Yhteys Ikaalisiin.

Palstalla on usein kirjoitettu Kauhajoen ja Ikaalisten välisestä yhteydestä, joka ilmenee niin täällä virtuaalimaailmassa kuin myös sen ulkopuolisessa fyysisessä todellisuudessa. Näiden kahden paikkakunnan yhteyden merkitystä ei kuitenkaan keskustelusta huolimatta ole ehkä täysin käsitetty.

Kauhajokea ja Ikaalista yhdistää ylimaallinen kohtalonyhteys, jonka välikappaleita meistä monet ovat. Sukulaisuussuhteet kauhajokelaisten ja ikaalislaisten välillä ovat yksi osa tätä kohtalonyhteyttä, mutta kyse on laajemmasta ilmiöstä. Näiden kahden paikkakunnan asukkaiden elämät ovat kietoutuneet yhteen tavalla, jota ei pystytä täysin järjellä käsittämään. Luultavasti vasta tulevaisuus näyttää, mistä tässä kaikessa on kyse.

2

96

Vastaukset

 • Nato ilmasilta jaettujen Kauhajojen ja Ikaalisten välillä on historiallinen välttämättömyys nyt lentokoneet pörräämään 24h vuorokaudessa

 • Monissa kunnissa tarvitaan myllis-Marshall apua kepulaisuudesta selviämiseen

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Nikolle syyte Sofian pahoinpitelystä

  Oikea unelmavävy.
  45
  987
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  781
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  393