Can't login to Suomi24 mailbox to get registration code

How can I get registration code since I cannot login to Suomi24 mailbox anymore?

Thank you

3

75

  Vastaukset

  • Moi! Suomi24 Posti suljettiin 10.1.2020. Kannattaa olla yhteydessä käyttäjätukeen palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen palaute@s24.fi.

   Terkuin,
   Emma,
   Suomi24-tiimi

   • Tahtooko tämä sanoa, että KAIKKI sähköpostini ovat kadonneet taivaan tuuliin??? Vai pääsenkö mistään enää pelastamaan niitä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tahtooko tämä sanoa, että KAIKKI sähköpostini ovat kadonneet taivaan tuuliin??? Vai pääsenkö mistään enää pelastamaan niitä?

    Kyllä se sitä tarkoittaa, mikäli et ole siirtänyt Postin laatikossa olleita viestejäsi toiseen palveluun määräaikaan mennessä.

    -Emma


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13829
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   159
   5907
  3. Miksi Suomessa on niin paljon homeasuntoja?

   Missä se kuuluisa rakennustaito on? Taloja ei hoideta, mutta ei talon home voi johtua pelkästään koneellisen ilmastoinnin puuttesta, eikä talon ilmast
   Maailman menoa
   109
   1455
  4. Miksi ei ole korona-ahdistusta?

   Mietin asiaa mutta en saa sitä päälle millään. Katselen kaupassa maski päällä olevia ihmisiä, lehtien lööppejä koronasta joka puolella, tartuntojen mä
   Maailman menoa
   76
   1318