Aihe

Attendon, Mehiläisen, Terveystalon, Esperin veroparatiisirikolliset, tuomittava ihmiskaupasta

Anonyymi

https://www.aljazeera.com/ajimpact/coronavirus-toll-york-city-exposes-wider-inequalities-200402182906374.html

Tilanne eriarvoisuuden suhteen, veroparatiisirikollisuuden laajuus ja tuhoisa vaikutus, kaikkiin oikeusvaltioihin ja demokratioina pidettyihin valtioihin ja yhteiskuntiin, alkaa koronapandemian myötä, paljastumaan kaikessa katastrofaalisuudessaan.

Suomen eduskunnan / hallituksen, on välittömästi irtisanouduttava veroparatiisi-soteyrityksistä, veroparatiisisijoittajien ahneudesta ja palautettava aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, aito perusturva, eli oikeusturva Suomen kansalaisille.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328731/moderni-orjuus-ja-ihmiskauppa---maaritelma-toteutuu-koyhyyselakelaisten-kohdalla-suomessa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

Oikeusministeriö / poliisi ja supo, on velvoitettava tutkimaan eläkerahastoista varastettujen biljoonien päätymistä, veroparatiisisijoittajien sota- ja asesijoituksiin. Valtakunnanoikeus käyttöön Suomessa.

35

151

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vaadimme oikeusministeriötä, lopettamaan valtion kaiken yhteistyön, modernia ihmiskauppaa, orjuuttamista ja jo kansanmurhaamista tekevien veropakolaisyrityksien kanssa.

   Suomen vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, pidetään käytännössä orjuudessa köyhyysrajan alla ja käytetään hyväksi, niin valtion / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, kuin veroparatiisisijoittajien toimesta. Joka muuta väittää, ei tiedä miten kovassa ahdingossa sairaus- ja kansaneläkeläiset köyhyysrajan alla Suomessa kärvistelevät.

   • Anonyymi

    Röyhkeä. Vanhusten kustannuksella rakastamista Attendolla. Lääkäriä ei saa samalta paikkakunnalta. Ulkomaita halpatyövoimaa jotka eivät tunne kansamme käytöstä eikä tunteita. Henkilökunta nopeasti vaihtuva. Ulkomaisten sijoitusyhtiö vanhukset vain pakollinen, ainoastaan rahan tuottajina. On omaiseni kokemusta.


   • Anonyymi

    Niin , olen joskus kirjoitellut nykyajan hitlerismistä. Ehkä viisaat päättäjätkin alkavat vähitellen ymmärtää mitä se tarkoittaa. Vai haluaako Suomen päättäjät saman lopun kuin hitlerillä oli? Helsinki raunioina?


  • Anonyymi

   Ruotsissa korruptoituneita poliitikkoja ym vallankäyttäjiä ja veroparatiisi-soteyrityksiä, ollaan jo haastamassa oikeuteen:

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/arbetsgivare-kan-hamna-i-domstol-for-brister-i-vardpersonalens-skyddsklader

   Suomessakin on aika laittaa veropakolaisyritykset sotessa - verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. Valtakunnanoikeus käyttöön ja rahojen takaisinperintä aloitettava veropakolaisyrityksiltä.

   Ei ole oikein, että valtio eli kansalaiset ovat käyttäneet biljoonia terveydenhoitoon ja kun sitä tarvittaisiin, sitä ei olekaan.

   Esim. 8-vuotias monivammainen lapsi, ei saanut hengityskonetta TAYS:issa. Nyt on ylitetty kaikki finanssikapitalistien ahneuden rajat - valtio vastuuseen, isosta korjaamattomasta köyhyysongelmasta ja IHMISKAUPASTA sairaus- ja kansaneläkeläisillä Suomessa.

  • Anonyymi

   https://yle.fi/uutiset/3-11293279

   Hallituksen, ministeriöiden ja eduskunnan, on nyt laitettava veropakolaisyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen - ehtona millekään sotessa toimimiselle.

   Oikeusvaltio-periaate ei toteudu, kun vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, tapetaan köyhyyteen ja viimeistään veroparatiisi"hoivakodeissa" viruksiin.

   1 250€/kk veroton minimieläke, kuten Saksassa ja ilmainen kaikki terveydenhoito, ennaltaehkäisee koronatartuntoja- ja kuolemia, mahdollistaa kotona asumisen mahdollisimman pitkään. Tämä malli Suomeenkin ja veroparatiisijoittajat pois sairaus- ja kansaneläkeläisten kimpusta.

   Rahat eläkerahastojen tuhansien miljardien eurojen koroista.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Yleensä kun valtioissa on meneillään kansanmurha - siitä nostetaan syytteitä eduskuntaa, valtion vallanpitäjiä vastaan - Suomessa vain tahti kiihtyy ja medioissa korruptoituneet kansanedustajat ym vallankäyttäjät, esittelevät vuorotellen pokeri-naamojaan ja hymyilevät kilpaa medioitten kanssa, kertoillen aurinkoisista yksityiselämistään.

   Suomessa ei taida olla vallan vahtijoita ?

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kiuruveden-koronatragedia-synkkenee-hs-lahes-puolet-asukkaista-kuollut-hoivakoti-otettu-pysyvasti-attendon-hallusta/7802020#gs.4kwehv

  • Anonyymi

   Sairaus- ja kansaneläkeläiset, eli vakaviin riskiryhmiin kuuluvat äänestäjät, ovat shokissa Suomessa. Heille tehdyt lupaukset "eläkeläisköyhyyden siirtämisestä historiaan" "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" ym osoittautuneet laskelmoiduiksi valheiksi, joilla ottivat äänemme, mutta ajavat nyt vain ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-miljonäärien, voiton maksimointia veropakolaisyrityksille, verokeinotteluun ja osakekuoririkollisuuteen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336582/suomen-eduskunta-on-unkarimpi-kuin-unkari-itse---yksipuoluejarjestelmassaan

   https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2020/02/KAK_1_2020_WEB-8-31.pdf

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Juha Sipilän valtiosihteeri oli Vesa Vihriälä.


  • Anonyymi

   Niin siis että Suomen pitäisi vaan palata noudattamaan ihmisoikeuksia ja ihmisyyttä.

   Yllätys yllätys.

  • Anonyymi

   Ja päivittää sairaus- ja kansaneläkkeet, siihen 1 500€/kk minimieläkkeiksi = aito oikeusturva, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet Suomeenkin.

   800€/kk ei ole sairaus- ja kansaneläke, vaan raakaa taloudellista, fyysistä ja henkistä väkivaltaa, törkeää hyväksikäyttöä ja ihmiskauppaa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän ja veroparatiisi-soterikollisten toimesta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "Vaadimme oikeusministeriötä, lopettamaan valtion kaiken yhteistyön veropakolaisyrityksien kanssa. "
   Hyvä! Ensimmäinen joka tulee mielkeen on vuokralaisiaan riistävä ja kurjistava SAK. He toimivat Hakaniemen veroparatiisin kautta Suomen lain heille myöntämän 0% verotuksen erikoisoikeuden turvin. Tämän vuoden verottomat osinkomiljoonat voitaisiin käyttää köyhien ihmisten avustamiseksi tai tyerveveydenhuollon lisäkulujen paikkaamiseksi köyhemmissä kunnissa.

  • Anonyymi

   al-jazeera on täyttä propagandaa. mv:täkin huonompi uutislähde.

  • Anonyymi

   Ruikutusköyhät liittykää yhteen! Teitä on miljoonia Suomessakin. Näyttäkää voimanne, taitonne, älykkyytenne, tahtonne!

  • Anonyymi

   Sdp ennusti omat tekonsa hallituksessa ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä:

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   Järkyttäviä tietoja, kuten ne veroparatiisi-"hoivakoti"-murhatkin, joita on varmasti tuhansia ja tuhansia, niistä ei vain uutisoida. Vahingossa näkee paikallislehdissä uutisia, kuinka ruumiita kannetaan ennenaikaisesti tapettuina, veroparatiisi-"hoivakodeista".

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16325328/hallituksen-irtisanouduttava-veroparatiisi-mehilaisen-quotmielenterveysstrategiaquot-ym-rahastushankkeista

   Vastaava kansanmurhaaminen käynnissä Suomessa, kuin Usa:sssa. Täällä kohteina ovat, köyhyyteen pakotetut vanhukset, vammaiset, pitkäaikaissairaat, työttömät, syrjäytetyt ym. taloudellinen, fyysinen, henkinen ja seksuaalinen väkivalta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äärioikeiston veroparatiisipopulisteja, on ollut saksalaisten uusnatsien mukana Venäjällä, "harjoitusleireillä". Suomen medioissa, jotka ovat kovin äärioikeistolaisia ja "BF"- eli "business finland" -nimisen, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten omistuksessa, ei asiasta uutisoida, kuten Saksassa.

   https://www.dw.com/en/german-neo-nazis-trained-at-russian-camps-report/a-53692907

  • Anonyymi

   Mikään taho Suomessa, ei tutki "business finland"-nimiselle, äärioikeisto-ekstremistien veroparatiisirikollisjärjestölle, valtiolta eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiossa, jaettuja yritys-maataloustukia, jotka ovat täysin Suomen perustuslain, oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten oikeusturva ja yhdenvertaisuuden vastaisia, koska kyseisten yritys-maataloustukien saajissa on nykyisiä ja entisiä poliiseja.

   https://finnwatch.org/fi/uutiset/712-koronaepidemiasta-tuleva-lasku-on-jaettava-oikeudenmukaisesti

  • Anonyymi

   "Business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, syvästi korruptoima eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, kuuluisi rikostutkintoihin valtion, eli kansalaisten varallisuuden väärinkäytöstä ja jakamisesta, veropakolaisyrityksien voiton maksimointiin, verosuunnitteluun, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen.

   https://www.bbc.com/news/world-europe-53017188

  • Anonyymi

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmän kansanedustajat ym vallankäyttäjät, eivät enää edes välitä teeskennellä, että olisivat kansalaisten oikeusturvan asialla - sen näkee kaikesta media-propagandasta ja päättäjien leveistä hymyilyistä ja hädin tuskin pinnistetyistä "huolinaamojen" teeskentelystä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16446696/havittajahankkeen-perumisen-kansalaisaloite-tarkea-vaikutusmahdollisuus-kaytettavissanne

   Suomi ei ole Unkaria kummempi diktatuuri, jossa valta on korruptoitu ja keskittyy "business finland"-nimisen äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, pörssikeinottelija-rikollisjärjestön ympärille.

   Poliisi eivätkä ministeriöt tutki eduskunnan korruptiota, koska heidät on ostettu, voideltu ja lahjottu, mukaan korruptioon. Suomi ei ole enää oikeusvaltio, vaan diktatuuri, jota jonkin ulkopuolisen tahon, tulisi riippumattomana tulla selvittämään ja ihmisoikeusjärjestöjen/juristien puolustamaan, mm. köyhyyteen pahoinpideltyjen vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaisairaiden törkeää hyväksikäyttöä ja ihmiskauppaa, jota veroparatiisi-soten nimissä korruptiovalta tekee.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen päättäjät, eivät edes tuoneet esille, Brysselin neuvotteluissa, että Suomessa on satojatuhansia sairaus-kansaneläkeläisiä, äärimmäisessä köyhyydessä 800€/kk orjuuseläkkeillä, ilman aitoa oikeusturvaa, vaan antoivat toisten EU-valtioiden vetää satojen biljoonien eurojen sosiaaliturva-uudistus-rahat ja eläkekorotukset liiveihinsä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

   Taas tukia ökyrikkaille perintö-ja verosuunnittelijoille, suoraan verosuunnitteluun, voiton maksimointiin, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen. Tukijussien ei tarvitse jatkossakaan, tehdä koskaan mitään elämiensä eteen.

   https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2015/09/kosonen.pdf

  • Anonyymi

   Vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, köyhyysrajan alla, Suomen oloissa äärimmäisessä köyhyydessä pitäminen 800e/kk orjuuseläkkeillä, on se pahin pandemia Suomessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Toi toinen paljastusketju on paljon vaarallisempi?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Demari-käytännössä Kokoomuslainen Krista Kiuru, joka toteutti EK-Yle:lle rahastusautomaatin, valtion, eli kansalaisten varoihin, on nyt antamassa samaa lahjoitusta veroparatiisi-sote-pörssiyrityksille. Sellaista on PetosPersKokoomuksen näkemä "punavihreys" hallituksessa.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/emma-asui-helsingin-kaduilla-parikymppisena-kertoo-nyt-millaista-on-olla-koditon-naiset-joko-hankkivat-miesystavan-myyvat-itseaan-tai-jaavat-taysin-yksin/7695468#gs.te8ecw

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16308057/pormestarien-kalliit-turhakevirat-tulee-lakkauttaa-ensimmaiseksi-

   Aidoissa demokratioissa ja perustuslakiin pohjaavissa oikeusvaltioissa, ei tarvita kalliita veroparatiisi-pormestarien turhakevirkoja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16165078/elakekorotukset-rikkaimpien-edullisempiin-matkakortteihin-tampereella

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   5886