Lue miten löydät unelmiesi deitin!

6

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itse kyllä ajattelen, että on parempi laittaa vähän edustavampi kuva (=hoikempi) itsestä, jotta ylipäänsä herättää kenenkään kiinnostuksen. Voin sitten viesteissäni tehdä vaikutuksen, jonka jälkeen ulkonäölläni ei olekaan enää mitään merkitystä. Kyllä sanallisilla lahjoillani voin saada toisen ihastumaan - minut ihmisenä toinen halunnee kohdata ennemmin kuin jonkun laitetun missin. Onko muilla vastaavia kokemuksia?

      • Anonyymi

        Valehtelu ei ole koskaan hyvä idea, oli vale sitten omasta mielestä miten "valkoinen" tahansa. Vaikka ulkonäkö ei olekaan kaikki kaikessa, niin siitä valehtelu ainakin itsellä herättää kysymyksiä. Esim mistä muusta on jo ehtinyt valehdella, tai mistä kaikesta muusta onkaan valmis valehtelemaan.

        Itse toivon tapaavani lapsettoman sinkkumiehen. Treffeillä on pari kertaa selvinnyt, että miehillä onkin jälkikasvua, vaikka netissä muuta väittivät. On myös tullut paikalle aivan eri pituista ja kokoista miestä kuin mitä profiilissaan väittivät.

        Pieni pyöreys miehessä ei haittaa lainkaan, eikä tarvitse olla 2metrinen. Nämä kuitenkin selviää heti ensivilkaisulla, joten moisista valehtelu ihmetyttää. Ei sitä enää pelasta hyvä luonnekaan, jos ainoa mitä treffeillä mietin on että onpa häiritsevää kun toinen on valmis aloittamaan tutustumisen valheilla.


    • Anonyymi

      Aloittajalle, Laura Honkasalon (nimi artikkelissa) oli kyllä hyvin pohdittu. PItkäaikaisena deittailijana olen samaa mieltä hänen kanssaan monesta asiasta. Itsekkin olen koittanut erottua joukosta positiivisuudella ja myös erikoisempien kuvien (erikoinen kuvaus paikka) voimalla. Miehenä en itsekkään arvosta naisten profiileissa ollenkaan lähes tyhjää profiilia kun siitä ei saa oikein mitään aitoa mielikuvaa mitä ollaan hakemassa ja antaa muutenkin mielikuvan ettei koko deittailu taida aidosti kiinnostaa tai on jotenkin vaikeampaa ilmaista itseään, jolloin aitoon ihmiseen tutustuminen on vaikeampaa....mutta tämähän on vain se ensivaikutelma jonka voi antaa vain kerran. ;)

      Kommentoijalle että hoikempi kuva.... kuten artikkelissakin sanottiin niin valehtelijalla on lyhyet jäljet. Jos vastapuolella on tärkeää jokin kriteeri ja häntä johdetaan siinä asiassa harhaan, niin ei yleensä puheetkaan auta. On joitakin ihmisiä joille normi paino tai hoikkuus on tärkeä asia. Varmaan myös sinulle on joitakin kriteereitä tärkeitä kumppanissa joiden liioittelua tai vähättelyä omaksi edukseen et voi sietää? Sen takia teen itse päinvastoin eli kerron rohkeasti oikean tilanteen. En halua hioa "täydellistä julkisivua" itsestäni, nähdä paljon vaivaa ja sitten 1-2 kuukauden päästä toinen toteaa ettei olla sopivia toisillemme.... koska totuus (tai edes epäilys) on tihkunut kuitenkin esille. Haluan että minua arvostetaan sellaisena kuin olen vikoineen päivineen koska siihen KESTÄVÄT ihmissuhteet perustuvat.

    • Anonyymi

      Miesten kannattaisi panostaa paljon enemmän tekstiinsä (ehkä naistenkin, olen vain lukenut niitä vähemmän). Enkä tarkoita vain profiileja vaan myös viestejä ja huutoja. Pikkujututkin voivat häiritä ja ”unelmadeitti” jää tapaamatta.

      Esimerkiksi ”Nyt kaikki naiset rohkeasti kirjoittamaan!”
      A) Kuinka moni nainen haluaa olla yksi monista? Paljon toimivampaa on kertoa etsivänsä yhtä eikä kaikkia, vaikka jokainen ymmärtääkin, että tutustumista voi olla meneillään monen kanssa yhtäaikaa.
      B) Jos et saa viestejä, luuletko todella, että se on rohkeuden puutetta? Ehkäpä et vain ole tarpeeksi kiinnostava? Ei kai ketään ujostuta deittisaitilla.

      • Anonyymi

        Todellakin ujostuttaa ja ujoudesta saattaa monilla johtua myös vähäsanaiset proffiilit, kun ei kehdata mainostaa ja myydä itseään.


    • Anonyymi

      Miten kirjoittaessa eräälle naiselle oli ikä 37 mut myöhemmin oli jo pitkälle yli 40 ? mut nainen ei kuitenkaan ollut kirjautunut yhteydenottoni jälkeen ollenkaan ? Olinko kirjoittaessani aloitusta eri taajuudella ajan ulottuvuuksien avaruudessa kun ei tapahtuneen pitäisi olla mahdollista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe