitkä sessio. Ja tätä jatkuu vaikka aamuun asti. Pikapanossakin on omat hyvät puolet. Oma paras kokemus on kun ex-tyttöystävän synttärijuhlat olivat alkamassa, mutta kävimme ehdimme kuitenkin pikapanolle juuri ennenkuin vieraat tulivat. Minua kiehtoo myös seksi ulkona, seksin kuvaaminen, asennot ja vaikka asut. Yleensäkin olen hyvin kokeilunhaluinen ja valmis lähes kaikkeen.
      Minusta ihaninta on suuseksin antaminen naiselle. Hitaasti ja kiireettömästi saada naiselle kunnon orgasmi.
      Varmasti jokainen mies kaipaa vähän erilaista seksiä, tärkeintä lienee puhuminen omista haluista sekä kiinnostuksen kohteista kumppanin kanssa

    • Anonyymi

      Pillun nuoleminen samalla kun etusormea työnnän peppureikään kiva imeä glitorista kun nainen kastuu kunnolla

      • Normisettiä... Tuosta kyllä rouva tykkää.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe