HALLITUS..

Anonyymi

Nyt Keskusta näyttäkää voimanne. Äänestätte hallituksen ulos, sen jälkeen uudet vaalit. Voitte saada uusissa vaaleissa jopa 15% kannatuksen. Näistä muista piipertäjistä ja muista ei siihen kumminkaan ole.

44

75

Vastaukset

 • Kun tulee uudet vaalit. Persut 25%. Kokoomus 18%. Vihreät 14%. Keskusta 14%. Demarit 11%. Muut puolueet jakavat loput. Näin se vain on. Voi olla että Keskusta vähän nousee jos uskaltavat pistää Rinteen linjurin rattiin.

 • Ei taida keskustalla olla munaa pistää Rinnettä käveleen linja-autolle.

  • Persujen suuri kannatus suojelee nyt Rinnettä, ei kukaan persuja lukuun ottamatta halua uusia vaaleja nyt. Kepu on joutunut puntaroimaan asiaa aika tarkasti.
   Persuja ei muut halua hallitukseen, eikä mikään ihme, niiden kanssa yhteistyö tuskin keneltäkään. Ovat mainostaneet niin olevansa vaihtoehto kaikkeen, niin sukset on ristissä jo ihan valmiiksi.

   Eiköhän nuo hallituspuolueet jatka surkeaa hallitus taivaltaan seko-Rinteen johdolla.


  • Liikennelaitoksella on pulaa kuskeista, mutta siellä ei saa valehdella.


 • Ei se mitään vaikka persut ei mene hallitukseen, se on pääasia että demarit ulos hallituksesta. Ainakin Rinne. Suomi on kohta konkurssissa jos Rinne saa jatkaa.

 • Kepulipuolueen kannatusluvut on niin alhaalla että juuri nyt kepu ei varmasti halua uusia vaaleja.

  • Ei mutta voi haluta uuden pääministerin.


 • Hienoa Kulmuni sossu pois pääministerin paikalta.

 • Vai että Rinne ulos? Kyllä suomen kansalla on lyhyt muisti. Miten keskusta kyykytti ja halveksi meitä joka alalla työtätekeviä Suomalaisia. Sipilä rosvosi kaiken mitä vaan kehtasi omaan pussiinsa.

  • Rinne oli itse ideoimassa pakettilajittelijoille maksettavaa kertakorvausta toiseen liittoon siirrosta. Se on nyt käynyt ilmi Paateron lähettämästä sähköpostista.
   Ei Rinne ole työntekijöitä puolustanut, kun luuli siirron käyvän siististi, mutta suunnitelma hajosi postin henkilökunnan lakkoiluun. Sen jälkeen ääni on muuttunut ja valehtelu alkanut.
   Tuollainen AY-liero ei sovi pääministeriksi.


 • Sipilän ja kepun kikyhommat ovat kyllä muistissa ja ihan hyvä vaan jos tulee uudet vaalit. Saadaan kepu pois puoluekartalta. Suomessa on ihan liikaa näitä pienpuolueita sähläämässä. Ihmisillä on kyllä vielä hyvi muistissa Kokoomuksen ja kepun viime hallituskausi ja siitä ei mitään hyvää seurannut. Samanlaisia tunareita joka iikka joten ihan turha on Antti rinnettä yksin syyttää. Hän on ainakin yrittänyt puolustaa työntekijöiden etuja toisin kun kepu ja kokoomus. Kulmuni on kepulle täysi fiasko. Ei oikein hyvin edusta maajussimiesten edunvalvojaa.

 • Se on Suomen pelastus jos Demarit ei ole hallituksessa.

 • Lähti ja vikisi.

 • Samalla puikaa se Haaviston touhut. eiköhän ne uudet vaalit olis parasta, ja kiky-keskustaa ei mukaan.

 • Eikä varsinkaan vihreitä.

 • Keskusta taisi tehdä aika ison mokan. Orpohan tästä eniten hyötyy.

  • Ei sen mitään vaikka kokoomus hyötyy lähteehän demarit linjurilla .


 • Keskusta on jo näyttänyt voimansa saada maamme asiat sekaisin.
  Ei kaivata aivan heti takaisin.

 • Kokoomus ei koskaan kanna vastuuta.Muistetaampa viimeisiä vuosikymmeniä. Sieltä löytyy ,Iiro Viinanen,Harri Holkeri ,Jyrki Katainen ja nyt Petteri Orpo.

 • Kyllä oli kuvottavaa katsottavaa eilen kun Petteri orpo pokkuroi ja kosiskelu keskustaa hallituskuvioissa. Kokoomuksen ja kepun yhteishallituksen toimet ovat niin hyvin kansalaisten mielessä,ettei sitä hommaa halua enää kukaan. Juha sipilä näyttää olevan pomona tässä rinteen kaadossakin. Taas tuli todistetuksi,että kepu pettää aina. Kieroin porukka mikä eduskunnassa istuu mutta onneksi kannatus laskee kun lehmän häntä.

 • Olen järkyttynyt Rinteen teilaamisesta kylmäverisesti!
  Iltasanomien punasävytteinen kuva kertoo operaation luonteesta.

  Teko kuvastaa sitä julmuutta ja häikäilemättömyyttä, mitä suomalaisessa yhteiskunnassa on näköjään vielä enemmän kuin edes osasin kuvitella. Minua ainakin ahdistaa nähdä jälleen, että mielikuvilla ja abstrakteilla yläkäsitteillä ainoastaan perusteltiin Kulmunin toimesta oikeuttamaan toimet, joilla kaadettiin istuva pääministeri. On kammottavaa nähdä ja todeta jälleen oikeudenkäytön tila Suomessa. Todellisia näyttöjä ei tarvinnut esittää näin vakavien toimien oikeutukseksi. Presidentti Niinistökin kiitti Rinnettä hyvästä työstä ja yhteistyöstä. Rinne puolestaan sekoili hiukan sanoissaan, koska luonnollisista syistä oli todella järkyttynyt ja petetty.

  Kun katsoin tilannetta näin ulkopuolelta ja objektiivisesti, minua ahdisti sekin, että tilanne muistutti yhtä lähihistorian kammottavimmista tapahtumista Irakissa. Joss nuoret nahkarotsimiehet hirttivät ja pilkkasivat istuvan presidentin. Hänelläkin oli jo harmaantuvat hiukset ja musta puku päällä ja musta hyvin silitetty palttoo, musta pitkä takki. Oli kuulemma savuava ase... Sitä asetta ei ole kuitenkaan koskaan löytynyt. Se operaatio perusteltiin myös mielikuvilla ja saatiin kansa uskomaan ja hyväksymään teloituksen ja häpäisyn.

  "Kiittämättömyys on maailman palkka." Olen sitä mieltä, että kenelläkään Rinteen kaatamiseen osallistuneella ei ole hyvä omatunto. Ja olen samaa mieltä siitä, minkä muut neljä hallituspuoluetta totesivat, että he antoivat perustellusti tukensa Rinteelle. "Kun vääryys saa vallan, niin rakkaus monissa kylmenee." Onko se naurun aihe, kun puhutaan omantunnon puhtaudesta? Rinteen kaatamisoperaatioon osallistuneet aktiiviset ja passiiviset toimijat voivat kätkeytyä kovuuden ja sydämettömyyden kulissien taakse. On kuitenkin yksi, joka näkee kaikkien kulissien taakse. Siinä katsannossa ovat jaossa pääministerin paikkaa merkityksellisemmät henkilökohtaiset tavoitteet.

  Kristitty ei sovi kieroilevaksi poliitikoksi, eikä juudakseksi, joka pettää läheisensä ja puukottaa selkään kun siihen tulee mahdollisuus. Siinä menettää uskon ja hyvän omantunnon lisäksi myös nimen siinä tärkeimmässä kirjassa.

 • Rinteen kylmäverinen teilaaminen ja häpäisy ilman todellista syytä on syvästi järkyttänyt rehellisyyteen uskovia suomalaisia, että nyt on syytä koko maassa järjestää terapiaa kaikille niille, jotka ovat ahdistuneet tehdystä operaatiosta. Järkytys on havaita se, mikä on Suomen oikeudenkäytön tila todellisuudessa. Että meillä mielikuvilla ja minusta tuntuu, että "toisen sana on uskottavampi kuin toisen" -ratkaisumalli antaa oikeutuksen nyt taas nähdylle oikeuden jaolle. Tässä nkyvät taas mielivallan airueet ja juorujen tehokkuus kanssaihmisiä kaltoin kohdeltaessa.

  Vai onko politiikassa kaikki sallittua?

 • Kerrankin oikea päätös että Rinne savustettiin ulos. Nyt uusi hallitus pystyyn. Siihen uuteen hallitukseen ei saa päästää demareita ja vihreitä. Jos on pakko valita näistä kahdesta niin demarit voi jäädä. Nämä vihreät ( entiset kommarit) saa jäädä nariseen oppositioon.

  • Ihan vaan tiedoksi sinullekin. Tässä nyt on kyseessä vain Rinteen vaihto, muuten homma jatkuu ennallaan.
   Kannattaisi sinunkin seurata valtakunnan uutisia, niin et kirjoittelisi mitä sattuu.
   Tekee vähän yksinkertaisen vaikutuksen tuollainen tietämättömyys.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ihan vaan tiedoksi sinullekin. Tässä nyt on kyseessä vain Rinteen vaihto, muuten homma jatkuu ennallaan.
   Kannattaisi sinunkin seurata valtakunnan uutisia, niin et kirjoittelisi mitä sattuu.
   Tekee vähän yksinkertaisen vaikutuksen tuollainen tietämättömyys.

   Älä ny vielä nuolaise että homma jatkuu ennallaan. Niitä valtakunnan uutisia just seuraankin. Eiköhän Orpo sanonut että ei se nyt ihan saletti ole että mennään vanhalla hallituksella. Hommanhan tarvitsee mennä perustuslain mukaan eikä sinun tietämättömyytesi mukaan. Sinun kannattaa ottaa lippalakki silmiltäsi. Nyt ei olla1970 luvulla.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Älä ny vielä nuolaise että homma jatkuu ennallaan. Niitä valtakunnan uutisia just seuraankin. Eiköhän Orpo sanonut että ei se nyt ihan saletti ole että mennään vanhalla hallituksella. Hommanhan tarvitsee mennä perustuslain mukaan eikä sinun tietämättömyytesi mukaan. Sinun kannattaa ottaa lippalakki silmiltäsi. Nyt ei olla1970 luvulla.

   Orpon kuuluu oppositiosta heittää piikkiä kepun kylkeen, muusta ei siinä ollut kyse.
   Pitää myös ymmärtää viitekehys missä poliitikot mitäkin sanoo.


 • Kepu petti taas porukan niinkuin aina ennenkin. Miksi tämmöinen Maalaisliitto yleensä on puoluekartalla kun käytännössä se on sama kuin kokoomus. Törkeää kieroilua sipilältä taas kerran. Asioita ei pystytä käsittelemään reilusti.

 • Käsittelikö demarit reilusti Jäätteenmäen ulosheittoa aikanaan. Oli oikein että Rinne ja Jäätteenmäki heitettin ulos. Kannattaa ottaa ne värilasit silmiltä.

 • Seuraavaksi ulos tämä Haavisto. Uusi hallitus saatava ilman demareita ja piipertäjiä.

 • Perussuomalaisten kasvu jatkuu, ilmenee Ylen tuoreesta kannatusmittauksesta. Jussi Halla-ahon johtamaa puoluetta äänestäisi nyt 24,3 prosenttia suomalaisista.
  Kaikki hallituspuolueet vasemmistoliittoa lukuun ottamatta ovat sen sijaan menettäneet Ylen kyselyssä kannatustaan. Pääministeripuolue SDP:n kannatus on 13,2 prosenttia.
  Suurin pudotus keskustalla, jota äänestäisi nyt 10,6 prosenttia äänestäjistä.

 • Jos kohta 10% puolueet demarit ja keskusta jatkavat hallituksessa niin kusessa ollaan täällä Suomessa. Johan tätä Suomen poliittista touhua nauraa naurismaan aidatkin, poispotkittu pääministeri jatkaa hallitustunnustelijana, johan tätä Suomen touhua nauretaan itänaapurissakin. Ei voi kun toivoa että tämä tuleva hallitus kaatuisi nopeasti.

 • Rinteen aikomus jäädä kiinni vallan­kahvaan tyrmistyttää Sdp:n sisällä. Eikö ne tajua että ei 10% puolueilla ole hallituksessa mitään jakoa.

 • En ole pitänyt demareita koskaan mitenkään järkevänä puolueena. Tämä Rinteen ottaminen hallitustunnustelijaksi osoittaa sen että olen näköjään oikeassa.

 • Sitten painetaan linnan juhliin hymysuin kun on ensin puhuttu pa...... Suomen kansalle.

 • Olisin Marin puolella pääministeriksi mutta kun on pelko että Rinne vie tyttöä kun pässiä narusta.

 • Totuus esille politiikassa.Olikohan aikoinaan Jätteenmäen kampittajana oman puolueen Matti-poika?

 • Siis kuka?

 • Unohtakaa hallitusneuvottelut – nyt alkoi ulkoministeri Pekka Haaviston lähtölaskenta.

 • Pääministerin paikalta syrjäytettyä Antti Rinnettä ollaan IS:n tietojen mukaan nostamassa eduskunnan varapuhemieheksi.
  Ei ole totta että eduskunnalle muunnettua totuutta puhunut nostettaisiin puhemieheksi, nyt on maailmankirjat sekaisin ja demarit.

 • Tuossa eräs mietiskely.

  Tässä kaverini mietteitä olevasta ja tulevasta.
  Mulla tuli sellanen ajatus, että aivan kuin ne tahallaan ajoivat tilanteen siihen, ettei maalla ole toimintakykyistä hallitusta, juuri kun tällainen odottaa nurkan takana!
  Josko siten välttyvät poliittiselta vastuulta ja palkkojen polkeminen saadaan oikein kunnolla alotettua. Posti oli vasta alkulämmittelyä!
  AY-liikkeet nujerretaan EK.n (elinkeinojen keskusliitto) käskystä. Antti Rinnehän ja Paatero olivat tietoisia etukäteen postilaisten siirrosta halvemman TESsin alaisuuteen, mutta vetivät sitten onnetonta showta muka pelastaakseen nahkansa. Nyt keskusta paikkailee ja kosiskelee Anttia takaisin mahdollisesti nöyryyttääkseen sitä lopullisesti - se on eräänlainen sairaan symbolinen ele sille, että AY-liike kokee historiallisen loppunsa. Kansaa sumutetaan ihan sikana!
  Tällä hämmennetään työläisiä, jotka sitten epätoivoissaan jäävät liittojen varaan (eli poliittista tukea eivät tule saamaan hallitukselta sitäkään vähää!) Tietämättä, että liitotkin ovat siinä mukana! Tiedetään että liiton pomoilla on miljoonaedut, joten samaa katalaa eliittiä ovat!
  Jos hallitus ehtii viralliseksi lakon aikana, nuori Sanna Marin on laitettu kohtaamaan tuon ongelman ja kääntyy kokemattomana Rinteen puoleen, joka ajaa likan harhaan (vetoamalla ettei hallituksen kannata sekaantua työmarkkinakeskusteluihin sattuneesta syystä!)

  Sillä aikaa lakko venyy sietämättömän pitkäksi, kunnes neuvottelut kariutuvat ja sitten muka tehdään valtakunnan tilannetta pelastava hätäpäätös > pakko alentaa palkkoja tai ja lakkolaiset irtisanotaan. Yhtiöt uhkaavat lähteä ulkomaille jne.

  Postin hallituksessa istuu ite emäkommunisti Suvi-Anne Siimes jne. MOT-ohjelma kertoi miljoonien eurojen häipymisestä teille tietymättömille! Tilinpidot epäselviä. Paatero istuu Veikkaus oyn hallituksessa jne. Tästä johtopäätökseni sille, että kaikki on yhtä sumutusta ja nämä tyypit KAIKKI ovat vetäneet miljardeja omiin liiveihinsä!
  Kaikki on edellisen hallituksen alulle panemaa! Sipilä on ilmeisimmin kapellimestarina, siksi puuhasi Rinteenkin hallituksen kaadon takana.
  Miksi tämä kiire, koska kallupit! Samoin pelkäävät persujen nousua ja suunnitelma saattaisi saada takapakkia!

  Lähdetään siitä, että tämä palkkojen alennus ja kansalaisten orjatyö on alunperinkin eliitin päämäärä ja etenevät siis ohjekirjansa mukaan. Suunnitelmien ylle on kuitenkin tullut tummia pilviä (Trump ) sitä mukaa, kun nuo rikosjutut alkavat aukenemaan, niille iskee paniikki syvemmällä suossa olevien piirissä.
  Pienemmät rikolliset vetävät toki vielä ihan täysillä ja tosissaan. Eli nuo hallituskriisi-kuviot ovat olleet mitä ilmeisimmin niiden strateginen veto!
  Tuokaan hallitus ei tule nousemaan edes työkykyiseksi, kun sieltä nousee Haaviston sekoilut (nämä ilmeisesti ohjattu Niinistön ja oik.kansleri Pöystin pöydältä)

  • ''....emäkommunisti Suvi-Anne Siimes...''
   Siimes leikki kommaria;) Erosi Vasemmistoliitosta 2006.
   ''Paatero istuu Veikkaus oyn hallituksessa''
   Ei istu.


 • Ainakin 20 eurooppalaista naista paennut al-Holin leiriltä.
  Nyt Pekka heti etsimään naisia enne kun sattuu mitään ikävää.

 • Jep! Nyt ei mitään lapasia sinne johtamaan puoluetta vaan kokeneet konkarit.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.