Venäjä se jaksaa sekoilla

68

275

  Vastaukset

  • suomi aikoi 20 luvulla liittää suomeen pietarin kaupungin ja kaikki alueet sinne asti,ja teki useita hyökkäyksiä venäjälle tämä aikomus tavoitteenaan,siitä aiheutui talvisota,koska venäjä halusi turvata suurkaupunginsa suomalaisten jatkuvilta terrori hyökkäyksiltä, katso yle,areena, tulkoot sota ja veriset vaatteet.

  • Suomi oli menossa Saksan kanssa kimppaan?? Venäjä oli jo kimpassa Saksan kanssa ja jakanut Itä-Euroopan kahteen pekkaan. Suomi meni jaossa Venäjälle, silloiselle Neuvostoliitolle ja iivanat tulivat Raatteen tietä torvisoittokunnan kanssa pitämään voitonparaatia.

  • ruotsin vastaus pohjalaisten itsenäisyys vaatimuksiin oli teloittaa kaikki kiinni saamansa pohjanmaan miehet,venäjä antoi meille itsenäisyyren,täällä ei ole mitään mitä venäjä tarvitsisi,päin vastoin tämä on hyvä puskuri ollut irän ja lännen välissä,sitä vastoin venäjä on mennyt kovaa kyytiä kohti demokratiaa,ei turhaan haasteta riitaa venäjän kanssa kun ei venäjäkään ole uhannut meitä viime aikoina, tehrään vain kauppaa,ja pysytään puolueettomana.

  • Venäjä tekee mitä haluaa, ei sinne yritysten kannata lähteä soitellen sotaan
   -aina tulevat toiseksi jäämään, samoinkuin yksityinen hyväuskoinen jää noitten jalkoihin ja varmasti
   -siellä hengellä ei anneta mitään arvoa

   Veljeilyissä pitääkin ottaa nämä huomioon, kun kauppaa tehhään.
   -jakun ns. viinaa juuaan noitten kans

   Netin selvät näytöt menneistä ja tulevista näköjään poikivat monenmoista mieltä.

  • ne raatteen tietä pitkin marssijat olivat ukrainalaisia ei venäläisiä,ja kauppaa kannattaa tehrä venäjällä sen näkee jo tuloksesta,ja tehtaat kannattaa perustaa venäjälle koska siellä on isot markkinat ja yrityksiä amerikkaa myöten ja koska suomi tyhmyyksissään poikotoi venäjän kauppaa.

   • Suomalaiset olisivat ja eläisivät ( ketä vielä olis hengis) siperias jos venäjä olisi matsin voittanut ja suomea asutaisivat muut siiretyt väet, näin venäjä toimii ja siellä käytetään valtaa massoihin ja yksitäiset heinät lakuaa siin touhus


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomalaiset olisivat ja eläisivät ( ketä vielä olis hengis) siperias jos venäjä olisi matsin voittanut ja suomea asutaisivat muut siiretyt väet, näin venäjä toimii ja siellä käytetään valtaa massoihin ja yksitäiset heinät lakuaa siin touhus

    Hyvänä esimerkkinä Krim. Kantaväestö näännytettiin nälkään ja ne jotka ei ehtineet kuolla, vietiin siperiaan kuolemaan. Jo matkalla kuoli kolmasosa. Nyt Krim on sitten venäjämielinen, äänestetään rynkyn tähtäimen takana.


  • ei pirä haastaa suurvaltaa sotaan ja kaivaa verta nenästään,tietäähän kuinka siinä käy jos tökkii terävällä kepillä karhua tyhmyyren suurissa luuloissa,käykää katsomassa sankari hauroilla siellä on monen turhaan kuolleen nuoren miehen risti poliitikkojen ja liikemiesten ahneuren seurauksena.

   • Niin sanoo miettivä siirakki


  • Yksi suomalainen vastaa viittätoista ryss...
   'Suomen ilmavoimat olivat Lapin Lennoston perustamisen eli vuoden 1974 jälkeen niin vahvat ja nopeasti toimivat, että Lapin lennoston päällikkö Pertti Jokinen saattoi jopa kehuskella asialla. Suomi laski, että sen 60 hävittäjäkoneen voima vastaa 900 neuvostokoneen hyökkäyksen tehoa, Veikko Erkkilä kertoo Ilta-Sanomille.

   – Pelkästään Lapin koneiden ylivoima nähtiin niin suureksi, että Lapin lennoston nujertamiseksi olisi tarvittu Kuolan niemimaan kaikki 500 konetta, joista kenties yksikään ei olisi palannut takaisin'

  • ja yksi ohjus venäjältä ja lapin lennostosta ja koko lapista olisi ollut iso monttu ja tuhkat jäljellä.

   • Missä moisia pommeja on käytetty Nagasakin jälkeen? Eivät nuo voittaneet tsetseenejäkään. Jos alue aiotaan miehittää, niin maajoukot sinne on työnnettävä, eikä siihen kenelläkään ole suurta hinkua, kun sissisota voi jatkua vuosikymmeniä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Missä moisia pommeja on käytetty Nagasakin jälkeen? Eivät nuo voittaneet tsetseenejäkään. Jos alue aiotaan miehittää, niin maajoukot sinne on työnnettävä, eikä siihen kenelläkään ole suurta hinkua, kun sissisota voi jatkua vuosikymmeniä.

    Esi-isät jo eläessään neuvoivat ettei venakoihin pidä luottaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Esi-isät jo eläessään neuvoivat ettei venakoihin pidä luottaa.

    Hei. Olin isän (kulkusissa) mukana sodassa viisi vuotta. Kranaatin sirpaleita ympäri kehoa. Nämä kirjoittelut täällä netissä ovat ihan huuhaata . Ei pitäisi olla asiantuntija, jos sitä ei oikeasti ole. Isäni oli syntynyt v. -23. Kuinka moni kirjoittajista on kokenut sen tai ylipäätään tietää siitä oikeasti mitään. Isäni matkaili muutaman kerran silloisessa Neuvostoliitossa eikä hänellä ollut mitään pahaa sanottavaa. Sota on sota ja turha on sen jälkeen kaivella yhtään mitään. Onhan ihmisiä jotka varmaan tästä Koronastakin saavat revittyä vaikka mitä. Syyllistäminen on helppoa mutta anteeksi anto ei taida olla. Suomalaisenkaan ei voi aina luottaa, olihan tyhmä kommentti. Pitää kasvaa ja aikuistua, Esi-isä taitaa sinulle olla minun isän ikäinen, kasvua ja aikuistumista, toivoo yli 61-vuotias iskän (kulkusissa) ollut (sotaveteraani) P.S. monta esi-isää on niin kertonut?


  • suomi on venäjälle hyöryllinen puskuri irän ja lännen välissä, mutta jos suomi rupeaa hankkimaan riitaa ja sotaa venäjää vastaan, se saa kyllä puskurin suomesta kun laittaa sen säteilemään, niin kuin sernopilin, ei sielläkään kukaan halua asua jos haluaa henkensä pitää.

   • хороший финский


   • Anonyymi kirjoitti:

    хороший финский

    хороший финский = hyvä suomi
    -mitä mieles  • Nämäkin arkistot olisi hyvä saada pengotuksi auki ja kirjaksi, että kuinka ihana paratiisi työläisillä aikoinaan oli.

   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006309976.html?ref=rss

   "”Siellä on 53 isoa laatikollista tavaraa, jossa lukee vain, että likvidoitujen punasuomalaisten aineistot.”

   Nuortevan mukaan laatikoissa on muun muassa vankileireillä kuolleiden kuuluisien suomalaisten kommunistien Kullervo Mannerin ja Hanna Malmin arkistoa, kuten perhealbumien kuvia.

   Manner oli sisällissodan aikana kansanvaltuuskunnan puheenjohtaja eli käytännössä johti punaista hallitusta."

  • Trollille ruokaa... https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9228828c-c16e-4d83-81e2-486e352c4c3a?fbclid=IwAR2lL-nz7uB84IhhaPtsaujdMLs76AGxzQxLd5cX4RPwonFuHWxoUtpEoGs

   'Neuvostoliiton hajottua Venäjän virallisen johdon lisäksi myös Mainilassa itse olleet neuvostosotilaat itse ovat rohjenneet kertoa myös toisenlaisista kokemuksista. Inkeriläinen Mikko Kopra palveli Mainilan tapahtumien aikana lentäjänä Neuvostoliiton ilmavoimissa. Hän julkaisi vuonna 2002 muistelmansa.

   – Erään lennon aikana osastosta havaittiin Kirjasalon mutkassa Inkerin alueella neuvostojoukkojen tykkitulta. Putkien suunta oli jokseenkin 240 astetta. Maalit olivat omalla puolella, Mainilassa.'

   -Pane paremmaksi..

  • "Vasta uusin tutkimus on paljastanut, miten Neuvostoliitto yritti käynnistää Itä-Euroopan kansandemokratioiden vallankaappausten kaltaista ”vallankumousta” kylmän sodan aikana myös Suomessa. Kommunistien asema ja kannatus ei kuitenkaan ollut koskaan niin suuri, että se olisi voinut onnistua, koska puolustusvoimiin silloinen KGB tai GRU ei kyennyt soluttautumaan, vaikka KGB:llä oli suora yhteys Suomen valtiojohtoon ja suojelupoliisin johtoon."

   Yllätyitkö? Minä en. 😒

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/7bfddde7-c5cd-4046-ae8b-a397690621de?fbclid=IwAR1iANKpThUB7fJJ3vFouCXuWclerX_QS4h7Rev7PYJynfhzTWnrmaCy6xk

   • Onko sulla joku venäjä pakkomielle, negatiivisessa mielessä?


   • Atria ja Posti lähti Venäjälle
    Bisneksetekoon.Kymmenen miljoonien tappiot ja alasajot.Taitaa siellä muutkin rypeä.vain oikeat toimintatavat tuntevat firmat tienaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Atria ja Posti lähti Venäjälle
    Bisneksetekoon.Kymmenen miljoonien tappiot ja alasajot.Taitaa siellä muutkin rypeä.vain oikeat toimintatavat tuntevat firmat tienaa.

    Mikään ei toimi ilman oikeiden henkilöiden lahjontaa, enkä nyt puhu mistään mainoslippalakeista.


  • Mitä helevetin väliä jauhaa tuota vanhaa asiaa. Puhukoon venäläiset kansalleen aivan mitä haluaa. Ei se meitä kiinnosta tippaakaan.

   Suomen hallitus jauhaa omalle kansalleen samoin täyttä paskaa ja hallitus jatkaa samassa kokoonpanossa.

  • Ketä kiinnosta, enemmän varmaan kiinnostaisi että aloittiko USA kolmannen maailmansodan typerillä tempuillaan.

   • Nyt mennään taas mutkat suorina.

    Otetaan suomalaisten oman historian vääristely saman linssin alle. Muilutukset IKL, suomalainen oikeisto ei ole tunnustanut vieläkään niiden vaikutusta meidän omaan historiaan.

    Niistä esitetään ja etsitään syitä yhteiskunnan rajalinjojen vastakkaisista ryhmistä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt mennään taas mutkat suorina.

    Otetaan suomalaisten oman historian vääristely saman linssin alle. Muilutukset IKL, suomalainen oikeisto ei ole tunnustanut vieläkään niiden vaikutusta meidän omaan historiaan.

    Niistä esitetään ja etsitään syitä yhteiskunnan rajalinjojen vastakkaisista ryhmistä.

    Kommunistiko siellä märäjää? Mee Venäjälle ja tuo maailmansotaa pelekäävä pöljä kans


   • Venäjä ei ole koskaan pelottanut mutta USA voi tehdä mitä vain eikä kukaan voi mitään.
    Paljon ovat tappaneet ihmisiä ympäri maapallon mutta ei koskaan omilla nurkilla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kommunistiko siellä märäjää? Mee Venäjälle ja tuo maailmansotaa pelekäävä pöljä kans

    Siellä taas yksi kommunistikammoinen. Käy ampumassa paapan suojeluskunnan kiväärillä illalla, että saa unen päästä kiinni.

    Tavallinen ihminen vetää varvin ja saa muijankin onnelliseksi mutta nämä verhontakaa kurkkijat ovat oma ryhmänsä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Venäjä ei ole koskaan pelottanut mutta USA voi tehdä mitä vain eikä kukaan voi mitään.
    Paljon ovat tappaneet ihmisiä ympäri maapallon mutta ei koskaan omilla nurkilla.

    nokiankin napasivat suomesta


   • Anonyymi kirjoitti:

    nokiankin napasivat suomesta

    Mä pelkään postipekkaa kun se höyryyttää


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mä pelkään postipekkaa kun se höyryyttää

    Keu keu


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt mennään taas mutkat suorina.

    Otetaan suomalaisten oman historian vääristely saman linssin alle. Muilutukset IKL, suomalainen oikeisto ei ole tunnustanut vieläkään niiden vaikutusta meidän omaan historiaan.

    Niistä esitetään ja etsitään syitä yhteiskunnan rajalinjojen vastakkaisista ryhmistä.

    Mikäs se vaikutus meidän historiaan sitten oikein sun mielestä oli? Suomi ei ole enää ryssän kätyri niinkuin se oli vielä 70-80luvuilla. Elikkäs läheltä piti näiden omien kyykkyryssien takia mutta nyt kun vielä ymmärretään liittyä Natoon niin emme jää idän laumojen jalkoihin .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Venäjä ei ole koskaan pelottanut mutta USA voi tehdä mitä vain eikä kukaan voi mitään.
    Paljon ovat tappaneet ihmisiä ympäri maapallon mutta ei koskaan omilla nurkilla.

    Niin ryssä tappaa tarvittaessa omiaankin, että pysyvät nöyrina nagaikan jälki nahassa. Jenkit turvaavat oman toimintansa ja tarvittaessa kyykyttävät niitä, jotka ovat tiellä. Se on sitä luonnon valintaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siellä taas yksi kommunistikammoinen. Käy ampumassa paapan suojeluskunnan kiväärillä illalla, että saa unen päästä kiinni.

    Tavallinen ihminen vetää varvin ja saa muijankin onnelliseksi mutta nämä verhontakaa kurkkijat ovat oma ryhmänsä.

    Nykytavan ihminen ei taida tietää onko roomeo vai juulia? Ja on valmiina nöy
    ryytettäväksi joka suunnasta. Mutta, kun joku uskaltaa puolustaa itteänsä alkaa fasistiksi ja rasistiksi haukkuminen.


  • Lukekaas päivän Ilkasta kuinka Baranovin poika hoitaa Pietarissa salaa ulkomailla haavoittuneita palkkasotilaitaan. 🤨

   • Voi kauheaa ja Amerikkalaiset ei.

    Mun mielestä viime vuosina, kun katsonut suomalaista lehdistöä on aivan järkyttävä esitys.

    Trumppi on esitetty joka kuvassa suu auki ja epäedullisessa asennossa. Ei toisen maan vaaleissa valittua johtajaa saa esittää moisessa valossa.

    Amerikkalaiset tietävät parhaiten millaisen pressan he haluavat ja suomalaisten pitää kunnioittaa heidän valintaansa.

    Mitä taas Venäjään tulee niin sieltä esitetyt uutispätkät ovat taas valittu ideologian mukaan.

    Ruotsissa pitkään asuneena ihmettelin, kun heidän lehdistönsä ei koskaan julkaissut Suomesta mitään positiivista uutista, vaan aina epäedullisen uutisen. Ruotsin kansalla oli suomalaisista melko musta käsitys. RKP oli monesti niiden uutisten alkulähde.


  • Lukekaa Teemu Keskisarjan kolumni mitä meille oli varattu, kun Suomi on talvisodassa saatu miehitettyä.

   "Neuvostoliitto oli pari vuotta aiemmin harjoitellut Itä-Karjalassa kansallismielisten suomalaisten puhdistusta eli kansanmurhaa.

   Suomessa piisasi vaarallista älymystöä professoreista kansakoulunopettajattariin sekä kulakkeja, kymmenen peltohehtaarin ja muutaman lehmän omistajia. Miehitys merkitsisi armeijalle ja suojeluskunnille sotavankeutta, ei Geneven sopimuksen oikeuksia vaan niskalaukauksia. Puoli miljoonaa siviiliä pakoon Ruotsiin, kolme miljoonaa karkotukseen ja kotikonnuilla ”bolshevisoitaviksi”, laski Paasikivi."

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006433511.html?utm_medium=social&utm_content=android.is.fi&utm_source=facebook.com&utm_campaign=fb-share&fbclid=IwAR0ZV8f5lexGR06k6WtDGa6HX3ZJ_fQ0XnAFI15ID9fozrknSQtzN7jhTmI

   • Mutta Saksa tuo upea länsimaa teloitti 6 miljoonaa juutalaista.
    Joten.

    NOT:in venäjävastaisuus on jotenkin säälittävää ja sairasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta Saksa tuo upea länsimaa teloitti 6 miljoonaa juutalaista.
    Joten.

    NOT:in venäjävastaisuus on jotenkin säälittävää ja sairasta.

    Sun mielestä baranovit olisi saaneet vallata suomen ja suorittaa miljoonien suomalaisten joukkomurhan?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta Saksa tuo upea länsimaa teloitti 6 miljoonaa juutalaista.
    Joten.

    NOT:in venäjävastaisuus on jotenkin säälittävää ja sairasta.

    Holohoax-kommarit ne jaksaa.. 6milj...laitetaan samantein 20milj. Kommunismi on tappanu eri muaroissaan yli 100 milj. ja jotain OLETETTUA holokaustia käytetään verrokkina :D


  • Saksan nousu ja Suomen rähmällään olo Saksan edessä uhkasi Leningradia. Suomi ei suostunut huomioimaan NL:n kokemaa uhkaa. Tänä päivänä tilanne alkaa olla sama. USA ja Nato saartaa Venäjää ja Suomen natokiimaiset ovat aktivoituneet. Vihapuhe kukoistaa.

  • Venäjä on kaikessa hiljaisuudessa kehittänyt rokotteen koronavirusta vastaan.
   Kuinkas nyt suu pannaan?

   • Juu Venäjä on kehittänyt rokotteen ja USA on kehittäny sen viruksen ja Putin on ihan itten kirjoittanut tämä facebook-sivuillaan niin se on totta.


  • Kaikessa hiljaisuudessa, voi elämän kevät näitä satuja.

   • Rajat kiini


   • Anonyymi kirjoitti:

    Rajat kiini

    Natsi-Venäjän putinisten sairauksien viruslinko.

    Eristykseen!

    Ja pesäpallomailan verran lyöntietäisyyttä on pidettävä putinistisen tartunnan saaneeseen yksilöön.


  • Tehkää palvelus ja menkää sanomaan asianne suoraan Putinille.

  • jos eurooppa romahtaa tälläisten kuten coronan vuoksi ja usa nostaa eurooppalaisten tullimaksut pilviin silloin suomen ainoa pelastus ja turva on kauppa venäjän kanssa samoin kuin elintarvikkeiren tuontikin,kuinkahan kauan venäjä jaksaa meitä kuunnella kun suomalaiset räköttää kuin rakki koirat rajan yli ja tehtailevat poikoteitaan mitkä on iskeneet pahiten suomen omaan talouteen, ja entä jos venäjä sulkee ilmatiensä suomalaisilta silloin loppuu kauppa kiinankin kanssa

   • Tuossa on vähän perääkin, koska venäläiset ei vieläkään osaa valmistaa mitään itse.


  • eipä tullut usa italialle avuksi coronan torjunnassa vaikka on natomaa mutta venäjä lähettää italiaan monta sairaanhoito yksikköä entäs jos suomesta loppuu sairaan hoito reservit ruotsista ei ainakaan apua saara koska niillä on pulaa itselläänkin,taaskin meirän ainoa turva on venäjän apu ja se on lähellä rajan takana

   • Se vaan on ryssä semmoinen apupoika, että kun oot apua pyytäny niin ne auttajat ei lähde pois vaan saat niistä ikiharmin.


  • Venäjä ei sekoile, vaan seuraa fiksusti sivusta. Heikko EU ja yliarvostettu euro tulevat romahtamaan ja uskoisin että suomalaiset maksaa vielä ulkolaisten pankkien velkoja pitkään tulevaisuuteen. Suomi on viimeinen joka eroaa EU:sta.
   Suomalaisille haitallinen hyvinvointiholhousvaltio saadaan lopulta romutettua.
   Voidaan aloittaa maan uudelleenrakennus ja suoraan demokratiaan siirtyminen.
   Henkilökohtaisesti en usko että Venäjä on kovinkaan suuri kauppakumppani, eiköhän heillä ole suurempi motiivi olla hyvissä väleissä Kiinan kanssa jos siitä tulee maailmantalouden uusi veturi.

   Kuten Donald Trump on sanonut : Myrsky on edessä, vuosi 2020 on kansalaisaktivismin esiinmarssi sekä tulevaisuus on patrioottien - globalismi on nyt jäissä.

   https://mvlehti.net/2020/03/21/alexandr-dugin-vaajaamaton-postglobaali-jarjestys/

   • Venäjä se on heikko kehitysmaa ja rupla roskaraha. Halpahallin muovipussillakin on enemmän ostovoimaa kuin ruplalla. Näin ainakin joku aika sitten.
    Markalla sai sen pussillisen ruplia.

    Maa joka meni konkurssiin ja menee kohta uudelleen, on säälittävä kehitysmaa vaikka kuinka vänkäisit.


  • venäjä on tällähetkellä ainoa maa joka lähettää torellista apua eurooppaan ja varsinkin italiaan jota ei eres USA,ole auttanut vaikka on nato kumppani päin vastoin yritti omia itselleen virusta tutkivan yrityksen isolla rahalla periaatteella että USA,ensin,kyllä mulle ainakin venäjän apu kelpaa jos suomesta resurssit loppuu ja venäjä joutuu rientämään apuun

   • Ryssä ei tarjoa ilmaisia lounaita.


   • Ryssä lähti 80-luvulla avustamaan Afghanistania monella divisioonalla, kun joku kuulemma sieltä pyysi, samoin kävi Krimilä ja Ukrainas. Kyllä ryssä auttaa, eikä avunpyytäjää edes aina löydy.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut