Panasonic S1&S1R

Anonyymi

Herättääkö mitään ajatuksia tai kiinnostusta? Kuvanlaatu ilmeisesti ihan ok kummassakin. Ensimmäinen asia mikä kiinnitti huomiota oli koko. Nyt ei ole lähdetty hakemaan pientä ja kevyttä, painoa n.1kg eli peilijärkkäreistäkin löytyy kevyempiä. Reilu koko on ehkä ihan hyväkin asia suurempien ja painavampien optiikoiden kanssa. Vaikka aina hoetaan että peilittömiin voi tehdä pienempää optiikka niin suuntaus on ollut se että tehdään suuria ja valovoimaisia.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Väärä palsta, täällä keskustellaan nykyään taloustieteistä ja teologiasta.

  • Anonyymi

   Eikös peilittömän etu pitänyt olla koko ja paino? Kuvanlaatu ihan ok, mutta niin on monella muullakin kameralla. Tarkennus ei liene peilittömien kärkeä, sitä on moitittu mm siitä, että nopeasti liikuvien kohteiden etäisyys jos muuttuu nopeasti, niin Panasonic ei pysy perässä. Suomessa ei ole taittu myydä puoleen vuoteen kovinkaan montaa S1 ja S1R runkoa, ainakaan Verkkokauppan mukaan? Päätyisin ennemmin Sonyyn.

   • Anonyymi

    Jahka optiikkaa tarjolla niin eiköhän myynti käynnisty. Niin se oli sonyllakin. Canonilla ja nikonilla käy vanhat joten heillä sikäli helpompaa.


  • Anonyymi

   Aivan liian painava mulle verrattuna esim Fujin peilittömiin. Ei kiinnosta!

  • Anonyymi

   Sääsuojauksen pitäisi olla kunnossa. Rakenne ja koko muutenkin jämäkän työkalumainen joten ehkä enemmän ammattilaisille tai harrastajille jotka tarvitsevat tämän tapaista. Jos ennen kuvannut panan mft kameroilla niin kynnys siirtyä täyskennoon pienempi kun voi pysyä samassa merkissä.

  • Anonyymi

   Pana on profiloitunut hyvien video-ominaisuuksien kameraksi, joten suurempi kenno on ollut odotettavissa. Fuji hyppäsi tuon FF::n yli, mikä on mielenkiintoinen veto ajatellen 12K videota ja siitä tarkempia vaihtoehtoja.

   • Anonyymi

    Tuosta panasta on vielä S1H versio joka on nimenomaan videoon tarkoitettu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuosta panasta on vielä S1H versio joka on nimenomaan videoon tarkoitettu.

    S1H on varmasti parhaita videorunkoja, jos ei paras, tällä hetkellä!

    https://youtu.be/V8MD9lwo8N4

    Kyse onkin siitä, oliko siirtyminen FF sensoriin mietitty riittävän pitkäjänteisesti? Nyt tultiin markkinoille 6K versiolla, joka on sinänsä merkillinen valinta, kun Tokion olympialaisten pitäisi olla iso 8K:n esiinmarssi. FF:n pitäisi selvitä 8K:sta vielä helposti, mutta entä sen jälkeen?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No nyt! Toni Wirtanen kertoi ikävän uutisen - Vaimo Jannika B. kuittaa: "Jess! Nyt mäkin pääsen..."

   Asioissa kannattaa nähdä positiivisia puolia ja tämän vauvaa odottava Jannika B. tuntuu osaavan! https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-toni-wirtanen-ke
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   5899
  2. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   5182
  3. Wow! Uhkea Sointu Borg sensuellisti yläosattomissa - Janni Hussi täräyttää "Härreguud ku hieno..."

   Diili-voittaja Sointu Borg ei peittele muotojaan somessa. Nyt vuorossa aikas rohkea otos vai mitä mieltä olet? Insta ehkä poistaa kohta, joten kannatt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   2732
  4. Lokki liiteli taivaalta Hankoon

   Show sen kun jatkuu 😂😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   2597
  5. Korkeammat lämpötilat alkavat maksaa ihmishenkiä

   Monipäiväiset lämpöjaksot ovat nousemassa tasolle, josta on viime vuosina tullut ihmisille vaarallista. Ongelma syntyy, kun lämpötila ylittää kehomme
   Ilmastonmuutos
   78
   2070
  Aihe