Putkiremontti

Anonyymi

Kiinteistö Oy Lahden Vuoritalon kiinteistössä on kaksi taloa vanha vuodelta 1937 sekä uusi vuodelta 1991. Vanhassa osassa on Sleyn Lahden Lutherin kirkko. Hallituksen puheenjohtajana on pastori Johannes Häkämies ja isännöinti hoitaa Lahden isännöinti palvelu ky:n Jukka Kemell.
Nyt putkiremontin yhteydessä eivät näköjään pysty vastaamaan kysymykseen 'miten kustannukset jakautuvat uuden ja vanhan rakennuksen välillä?'.

Onko yhtiökous laillinen päätämään remontin aloittamisesta, jos tietoja ei anneta osakkeenomistajilla????

6

77

  Vastaukset

  • Lahden Sleyn Lutherin kirkko ei maksa kirkkoväestään vesimaksua. Isännöijä Kemellin mukaan on kuulemma yleinen tapa???
   Kysyttäessä tästä putkiremontin tiedoitustilaisuudessa oli kysymys ala-arvoinen Kemellin mukaan.

  • Katso yhtiöjärjestyksestä mitä sinne on kirjoitettu. Ei niitä kukaan itse päätä.

   • SLEYn kulttuuri se on ettei mitään ja ketään saa arvostella. On ollut ainakin 15 vuotta näin vaikka ihmiset vaihtuu. Onneksi et ole ehkä käynyt heidän tilaisuuksissaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    SLEYn kulttuuri se on ettei mitään ja ketään saa arvostella. On ollut ainakin 15 vuotta näin vaikka ihmiset vaihtuu. Onneksi et ole ehkä käynyt heidän tilaisuuksissaan.

    En ole koskaan käynyt Sleyn tilaisuuksissa muissa kuin kiinteistöyhtiön kokouksissa. Ne muistuttavat lähinnä jotain vanhaa körttiläiselokuvaa. Arvostelu ei ole hyväksyttävää kirkon pyhien seinien vuoksi. Jos arvostelee maililla saa pikapostina esitteen "Jumala on hyvä Jumala", jossa kerrotaan mitä synnit aiheuttavat. On niin ala-arvoista toimintaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    SLEYn kulttuuri se on ettei mitään ja ketään saa arvostella. On ollut ainakin 15 vuotta näin vaikka ihmiset vaihtuu. Onneksi et ole ehkä käynyt heidän tilaisuuksissaan.

    Yhtäkään ketjussa mainittua yhtiötä ei ole ollut edes olemassa vuoden 1982 jälkeen, eli aloittaja ei edes tiedä mitä omistaa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yhtäkään ketjussa mainittua yhtiötä ei ole ollut edes olemassa vuoden 1982 jälkeen, eli aloittaja ei edes tiedä mitä omistaa!

    Mistään ketjuista en tiedä. Olen kuitenkin seurannut asiaa yli 20 vuotta. Tuon tässä asioita esille. Sleyn ja Lutherin kirkon edustajat pyrkivät kaikin tavoin sensuroimaan arvostelujani. Mikään normaali lähestymitapa ei näy menevän perille. En ole koskaan saanut mitään vastausta pastori Johannes Häkämieheltä (hallituksen puheenjohtalta) enkä isännöijä Kemelliltä. Sama peli oli Tuomo Ruposen (Sleyn hallituksessa olleen) toimiessa puheenjohtajana.

    Johtopäätös on ilmeisesti se, etteivät asiat eivät kestä julkista tiedottamista?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   197
   7855
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   293
   6733
  3. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   48
   2119
  4. 73
   1579
  5. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   102
   1000