Pormestarien kalliit turhakevirat, tulee LAKKAUTTAA ensimmäiseksi.

Anonyymi

Medioissa äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus, näyttää viestivän poliittisesti, ns. pormestarien epädemokraattisten ja oikeusvaltion, perustuslain vastaisten elättivirkojen välityksellä.

http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

Paljonko kunnilla on uponnut rahaa, kyseisiin täysin tarpeettomiin, demokratian ja oikeusvaltion, kansalaisoikeuksia verottavien, turhake-pormestari-virkojen rahoittamiseen ? Nehän ovat pelkkiä KORRUPTIO-virkoja, vaaraksi yhteiskunnalle ja valtiolle. Pois vain ja nopeasti.

27

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   https://yle.fi/uutiset/3-9361772

   Siinä niitä kuntien rahoja näyttää riittävän - huh huh, veroparatiisirikollisuuden edistämisvirkojen lakkauttaminen aloitettava välittömästi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tämä palstan etusivu ketjuineen, on typistetty sellaiseen muotoon, ettei näe tarpeeksi keskustelualoituksia, joten aitoa keskustelua ei pääse syntymään.

   Voisitte muuttaa formaattia laajempaan ja pidempään näkymään ylläpito.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Odottakaa vain lupausten täyttämistä, mutta pitkästykö. Se on niin helppo luvata mutta vähän vaikeampi täyttää.


  • Anonyymi

   Ketkä veroparatiisirikollisista, ne jenkkilästä nuo korruptiovirat pormestarien nimikkeellä, Suomeen verojenmaksajien kiusaksi toi ? Kokoomus.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213362/iltalehti-ihmettelee-itsestaanselvyyksia---pelttari-jatti-tyonsa-tekematta

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-medioissa tuputetaan, siskojenhakkaajien epädemokraattisia, oikeusvaltion ja kansalaisten oikeuksien vastaisia, veroparatiisipormestarien lausuntoja, koronapandemian verukkeella, kuin viimeistä päivää.

   Riittäisi, että EK-Yle tuputtaa, mutta kaikki ns. valtamediat, eli suomeksi sanottuna EK-mediat tekevät sitä yhtä ja samaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava#comment-105254070

   EK-pormestarien antidemokraattiset, turhakepestit, joihin uppoaa valtavasti verojenmaksajien rahaa, tulee lakkauttaa jo sillä perusteella, että se aito, perustuslaillinen oikeusturva, puuttuu Suomessa jo n. parilta miljoonalta Suomen kansalaiselta. Nämä ovat kansalaisten arvioita köyhyysongelmasta, kun mitään tutkimustietoa ei ole, tai sitä ei saada, eikä ns. viralliseen tietoon Suomessa, poliittisen yksipuoluejärjestelmän korruption takia, voi enää luottaa.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316713/poikkeuslain-ehdot-eivat-tayty-suomessa--1-250ekk-minimielake-ehtona-saksassa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   Äärioikeistoradikalisoitumisia valtaapitävien keskuudessa, korruptiota, ja äärioikeiston järjestäytyneen ison talous/veroparatiisirikollisuuden tutkintoja, ei Suomessa ole käytännössä laisinkaan, siitä pitävät entisille ja nykyisille poliiseille, supolle ja tietoturva-asiantuntijoille, jaettavat vastikkeettomat yritys-maatalous-koronatuet huolen.

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2020/10/Koyhyysvahti-Suomen-Koyhyysraportti-2020.pdf

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Onneksi ulkomailta saa vielä tiedonvälitystä.

  • Anonyymi

   Suomessa koronatiedotuksesta, on tehty veroparatiisi-pormestarien, kalliiden turhakevirkojen mainostamista. Vakavien riskiryhmien ytimeen kuuluvat, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa, aitoja mahdollisuuksiaa torjua ja ennaltaehkäistä koronaan sairastumisia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Jättämällä 800€/kk orjuuseläkeläiset heitteille, ilman mitään tukea valtiolta koronan torjuntaan, saati luvattuja 1 250€/kk minimiseläkkeitä, ALTISTETAAN koko muu väestö koronalle. Tämä on fakta.

   Veroparatiisi-pormestarien kalliit turhakevirat, tulee lakkauttaa. Ei ole mitään demokratian ja oikeusvaltion toimintaa enää, veroparatiisi-pormestaripeli Covid-19 pandemian verukkeella.

   Uimahallien sulkeminen on virhe, kyseessä on juurikin sairauseläkeläisten ainoa kuntoutus, se joka pitää heidät paremmassa kunnossa, poissa pahemmin sairastumisilta. Uimahalleissa on koko ajan, pidetty hyvät turvavälit ja hygieniasta huolehditaan, on väärin sulkea köyhyyseläkeläisten ainoa kuntoutus, veroparatiisi-pormestaripelin takia.

  • Anonyymi

   Koko turha pormestarin virka lakkautettava. Sinne valitaan aina vuorollaan joku poliitikko vuosiksi loisimaan ja aivopierujaan päästelemään ökypalkalla.

   • Anonyymi

    Pormestarin vielä hyväksyn, mutta ei näitä apulaispormestareita tarvita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pormestarin vielä hyväksyn, mutta ei näitä apulaispormestareita tarvita.

    Kaupunginjohtajilla tulisi olla koulutusta ja asiantuntijuutta mitä ei stadin pormestareilla ole kellään. Nyt pääpormestari lähtee "asiantuntijaksi" urheilun pariin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaupunginjohtajilla tulisi olla koulutusta ja asiantuntijuutta mitä ei stadin pormestareilla ole kellään. Nyt pääpormestari lähtee "asiantuntijaksi" urheilun pariin.

    Pitäisi kyseenalaistaa myös kaupunginjohtajien, menneisyyden virat, mutta veroparatiisi-pormestarien virat, on lakkautettava. Sellaisiin turhuuksiin, oikeusvaltio-periaatteen, demokratian ja kansalaisten oikeuksien nakertamisvirkoihin, ei pitäisi nykyisellä hallituksella olla varaa, kun ne lupaukset sairaus-kansaneläkkeiden korotuksista, ovat vielä täysin lunastamatta.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan


  • Anonyymi

   EK- medioissa tuputetaan, veroparatiisi-pormestareita, päsmäilemässä onnettomissa turhakeviroissaan, jotka ovat ensinnäkin täysin demokratianvastaisia, niin tulevat kalliiksi verojenmaksajille. Niillä rahoilla tuettaisiin köyhyyseläkeläisten 800€/kk orjuuseläkkeiden korotuksia ja päivittämisiä 2020-luvulle.

   Vastenmielisiä siskojenhakkaajien veroparatiisi-pormestarituputukset mm. Ilta-Sanomissa. Tiedoksi EK-medioille, ettemme lue enää teidän otsikoitannekaan, kun kuvien näkeminen aiheuttaa jo pahoinvointi-reaktion.

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

  • Anonyymi

   Kylmäävää on korruptio-kansanedustajien, suuri välinpitämättömyys, köyhyyteen jätettyjä puolta miljoonaa 800€/kk orjuuseläkeläistä kohtaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685002/marinin-tunnepopulismi-loukkaa-800ekk-orjuuselakelaisia--ilman-aitoa-oikeusturvaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

   Toivottavasti mahdollisimman moni, Suomen kansalainen, näkee eduskunnan korruption laajuuden, joka ulottuu myös kuntiin, joille korruptio-eduskunta jakaa nyt miljardeja, jaettavaksi edelleen, veroparatiisigryndereille ym pörssikeinottelijoille.

   Kuntien talouden rahoittaminen, ei korota köyhyyseläkkeitä.

   Äänestämättä jättäminen on uusi kansalaisvelvollisuus - lähtekää mukaan, se on ainut keino osoittaa kansanedustajille ym päättäjille, että heidän toimintansa on väärin ja vastoin Suomen perustuslakia, kansalaisten oikeusturvaa.

  • Anonyymi

   Kovaa on aidon demokratian vastaisuus, korruptoituneiden vallanpitäjien keskuudessa, heti vuoden uuden vuoden alkajaiksi. "Business finlandin"-äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, uhoamassa EK-medioissaan, kuin he omistavat demokratian ja kaikki muut, eli he jotka sitä heidän väärää valtaansa vastustavat, ovat vähintään terroristeja.

   https://sd.purot.net/naennnais-demokratia

   Valta turmelee ja tekee vallanpitäjistä, ahneita väkivallantekijöitä.

   https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

   Nimiä ei tarvinne sanoa, jokainen näkee ne, vilkaisemalla EK-medioitten etusivuille.

   https://www.dw.com/en/opinion-fincen-files-should-trigger-outrage/a-55058110

  • Anonyymi

   Apulaispormestariksi pääsee ja on päässyt millainen kouluttamaton tollo tahansa mutta siivoojaltakin vaaditaan jo koulutusta.

  • Anonyymi

   Pormestarien virat eivät kuulu demokratiaan ja oikeusvaltioon. Ne ovat täysin turhia kuluja kansalaisille, veroparatiisi-äärioikeiston edustusvirkoja, joita ei pitäisi olla olemassakaan.

   http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255564-tiedotusvalineet-rikkovat-sananvapautta-jattaessaan-julkaisematta-uutisia

   Kyllästyttää katsella EK-medioissa, pelkkiä veroparatiisi-siskojenhakkaajien velttoja naamoja ja samaa äärioikeistopropagandaa päivästä toiseen.

   Suomen kansalaisilta on viety perustuslailliset oikeudet, saada riippumatonta, puolueetonta, älykästä ja aitoa tiedonvälitystä. EK-medioissa pelkkiä veroparatiisirikkaiden juoruja ja äärioikeistopropagandaa. Menevät verovarat hukkaan, toimittajien koulutuksessa.

  • Anonyymi

   Hallituksen ja eduskunnan, sote-ministeriön kuuluisi, hoitaa koronatiedotus, eikä veroparatiisi-siskojenhakkaajien turhakepormestarien, epädemokraattisten, rahantuhlaus virkojen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/12211709/vapaavuoren-julma-pahoinpitely#comment-106763199

   EK-mediat tyrkyttämällä tyrkyttyvät ja tuputtavat, tuota Kokoomuksen, erittäin arveluttavia pahoinpitely-tekoja tehnyttä tyyppiä. Miten sille virolaiselle naiselle kävi, joka oli yksi pahoinpidellyistä ?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suojatyöpaikkoja virat yleensä ovat . Joten niissä kupataan kaupungeilta tilipussi

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   259
   3014
  Aihe