Aihe

Yritystuet on palautettava Suomen valtiolle - eikä veropakolais"business finlandille"

Anonyymi

Suomen valtion, Suomi Finland -nimen käyttö, tulee kriminalisoida veropakolaisyrityksiltä, eli äärioikeiston järjestäytyneeltä veroparatiisirikollisuudelta, samalla kun yritystukien jakaminen verokeitaisiin lopetetaan ja asetetaan asianmukaiseen rikostutkintaan, kuten korruptio ja sidosryhmien etujen ajaminen, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä yleensäkin.

https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2020/02/KAK_1_2020_WEB-8-31.pdf

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2015/09/kosonen.pdf

Veropakolaisyrityksien, voittoa verokeitaissa ja pörssissä tekevien, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-miljonäärien rahoittaminen valtion, eli verojenmaksajien rahoilla, on selkeästi oikeusvaltio-periaatteen, yhdenvertaisuuden ja kansalaisten oikeusturvan vastaista, eli isoja rikoksia Suomen perustuslakia, oikeusvaltiota ja kansalaisia vastaan.

Ei riitä, että poliisi tutkii näytösluontoisesti jälleen muutamaa, pienempää isoa talousrikosta koronamaskien yms yhteydessä, on tutkittava sitä isoa kokonaisuutta, joka on jatkunut jo vuosikymmenten ajan eduskunnassa, ministeriöissä ja niitä lähellä olevien vallankäyttäjien keskuudessa.

Kansalaisten oikeusturva on pahasti vaarantunut ja köyhyyteen pakotetuilla sairaus- ja kansaneläkelälisillä, käydään jo ihmiskauppaa veroparatiisi-soteyrityksien kanssa, Suomen valtio on aika laittaa tutkintaan.

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

Eivät tuollaiset ole normaalin oikeusvaltion ja demokratian tapahtumia enää.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16243827/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16307220/saksassa-1-250ekk-minimielake-torjuu-koronakuolemia-riskiryhmilla-tehokkaasti

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316793/veropakolaisyrityksille-rahan-jakaminen-laitonta--koyhyysongelma-korjaamatta-suomessa-

54

96

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomen kansalaiset ovat shokissa ja Yle on huolissaan, rikkaiden perintölasten kesäfestareista, vaikka vanhusten raatoja kannetaan ennenaikaisesti, kidutusten jäljiltä veroparatiisi-soteyrityksistä.

   Ei tämä ole todellistakaan enää, aikovatko eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptio-kansanedustajat- ja ministerit, selvitä parin pienemmän ison talousikoksen paheksunnalla, jättimäistä miljardien isoista talousrikoksista, joita ovat menneet nykyisen, edellisen ja sitä edellisen hallituksen aikana tekemään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

   Suomea johdetaan veroparatiiseista, muutaman häikäilemättömän diktaattorin toimesta. Se on ainakin tullut selväksi. Ei auta hallituksen vaihtaminen, sama meno jatkuu hallitus hallituksen perään.

   Poliisin ja Supon on aloitettava laajemman, isomman talous- ja veroparatiisirikos-korruptiovyyhdin tutkinnat, koko eduskuntaa ja ministeriöitä ym vallnkäyttäjiä koskien valtakunnanoikeudessa.

   • Anonyymi

    Vastuuministeri kepun elinkeinoministeri Mika Lintilä jakoi väärin perustein lähes 1 000 miljoonaa euroa Business Finland tukia "koronakriisitukina", vaikka kyseessä oli kehittämistukien jako, joka ei todellakaan kuulu koronakriisiaikaan ja muutenkin järkkyn valtiovelan ottamisen aikaan, johon maailmanlaajuinen pandemia muutenkin pakottaa. SDP ja vasemmistoliitto huomasivat löperön agraarisosialistin 100 000 eurosten sossutukijaon kaverikapitalistiporvareille ja vihelsivät pelin poikki, mutta edelleen Lintilän joukko jakaa holtitta rahaa ELY-keskusten kautta mm. 700 000 euron jättituen Flow Finlandille, joka jakoi saman verran osinkoa omistajilleen! Lisäksi tälläkin hetkellä suurta tiliä pukaavat kaiken maailman konsultit puhelinmyyjiensä avulla metsästävät yrityksiä, joille tekevät ilmiaseksi koronakrisitukihakemuksia ELY:yn, ja me veronmaksajat olemme näiden tukien, sekä konsulttien ja puhelinmyyjien rahoittajia. Kamalaa rahan hassaamista kriisin varjolla.
    Patamusta elinkeinotteluelämä on muuttunut tulipunaisiksi sosialisteiksi kun veronamksajien-yhteiskunnan sossutukielinkeinottelurahaa on jaossa. Kun tulee maksun aika, tämä sama elinkeinotteluporukka ei todellakaan sääli työläisiä, työttömiä, pienituloisia ja huono-osaisia, kun valtavaa valtionvelkaa vaaditaan maksettavaksi takaisin. Kaikista leikataan ja kansaa kikytetään, eikä köyhä tarvitse sääliä, kuten kaverikapitalistielinkeinottelijat saivat ruhtinaallisia elinkeinottelusossukorvauksia kriisin aikana.


   • Anonyymi

    Pienpanimo ”pakeni” Viroon, sai 100 000 euroa Business Finlandilta – ”Suoraan sanottuna omituinen tuki”
    https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006482161.html
    "Sori Brewing perusti panimon Tallinnaan muutama vuosi sitten. Emoyhtiö on kuitenkin Suomessa, ja nyt se sai Business Finlandilta täyden koronatuen.

    Hurulan mukaan yhtiö on käyttänyt kokemusta hyödyksi auttamalla myös muita yrityksiä tuen hakemisessa Business Finlandilta.

    – Kaikkien, joilla oli jonkinlainen edellytys hakea, kannatti se tehdä. Monet eivät kuitenkaan ole tottuneet paperinivaskojen täyttelyyn, Hurula kertoo.

    Tuen saajien lista on hänessä herättänyt hämmennystä.

    – Suoraan sanottuna Business Finlandin tuki on tosi omituinen, Hurula sanoo.

    – Ymmärrän toki, että tarkoituksena on ollut laittaa rahaa kiertämään.

    Lue lisää: Näille toimialoille myönnettiin eniten Business Finlandin koronatukea: liikkeenjohdon konsultointi korostuu

    Business Finlandin mukaan sen tuki on tarkoitettu koronan kurittamille yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta johonkin niille uuteen kehityshankkeeseen. Seulan pitäisi Hurulan mukaan kuitenkin olla tiukempi.

    – Siellä on varmasti paljon hankkeita, jotka ovat hyvinkin näennäisiä. Vastaan tuli monta puolituttua firmaa, joilla ei ole lähes minkäänlaista liiketoimintaa, hän sanoo."

    Lintilä perk... minkä teit!


   • Anonyymi

    Kommentti: Koronatukea vuotaa oudoille yrityksille – Business Finlandin jättilista on hälyttävä
    https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006481726.html
    Koronatukirahaa vuotaa jopa pöytälaatikkofirmoille ja yrityksille, joilla on pelkkä poste restante -osoite. Malli on pahasti rikki, kirjoittaa Taloussanomien toimittaja Elina Ranta.

    Miksei kepun vastuuministeri ole jo eronnut tai erotettu?


   • Anonyymi

    Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki palautti 100 000 euron koronatuen Business Finlandille – kertoo Facebookissa saaneensa tappouhkauksia
    https://www.is.fi/viihde/art-2000006482970.html

    Palsanmäkien firma teki ennätystuloksen 2020 ja Palsanmäkien tulotkin olivat suuret. Lintilä miksi jaoitte BF-tukia tv-julkuille joiden elinkeinoa korona ei edes haitannut?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki palautti 100 000 euron koronatuen Business Finlandille – kertoo Facebookissa saaneensa tappouhkauksia
    https://www.is.fi/viihde/art-2000006482970.html

    Palsanmäkien firma teki ennätystuloksen 2020 ja Palsanmäkien tulotkin olivat suuret. Lintilä miksi jaoitte BF-tukia tv-julkuille joiden elinkeinoa korona ei edes haitannut?

    Hyvin pyyhkii huutokauppakeisarilla ilman 100 000 euron Mika Lintilän Business Finland tukiakin

    Huutokauppakeisari teki hurjat rahat yrityksellään (4.7.2020)
    https://hymy.fi/uutiset/huutokauppakeisari-teki-hurjat-rahat-yrityksellaan/
    "Kohun silmään Business Finland -tuen kanssa keväällä joutunut Aki ja Heli Palsanmäen yritys Hirvaskankaan Kauppahuone Oy:n liikevaihto nousi 300 000 eurosta 422 000 euroon. Viivan alle jäi hurjasti pätäkkää: 146 000 euroa."

    Mites muut "kriisitukia" saaneet yrittäjät?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvin pyyhkii huutokauppakeisarilla ilman 100 000 euron Mika Lintilän Business Finland tukiakin

    Huutokauppakeisari teki hurjat rahat yrityksellään (4.7.2020)
    https://hymy.fi/uutiset/huutokauppakeisari-teki-hurjat-rahat-yrityksellaan/
    "Kohun silmään Business Finland -tuen kanssa keväällä joutunut Aki ja Heli Palsanmäen yritys Hirvaskankaan Kauppahuone Oy:n liikevaihto nousi 300 000 eurosta 422 000 euroon. Viivan alle jäi hurjasti pätäkkää: 146 000 euroa."

    Mites muut "kriisitukia" saaneet yrittäjät?

    Moni tv:stä tai 7pvää lehdestä tuttu julkku sai Business Finland -tukia.

    Firman kautta toimivat julkut olisivat saaneet pärjätä omillaan tai samalla noin 724 e/kk työttömän peruspäivärahan bruttotuloilla -20% vero (noin 530 e/netto), kuin muutkin työttömyyskassaan maksamattomat. Yrittäjyys sisältää riskin (sisälsi ainakin ennen Business Finlandia ja Mika Lintilää).

    Mikko Leppilampi kertoi tarvitsevansa 16 000 euroa kuukaudessa elämiseen – näin muhkean summan hän todellisuudessa tienasi
    https://www.is.fi/viihde/art-2000006295385.html

    Nämä kaikki julkkikset saivat Business Finlandin koronatukea – Vappu Pimiä, Mikko Leppilampi, Michael Monroe, Raakel Lignell...
    https://www.is.fi/viihde/art-2000006483880.html

    Pitääkö saavutettu tulotaso säilyttää veronmaksajien laskuun kriiseistä huolimatta?


   • Anonyymi

    Eliitin saavutettu tulotaso on pidettävä, vaikka sitten sosiaalitukemisella. Oishan se kamalaa jos tämä "yrittäminen" sisältäisi riskin. Paatuneimmastakin kaverikapitalistista tulee tulipunainen sosialisti kun on mahdollisuus sossupummaamiseen tukien kautta.


   • Anonyymi

    Eikös Postin johtajan konsulttifirman 100 000 euron BF tuesta saa kertoa, kun viesti poistetaan. Onko kavereita myös Suolessa?


   • Anonyymi

    Flow Festival jakoi 700 000 euron osingot omistajilleen – sai ministeriöltä 780 000 euron korona-avustuksen

    13.10.2020

    https://www.iltalehti.fi/talous/a/a7fbd4f9-06ff-4277-bf67-f1e8c7eb05db

    Opetus- ja kulttuuriministeriöltä 780 000 euron avustuksen saaneen Flow Festivalin taustalla oleva yhtiö jakoi omistajilleen 700 000 euron osingot.

    Koska tämä rahan hassaaminen loppuu!


  • Anonyymi

   Varmaankin jakajina ovat hyvävelijärjestelmän-kultapossukerhon kunniajäsenet.
   Sulle mulle ja kaverille kanssa periaatteela homma hoituu.

  • Anonyymi

   Ei nyt missään tapauksessa Valtiolle ja huulipuna missien valvontaan. Sinne ne jos palautetaan niin ne varmasti menevät hukkaan ehkä vaikka ministereiden puolisoiden firmoille. Onhan tietysti mahdollista, että jokunen € menee vaikka todella turhuuteen. Joillekkin oikealle yritykselle.

  • Anonyymi

   Yksikään rehellinen yrittäjä, ei pummi tukia valtiolta, varsinkaan voiton maksimointiin ja verojenkiertoon, osakekuoririkollisuuteen.

   Kyllä ne kaikki tuet on perittävä takaisin, Suomen valtiolle, eikä veropakolaisyritys-"business finlandille".

   https://www.thecoast.ca/halifax/united-by-hate/Content?oid=19178206

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

   Sarmaste on ostettu esittämään kahlekuningasta, että saadaan huomio pois, isommasta kokonaisuudesta, eli miljardien tulojensiirroista häikäilemättömille veroparatiisirikollisille, pörssikeinottelijoille verokeitaissa.

   Herra Kämpiä ei kukaan uskalla vastustaa, hänellä on Suomen kansan henkien ja terveyksien kustannuksella tienatut biljoonat verokeitaissa ja kaikki valta Suomessa. Poliisi ja supo ovat hänen renkejään, kipittämässä Sarmasteen perässä, kun isoveli käskee, suojelemaan isoimpia veropakolaisyrityksiä, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   "Air finland" -konkurssi-lentoyhtiö, Altia, hotelli Kämp, eläkerahastojen kavallukset, nimeltä mainitsemattomat konsernit, veroparatiisihävittäjät, ym ökyhotellit Dubaissa, kaikki yhden miehen projekteja, joita supo ja poliisi, saati oikeusministeriö, eivät koskaan tutki, saati syytä. Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä hänen hallussaan ja hallinnassaan.

   Valtakunnanoikeus olisi oikea osoite, laittomien yritystuki-miljardien takaisin perintään valtiolle ja kansalaisille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

  • Anonyymi

   On se vaan erikoista, että yksi ja sama henkilö, saa vuosikymmenestä toiseen, pyörittää ikiomaa veroparatiisi-sirkustaan, omistaa käytännössä koko Suomen valtion itselleen ja tehdä ihan mitä huvittaa Suomen kansalaisille, kenenkään puuttumatta.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   • Anonyymi

    Kuvitteellinen, mutta äärettömän hyvä tv-sarja hallintareksterilaista, ministereiden, rikollisten ja yritysmaailman johtajien hyvä veli-verkostosta. Ere Kokkosen alkuperäistekstistä muokannut Tapio Piirainen yli kaksikymmentä vuotta sitten, mutta edelleen ah niin ajankohtainen. Melkoinen ennustus, joka on totetutunut vielä pahemmin kuin tarinakertoja olisi voinut kai koskaan uskoa.

    https://areena.yle.fi/1-4190212


  • Anonyymi

   Nyt on kyse ihmisten terveyksistä ja hengistä - ei mistään tv-sarjoista.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   Kansanmurhaajien ja ihmiskaupan tekijöiden nimetkin, ovat kyllä tiedossa - eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, jakaa niille parhaillaan vastikkeettomia yritystukia, suoraan voiton maksimointiin, verosuunnitteluuun ja osakekuoririkollisuuteen.

   Sipilän nukkehallitus, jonka "naisasiaa" Rinnekin kovasti mainosteli - jakaa nyt vastikkeettomia yritystukia siskojenhakkaajille, suoraan veroparatiiseihin. Sellaista tasa-arvoa harvoille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

   Ökyrikkaiden perintölasten festarikesästä uutisointi, kun toista miljoonaa Suomen kansalaista, taistelee terveyksistään ja hengistään köyhyysrajan alla - on irvokasta äärioikeisto-Yle:n ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmän propgandaa.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nina Kopolalle on näytettävä ovea, eli potkut ,ei ole tehtäviensä tasalla alkuunkaan saihan kyseinen henkilö potkut tätä ennen suomiselta, luottamuksen johdosta.

  • Anonyymi

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä Suomessa, on niin syvässä korruptiossa ja mukana äärioikeiston järjestäytyneessä veroparatiisirikollisuudessa, että täytyy ihmetellä missä ovat ne tahot, joiden kuuluisi nostaa syytteet, valtion, eli kansalaisten varojen jakamisesta, suoraan ökyrikkaiden veroparatiisimiljonäärien luksuselämiin ?

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/free-market-deepen-coronavirus-crisis-200408122743522.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma#comment-100621790

   Sipilän kakkoshallitus jatkaa siitä, mihin laiton ex-äärioikeistohallitus jäi. Ei mitään eroa enää opposition ja hallituksen välillä Suomessa. Korruptiopäättäjät Valtakunnanoikeuteen.

  • Anonyymi

   Poliisin ja supon, kuuluisi olla tutkimassa, eduskunnan korruptiota, valtion eli kansalaisten varojen jakamista, veroparatiisi-terroristijärjestö-"business finlandille" ja sitä kautta muille veropakolaisyrityksille.

   Yksipuoluejärjestelmä ja syvä korruptio eduskunnassa, oli helppo pörssikeinottelijoiden rakennella, entisen "hyvinvointi"-valtion maineen päälle, kun mikään kansainvälinen taho, ei osannut epäillä, että Suomessa voisi tapahtua vallankaappaus ja siirtyminen äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisiterroristien johtoon.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   Tuosta löytyy koko yksipuoluejärjestelmän varsinainen rakennusmestari. "BF"-veroparatiisiterroristit rikkoneet Suomen oikeusvaltio-periaatteen, demokratian, kansalaisten oikeusturvan ja yhdenvertaisuuden kokonaan ja täysin.

   https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

   Suomen Duterteilta ei löydy edes inhimillisyyttä, kuten sivistysvaltioissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16219671/hallitus-johon-oppositio-on-tyytyvainen--yksipuoluejarjestelma-suomessa

   https://www.skp.fi/blogit/seppo-ruotsalainen/mielenosoituksen-aika-el-kerahastot-unohtavat-el-kel-iset

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   Laittakaa työttömät listaamaan murhattuja kansalaisia ja poliisi / supo eduskuntaan, tutkimaan veroparatiisi-terroristien tekemää vallankaappausta, korruptiota ja yksipuoluejärjestelmän, isoa talousrikollisuutta, valtion eli kansalaisten varojensiirtoa pörssikeinottelijoille.

   https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2020/02/KAK_1_2020_WEB-8-31.pdf

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626849

   Kävimme jo allekirjoittamassa, veroparatiisihävittäjien estämisen kansalaisaloitteen.

   Mm. Kanada ym läntinen maailma, on pistänyt kaikki sotakone-hankkeet jäihin, koronan takia, keskittyvät ihmisten, eli kansalaisten oikeusturvan kunnossa pitoon, toisin kuin Suomen eduskunta / Sipilän kakkoshallitus ja viisi Imelda Marcosia, jotka valehtelivat äänestäjilleen, rankimmalla mahdolllisella tavalla.

   Ei mitään eroa enää opposition ja hallituksen välillä Suomessa. Äänestämällä ei voi enää vaikuttaa.

  • Anonyymi

   Lisäksi 600milj. suojavaruste kaupat julistettu salaisiksi, missä rahat?

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen BF-Yleisradio ja muut mediat, keskittyvät hehkuttamaan äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille jaettuja, laittomia ja vastikkeettomia yritystukia, suoraan verosuunnitteluun, voiton maksimointiin, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen.
   Uutiset ja tiedonvälitys, on ulkomaisten medioitten varassa Suomessa.

   https://www.dw.com/en/poland-is-shocked-by-pedophilia-documentary/a-53590830

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pitihän se arvata pandapandemia jälleen:

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006536858.html

   Kanada sentään palautti pandat sinne, minne ne kuuluvatkin, eli Kiinaan.

   Tarvitaan ulkopuolinen, puolueeton taho Suomeen, rikostutkimaan eduskunnan yksipuoluejärjestelmää, kun poliisi ja supo on voidelty rahalla, olemaan sitä tekemättä, eli entisille ja nykyisille poliiseille jaettu yritys-maataloustukia veropakolaisyrityksineen, etteivät laulele eduskunnan korruptiosta ja veroparatiisirikollisuuden rahoittamisesta, vastoin Suomen perustuslakia, oikeusvaltio-periaatetta, kansalaisten oikeusturvaa ja yhdenvertaisuutta jaetuista yritys-maataloustuista BF-veroparatiisiterroristien välityksellä.

  • Anonyymi

   1 250€/kk MINIMIELÄKE pitäisi olla Suomessakin jo.

   Saksan uusi minimieläke tulee olemaan 1 500€/kk ja sen lisäksihän, siis sitten kun olivat nostaneet kaikki eläkeläiset köyhyysrajan yläpuolelle, eli toteuttaneet oikeusturva, on maksuton kaikki terveydenhoito ja julkiset palvelut.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "business finland"-Yle mainostelee tänään veroparatiisisijoittajia "meren suojelijana". Voiko härskimpää olla, että verovaroilla, tarkemmin sanottuna laittomilla pakkomaksuilla rahoitettava, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, eli äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten propaganda-media, mainostelee niitä, jotka eivät edes maksa veroja Suomeen ja joita kansalaiset joutuvat elättämään "yrittäjinä", kun eivät koskaan tule omillaan toimeen "meren suojelijoina".

   Meriä suojellaan maksamalla veroja, eli kantamalla aitoa yhteiskunta- ja luontovastuuta, eikä maksattamalla veropakolaisyrityksien verojenkiertoa, muilla kansalaisilla ja valtiolla.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kiinalainen tiedonvälitys ja sananvapauksien estäminen, on nyt uusi normaali Suomessa. Saksassa ym Euroopassa on meneillään laajoja mielenosoituksia, demokratian puolesta, kansalaisten aidon oikeusturvan puolesta:

   https://www.france24.com/en/20200802-45-police-injured-in-berlin-protests-against-virus-curbs

   Suomen kiinalaiset BF-mediat, esittelevät vain äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, kansalta varastetuilla varallisuuksilla leveilyä, julkkisten, poliitikkojen ym veroparatiisi-korruptoitujen- ja sijoittajien pintaliito-elämää.

   Radiohiljaisuus Suomen kiinalaistuneissa tiedotusvälineissä, on Unkarin, Venäjän, Romanian ja Filippiinien leveleillä.

  • Anonyymi

   Ruotsissa rehelliset yrittäjät, kieltäytyivät "koronatuista" ja halusivat, että ne käytetään eriarvoisuuden torjuntaan ja köyhyysongelman korjaamiseen. Suomen veroparatiisi-äärioikeiston ahnetta ja häikäilemätöntä.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   Veroparatiisi-hävittäjähankkeen perumisen kansalaisaloite, on vielä hetken käytössänne, osallistuminen vielä mahdollista.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jokaisen pieni- ja keskituloisen Suomen kansalaisen, kannattaa nyt osallistua veroparatiisi-hävittäjähankkeen uudelleen käsittelyn ja perumisen kansalaisaloitteeseen, ettei 10 miljardia mene turhuuteen, veroparatiisilasten niskassamme metelöintiin ja saastuttamiseen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Se jolla on sille annetaan , mutta leskeltä viedään viimeisetkin roposet !

   Orwell

  • Anonyymi

   BF-EK-äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, kiristävät myös kuntia, eikä kuntien talous, ole enää vuosikymmeniin, hyödyttänyt kuin rikkaimpia kuntalaisia. Köyhimmät heitteillä, ilman mitään tukea kunnilta, saati valtiolta, sitä aitoa oikeusturvaa, eli aitoja 1 250€/kk minimieläkkeitä, kuten oikeusvaltioissa ja demokratioissa.

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/kriminella-naetverk-utpressar-kommuner.IyWrp77yx

  • Anonyymi

   Kanadassa, joka on suurempi valtio, on sentään riippumatonta tiedonvälitystä, kun vastikkeettomia yritystukia jaellaan veroparatiisiyrityksille, tiedotusvälineet vaativat saada tietoa mihin:

   https://www.cbc.ca/news/politics/covid-spending-government-transparency-1.5826917

   Kanadassa on myös kansalaisten oikeusturva, ihan eri tasolla, kuin Suomessa, eli sairaus-kansaneläkkeet, työttömyysturva, ym.

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/foretag-tvingas-aterbetala-coronastod

   Ruotsin valtio perii takaisin, osinkojen jakoon käytettyjä yritys-maatalous-koronatukia.

   • Anonyymi

    Jos Suomi olisi oikeusvaltio niin löytyisi tutkijat tälle varsin suurelle "koronatuki puhallukselle".

    Miljardeja annettu köykäisin perustein monenkirjaville, anomusten täyttäjille ja firmoille ja kun jaksaa selata 100000:n euron tukisummia saaneiden listaa hämmästyy aina vaan enempi ja tulee tunne, että nyt on kyllä "pukit kaalimaan vartijoina".

    BF ja Lintilä paha yhdistelmä ja Vanhanen väläytti jo uutta tukien jakoa jatkossa! Ketkä nämä valtion ylivelkaantumiset maksavat? No, jokainen köyhempikin köyritään maksutalkoisiin kun vain varakkailla on nämä verosuunnittelun nimellä kulkevat "rälssinsä".

    Tukien saajien listalla oli kohtuuttoman suuri joukko yrityksiä, jotka eivät kärsineet koronasta ollenkaan, tutkikaa ja ihastelkaa uutta "veronkevennysmenetelmää" niille, joilla ennestäänkin asiat hyvällä mallilla.


  • Anonyymi

   Palautettavat yritystuet kohdennettava todellisille avuntarvitsijoille, tuet jaettava ruoka-apua tarjoaville tahoille.

  • Anonyymi

   Pienyritykset joille rahat myönnettiin, eivät olleet oikeutettuja maksamaan mitään yrityksen laskua noilla rahoilla.

   Ei puhelinlaskua, ei palkkoja, ei vuokria, EI MITÄÄN.

   Pienyrittäjää käytetään "VÄLIMIEHENÄ", joka on velvollinen luovuttamaan rahat (takaisinperinnän uhalla) hyvävelikerhojen omistamille "konsulttiyrityksille" joilla puolestaan on vapaa oikeus ryypätä ja rällätä kyseiset rahat.

   Asioista ymmärtämättömille kansalaisille asia näyttää ulospäin siltä kuin pienyritykset olisivat jotakin rahaa saaneet, vaikka eivät ole!

   Rahat on käytännössä maksettava tyhjänpäiväisille huuhaa "KONSULTEILLE" joita "konsulttiyhtiöitä"on kuullun mukaan Sipilän, Marinin miehen, ja muiden hyvävelipiirien omistuksessa, ja nimenomaisesti perustettuna tätä kusetusta varten.

   On jo muutaman kerran todettu että ainoat hyötyjät koko kusetuksessa on mutkien (=pienyrittäjien) kautta poliittiset "rötösherra HYVÄVELIPIIRIT"!

   Pienyrittäjät joille MUKAMAS on myönnetty jotain rahaa, ne eivät saa käytännössä tässä kusetuksessa yhtään mitään.

   Pienyrittäjät saavat vain jotain paskapuheita muodon vuoksi näiltä hölynpöly "KONSULTEILTA". Pelkkää tyhjää paskaa ja valtavat syytökset ja vihat niskoilleen asiaa ymmärtämättömältä kansalta.

   Tajutkaa jo ettei pienyrittäjät itse hyödy rahoista mitään. Siksi niin moni on rahat palauttanutkin.

   Asia on pelkkää rötösherratoimintaa.

   Tosiasiallisesti sitä SUURSELVITYSTÄ olisi tehtävä sen asian suhteen, kuinka paljon tyhjänpäiväiset "konsultit" ovat saaneet laskusaatavinaan juuri NÄITÄ RAHOJA!

   Turha niitä pienyrittäjiä on etsiä ja niiden nimiä. Rahat eivät jääneet heille!

  • Anonyymi

   Aidoissa demokratioissa, kaikki yritykset maksavat veroja valtiolle, ja kantavat aitoa yhteiskunta-luontovastuuta, eikä vastikkeettomia yritys-maatalous-koronatukia jaeta verokeitaisiin, kuten Suomen korruptiopäättäjät, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä tekevät.

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   Siinä ne "business finlandin" ideanikkarit, pörssikeinottelijat verokeitaissaan.

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/israel-model-191231050742080.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   PetosPersKokRkpKrdKeput ja ikävä kyllä, nyt myös Sdp ja Vas, mukana miljardien kylvämisessä veroparatiisi-pörssikeinottelijoille ja pitämässä Suomen kansaa syväkyykymmässä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

   http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2020/10/Koyhyysvahti-Suomen-Koyhyysraportti-2020.pdf

   Kymmeniä kertoja, turhaan, äänestäneenä, emme enää luota poliitikoihin, jotka siirtelevät miljardeja verokeitaisiin ja jättivät meidän äärimmäiseen köyhyyteen. Jätämme jo tulevissa kuntavaaleissa, kokonaan äänestämättä. Se on ainut keino pysäyttää korruptiopäättäjät, jotka pettivät luottamuksemme, sairaus-kansaneläkkeiden köyhyyden korjaamisesta,
   1 250e/kk minimieläkkeillä, kuten kaikissa Pohjoismaissa jo on.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685101/iso-kansanliike-tulossa-kuntavaali-boikotista-korruptiopaattajien-herattelemiseksi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

  • Anonyymi

   https://www.europaportalen.se/2020/10/rekordhog-andel-fattiga-i-sverige

   Siinä köyhyysongelmien paheneminen ja eriarvoisuuden kasvu Ruotsissa, eli Suomessa tilanne on vähintäänkin pahempi, koska Suomen kierot korruptiopäättäjät, piilottelevat köyhyysongelmia ja varsinkin 800€/kk orjuuseläkeläisten ahdinkoa, ei edes mainita missään tutkimuksissa, saati medioissa.

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16514377/eriarvoisuus-ja-elakelaiskoyhyys-pahentuneet-suomessa---krooninen-korruptio-eduskunnassa#comment-103709763

  • Anonyymi

   Suomeen tarvitaan ulkopuolisia, aidosti riippumattomia tahoja, tutkimaan demokratian, oikeusvaltio-periaatteen ja kansalaisten oikeuksien toteutumista ja tilaa, joka nyt ei enää todennu. Puolet väestöstä köyhyydessä, ei yhdessä maailman rikkaimmista valtioista, ole normaalitila.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-#comment-105588396

   Lukekaa tuon ketjun ensimmäinen linkki Tampereelta, se kertoo kaiken siitä, kuinka Suomen demokratia murennettiin ja kansalaisten oikeudet vietiin.

  • Anonyymi

   EK-medioissa mainostetaan Ohisalon naamalla, että köyhyys onkin köyhien häpeä, eikä korruptiopoliitikkojen, jotka eivät edes näytä haluavan korjata köyhyysongelmaa, joka on paisunut valtavaksi, kun 5,5 miljoonaisesta väestöstä, yhdessä maailman rikkaimmista valtioista, toista miljoonaa Suomen kansalaista, on jo köyhyysrajan alapuolella.

   https://www.theguardian.com/technology/2020/dec/19/ten-billionaires-reap-400bn-boost-to-wealth-during-pandemic

   Äänestämättä jättäminen jo tulevissa kuntavaaleissa, on ainut keino herätellä korruptiopäättäjiä. Äänestämällä ei enää voinutkaan vaikuttaa, joten jätetään äänestämättä.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   5730