Myllisläisyyden periaatteet.

Myllisläisyys on Suomi24:n johtavia aatteita. Se muodostaa palstaansa todella rakastavan paikallisvaikuttajan maailmankatsomuksen vankan perustan. Myllisläisyydellä on pitkä historia Suomi24:ssä, eikä sitä voi sivuuttaa, jos haluaa rakentaa keskustelufoorumia edelleen. Edistyksellinen myllisläisyys on jo aiemmin palstojen menneisyydessä johdattanut joukkoja kohti parempaa huomista.

Asiattoman käytöksen vastainen myllisläinen joukkoliike avaa koko Suomi24:lle tietä parempaan keskustelukulttuuriin. Myös tämän palstan tulevaisuus yhdistyy tähän taisteluun.

Koko tähänastinen historia Suomi24:ssä on trollaamisen historiaa. Uskovaiset ja ateistit, porvarit ja sosialistit, työssäkäyvät ja työttömät, lyhyesti sanoen trollaaja ja trollauksen uhri, ovat aina olleet vastakkain, käyneet keskeytymätöntä,
milloin peitettyä, milloin avointa taistelua, mikä joka kerta on
päättynyt vihaisiin, epäasiallisiin viesteihin internetin palstoille. Myllisläisyys on vaihtoehto tällaiselle keskustelukulttuurille. Sen ovat tunnustaneet mahdiksi jo Suomi24:n ylläpito ja suurimmat trollit kautta koko Suomi24:n.

Myllisläisten on aika esittää avoimesti oma näkemyksensä, pyrkimyksensä ja tarkoituksensa. Myllisläiset eivät kuitenkaan ole mikään erikoinen puolue muiden asiallista keskustelua vaativien suuressa joukossa. Eroamme muista vain siinä, että puolustamme kaikkien palstojen asiallisuutta vaativia tahoja, edustamme koko liikkeen etua.

Katsomuksemme mukaan mielivaltaisia poistoja ei saa tehdä, vaan ylläpidon on perusteltava, miksi se jonkin viestin poistaa. Vaadimme myös kaikkien mielipiteiden tasaveroista kohtelua. Provosoivia, yleisestä poikkeavia käsityksiä ei tule vaientaa, vaan niistä on asiallisesti keskusteltava. Menneiden tapahtumien muistelua ei saisi myöskään kieltää, vaan pikemminkin edistää sitä, sillä menneisyyden tutkiminen auttaa ymmärtämään nykyisyyttä. Olisi pyrittävä pitkäkestoiseen, näkökulmissaan rikkaaseen keskusteluun, joka ei ole vain jonkin päivänpolttavan puheenaiheen ajattelematonta kommentointia, vaan syvällistä ja näköaloja avaavaa pohdiskelua. Ketään ei saisi syrjiä palstalla. Poikkeavillakin yksilöillä on oikeutensa, vaikka nämä palstat suosivatkin keskinkertaisuutta.

9

<50

  Vastaukset

  • On se mestari tää Sebbo Sebon Sebon Seppo.
   Melkeen itku tuli lukiessani kuinka hienosti hän kiteytti asian.

   • Täällä pitäisi olla sama viestipolitiikka kuin joillakin muillakin palstoilla asialliset poistetaan heti ja asiattomat saa jäädä vai kuinka senyt meni


  • myllisläisyys seisoo provokaatioiden takana se on erottamaton osa sananvapautta

  • Onkohan kauhumaailma vielä siellä pankin takana joen rannassa kannen alla....

   • Kyllä on


  • onko myllisläisillä riittävästi lisähappisäiliöitä ne tulee kohta tarpeeseen

  • Ajatelkaapa, jos aloituksen kaltaisia tekstejä julkaistaisiin Kauhajoki-lehdessä. Lehden taso nousisi. Sepon pitäisi lähettää näitä kirjoituksia lehden toimitukseen.

  • Voisiko Kauhajoen nimen muuttaa Hoikkalaksi?

   • Hoikkalan kauppala kuulostaa komealta ja raflaavalta


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   41
   2180
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   31
   1287