Aihe

Valtioneuvosto kerjää nyt kiitosta, köyhyysrajan alle jätetyiltä sairaus- ja kansaneläkeläisiltä

Anonyymi

Aina vain röyhkeämmäksi menee, Suomen eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, heikoimpaan asemaan pahoinpideltyjen ja pakotettujen kansalaisten, sairaus- ja kansaneläkeläisten hyväksikäyttö.

Vanha sanonta: "tyhjän saa kiittämättäkin", osuu nyt kyllä täysin, Valtioneuvoston / hallituksen / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän toiminnan kuvaamiseen. Ei ole ennen nähty, että "oikeusvaltiossa ja demokratiassa", hallitus pyytää kiitosta, oikein rastita ruutuun -menetelmällä, petetyiltä äänestäjiltä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316793/veropakolaisyrityksille-rahan-jakaminen-laitonta--koyhyysongelma-korjaamatta-suomessa-

Suomen Orbanit, tekevät äärioikealle radikalisoituneesta, syvästi korruptoituneesta eduskunnasta ja sen rahanjaosta veropakolaisyrityksille, suoraan voiton maksimointiin, verosuunnitteluun ja osakekuoririkollisuuteen, uuden veroparatiisi-rahahanan, jo entuudestaan hyväosaille, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, kun pitäisi jo perustuslain, kansalaisten yhdenvertaisuuden ja oikeusturvan nimissä, olla tekemässä niitä isoja korjausliikkeitä, EU:nkin varoittamaan, sairaus- ja kansaneläkeläisten riittämättömiin sairaus- ja kansaneläkkeisiin.

Sipilän kakkoshallitus on yhtä oppositionsa kanssa - ei mitään eroa enää eduskunnan puolueiden välillä, kun köyhyysongelmasta ei uutisoida sen mediassa, eikä köyhyyteen piestyjen kansalaisten, heikoimmassa asemassa pahentuvan köyhyysongelman kanssa painivat vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, ovat edelleen hyväksikäytön ja veroparatiisi-soteyrityksien ihmiskaupan välineitä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16355975/itkea-ja-aanestaa---suomi-ei-ole-enaa-oikeusvaltio-sairaus--ja-kansanelakelaisille

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16344792/1-250ekk-minimielake-ja-ilmainen-terveydenhoito-saksassa

Suomen eläkeläiset tarvitsevat, aidot sairaus- ja kansaneläkkeet ensin - mihinkään, julkiseenkaan terveydenhoitoon, ei ole varaa, vaikka se olisi ilmaista, eli ENSIN ne sairaus- ja kansaneläkkeet köyhyysrajan yläpuolelle, siihen Saksan mallin mukaiseen, verottomaan 1 250€/kk.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen isot talousrikolliset, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä ja äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus, on vain panostanut enemmän kiiltokuvan ylläpitoon ja mainostamiseen, kuin Unkari, Puola. Venäjä ja Romania - eli on hoitanut paremmin isoimpien talousrikosten, antidemokratian ja antioikeusvaltion peittelyn - kansalaisten hyväksikäytön ja ihmiskaupan tekemisen vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla, työttömillä ja syrjäytetyillä.

   Väittävät naamat pokerilla, että Suomi on oikeusvaltio - mitä se ei ole ollut enää kymmeniin vuosiin. Toista miljoonaa Suomen kansalaista, on täysin ulkona yhteiskunnasta ja aidosta perusturva, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksistaan, oikeusturvasta omassa kotimaassaan.

   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006390584.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16307220/saksassa-1-250ekk-minimielake-torjuu-koronakuolemia-riskiryhmilla-tehokkaasti

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   5630