Sanan- ja uskonnonvapauden tila Suomessa on hälyyttävä

Anonyymi

Olen järkyttyneenä seurannut tiedotusvälineistä Päivi Räsäsen ajojahtia. Nyt olen todella huolissani sanan- ja uskonnonvapaudesta Suomessa. Miten voi olla mahdollista että yhtäkkiä huomaan eläväni yhteiskunnassa jossa kansalaisten perus ihmisoikeudet kuten sanan- ja uskonnonvapaus on viety. Onko tämä pahaa unta vai onko Suomesta tulossa DDR:n ja Pohjois Korean kaltainen totalitaarinen diktatuuri?
Kaikissa kommunistisissa diktatuureissa ensimmäiseksi ihmisiltä vietiin sananvapaus. Kun se oli viety ja oppositio oli näin hiljennetty ryhdyttiin rajoittamaan muitakin ihmisoikeuksia yksi kerrallaan. Pohjois Koreassa tämä on viety äärimmäisyyksiin kuten tiedämme. Sitäkö haluamme Suomeen? Tämä on ensimmäinen askel.

Aivan turha on Suomessa itkeä sananvapauden tilasta Venäjällä tai Kiinassa. Täällä tilanne ei ole näköjään yhtään parempi. Jos rohkenet olla toisinajattelija niin joudut valtaapitävien vainon kohteeksi ja saat syytteen. Toivon todella että oikeus voittaa ja Päivi todetaan syyttömäksi. On aivan käsittämätöntä että Suomessa virallisesti äänestämällä valittu kansanedustaja saa syytteen kun puolustaa näkemyksiä joiden perusteella hän on tullut valituksi eduskuntaan. Kaiken lisäksi kyse on perus ihmisoikeuksista eli sanan- ja uskonnonvapaudesta. Päivi ei todellakaan ole herjannut homoja eikä kiihottanut ketään heitä vastaan. Tämän tietää jokainen. Kyse on "väärän mielipiteen omaavan" opposition edustajan poliittisesta vainosta jonka nyt valtaan päässyt taho on masinoinut. Nyt pitäisi jokaisen demokratiaan ja oikeusvaltioon uskovan nousta barrikaadeille. Uskonnon- ja sananvapaudet ovat luovuttamattomia perus ihmisoikeuksia kuten YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus, artikla 18 ja 19 julistavat.

18. artikla. Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vapauden uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä uskonnon tai vakaumuksen julistamiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamalla sekä harjoittamalla hartautta ja uskonnollisia menoja.

19. artikla. Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta.

0

<50

  Vastaukset

   SEISKA.FI

   • Todellinen ohjus! Huippukokki Hans Välimäki kävi autokaupoilla – kuva luksus-Mersusta!
   • Temptation Island Suomessa sinkkumiehet sekoittanut Mattu antaa kylmää kyytiä Jape-rakkaalleen: Petti mua eilen!
   • Uuden rakkaan löytänyt Miss Suomi Anni Harjunpää asuu yhä missien kimppakämpässä – näin kaunotar selvisi koronatyöttömyydestä!

   Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sohvi takaisin Eirassa

    Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
    Kotimaiset julkkisjuorut
    185
    3831