Me ollaa väkivaltanen

Anonyymi

Meidän talviloman viimenen päivä. Mun pikku siskopuoli halus kattoo telkkaria, ja se raapi mun käsivarsia. Mä menin pois mutta se ei kattonut telkkaria ja mä menin takas sohvalle. se tökkäs mua puuvärillä reiteen ja mä läppäsin sitä poskelle. ihan hiljaa mutta se esitti että sattu. sen iskä huusi mies ei koskaa saa lyödä tyttöä naista. Sen iskä alko hakkaa mua lujaa sählymailalla selkää ja perseelle. Mun isoveli heitti sen kaapille. mutta se löi veljee nyrkillä että huulista tuli verta. Kuka teki väärin?

2

<50

  Vastaukset

  • Pikkusiskon kasvatus kuuluu vanhemmille. Jos lyöt häntä, saat tuomion, oli se kuinka hiljaa hyvänsä. Myös isäsi (puolesi) saa tuomion. Hän on käyttänyt myös kättä pitempää, joka saattaa olla raskauttavana tekijä. Veljesi väliintulo kuulostaa ylimitoitetulta ja hän saa tuomion. Isäsi lyönti on itsepuolustusta, mutta kasvoihin lyöminen aiheetonta, josta hän voi saada tuomion. Vaikka siskosi on tavallaan koko tapahtumaketjun aiheuttanut ei hän ole juridisesti vastuussa.

  • Lisään vielä tuohon. Rikosoikeudellinen vastuu alkaa kun täyttää 15, mutta korvausvastuu on vaikkei ole tuota ikää saavuttanut. Ymmärsin tekstistänne että olisitte siskoonne nähden jonkin verran vanhempia. Väkivallasta pitää olla näyttö. Vammoja tai todistaja. Huomautan vielä, että väärin todistaminen on rangaistavaa.

  SEISKA.FI

  • Mykistävä kaunotar! Jessica Edström häikäisee supersankarina ja ilman pikkuhousuja - 8 kuvaa, jotka on pakko nähdä!
  • Naapurit raivoissaan! Stefan Therman otti eron Sofia Belórfista raskaasti – järjesti kodissaan todelliset julkkisbileet!
  • Voittajalle palkinnoksi selänpesu! Hiihtäjälegenda Siiri &quot;Äitee&quot; Rantasen elämäkerta maalaa karun kuvan naisurheilijoiden arvostuksesta!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13465
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4732