Suunnitteleeko Taavetti jotain kauheaa?

Anonyymi

Epäilyttävän hiljaista Kokkolan suunnalla.. katkera mies velkoineen..

3

<50

  Vastaukset

  • Juu, viime yönä klo 03.30 oli syrjäisen kylmäaseman pihalla vanha volvo ja kuului kettinkien kolinaa, kun epämääräinen hahmo työskenteli seteli automaatin ympärillä kettinkiä automaatin ympärille.
   Hetken kuluttua kuului kovaa volvon kaasutusta ja renkaiden ulvontaa yössä, kova paukahdus, kun Taavetin vanhasta volvosta irtosi peräkoukku.
   Ei kestänyt vanhan volvon peräkoukku, vaan ruosteiset pultit katkesivat tiukassa tilanteessa.
   Sinne jäi kettinki ja peräkoukku, kun Taavetti paniikissa kaahasi volvollaan pimeään yöhön ja jätti todistus kappaleet, peräkoukun ja kettingin rikospaikalle.
   Taavetti ei tiennyt, että juuri tätä seteliautomaattia ei oltu tyhjennetty 3 kuukauteen ja automaatin väripanokset olivat vaihtamatta ja automaatissa oli 20 000€ käteistä, eikä aseman valvotakamerakaan enää ollut toiminut vuosiin.

   • Kettingissä oli maalattuna Taavetin nimi ja puhelinnumero..


  • Uskokaa nyt jo vihdoinkin, etten ole koskaan asunut Kokkolassa, vaan Etelä-Pohjanmaalla. Kuinka kauan te jaksatte jauhaa tätä Tepon keksimää valhetta?

   Hyvää illanjatkoa, toivoo fittufetti2

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3415
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1837