Mika Törrö

Anonyymi

Miksi pitää olla tuollainen läskikasa. Eikö voima muuten tartu. Tyyppi on pelkkää rasvaa 50 prossaa

9

56

Vastaukset

 • Et ehkä tiedä mutta rasva suojaa niveliä.
  Tiukat ja rasvattomat kaverit käyttää siihen doupingin aineita.

 • Ei ne mailman huiputkaan ole mitään kilpailukuntoisia Bodareita. Törrölle ei tosin ole viime aikoin ole voima tarttunut runkoon. Pitäisi varmaan lopettaa osallistumiset testikisoihin niin olisi vähän vapaampi ruokavalio. Ei ne entisaikojen parhaat Suomalaisetkaan varmaan olisi suostunut mihinkään testeihin. Törrö ja muut Suomalaiset ova amatöörejä ammattilaisten joukossa.

  • Mitä hyötyä on kilpailla Suomessa kun siitä ei tienaa mitään. Kaikki WSM kisojen finalistit ROINA, mutta jos tarkoitus on kierrellä pikkukisoja Suomessa niin siitä vaan. En tunne Kiriä, Aholaa, Varalahtea ja muita mestareita enkä voi sanoa että Roinasivat mutta pärjäsivät mailmalla toisin kuin nykyiset Isot Miehet. Se tosin on valintakysymys Mutta jos pyrkii mailman absoluuttiselle huipulle ei varmaan ole muuta vaihtoehtoa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitä hyötyä on kilpailla Suomessa kun siitä ei tienaa mitään. Kaikki WSM kisojen finalistit ROINA, mutta jos tarkoitus on kierrellä pikkukisoja Suomessa niin siitä vaan. En tunne Kiriä, Aholaa, Varalahtea ja muita mestareita enkä voi sanoa että Roinasivat mutta pärjäsivät mailmalla toisin kuin nykyiset Isot Miehet. Se tosin on valintakysymys Mutta jos pyrkii mailman absoluuttiselle huipulle ei varmaan ole muuta vaihtoehtoa.

   Voimamieskisat kun meni Suomessa doupingin testaukseen niin taso romahti.
   Monet kisaajat ihan rimpuloita.
   Toisaalta, oikea suuntaus. Enemmän testejä. Kaikki kisaajat, vuosi ennen osallistumista testit 2kk välein. Tämä kaikkiin lajeihin.
   Saataisiin verenkuva pitkältä ajalta.


 • Miksi pitää olla steroidinarkkari? Eikö voima muuten tartu? Kehonpainon pitäminen korkealla on sallittu keino, lääkkeillä lotraaminen ei.

 • ”Rasvaa 50 prossaa”🤣🤣🤣🤣
  No ei nyt ihan osunut... ja kokeile ihmeessä itse alle kympin rasvoissa millasta menestystä irtoaa...
  Ne kun on nimensä mukaisesti voimamies kisat, eikä mitkään missikisan...

 • Mariusz Pudzianowski mm...itse en kehtaisi tuollasena virtahepona missään edes liikkua,.

  • Voi voi. Neitokainen voi sitten keskittyä vaikka taitoluisteluun. Mikä se sellainen mies on, joka ei vähän rasvaa kestä?


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.