PM Sanna Marin tiesi, että eläkekorotukset, otetaan taka-oven kautta pois

Anonyymi

Nyt on kyllä pakko sanoa, että pääministerin virassa oleva Sanna Marin, joka oli neljä vuotta Tampereen kaupungin hallituksen puheenjohtajana, ei voi olla tietämättä, että Tampereen kaupunki, rahastaa sairauseläkeläisiltä, mm. 400€ kalliimpia bussien matkakortti maksuja vuosittain.

Elikkäs hän on "uskaltanut" puhua eläkekorotuksista, kun on ollut mukana, Tampereen kaupungin päättäjien ja turhakepormestarien Kok-Ikosen ja Lylyn kanssa, suunnittelemassa kaupungin köyhimpien, eli sairauseläkeläisten rahastamista eriarvoisesti, kuin rikkaita, joilla on mahdollisuudet maksaa, ne edullisemmat matkakortit luottokorteillaan ja säästöillään, joihin köyhyyteen pakotetuilla sairauseläkeläisillä, ei ole mitään mahdollisuuksia.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174390/vale-elakekorotus-maksaa-700e-enemman-kuluja-koyhyyselakelaisille#comment-100227607

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16165078/elakekorotukset-rikkaimpien-edullisempiin-matkakortteihin-tampereella

Marin on ollut tuosta tietoinen - eli kyllä se on äänestäjien pettämistä ja valehtelemista, että luvataan korotuksia, jotka todellisuudessa, kun kaikki muutkin eriarvoiset maksut ja se Stubbin hallituksen 50€:n pääsymaksu reseptilääkkeisiin, otetaan lukuun, ovatkin kovia leikkauksia.

38

351

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Veroparatiisisote tulee kaataa, täysin ja kokonaan.

   Sairaus- ja kansaneläkeläisiltä puuttuu aito perusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, joiden kuuluu tulla ja olla kunnossa, ennen mitään, julkistakaan terveyspalvelua, joita köyhyyseläkeläiset, eivät muutenkaan ole käyttäneet kymmeniin vuosiin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Täällä hömpäntuottajat omilla palstoillaan. Ei väliä todellisuudesta. Olisiko muuten Marin pitänyt pitää kaikki syksyllä ennen Koronaa tehdyt suunnitelmat pitää väkisin jos olisi tullut sota keväällä?

    Eikö mikään, eikö edes vuosisadan suurin kriisi Koronaepidemia saa päättäjiä muuttamaan suunnitelmia?

    En ole ikinä nähnyt Suomessa näin kykenevää hallitusta joka hirveä sähläyskriisin keskellä tkee urheaa työtä ja kykenee vielä päätöksentekoon ajallaan.

    Jos saadaan Sote maaliin kyllä menee viimeinenkin valitus panikoijien suusta. Kun meillä on ollut näitä sössöhallituksia kuten viimeksi Sipilä-Orpo-Soini (Persut) kaikki meni pieleen vaikka elettiin joka maassa kovaa nousukautta. Ei silti kyetty päätöksiin. Soudettiin ja huovattiin ja rajatkin vuoti kuin seula!


  • Anonyymi

   Minä, Tampereen eläkeläinen, saan matkustaa eläkeläislipulla, joten matkan hinta on 1,04 € suunta. Edullista, kun matkustelee klo 9 - 14 aikana.
   Koska olen eläkeläinen, en tarvitse kallista kuukausilippua, enkä kertalippua. Latautan vaan arvokorttini silloin tällöin.
   Hyvin harvoin tarvin bussia iltaisin tai öisin. En juokse teatterissa tai elokuvissa joka ilta. Tuttavia voin tavata päivällä. Olen tyytyväinen halpaan bussilippuun!

   • Anonyymi

    Minä haluaisin pk-seudulla käyttää tuota klo-9-14 lippua eräisiin vakiomenemisiin, mutta onpa mukavasti juuri klo 9:n R-juna jätetty aikataulusta pois.


   • Anonyymi

    Täältä poistettu kirjoitukset, joissa kaltaisillesi kerrotaan, etteivät esim. autoimmuuni-reuma- ym tulehdus- ja kipupotilaat, saa mitään tuollaisia alennuksia, ne ovat vain ikäihmisille. Eivätkä tulehdus- ja kipupotilaat matkusta busseilla silloin, kun veroparatiisirikkaille sopii, vaan silloin, kun tulehdukset ja kivut antavat myöten, eli kun heille itselleen parhaiten sopii.


  • Anonyymi

   Eli Marineri on ollut hyvin selvillä tampereen kusetuksesta. Hieno on pääministeri kun vanhuksia vedättää....

   • Anonyymi

    Muija kusettaa minkä ehtii jotta omaan asuntovelkaan riittää rahaa.


  • Anonyymi

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   Marin oli Tampereen kaupunginhallituksen puheenjohtajana, eli on varsin hyvin ollut tietoinen, todennäköisesti hänen ideansa, periä köyhyyteen pakotetuilta, puolustuskyvyttömiltä sairauseläkeläisiltä 400€ vuodessa kalliimpia bussien matkakortti-maksuja.

   Eduskunta on syvässä korruptiossa ja osa äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta Suomessa.

   Suomen Orbanit vain näyttävät nukenkasvojaan medioissa, jotka niitä mainostavat.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16243827/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla

  • Anonyymi

   Kun eka kerran kuulin vappusatasesta, ajattelin
   1. Sitä ei makseta
   2. Jos maksetaan, otetaan se pois toisella kädellä korkojen kanssa
   3. Ei makseta mutta otetaan jollain lailla jotain pois

   Kohta 4 olisi voinut olla että maksetaan vähän mutta koko satanen otetaan pois jollain tavalla. Koska tämä näyttää tapahtuvan.

   On hämmästyttävää miten joku saattoi uskoa tuohon vappusatas-lupaukseen.
   On käsittämätöntä, että niin tyhmä ihminen yleensä on oppinut numerot että pystyi sen numeronsa siihen äänestyslippuun raapustamaan. Tai ehkä heillä oli malli mukana.

   • Anonyymi

    Sain korotuksen 34 euroa. Asumistuesta läksi 30 euroa. Hyöty 4 euroa.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hei me annetaan otetaan pois kaikki tehokkaasti imurilla

  • Anonyymi

   Marin oli Tampereen kaupunginhallituksen puheenjohtajana, säätämässä 400€vuodessa kalliimpia, bussien matkakortti-maksuja köyhistä köyhimmille sairauseläkeläisille, eli on kierosti junaillut valekorotuksia ja ratikan maksattamisia, sairaus-kansaneläkeläisiä köyhyyteen pakottamalla. Vale-korotukset kiero temppu eduskunnan yksipuoluejärjestelmältä.

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   50-lappunen ei ollut mikään korotus, vaan silmänlumetta, ei riitä edes kohonneiden elinkustannusten kompensoimiseen, saati hengenvaarallisen pahan sairaus-kansaneläkeläisköyhyyden lievittämiseen.

  • Anonyymi

   Tampereen korruptio-kaupunginjohto, turhake-pormestari Lylyn johdolla, lähettelee kalliita mainoslehtisiä, köyhyyteen pahoinpidellyille ja paktotetuille sairaus-kansaneläkeläisille, työttömille, syrjäytetyille ym, edes kunnioittamatta oven: "ei ilmaisjakeluja eikä mainoksia kiitos" - viestiä, joissa korruptiopäättäjät veropakolaisyrityksien kanssa, kehuskelevat, kuinka he "turvaavat kaupunkilaisia".

   Totuus on, etteivät köyhyyteen jätetyt vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, työttömät ja syrjäytetyt, ole kymmeniin vuosiin, voineet käydä edes julkisella terveysasemalla ja hammaslääkärissä ym välttämättömiä perustarpeita ei ole.

   https://www.brusselstimes.com/opinion/111426/increasing-extreme-poverty-is-the-biggest-brama-of-this-pandemic/

   Emme ole saaneet euroakaan tukea, edes vakaviin riskiryhmiin koronan takia kuuluvina, saati niitä luvattuja "useiden satasten" -eläkekorotuksia. Äärimmäinen köyhyys peitetään korruptio-päättäjien mainoslehtisten taakse, pois silmistä pois mielestä. Härskiä se on, kun entinen ns. vasemmistopuolue Sdp, on saman veroparatiisirikollisuuden rahoituksen jatkaja, kuin laiton ex-äärioikeistohallitus PetosPersKokoomusKe.

  • Anonyymi

   Kaikki tuo "koronakriisin" verukkeella, miljardien kylväminen veroparatiiseihin, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden tverkkaaja-lapsosille ja veropakolaisyrityksien verojenkiertoon - oli suunnitteilla jo ennen viime eduskuntavaaleja, siitä ei vain hiiskuttu sanaakaan, ennen kuin oli huiputtamalla viety äänet, hyväuskoisilta ORJAELÄKELÄISILTÄ, valehtelemalla, että "eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan" "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

   https://www.dw.com/en/philippines-maria-ressas-cyber-libel-verdict-a-method-of-silencing-dissent/a-53811284

   Vedotkaa te, joilla on terveyttä ja voimia, Suomen ORJAELÄKELÄISTEN puolesta EU:iin ja Saksaan, missä on 1 500€/kk minimieläkkeet verottomina ja niiden jälkeen tuleva kaikki terveydenhoito ja julkiset palvelut, täysin ilmaiset sairaus-kansaneläkeläisille.

   Suomessa on Venäjän ja Romanian sairaus-kansaneläkkeet.

  • Anonyymi

   Onko joku väittänyt että marinetti olisi millään lailla vanhusten asialla, päinvastoin, pitänee ilmaisuistaan päätellen, eläkeväkeä täysin turhana ja ylimääräisenä menoina.

  • Anonyymi

   Eduskunnassa on yksipuoluejärjestelmä. Ei mitään eroa enää hallituksen ja opposition välillä.

   Saksa asettamassa 1 500€/kk minimieläkkeet, tuon ensisijaisen oikeusturvan lisäksi, siellä on täysin ilmainen kaikki terveydenhoito ja julkiset palvelut, sairaus-kansaneläkeläisille.

   https://www.theguardian.com/world/2020/apr/07/no-need-for-healthy-to-wear-face-masks-says-who-after-review

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   Suomessa "business finlandin" korruptoimat päättäjät, tekemässä käytännössä kansanmurhaa 800€/kk orjuuseläkeläisillä.

   Joka toinen päivä yli 65-vuotias sairaus-kansaneläkeläinen, tekee itsemurhan äärimmäisessä köyhyydessä Suomessa.

   Älkää tulko väittämään, että Suomi olisi enää oikeusvaltio ja demokratian. Ei ole vaan Venäjän, Unkarin, Romanian kaltainen veroparatiisi-diktatuuri.

  • Anonyymi

   https://www.theguardian.com/world/2020/apr/07/no-need-for-healthy-to-wear-face-masks-says-who-after-review

   Suomessa ei ole tiedonvälitystä, täällä aivopestään kansalaisia, veroparatiisisijoittajien maski-testi-rokote-ym bisneksien kustantajiksi ja mannekiineiksi, omien terveyksiensä ja henkiensä kustannuksella.

   Tulevat mieleen toisten maailmansodan aikaiset, hihamerkit kansalaisille. Tuleeko vähävarais-maskeihin joku tähti tai jotain ?

   Medioissa nuoleskellaan, köyhyyseläkeläiset pettänyttä Marinia, ym korruptiopoliitikkoja, mitään tiedonvälitystä, on Suomesta turha hakea.

  • Anonyymi

   Hallitus kaatumassa. Sisäisiä ristiriitoja lähes joka asiassa. Onneksi saadaan uudet vaalit.

   • Anonyymi

    Ei tarkoita, että missään tilanteessa, erehtyisimme pitämään PetosPersKokKepuja vaihtoehtona. Äänestämättä jättäminen on edessä.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Eikö Märisijän ukko osaa pestä edes vessaan...voi taivas mikä jätkä...


  • Anonyymi

   Ei suomalaiset eläkeläiset pahemmin kiinnosta muuten kuin siinä mielessä kuka olisi voimissaan jaksamaan töitä vielä eläkeiän jälkeen. Tämä nyt alkava kiristyslinja tuntuu tottakai ensin kaikkein köyhimmillä ja pikkuhiljaa sitten muillakin. Täytyy muistaa, etta kehitysapuun on samalla varaa laittaa yli 20 miljoonaa lisää, kehityisyhteistyöhön yli 170 miljoonaa lisää. Satoja miljoonia on siis varaa laittaa EU:n miljardirahaston lisäksi ympäri maailmaa. Omaa kansaa ei saisi siinä sivussa unohtaa, omista pitäisi huolehtia ensin. Sillä ei ehkä saa kansainvälistä kiitosta ja kunniaa, mutta maa ei voi hyvin, jos sen kansa ei voi hyvin. Sitä nämä uraputkessa olevat kosmopoliitikot eivät halua ilmeisesti ymmärtää.

  • Anonyymi

   Eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmän PM Marin, näyttää härskisti jo "juhlivan joulua" EK-medioissa, vaikka selkeä enemmistö Suomen kansalaisista, ei vietä kyseisiä Teekutsuliikkeen uskonnollisia juhlia.
   Suomessa on toista miljoonaa kansalaista, täysin köyhyysrajan alapuolella, isoja yhteiskunnallisia ongelmia, joista eriarvoistaminen ja köyhyyteen pakottaminen suurimmat, täysin hoitamatta. Luulisi Marinilla olevan tärkeämpää tekemistä, kuin poseerata Teekutsuja EK-medioissa.

   https://eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/media/none/tiedote_01_2020.html?year=2020

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen EK-medioissa, kuten BF-Yleisradiossa, aivopestään kansalaisia luulemaan, että demokratia on korruptiopäättäjien, ja "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten yksityisomaisuutta, jota he valvovat korruptoimillaan poliiseilla, armeijalla, supolla ja tietoturva-asiantuntijoilla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   Ei se niin ole. Aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, demokratiaa kuuluu kaikille ihmisille ja kansalaisille, heillekin, jotka eivät ole äänestäneet, ja/tai jättävät äänestämättä jo tulevissa kuntavaaleissa, petetyksi köyhyyden korjaamislupauksissa takia. Kymmeniä kertoja, turhaan, äänestäneenä, voi sanoa, että nyt riitti äänestäminen. YK, EU, ihmisoikeuksia ja demokratiaa valvovat tahot, saavat luvan puuttua ensin, Suomen korruptiopäättäjien touhuihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

  • Anonyymi

   Indeksien perusteella työeläke nousee ensi vuoden alusssa 0,5 % ja kansaneläke 0,4 %. Aika outoa, että pitkälti elinkustannuksiin perustuva indeksikaava sorsii kansaneläkeläistä. Yhtä outoa on, että elinkustannukset olisivat nousseet heinä-, elo- ja syyskuussa noin vähän vuoden takaiseen verrattuna. Kauppalaskun mukaan peruselintarvikkeet ovat kallistuneet paljon enemmän ja muuhun ei pieneläkeläisellä ole varaakaan.

  • Anonyymi

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   Niin kovia leikkauksia ja heikennyksiä, on tehty viimeisten vuosikymmenten aikana, että kaikki sairaus-kansaneläkkeitä, työttömyysturvaa, syrjäytettyjen sosiaalitukia, pitäisi moninkertaistaa ja tehdä isoja päivityksiä, 2020-luvun korkeisiin elinkustannuksiin, että niitä voisi edes kutsua oikeusvaltion oikeusturvaksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

   On mielenkiintoista, miten perussuomalaisia haukutaan perusteettomasti esimerkiksi ylimääräisen koronatuen maksun kritisoinnista. Perussuomalaiset eivät kritisoineet sitä seikkaa, että se maksettiin vaan sitä, että se maksettiin lähinnä niille, jotka elävät jo muutenkin tukien varassa. Sellaiset ihmiset, jotka eivät ole tukien varassa olleet, mutta joiden talouden korona äkkiä romautti jäivät nuolemaan näppejään. Hallitus on syrjäytymisestä ja eriarvoisuudesta huolissaan, mutta eikö tuo ole eriarvoisuutta räikeimmillään.

  • Anonyymi

   PetosPersKokoomus on nähty, kipeitä leikkauksia työttömyysturvaan ja eläkkeisiin tuli ja kovaa köyhien syväkyykyttämistä, joka ikävä kyllä jatkuu, nykyisessä korruptiohallituksessa. - Äänestämättä jättäminen, on viimeinen, mutta enää ainut mahdollisuus.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685101/iso-kansanliike-tulossa-kuntavaali-boikotista-korruptiopaattajien-herattelemiseksi

   Pyydämme kaikkia Suomen kansalaisia, mukaan tähän, muuten eivät köyhyyteen pakotetut Suomessa, missä mielenosoitukset on kielletty, eikä äänestämällä voi vaikuttaa, kun korruptio eduskunnassa ym päättäjien ja valtaapitävien keskuudessa, on räjähtänyt äärimmilleen, saa edes huomiota oikeusturvan puuttumiselle, aidon demokratian puuttumiselle Suomessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ensin Marin saattoi Tampereen velkakuseen ja nyt koko maan...

  • Anonyymi

   PetosPersKokKeSdp jne tekivät sen yhdessä. Koko eduskunta ja kaupunkien / kuntien päättäjät, ajavat vain veroparatiisi-äärioikeistorikkaiden ansaitsemattomia etuja, Suomen kansalaisten terveyksien ja henkien kustannuksella.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16706237/tampereen-kaupunki-yritti-jalleen-tappaa--vanhuksia-ym-koyhia-bussipysakeille

   Sellainen "joululahja" Tampereen kaupungilta, köyhyyteen pakotetuille kaupunkilaisille, yrittivät jälleen ottaa hengiltä, pakollisilla apteekki-asioillaan käyviä kaupunkilaisia, kun äärioikeiston Teekutsuliikkeen uskonnolliset valoshowt, ovat heille tärkeämpiä, kuin muutaman asiallisen bussivuoron järjestäminen, köyhyyteen pakotetuille, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille ym kaupungin köyhyyteen pakotetuille, jäätävässä pakkasviimassa.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891923/yksinasuvat-800ekk-orjuuselakelaiset-eivat-aanesta-quotomaishoitajiaquot-rikkaille

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   Äärioikeisto-Kepujen marginaalipuolueen änkyröinti, kun ovat saaneet kaikki tahtonsa tähän mennessä lävitse hallituksessa, on samaa ahneutta, täysin kohtuutonta, mitä ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, veroparatiisi-pörssikeinottelijat, tekevät käyttämällä ihmisiä ilmaisena orjatyövoimana.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911318/aanestyslakko-kunnes-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa--kuten-sivistys-oikeusvaltioissa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16906097/petosperskok-aikovat-lisata-30-000-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuontia-joka-vuosi

  • Anonyymi

   Pettääkö Keskusta tärkeimmille äänestäjilleen, antamansa suuret eduskuntavaali-lupaukset, vai nähdäänkö upporikkaiden metsänomistaja-pörssikeinottelijoiden kiitos vanhuksille ja korvaukset hakatuille siskoille, luvattujen 1 250€/kk minimieläkkeiden muodossa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16175219/elakeleikkauksien-nimi-yksipuoluejarjestelmassa-on-quotkorotusquot

   Massiivisen maahanmuuton toteuttajat, PetosPersKok, veroparatiisiporvari-äärioikeisto, odottavat kielet pitkällä oppositiossa.

   Lupausten pettämisestä aiheutuu ÄÄNESTYSLAKKO.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911318/aanestyslakko-kunnes-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa--kuten-sivistys-oikeusvaltioissa

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   2277
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   14
   1874
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   181
   1316
  4. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   78
   1120
  5. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   84
   1116
  6. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   43
   955
  7. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   73
   869
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   60
   861
  9. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   222
   807
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   804
  Aihe