Aihe

Veroparatiisihävittäjät estettävä ja peruttava, köyhyysongelma hoitoon miljardeilla

Anonyymi

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205882/tappajaeliitti-yksipuoluejarjestelmassaan-tekee-ihmiskauppaa-elakelaiskoyhilla#comment-100554557

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16201375/yksityinen-veroparatiisi-armeija-on-suomessa-kaytannossa-jo-#comment-100500717

Katsokaa ulos ikkunasta, onko "normaali" tammikuun säätila ? Ei varmasti.

Entäs iso hoitamaton köyhyysongelma, vale-eläkekorotukset, se surkea 50-lappunen, joka on otettu kierosti ja petollisesti, moneen kertaan etukäteen pois, takaoven kautta, kalliimpina ns. julkisen liikenteen ym maksuina, kuin rikkailla verojenkiertäjillä.

ELÄKERAHASTOIHIN RIKOSTUTKINNAT NYT. Sieltä on löydyttävä rahat, sairaus- ja kansaneläkkeiden aitoihin korotuksiin: 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIKSI.

52

105

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   Peräänkuuluttakaa ihmisoikeuksien puolustajia Suomessa - nyt on ylitetty kaikki rajat, perustuslain ja kansalaisten oikeuksien noudattamatta jättämisessä eduskunnan yksipuoluejärjestelmä.

   Jonkun tahon velvollisuus, on alkaa puolustamaan, köyhyyteen pahoinpideltyjä ja pakotettuja kansalaisia Suomessa. 3 miljoonaa kansalaista käytännössä köyhyydessä. Eduskunta syvässä korruptiossa.

  • Anonyymi

   https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

   Poliisi ja supo, tekevät näytösluontoisia rahanpesu-tutkinoja, täysin merkityksettömiin pikkurikoksiin, joita mainostellaan veroparatiisi-medioissa "isoina talousrikostutkintoina", vaikka

   samaan aikaan Suomen kansalaisilta, valtiolta, eläkerahastoista, varastetaan tuhansia miljardeja euroja ja käytetään mm. asesijoituksiin.

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/israel-model-191231050742080.html

  • Anonyymi

   Tuolla rahalla saisi paljon tehokkaampaa puolustusmateriaalia, mutta ilmeisesti siellä on joku poikaporukka, jotka leikkivät niillä koneilla, päättämässä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vaatikaa päättäjiltä maanpetoshävittäjä-suunnitelmien perumista. Ne ovat todellakin tarpeettomia, jos sota syttyisi, tuhansia mljardeja yli-ääniohjuksia, ei niillä estettäisi, lentäjät pakenisivat ensimmäisinä maasta.

   Pelkkiä veroparatiisirikollisten hankkeita, vieläpä vaaraksi Suomen valtiolle ja kansalaisille, kun niitä tavoittelevat veroparatiisisijoittajat, ovat vaihtaneet kansalaisuutensa mm. Usa:n ym veroparatiisien kansalaisiksi, eli petoksellista toimintaa hävittäjä-hankkeet.

  • Anonyymi

   Koronapandemiankin takia, ne maanpetoshävittäjä-hankkeet, tulee nyt viimeistään perua kokonaan ja käyttää rahat ison, korjaamattoman köyhyysongelman hoitamiseen Suomessa.
   Joku totesi, että kolme miljoonaa köyhää Suomessa, saattaa olla todellisuutta.

  • Anonyymi

   Jos sota tulisi, niin vihulainen ampuisi ne muutamat ylihintaiset lelut ensimmäisenä päivänä pois tieltä, sodankäyntiä häiritsemästä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Huoli on aito

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nyt kun koronapandemia on muuttanut, koko maailman ja Suomen tilanteen täysin - on aika ottaa laittoman ex-äärioikeistohallituksen, / järjestäyneiden veroparatiisirikollisten hävittäjäsuunnitelmat, uudelleen käsittelyyn, eli peruttaviksi.

   • Anonyymi

    Olen samaa mieltä. Hävittäjät ovat riski Venäjän Suomen valloitukselle.


  • Anonyymi

   800€/kk ei ole sairaus- ja kansaneläke, vaan silmitöntä väkivaltaa, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan,törkeää hyväksikäyttöä ja ihmiskauppaa.

   1 500€/kk minimieläkkeiksi Suomeenkin, olisi päivitetty perusturva, aito oikeusturva sairaus- ja kansaneläkeläisille.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nyt on kansalaisaloite, "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten hävittäjähankkeen estämiseksi ja perumiseksi avattu - joten osallistuminen on enemmän kuin tärkeää, kyseessä on 10 miljardia euroa - eli uutta aktiivileikkuria pukkaa äärioikealta, jos kansa ei estä kyseistä hanketta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   BF-veroparatiisirikollisten tarpeettoman ja järkyttävän hintaisen 10 miljardin euron hävittäjähankkeen, uudelleen arviointia ja peruminen, on välttämätöntä.

   Pieni- ja keskituloisten on syytä osallistua, kansalaisaloitteeseen asian tiimoilta, kun se vielä on voimassa.

  • Anonyymi

   Ruotsi tekee sen: miljardisatsauksen pieneläkkeiden korottamiseen, eli 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET tulossa Ruotsiin.

   Suomen valtion nimissä, "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, ovat tärväämässä 10 miljardia, tarpeettomiin menneisyyden "sota"fantasioihinsa, Suomen kansalaisten aidon turvallisuuden ja oikeusturvan kustannuksella.

   Vielä ehtii kansalaisaloitteeseen mukaan, jos ei ole miljonääri, on syytä pistää töpinäksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2020/10/Koyhyysvahti-Suomen-Koyhyysraportti-2020.pdf

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316713/poikkeuslain-ehdot-eivat-tayty-suomessa--1-250ekk-minimielake-ehtona-saksassa

   Hallitukselle tulee todella kiire, jos aikoo pitää sairaus-kansaneläkeläiset äänestäjänsä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Jo kuntavaaleissa voi olla puoli miljoonaa äänestäjää vähemmän, jos luvattuja: "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" sairaus-kansaneläkkeiden 1 250€/kk minimieläkkeitä vielä pihdataan.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16680504/suurmielenosoituksia-aidon-demokratian-kansalaisten-oikeuksien-ja-vapauden-puolesta-mm--ranskassa#comment-105412185

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

   Ainut keino enää puolustaa demokratiaa ja kansalaisten oikeuksia Suomessa, on boikotoida nykyisen eduskunnan, kaikki korruptiopuolueita. Ne tosin ovat järjestelleet asiat siten, ettei ulkopuolisilla ole sinne pääsyä, mutta YK, EU ym ulkopuoliset ihmisoikeuksia ja demokratiaa valvovat tahot, tulevat puuttumaan, kun äänestysprosentti romahtaa.

  • Anonyymi

   Antaisivat edes sotavainajien nukkua rauhassa, eivätkä häiritsisi lennättämällä vieraan vallan veroparatiisihävittäjiä, Suomen ilmatilassa.

  • Anonyymi

   Hilloahoilla on jo suunnitelmat, uusien aktiivileikkuri-giljotiinien ja köyhimmiltä leikkaamisten toteuttamiseen. Ikävä kyllä nykyinenkään hallitus, ei tehnyt köyhyysongelmalle mitään - vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, edelleen pahenevassa, äärimmäisessä köyhyydessä Suomessa.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

  • Anonyymi

   https://www.dw.com/en/france-police-and-protesters-clash-at-security-law-rally/a-55833612

   Kaikki valtio ovat lopettaneet sota- ja asehankinnat, jo koronan ja ilmastonmuutoksen takia.

   Suomen läpeensä korruptoituneet, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikot vain jatkavat, kuin mitään ei olisi tapahtunut.

   10 000 000 000€ Suomen kansalaisten oikeusturvaan tarkoitettuja varoja, on suunniteltu lahjoitettavaksi, äärioikeiston järjestäytyneille BF-veroparatiisirikollisille.

  • Anonyymi

   Tylsää keskustelua täällä, kun kaikki "eri mieltä" olevien kirjoitukset, poistellaan saman tien. Ylläpito EK:n puoluetoimistosta, ja nettipoliisi estämässä Suomen kansalaisten sananvapauksia.

   https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/3181148

   Äärioikeistosuvakkien annetaan jauruta, mutta ihmisoikeuksien ja aidon demokratian puolustajia sensuroidaan rankasti. Rikotte perustuslakia p-rkele.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Mistäpä sait käskyn tuon kirjoittamiseen? Ihan vain tiedoksi muille jotka tätä lukevat: eräs meistä auringonnousun suuntaan sijaitseva suurvalta pysyy rajoillaan vain ja ainoastaan jos puolustuskykymme takaa valloittamisen "maksavan enemmän kuin maistuu".
    Ja ilman tarvittavia työkaluja ei mikään homma onnistu.


  • Anonyymi

   "Tuulen ja sateen yhdistelmä on paljon vaarallisempi kuin lumi, koska märkänä ja ilman ruokaa ja kattoa päänsä päällä, ihminen menettää lämpöä kaksikymmentä kertaa nopeammin, kuin pelkästään kylmässä ilmassa oleskellessaan".

   Lainaus eräästä faktoihin perustuvasta kirjasta.

   Suomessa asunnottomien määrä on, edelleen kymmenen tuhannen tienoilla, vaikka virallinen EK-Suomi, muuta väittää. Missä ovat kodittomat tällä Suomessa, tällä hetkellä ?

  • Anonyymi

   Nuorten pätkä-silppu-nälkäpalkka- ym orjatyöläisten, kannattaa vaatia 1 250e/kk minimieläkkeitä kansalaisille Suomessa, kuten kaikissa Pohjoismaissa jo on ja ovat korottamassa tuostakin.

   https://www.hrw.org/news/2020/12/17/hungarys-family-minister-undermines-equality-women

   Se on käytännössä se ainut turva toteutuessaan, jota heillä tulee olemaan, kun orjatöissä ilmaiseksi raatamisesta, todennäköisesti sairastuu, joutuu onnettomuuksiin, tai äärioikeiston muun taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen ja henkisen väkivallan kohteeksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   YK toteaa nyt, jälkikäteen, kun biljoonia on tärvätty, toimimattomiin veroparatiisitesti-maski-rokote-ym bisneksiin, ettei niillä torjuta, ennaltaehkäistä, ei hoideta, eikä paranneta Covid-19-eikä tulevia pandemioita, joiden kasvualustaa ilmastonmuutos, isot korjaamattomat köyhyysongelmat ja eriarvoistaminen ovat:

   https://www.dw.com/en/covid-19-will-not-be-last-pandemic-who/a-56065483

   Veroparatiisirokotteiden tehosta, ei oikeasti ole mitään takeita, heillekään jotka sen ehkä voivat ottaa, 3kk oli enimmäisarvio "suojan kestosta" ja ne rokotteista sairastumiset, tulevat sitten tuon ajan jälkeen.

   Covid-19-virus on jo ehtinyt muuntautua, moniksi eri muodoiksi, joihin käytössä jo olevat veroparatiisi-rokotteet, eivät ole "juosten kustuina" versioina, edes suunniteltu.

  • Anonyymi

   Mihin Suomi tarvitsee moderneja hävittäjiä?

   Pelkästään ent. Alakurtissa, joka vapautettiin jo 1939 fasismin ikeen alta, on riittävä määrä moderneja hävittäjiä pitämään Suomen ilmatilan puhtaana fasisteista.

   SDP ja Vasemmmistioliitto panevat turvansa tähän eivätkä aio tuhlata veroparatiisirahoja aseisiin vaan rauhantyöhön Afrikassa, johon Suomella on muidostumassa suuri rahan siirtomaa-alue.

  • Anonyymi

   Kylmän sodan vertainen kilpavarustelu käynnissä, äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, joita Suomessa ovat ns. "business finland"-veroparatiisirikollis-järjestön pörssikeinottelijat, ohentaneet demokratian olemattomiin, kurjistaneet kansalaiset moderniin orjuuteen ja äärimmäiseen köyhyyteen.
   Valtaapitävät Suomessa, eivät enää edusta demokratiaa, oikeusvaltio-periaatetta, saati kunnioita perustuslakia ja kansalaisten oikeuksia.

   https://jyllands-posten.dk/international/ECE12631603/europas-militaerudgifter-er-hoejere-end-under-den-kolde-krig/

   Veroparatiisihävittäjä-suunnitelmat on estettävä ja peruttava, jo Covid-19-ym tulevien pandemioitten takia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

   Vapaissa tiedotusvälineissä puhutaan terrorikapitalismista, Suomessa sitä ei saa sanoa, sana on tabu. Pörssikeinottelijoiden edustajat, kuvittelevat olevansa "demokratian" edustajia - aidoissa demokratioissa, kukaan, varsinkaan valtaapitävät ja veroparatiisikeinottelijat, eivät omista demokratiaa, vaan se kuuluu ja näkyy kaikille kansalaisille, toisin kuin Suomessa, vain veroparatiisi-marginaali luulee sen yksityisesti omistavansa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisi-oligarkki-äärioikeiston, suuruudenhullut, järjettömät ja tarpeettomat hävittäjäsuunnitelmat, joihin olisivat repimässä miljardit, Suomen kansan selkänahoista, on peruttava, käykää osallistumassa uuteen kansalaisaloitteeseen, nyt kun se on mahdollista.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK:n korruptoitunut, tasa-arvoa ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille keskenään jakava, äärioikealle radikalisoitunut, veroparatiisi-eduskunnan hempukkahallitus liehakoi, jenkkien hyökkäysliiton kanssa ja pieksee köyhyyseläkeläisiä yksinasuvia naisia, vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita niin, että kristallikruunut vain helisevät.

   https://www.aljazeera.com/news/2021/3/18/israeli-settler-attacks-surge-against-palestinians

   Siellä he naureskelevat EK-medioissa, kun köyhyysongelma paisuu ja eriarvoistaminen syvenee Suomessa, jo pitkälle toista miljoonaa Suomen kansalaista, on pakotettu köyhyysrajan alle tai siihen tuntumaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16852547/aidoissa-demokratioissa-saa-sanoa-maanpetosnatotus---suomessa-nakojaan-ei#comment-107157726

   On kunnia-asia jättää äänestämättä, kun ministerit ja muut "kansanedustajat", kohdistavat raakaa vihaväkivaltaa Suomen kansalaisiin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   PetosPersKokKe- Hetemäen, Lintilän, Sipilän, ym veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden hetteikkö VVM:ssä, on tainnut VTV:ltä jäädä kokonaan tutkimatta, jo ties kuinka pitkältä ajalta.

   Suomen kansalaisille on näytetty, ylimielisiä naamoja ja härskejä päin naamaa nauramisia, "Ollilan työryhmiä", ym hämäriä toimintoja, korruptiota ja veroparatiisirikollisuutta rahoitettu, verojenmaksajien rahoilla ja kansalaisten kustannuksella, eikä mikään taho ole tutkinut.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16679035/suomen-valtio-rahoittaa-aarioikeiston-jarjestaytynytta-bf-veroparatiisirikollisuutta

   VTV:n Yli-Viikarin tapaus, ja aikana, on vasta jäävuoren kyljen raapaisu, kyllä VVM:ssä on tapahtunut, pahoja ja isompia kupruja ja pitkään, järjestelmällisiä isoa miljardien toisensa perään, varojensiirtoja suoraan veroparatiisi-pörssikeinottelijoille, joista eivät ole tiedotettu, hämärää korruptiota ja äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, eduskunnassa, ministeriöissä, ym valtaakäyttävien keskuudessa.

   https://www.dw.com/en/opinion-its-time-the-world-commit-to-a-global-minimum-tax/a-57109191

  • Anonyymi

   Rahamme yliviikaroitiin Italiaan ja Espanjaan...

  • Anonyymi

   Kuinka kauan VTV on, jättänyt valvomatta ja tutkimatta VVM:n varojenkäyttöä, kun Kok-Hetemäen välityksellä, "business finland"-ym äärioikeiston järjestäytyneelle veroparatiisirikollisuudelle, on vuotanut satoja miljardeja, vuosien varrella, minkään tahon valvomatta valtion, eli Suomen kansalaisten varallisuuksia, kun niitä on vuodettu veroparatiisi-pörssikeinottelijoille, isoille talousrikollisille pörssikeinotteluun ja sotabisneksiin.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/keskustan-kuntavaaliehdokas-kokouksessa-vilahtanut-hakaristilippu-oli-osa-ystavan-sotahistoriallista-kokoelmaa/8113820#gs.y15eq7

   VTV:n Yli-Viikarin toiminta, on jäävuoren kyljen raapaisu, verrattuna siihen valtavaan, isoon Suomen valtion varojen vuotamiseen, korruptiopoliitikkojen , korruptio-virkamiesten kuten Kok-Hetemäen / VVM:n kautta, suoraan veroparatiiseihin, isoimmille talousrikollisille veroparatiisi-pörssikeinottelijoille. Tutkinnat niin eduskunta, ministeriöt, kuin muut valtaakäyttävät tahot aloitettava.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

  • Anonyymi
   UUSI

   Jos ette hyväksy kipeitä leikkauksia, kaikilta pieni- ja keskituloisilta, köyhyyteen pakottamisia, niin osallistukaa nyt kansalaisaloitteeseen, jossa vaaditaan ex-äärioikeistohallituksen suuruudenhullujen ja tarpeettomien veroparatiisi-hävittäjien perumista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16892030/uhmakas-kepujen-vanhanen-julisti-quotelakkeisiin-ei-sitten-mitaanquot-ek-ylen-uutisissa

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   7458
  2. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   2177