Aihe

Packalen trollaa "tekoäly"-veropakolaisfirmallaan, pelkää yritystukiensa puolesta

Anonyymi

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

Onhan se jo nähty, kuinka sanan- ja mielipiteidenvapauksia, on tälläkin palstalla, jo pidempään estetty eri mieltä olevilta kansalaisilta ja syytelty heitä kokpersuiksi, jos uskaltavat vastustaa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmää ja sen veroparatiisirikollisuutta korruptioineen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma#comment-100621790

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16243827/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla

41

140

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei ole ihmistä moderaattorina, vain veroparatiisi-"tekoäly"-veropakolaisyritys, Packalenin firma, jolle meni muhkeat yritystuet verojenmaksjilta - nostakaa syytteitä veropakolaisyrityksien rahoittamisesta, ihmisten terveyksien ja henkien kustannuksella Suomessa.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   Herra Kämpillä on taas on vaikeaa, kun ei saisi rauhassa käyttää ihmisiä hyväkseen ja ryöstää Suomen kansalaisia.

   Koko eduskunta rikostutkintaan ja Valtakunnanoikeus käyttöön Suomessa. Poliisin ja supon lakattava suojelemasta, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta.

   https://www.thecoast.ca/halifax/united-by-hate/Content?oid=19178206

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16346145/mista-tiedonvalitysta-suomessa----kukin-muutettu-liberaali-porvarislehdeksi#comment-101964759

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

  • Anonyymi

   Onko kyseessä sama kaveri, joka ajeli taksilla juhannusyönä kansanedustajan tehtäviä tehden, valtion piikkiin.

   • Anonyymi

    Sama kaveri. Täysi sika mieheksi, mutta persuksi kyllä käy.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sarmasteen asioita hoiti Kari Uoti, persujen oma lakimies.

   • Anonyymi

    Kari on talousrikoksien ammattilainen.

    Muutenhan sitä ei opi näkemään molemmin puolin lakia, jos ei ole itse käynyt ensin istumassa.


   • Anonyymi

    Semmoinen Tom of Business Finland.

    Onneksi Tompalla ei ole sidonnaisuuksia tai eturistiriitoja mihinkään suuntaan... eihän?


  • Anonyymi

   Näyttää kyllä enemmän kuin Unkarilta, tai Venäjältä, tämä Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, veropakolaisyrityksien, eli äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden rahoittamisfarssi,
   Suomen kansalaisten terveyksillä ja hengillä pelaamista - yhdenvertaisuuden ja oikeusvaltio-periaatteen vastaista toimintaa.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

  • Anonyymi

   Ei ihme, että persuilta ei tule välikysymystä hallituksen jakamista avustuksista. Sen sijaan välikysymys kyllä lentää heti ulos, jos joku kertoo nähneensä kukon sijasta kanan.

   Ei hyvältä näytä persut. nyt punnitaan sitä moraalia. Sen ei pidä olla ostettavissa joidenkin puoluetoverien lahjonnalla.

  • Anonyymi

   Huom. emme äänestäisi kokpersuja missään tilanteessa, joten jokainen toimittajakin, joka eduskunnan yksipuoluejärjestelmän kritisoijia, kokpersuiksi haukkuu, on äärioikeiston korruptiossa mukana.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16394562/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-ja-bf-talousrikosjarjesto-aivopesun-mestareita

   Packalenin veroparatiisi-"tekoäly"-firma, hakee näköjään jälleen huomiota, kokpersu-trollauksessaan, eli syyllistämällä eri mieltä ja kritiikkiä antavia kansalaisia "persuiksi", mitä he eivät ole.

   Siten eduskunnan yksipuoluejärjestelmä / "business finland" -äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten rikollisjärjesteö, pitävät kansalaisia tiukassa talutusnuorassa, luulemassa, että olisi muka eroja puolueiden välillä eduskunnassa, vaikkei ole, kun on yksipuoluejärjestelmä syvässä korruptiossa.

  • Anonyymi

   Kuten näette, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä & BF-veroparatiisiterroristi-järjestö, trollaavat "tekoäly"-veroparatiisifirmallaan, jolle jakoivat yritystukia, etteivät kansalaisten mielipiteet ja kirjoitukset, pääsisi näkyviin.

   Näin toimitaan diktatuurissa, jossa eivät viranomaiset valvo, eduskunnan yksipuoluejärjestelmäksi muutettua toimintaa, rahanjakamista veroparatiisi-terroristijärjestöille.

   Vaadimme Sipilän, Lintilän, Vihriälän välitöntä erottamista ja koko eduskunnan julistamista isojen talousrikosten rikostutkintoihin, korruptiosta BF-veroparatiisiterroristijärjestön kanssa toimimisesta.

   https://finnwatch.org/fi/blogi/726-koronatuet-ovat-vain-kirsikka-kakussa

  • Anonyymi

   Onko tuo huijari Packalen persu??

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vapaata lehdistöä pidätetään Usa:ssa - Suomen BF-Yle- ym mediat, eivät edes uutisoi.

   https://edition.cnn.com/us/live-news/george-floyd-protest-updates-05-28-20/h_650444eb05a8557353ff84731cc81808

   Nyt tuli ainakin selväksi, ettei Usa ole mikään oikeusvaltio ja demokratia, vaan äärioikeiston sotilasjuntan johtama valtio, jonka kanssa Suomen ei pidä olla missään tekemissä.

   Laittoman ex-äärioikeistohallituksen laiton, ja Suomelle vahingollinen "isäntämaasopimus" tulee irtisanoa välittömästi.

   Käykää laittamassa nimenne kansalaisaloitteeseen, veroparatiisihävittäjien perumiseksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äärioikeistosuvakit trollaavat - eli KokPersut itse.

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmän uusi taktiikka, yrittää yllyttää yksinkertaisia "puolustamaan" PetosPersKokoomusta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hyvä yritys. Robin Packalen käyttäisi aikaa täällä trollaamiseen :D

  • Anonyymi

   PetosPersKokoomuksen Packalen tietenkin, jos et tuota muka hoksaa.

   "Suvakkimassapostaaja", on siis eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, vastikkeetonta yritystukia veropakolais"tekoäly"-yritykselleen saanut PetosPersKokoomuslainen Packalen.

   https://www.nbcnews.com/news/us-news/aunt-jemima-brand-will-change-name-remove-image-quaker-says-n1231260

   Kitkerä Iltalehti uhoaa "vasemmistonuorille" valeuutisissaan, kun eivät tiedä toimittajat edes, että enemmistö Suomen kansalaisista, luopuisi mielellään valkoisten kansanmurhaajien patsaista.

  • Anonyymi

   Miten bitcoinien louhinta onnistuu ent. seteliselkarankaisien kriitikoilta?

  • Anonyymi

   Ne ovat PetosPersKok:in äärioikeistosuvakit itse, jotka trollaavat. Homman ideana on, ettei eduskunnan yksipuoluejärjestelmää, johon niin oppositio kuin hallitus kuuluvat, saa kritisoida, arvostella, saati vaatia tutkintaan korruptiosta, veropakolaisyrityksien rahoittamisesta ym perustuslain vastaisesta toiminnasta.

  • Anonyymi

   Suomen eduskunta on syyllistynyt vakaviin rikoksiin, yksipuoluejärjestelmässä miljardien jakoon "business finland"-nimisille äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille.

   BF-talous-veroparatiisirikollisilla, ei ole mitään laillisia oikeuksia, jakaa Suomen valtion, eli kansalaisten varoja yhtään mihinkään, ei itselleen, eikä toisille veropakolaisyrityksille.

   http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255564-tiedotusvalineet-rikkovat-sananvapautta-jattaessaan-julkaisematta-uutisia

   On täysin Suomen perustuslain, oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten oikeusturvan ja yhdenvertaisuuden vastaista toimintaa, mitä nyt on nähty Arkadianmäellä ym poliitikkojen toiminnassa.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16324461/suomessa-elakelaiskoyhat-hoitavat-koronakriisinkin---ilmaiseksi#comment-101737786

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tiedoksi kaikille, tämä palsta estää sanan- ja mielipiteidenvapauksia, Suomen kansalaisilta.

   Kerroimme veroparatiisi-THL:n-sote-ministeriöiden-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, valehtelevan YK:lle koronatilastoista, kaikki viestit oli yön aikana poistettu.

   ns. virallinen Suomi valehtelee koronalukemista, joista se ei todellisuudessa, tiedä yhtään mitään, kun toista miljoonaa, köyhyyteen pakotettua Suomen kansalaista, ei näy missään tilastoissa, eikä heillä ole rahaa käydä, edes julkisella terveydenhoidossa, kun ensisijainen tarve olisi ruoka ja reseptilääkkeet ym välttämättön oikeusturva.

  • Anonyymi

   Korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän trollit, täällä yötäpäivää haukkumassa, eri mieltä olevia, tulevia äänestämättä jättäjiä "kokpersuiksi".
   Se on ovelasti rakennettu, tuo nykyinen korruptio-yksipuoluejärjestelmä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-medioissa on jälleen kovaa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän vastustajien syyttelyä "kokpersuiksi", mitä emme ole.

   Korruptiopäättäjien toive, demokratian vastaisesta veroparatiisi"hyväntekeväisyysvaltiosta", siis aidon demokratian ja kansalaisten oikeuksien vastaisesta, veroparatiisirikollisten toivevaltiosta, näyttää olevan EK-medioitten mainoksissa otsoikoissa tänään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, sellaisilta valemedioilta, jotka eivät tee aitoa, riippumatonta tiedonvälitystä, otetaan medialuvat pois. Suomessa päinvastoin, siitä palkitaan, että toistaa mekaanisesti, kuin paikalleen junnaamaan jäänyt tekoäly, yhtä ja samaa, veroparatiisi-äärioikeiston siskojenhakkaaja-porvareiden velttoja naamoja, päivästä toiseen. Aivan kuin toimittajille, olisi tehty LOBOTOMIA.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16201375/yksityinen-veroparatiisi-armeija-on-suomessa-kaytannossa-jo-#comment-100500717

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

  • Anonyymi

   Miljardeja verokeitaisiin, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden "business finlandin" välityksellä - nykyinen eduskunta ei edusta demokratiaa, oikeusvaltio-periaatetta, saati kansalaisia.

   https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

   Veroparatiisi-Neste meni Rotterdamiin, saattaa olla voitto kansalaisille, ettei kyseinen riistofirma ole Suomessa, rasittamassa verojenmaksajia kansalaisia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Onko Packalen ajamassa kyseistä kansanliikkeen ideaa?
    On ainakin puolustellut, ja ymmärtänyt Putinin toimia, mm Krimin laitonta kaappausta.
    Siinä mielessä ymmärtäisi, että näkisi länsiliitot uhkana, eikä demokratian puolustajana.


  Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   612
   15828
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   12117
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   8014
  4. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   7882
  5. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   4010