Poikkeuslain EHDOT eivät täyty Suomessa. 1 250e/kk minimieläke ehtona Saksassa

Anonyymi

https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

Suomen kaltainen, äärioikeiston veroparatiisisijoittajien aggressiivinen voimankäytön näyttö ja vallalla pullistelu - ei olisi mennyt läpi Saksassa, missä edellytettiin ensin kansalaisille, aitoja mahdollisuuksia torjua ja ennaltaehkäistä, niin korona- ym viruspandemioita, kuin kalliisiin erikoissairaanhoitoihin joutumisia, joihin vakaviin riskiryhmiin kuuluvilla, autoimmuuni-reuma- ym kroonikoilla, kaiken ikäisillä sairaus- ja kansaneläkeläisillä, ei ole rahaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16188766/veroparatiisi-niinisto-veti-teippia-koyhien-suiden-eteen-ja-mediat-kiittelivat-runsain-mitoin#comment-100363937

Suomen Jimmy Åkesson, Veroparatiisi-Niinistö Kok-Mussolinin-mafioineen, tekee isoa vaalikampanjaa medioissa, taitaa haluta Suomen Putiniksi poikkeuslakien verukkeella, aggressiivisella veroparatiisirikollisuuden mainonnalla.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma#comment-100621790

https://www.skp.fi/blogit/seppo-ruotsalainen/mielenosoituksen-aika-el-kerahastot-unohtavat-el-kel-iset

Kuten linkkejä klikkaamallakin näette - sanan- ja mielipiteidenvapaudet, on estetty eri mieltä olevilta Suomen kansalaisilta, n. parilta miljoonalta suomalaiselta.

40

170

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei puolueetonta tiedonvälitystä, ei sanan- ja mielipiteidenvapauksia, ei aitoa perusturvaa - riskiryhmiin kuuluvat vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, heitteillä syvällä köyhyysrajan alla.

   Missä ovat tutkijat, joiden piti puolustaa köyhyyteen pakotettuja ?

   https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2015/09/kosonen.pdf

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

  • Anonyymi

   Suomalaiset ei vaadi. Vaativat vaan kateuksissaan aina pienetämään jonkun muun tukia, kuin omia. Sitten kun kaikki on kateellisia toisilleen, niin kukaan ei saa mitään.

  • Anonyymi

   Eihän Suomessa täyty mikään muukaan, kuin virkamiesten ja kulassien kukkarot.
   Suomessa lainvoimin kansalaiset puristettu kahleisiin, ei heillä ole mitään oikeuksia, kuin äänestää vasemmistolaisia. Tarja oli 12vuotta valmistelemassa asiat ahtaalle.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eihän Suomessa ole sosiaali etuudetkaan EU:n vaaditulla tasolla edes normi oloissa.
   Suomi saanut tästä moitteita useita kertoja.

  • Anonyymi

   Totta, eikä näytä nykyinenkään hallitus, tehdä asialle yhtään mitään, eli yksipuoluejärjestelmässä Suomi.

   Vaikkei olisi "kommunisti", on tulevissa vaaleissa äänestettävä sellaisia, jos aikoo saada ihmis-ja kansalaisoikeusturvaa Suomessa.

   https://www.skp.fi/blogit/seppo-ruotsalainen/mielenosoituksen-aika-el-kerahastot-unohtavat-el-kel-iset

   Ajatelkaa tuhansien miljardien eurojen, pelkät korot eläkerahastoissa, eikä muka rahaa köyhyyseläkkeiden nostamiseen köyhyysrajan yläpuolelle.

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä tekee ihmiskauppaa, pakottamalla eläkeläisiä köyhyysrajan alle.

  • Anonyymi

   50-60-vuotiaat ovat koronapandemian riskiryhmää Suomessa, eli ne sukupolvet, jotka ovat kokeneet ensimmäisinä suurtyöttömyyden, eriarvoistumis-kehityksen, köyhyyteen pakottamisen, jota VeroparatiisiNiinistö, Kokoomuslaisine talousrikollis-vaalitukijoineen, pörssikeinottelija-taustajoukkoineen, oli kehittelemässä valtiovarainministerinä ollessaan, eli leikkasi tahallaan ja tarpeettomasti, juuri heiltä, joilta olisi vähiten pitänyt silloin leikata.

   Mistä seurasti lisää työttömyyttä, kodittomiksi joutuneita työttömiä, joista tuli sairauseläkeläisiä ja työkyvyttömiä.

   VeroparatiisiNiinistö ja Air Finland-lentotyhtiön perustajat, pörssikeinottelija herra Kämp joukkoineen - ovat nyt kliimaksissaan, kun ne samat köyhyyteen pakotetut ja pahoinpidellyt, ovat nyt koronaviruksen riskiryhmää, eli suoraan sanottuna kansanmurhaamiseen piirteet, alkavat Suomessakin täyttymään.

   Turha on hallituksenkaan enää itkeä Unkarin "luisumista" diktatuuriksi, kun Suomessa on omat diktaattorit jo vallassa, olleet kymmeniä vuosia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213626/veroparatiisi-niinisto-tekemassa-jattivelkoja-suomen-kansalle-havittajahankkeilla

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16277514/veroparatiisi-niinisto-on-suomen-jimmy-akesson---samoja-mediamainoksia-myoten

  • Anonyymi

   Nyt ehtii vielä osallistua, bf-veroparatiisi-hävittäjähankkeen estämisen kansalaisaloitteeseen. Suomi ei todellakaan tarvitse, 10 miljardin veroparatiisi-turhakehävittäjiä, meluamaan ja metelöimään, saastuttamaan ilmatilaansa.

   Aktiivileikkurit tulevat varmasti, jos hanketta ei peruta. Osallistukaa nyt, ettei tarvitse itkeä sitten.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ruotsin sairaus-kansaneläkkeet, taitavat olla suuremmat, kuin tuo 1 250€/kk, pitää vielä tutkia asiaa, kun Suomessa ei ole tiedonvälitystä. Näytti vilkaisulla, että moninkertaiset, kuin Suomessa.

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/foretag-tvingas-aterbetala-coronastod

   Ruotsi myös perii takaisin "koronatuet", jotka ovat menneet veroparatiisiyrityksien osinkojen jakoon. Niin pitää Suomenkin toimia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ruotsi on jo toteuttamassa 1 250€/kk minimieläkkeitä.

   Suomessa Veroparatiisi-Valvomon, ilmaiseksi terapian valtiolta saavat, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, saavat kohtuuttoman mediahuomion "tietomurto"-ongelmalle, joka ei kohteiden omien sanojen mukaan, aiheuta heille mitään ongelmia, kun on vakuutukset ja rahaa, millä selvitä, toisin kuin köyhyyteen jätetyt, jotka eivät nyky-Suomessa, voi edes haaveilla, julkisellakaan terveysasemalla käynnistä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16627175/veroparatiisi-vastaamon-quottietomurronquot-kohteet-selviavat-rahalla-ongelmista-joita-ei-edes-ole#comment-104772223

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "Tiedetoimittajiksi" itseään nimittävät, äärioikeiston veroparatiisirokotteiden kauppiaat, vihoittelevat avoimesti kansalaisille, jotka vain haluaisivat, puoluteenta tietoa rokotteiden todellisista vaaroista ja riskeistä, sekä siitä tosiasiasta minkä jokainen voi itse lukea, ulkomaisista tiedejulkaisuista, ettei kyseisillä rokotteilla, edes poisteta koronapandemiaa.

   https://www.tiedetoimittajat.fi/hyodyton-myrkkypiikki-taas-ja-tyhmat-ottaa/

   Rokotteiden kestoksi, jos sillä mitään todellista tehoa edes on, on enimmillään arvioitu pari kolme kk, joten sen uusimisesta tulisi kierre, jota toistetaan niin kauan, kuin ihmisiltä on rahaa kupattavissa, veroparatiisi"terveys- ja lääke"monopoleille.

  • Anonyymi

   Suomessa kun on kaikki kalliimpaa kuin Saksassa. Miksi siis maksaa eläkettä enempi kuin nyt?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kaikissa Pohjoismaissa on 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Suomi on ainut Venäjän ja Romania kategoriaan, kansalaisten puuttuvassa oikeusturvassa kuuluva valtio.

   Ja sairastumisriskit vain lisääntyvät, kun Ruotsissa on jo havaittu lintuinfluenssaa, luonnonvaraisissa linnuissa.

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/faagelinfluensa-upptaeckt-i-sverige.ReTMN_D_A

  • Anonyymi

   PetosPersKokoomuksen vaalimainostajat täällä palstalla, valehtelemassa eläkeläisille jälleen, kyllä ne jo on nähty teidän lupauksenna, raakoja leikkauksia ja syväkyykyttämistä, miljardeja verokeitaisiin äärioikeistorikollisille.

   https://www.euronews.com/living/2020/11/18/how-did-costa-rica-become-the-greenest-happiest-country-in-the-world

   Eduskunnassa ei ole yhtään puoluetta, jota enää kannattaisi äänestää, eikä sen ulkopuolellakaan, joten jätämme äänestemättä, kun ei niitä aitoja eläkekorotuksia ole näkynyt.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Eikä millään "veronkevennyksillä" tehdä yhtään mitään, vaan aitoja, useiden satasten korotuksia nykyiseltä hallitukselta odotamme, kuten luvattiin.

   PetosPersKok nyt on poistamassa rikkaiden verotuksen kokonaan, mutta puolet kansasta joutuisi sen maksamaan hengillään, tämän tietää jokainen, jolla on aivotoimintaa.

  • Anonyymi

   Kaikissa Pohjoismaisissa, aidoissa demokratioissa, on jo 1 250€/kk minimieläkkeet ja sen lisäksi ilmaista terveydenhoitoa ja julkiset palvelut - vain Suomi on enää Venäjän ja Romanian kategoriassa, pitämällä 500 000:tta vanhusta, vammaista ja pitkäaikaissairaista, äärimmäisessä köyhyydessä 800€/kk orjuuseläkkeillä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Tiedoksi hallitukselle, että jätämme jo kuntavaaleissa äänestämättä, jos siihen mennessä, ei ole tapahtunut, konkreettisia, aitoja tulojensiirtoja köyhyyseläkkeisiin. Opposition veroparatiisiporvarit eivät ole vaihtoehto, äänestämättä jättäminen on.

  • Anonyymi

   Mitkä ihmeen poikkeuslain ehdot? Mitkä ehdot pitäisi täyttyä ja miksi?

  • Anonyymi

   Vastaus: Suomen kansalaisten perusoikeudet, aito perus/oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, jotka toteutuvat vain, kun ihmisillä on, edes köyhyysrajalle yltävät tulot, eli sairaus-kansaneläkkeet (1 250€/kk minimieläkkeet Pohjoismaisissa demokratioissa, kaikissa paitsi Suomessa), palkat, työttömyysturva jne. - Nämä kansalaisten perusoikeudet, pitää toteutua, ennen mitään julkistakaan terveydenhoitoa, tai muuten kyseessä on sairaaksi pakottaminen, köyhyyteen jättämällä, eli raaka taloudellinen, fyysinen, seksuaalinen ja henkinen väkivalta, jota korruptoidut päättäjät, yhdessä veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden kanssa, käyttävät rahastaakseen kansalaisia ja valtiota, ihmisten terveyksien ja henkien kustannuksella.

   https://www.dutchnews.nl/news/2020/12/why-are-so-many-people-in-the-netherlands-opposed-to-a-covid-vaccine/

   Ihmisten pitää ensin, ennen mitään, julkistakaan terveydenhoitoa, kyetä aidosti torjumaan ja ennaltaehkäisemään esim. koronavirukseen sairastumisia, eli siihen tarvitaan ne, vähintään köyhyysrajalle yltävät tulot, ettei käy niin, kuten Suomessa nyt on meneillään, että korruptiopäättäjät / valtio ja veroparatiisi-rokotemonopolit ALTISTAVAT kansalaisia koronalle, köyhyyteen pakottamalla ja jättämällä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet

   Ei ne sairaus-kansaneläkkeet mitään nousseet, tekivät vain kierosti toteutetun ELÄKELEIKKAUKSEN, kuten ex-äärioikeistohallituksin, PetosPersKok:

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174390/vale-elakekorotus-maksaa-700e-enemman-kuluja-koyhyyselakelaisille#comment-100227607

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16165078/elakekorotukset-rikkaimpien-edullisempiin-matkakortteihin-tampereella

   Siinä pari esimerkkiä ja vähän lisää:

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16175219/elakeleikkauksien-nimi-yksipuoluejarjestelmassa-on-quotkorotusquot

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16182788/tampereen-ratikka-maksatetaan-koyhyyselakelaisten-hengilla

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

   Suuri valhe oli eläkekorotukset, tiesivät jo ennen vaaleja, etteivät aio korottaa. Olisi pitänyt olla äänestämättä jo tuolloin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

   Muistellaanpas PetosPersKokKe:n kipeitä leikkauksia, niin eläkkeisiin, kuin työttömyysturvaan, niiden porvaripopulismia:

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   Se oli armotonta syväkyykyttämistä, ylimielistä väkivaltaa ja puolustuskyvyttömien pahoinpitelyä, eivätkä suostuneet edes kommentoimaan medioissa, kylmää, jäätävää kyytiä, ilman mitään demokratian ja oikeusvaltion tunnusmerkkejä,

   jota nykyinenkin, EK:n järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten yksipuoluejärjestelmän hallitus, ikävä kyllä jatkaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

  • Anonyymi

   "Tuulen ja sateen yhdistelmä on paljon vaarallisempi kuin lumi, koska märkänä ja ilman ruokaa ja kattoa päänsä päällä, ihminen menettää lämpöä kaksikymmentä kertaa nopeammin, kuin pelkästään kylmässä ilmassa oleskellessaan".

   Siteeraus eräästä faktoihin perustuvasta kirjasta.

   Onko Suomen asunnottomien / kodittomien määrä, kasvanut siitä 10 000:sta, mikä lienee ns. virallinen arvio, eli todellisuus on moninkertaisesti karumpi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eläke vanhuudenvaralle: menee nuorena töihin ja säästä rahaa omaa salkkuun.

  • Anonyymi

   Noin se menee ökyrikkailla perintö- ja verosuunnittelijoilla. Me omillaan toimeen tulemaan joutuneet, olemme raataneet nälkäpalkoilla, joista ei kerry rahaa mihinkään eläkkeisiin. Tervetuloa todellisuuteen, jossa enemmistö Suomen kansalaisista elää.

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   Muistin virkistämiseksi siitä, mitä ex-äärioikeistohallitus, PetosPersKokKe tekivät, eli pahensivat köyhyysongelmaa ja eriarvoisuutta Suomessa:

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

  • Anonyymi

   Tämä vaan jaksaa jankuttaa kaljarahan korottamista 1250 euroon

  • Anonyymi

   Kaikkien pandemioitten syy ja kasvu-alusta, iso korjaamaton köyhyysongelma, eriarvoistaminen, eli ihmisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien puuttumiseen, eivät veroparatiisirokotteet tehoa.

   https://elpais.com/ciencia/2020-12-28/los-pioneros-del-arn-ya-investigan-vacunas-contra-30-infecciones-diferentes.html

   Veroparatiisi-pörssikeinottelijat mainostavat, Espanjan uudeksi diktatuuriksi muutetussa valtiossa, yleisrokotetta kaikkiin pandemioihin ja influenssiin.
   Todellisuudessa köyhyyteen jätetyiltä, puuttuu se ensisijainen oikeusturva, eli mahdollisuudet hoitaa itseään, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioita ja muita vakavia sairauksia.

   Korkeakoulutetut BARBAARIT, johtavat Suomea - jättivät vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa. Eivät tule enää saamaan ääniämme, korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä, ei kannata enää äänestää, mitään poliittisia puolueita.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Autoimmuunisairauksista, joihin Covid-19-pandemia kuuluu, ei parane koskaan. Mitään "pitkittynyttä koronaa" ei ole, kuin vastuuttomien veroparatiisi-"terveys- ja lääke"monopolien myyntipuheissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

   Koronarokotetut myöskin levittävät koronaa, toisin kuin EK-medioissa korruptio-veroparatiisimonopolit väittävät.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

   Aito oikeusturva, eli aidot perustuslailliset oikeudet, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioita, puuttuvat nyt puolelta miljoonalta 800€/kk nälkäeläkeläisiltä. Valmius/poikkeuslakien ehdot ja edellytykset, eivät tältä osin Suomessa täyty.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316713/poikkeuslain-ehdot-eivat-tayty-suomessa--1-250ekk-minimielake-ehtona-saksassa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

  • Anonyymi

   Ruotsin demokraattinen ja kansalaisten vapauksiin, aitoon oikeusturvaan
   1 250€/kk minimieläkkeisiin perustuva koronastrategia, on ollutkin toimivampi, kuin äärioikeiston pakko-öyhötyksiin lähteminen.

   https://abcnews.go.com/International/sweden-avoided-covid-19-lockdown-strategy-worked/story?id=76047258

   Suomessa pidetään koronan riskiryhmiä, vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja mahdollisuuksia hoitaa itseä, torjua ja ennaltaehkäistä korona- ym pandemioita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tehdä juhannuksena?

   Mitä 37v sinkkumies voi tehdä juhannuksena? On varmaan jo liian vanha festareille pitäisikö tyytyä vaan paikalliseen?
   Juhannus
   87
   4101
  2. Miehiltä puuttuu solidaarisuus toisia miehiä kohtaan

   Kun me too-naiset hyökkäävät raukkamaiset Wille Rydmanin kimppuun vain ani harva mies asettuu Rydmanin tueksi. Sama on nähty aikaisemminkin me too- ta
   Maailman menoa
   199
   3233
  3. Iiris Suomelan kuva

   Senaattori Jarno Vähäkainu otti sensuellin kuvan Iiris Suomelasta eduskunnan kuppilassa. Kuvassa Iiriksen reisi näkyy melkein pimppiin asti. Kuvasta n
   Kajaani
   105
   2413
  4. Suomen huutokauppakeisari tulee taas! Vieraina Auri Kananen, Sointu Borg, Pate Mustajärven tytär...

   Aki ja Heli Palsanmäki ovat nousseet koko Suomen kansan tuntemiksi julkkiksiksi Suomen huutokauppakeisari -ohjelman myötä. Nyt tätä koko kansan viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   1961
  5. Juhannus pilalla

   Kun en sua nää... 😥 tarkoitus oli että oisin huumorilla vihjaissut sulle että käskepäs mut käymään kahvilla jolla olisin viestinyt sulle että kyllä m
   Ikävä
   71
   1653
  6. Mikä/ mitkä lause(et)on se

   Joka jäänyt mieleesi kaivattusi suusta?
   Ikävä
   61
   1316
  7. Juhannus Oulussa 2022

   Onko Oulussa juhannuskokkoja huomenna kun huomenna on juhannusaatto jolloin kokkoja on ollut tapana polttaa ja julhia juhannusta?
   Oulu
   4
   970
  8. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   956
  9. Martinan tulevat kisat.

   Kyllä nyt odotukset korkealla.Niin paljon aikaa kun nainen laittaa urheiluun ja itsensä hoitoon niin kyllä pitäisi joku sijoitus tulla. Martina on sit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   752
  10. Vanhanen haluaa VKK:n varapuheenjohtajalle porttikiellon eduskuntaan

   Näin yritetään heikentää VKK:ta, joka uhkaa suuria puolueita, koska on ainoa puolue, joka ajaa kansan asiaa. https://yle.fi/uutiset/3-12507990
   Maailman menoa
   310
   715
  Aihe