Varokaa veroparatiisipsykiatria-rahastusta, kaatakaa veroparatiisisote

Anonyymi

Suomessakin Alzheimer-mainonta ollut kovaa viime aikoina ja häikäilemättömiä veroparatiisi-psykiatreja esitellään, kuin rocktähtiä ja julkkiksia konsanaan, myötätunnon keräämisessä, äärioikeiston järjestäytyneelle veroparatiisirikollisuudelle soten nimissä.

https://www.theguardian.com/society/2020/feb/21/alzheimers-society-allegedly-paid-out-750000-to-staff

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16243827/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla

Veropakolaisyritykset tulee laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen - ehtona yrityksien sotessa toimimiselle.

Mitään veroparatiisisote-"uudistusta", ei tule tehdä, ennen kuin jokaisella Suomen kansalaisella, on aito, vahva perusturva, kunnolliset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, eli aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet Suomessa.

THL on radikalisoitunut äärioikealle, kuten päättäjät yksipuoluejärjestelmässään eduskunnassa ja mediat Suomessa, joten sitä kovaa kielenkäyttöä tuputetaan nyt Yle:ssä, niin "asiaviihde"-ohjelmissa, kuin uutisissa. Sisäilmasta sairastuneitakin vähätellään, ei pitäisi kuulua THL:n toimenkuvaan, ihmisten oireiden ja sairauksien, saati köyhyysongelman vähättely.

13

94

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   THL salailee tietoja, joista näkyisi, kuinka moni sairaus- ja kansaneläkeläisistä, ei käytä mitään, julkisenkaan terveydenhoidon palveluja.

   Se on iso määrä eläkeläisiä, varsinkin köyhyyteen pakotetut, jotka eivät käytä mitään sotea, mutta THL:n äärioikeisto-veroparatiisijoittaja-juppijohto, tekee rahaa veroparatiisisote"uudistuksella", joten eihän sitä kerrota, että koko "uudistus" ei ole edes tarpeellinen, vaan liian suureksi paisutetun soten alasajo ja kansalaisten perusturvan, sairaus- ja kansaneläkkeiden kuntoon laittaminen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16219595/ylen-merikannon-tohtorinhattu-veroparatiisi-soteyrityksien-mainontaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma#comment-100621790

  • Anonyymi

   sisäilma ongelmat tosiaan tveessä epäillään luulo sairaureksi suudella viisaudella,

   • Anonyymi

    kaikki ongelmat epäillään luuloksi-ja luulo sairaudeksi- ja jos ei luule mitään, niin on hullu?

    ain löytyy 'diagnoosi', niin kauan kuin rahaa tulee...?


   • Anonyymi

    Oli tosiaan karmeeta kuultavaa että nämä ei ollenkaan käsitä muuta kuin että 'päässä vikaa', jos sisä-ilmasta menee valittamaan?

    Krista Kiurun kkuluisi nyt perata tämä korruptio-läjä, kurahaalarit ja saappaat jalkaan vaan- ja korruptio-plantut pihalle?

    ps.

    Kekkasin ihan oman vitsin:
    "Mikä on psykiatrin määritelmä?: - Se on 'eläinlääkärin ja pilleridiilerin risteytys' ".


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oli tosiaan karmeeta kuultavaa että nämä ei ollenkaan käsitä muuta kuin että 'päässä vikaa', jos sisä-ilmasta menee valittamaan?

    Krista Kiurun kkuluisi nyt perata tämä korruptio-läjä, kurahaalarit ja saappaat jalkaan vaan- ja korruptio-plantut pihalle?

    ps.

    Kekkasin ihan oman vitsin:
    "Mikä on psykiatrin määritelmä?: - Se on 'eläinlääkärin ja pilleridiilerin risteytys' ".

    Toi Auscheimer ja "sairaudet", ongelmat on suurimmin mainostettuja asioita mediassa- lääketehtaat pukkaa niitä, 'asiantuntijoineen' jokapaikkaan- ja sitten myydään lääke lekureitten kautta-

    jokapäiväinen sairauksien mainostus on osa esim tv:tä- on jopa 2 ohjelmasarjaakin pyörinyt lie 50 vuotta-flinkki ja tastula- ja joku toinen- jotka 'aivopesee' katsojia tähän aineelliseen- aineeseen perustuvaan eli kommunistiseen ajattelutapaan tai mielialaan, mielenlaatuun?


  • Anonyymi

   perustulo se tarttis olla- irti näistä sote-toimistoista kokonaan. Ne on nykyajan DDR-Neuvostoliitto.

   https://uutisvinkki.ts.fi/

   keskustelu.suomi24.fi/t/9822628/tony-halmeen-murha!

  • Anonyymi

   Kaikkien rehellisten terveydenhoidon alan ihmisten, tulisi nyt vaatia sitä, aitoa, yli köyhyysrajan yltävää 1 250€/kk minimieläkettä, Suomen pitkäaikaissairaille vanhuksille, vammaisille ja vakaviin riskiryhmiin kuuluville mm. autoimmuuni- ja reumasairaille.

   • Anonyymi

    Terveydenhoitoalan rehellisten ihmisten olisi nyt helppo vaatia lisää köyhille liksaa, koska he itse saivat Kataisen hallituksen aikana ( vieläkin vasemmistoa kaihertavan ) korotuksen palkkaansa ja pääsivät köyhyysrajan yläpuolelle.
    Ilman Kataisen korotusta sairaanhoitajan peruspalkka olisi 1600 euroa, josta ei muodostuisi 1250 euron eläkettä.

    SDP johtoinen hallitus ei nyt puutu sairaanhoitajien yms. koronakorvauksiin, koska hallitus katsoo, että on väärin pyrkiä rikastumaan sairauksien kustannuksella.
    ( Vertailuna voisi sanoa, että mm. sairaan Antti Rinteen 2470 euron kk.palkan korotus otettiin terveiltä ).

    HUS on jo antanut hoitajille kollektiivisen koronakorvauksen antamalla ylihoitajalle henkilökohtaisen 5000 euron bonuksen kiitoksena alaisten uhrautuvaisuudesta.
    Veronmaksajille tästä YH:n bonuksesta ei tullut lisäkustannuksia, sillä,rahat saatiin perimällä koronapotilaita hoitaneilta hoitajilta takaisin aikausemmin maksettu korvaus 52 €( ylihoitajan tasa-arvovaade ).


  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

   Finanssimaailman korkeakouluttamat, lääkäri-tohtori-ym titteleillä varustetut, kovan luokan pörssikeinottelijat, pitävät viittäsataatuhatta Suomen kansalaista, korruptiopäättäjien suosiollisella avustuksella, käytännössä panttivankeinaan, ilman aitoa oikeusturvaa,ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, rahastuksen välineinä, kyllä se on ihmiskauppaa ja sellaisena sitä on alettava käsittelemään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TV-lääkäri Pippa Laukka ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin: "Parikymppisenä olisi ehkä..."

   Pippa Laukka on 51-vuotias ja hyvässä kunnossa. Huhuja Laukan kauneusleikkauksista ja hiuslisäkkeistä on kiirinyt. Laukalla on hyvä vastaus epäilyksii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   6497
  2. Hei Ohisalo, poliisi aloittaa yt-neuvottelut

   https://yle.fi/uutiset/3-12117065 Ns. poliisiministeriksi kutsuttavan sisäministerin vihreiden Ohisalon valtakaudella se nyt sitten tapahtui mitä kan
   Maailman menoa
   318
   4587
  3. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   4437
  4. Päätös epäasiallisesta käytöksestä

   otteita uusimmasta pöytäkirjasta: Judoliiton hallituksen tietoon saatetun ja useiden henkilöiden allekirjoittaman aineiston perusteella hallitus on to
   Judo
   70
   1979
  5. Minä vuonna kohtasit hänet ensimmäisen kerran?

   Oliko kohtaaminen duunissa vai siviilissä? Siinähän ne kysymykset tulivatkin. Olkaa siis hyvät ja vastatkaa. Ps. Rohkeimmat voivat kertoa pituutensa
   Ikävä
   107
   1628
  6. Kävikö Martina Tukholmassa ottamassa botoxia otsaansa

   Viimeisessä story kuvassa näkyy aika selvästi pistoskohdat ja kuhmut, ja leuka on ihan ropollinen, täynnä näppyjä. Kyllä on huono iho, sitäkö se viher
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1445
  7. Steffu köyhtyi 25 000e

   Sentään puolet vähemmän kuin Niko.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   1330
  8. En minä sinua unohda

   Hyvää huomenta naiselle kauneimmalle! 💛
   Ikävä
   64
   1123
  9. Anteeksi kaikki

   Anteeksi etten ollut veroisesi. Anteeksi että rakastuin. Anteeksi että yritin nähdä. Anteeksi että kirjoitin palstalle. Anteeksi että ajattelin sinua.
   Ikävä
   67
   1101
  10. Onko teillä mitään ajatusta miten ajattelitte

   Edetä tai lähestyä ikävöimäänne ihmistä? Vai onko tämä kirjoittaminen se joka tyydyttää kaikki tarpeet? Ei aikomusta lähestyä mitenkään ?
   Ikävä
   68
   971
  Aihe