Toivo elää vieläkin

Anonyymi

Taavetti on aamuviidestä lähtien kävellyt ympäri Kokkolan raitteja panttipulloja tutkaillen. Onpa saaliskik jo varsin mittava. Taavetti on työlleen varsin omistautunut ja suunnitelma pitkävetorekasta alkaa jo hioutumaan uomiinsa Taavetin aamukahvin terävöittämässä mielessä. Eilinen karmaiseva päivä ei enää edes käy Taavetin mielessä, se on taka-alalle sysätty synkkä pilvi. Taavetti on näet varsin hyvä unohtamaan tappiot ja keskittymään eteenpäin. Usean epäonnisen tappion kokeneen mielen treenautumisen tulosta, ilmiselvästi. Monihan olisi jo hypännyt kiikkuun useita kertoja, mutta ei Taavetti, hän puurtaa eteenpäin.

Mitä eilen sitten tapahtui? Taavetti sai viime viikolla työmarkkinatuen tililleen ja intensiivisen scouttaamisen ansiosta Ruotsin homolottoon, oli Taavetti saanut nostettua summaan jo lähelle 50 tonnia. Enää yksi rekka oikein ja mies voisi maksaa kaikki velat pois ja jättää itselleen hyvän pesämunan käyttörahaa. Kaikki näytti liiankin hyvältä ja viimeistä kohdetta vietiin jo lisäajalla, mutta sitten se tapahtui: Amiens tasoitti ajassa 90+4 ja Taavetin yli puolen miljoonan voitot lipuivat käsien ulottumattomiin. Taavetti sai raivokohtauksen väännelleen naamaansa kuin susi ja päästeli ulvontaa muistuttavaa ulinaa. Tunnin verran mies juoksi nelinkontin ympäri rämeikköä kunnes havahtui tajuihinsa. Ilmiselvästi tappio oli tehnyt jonkinlaisen vaurion Taavetin aivoihin ja laukaissut eläimellisen kohtauksen. Nyt kymmenen tuntia myöhemmin Taavetti kurkistaa pullokassiinsa, jossa on jo melkein vitosen edestä pulloja, ja tuntee suurta mielihyvää.

4

<50

  Vastaukset

  • Jokin ei nyt täsmää.. ei laitoskuntoutuksessa oleva mies voi työmarkkinatukea saada. Jotain Kelan hoitotukea kylläkin.

   • No eipä Taavettia mitkään tuet elätä. Kaikki rahat menee pelaamiseen ja vain pelaamiseen.


  • Voi perkele, kun harmittaa Vetin puolesta!

  • Kun kerran olet kokeillut Teppoa, et enää muuta haluakaan et sillei hei! Teppo hoitelee kaikki nuoresta vanhaan, naisesta mieheen ja kaikki siltä väliltä et sillei hei! Nyt saa huutaa, kyllä Teppo osaa hei!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   170
   4242
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2226