Packalen trollaa "tekoäly"-veropakolaisfirmallaan, pelkää yritystukiensa puolesta

Anonyymi

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

Onhan se jo nähty, kuinka sanan- ja mielipiteidenvapauksia, on tälläkin palstalla, jo pidempään estetty eri mieltä olevilta kansalaisilta ja syytelty heitä kokpersuiksi, jos uskaltavat vastustaa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmää ja sen veroparatiisirikollisuutta korruptioineen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma#comment-100621790

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16243827/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla

61

477

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei ole ihmistä moderaattorina, vain veroparatiisi-"tekoäly"-veropakolaisyritys, Packalenin firma, jolle meni muhkeat yritystuet verojenmaksjilta - nostakaa syytteitä veropakolaisyrityksien rahoittamisesta, ihmisten terveyksien ja henkien kustannuksella Suomessa.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   Herra Kämpillä on taas on vaikeaa, kun ei saisi rauhassa käyttää ihmisiä hyväkseen ja ryöstää Suomen kansalaisia.

   Koko eduskunta rikostutkintaan ja Valtakunnanoikeus käyttöön Suomessa. Poliisin ja supon lakattava suojelemasta, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta.

   https://www.thecoast.ca/halifax/united-by-hate/Content?oid=19178206

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16346145/mista-tiedonvalitysta-suomessa----kukin-muutettu-liberaali-porvarislehdeksi#comment-101964759

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

  • Anonyymi

   Onko kyseessä sama kaveri, joka ajeli taksilla juhannusyönä kansanedustajan tehtäviä tehden, valtion piikkiin.

   • Anonyymi

    Sama kaveri. Täysi sika mieheksi, mutta persuksi kyllä käy.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sarmasteen asioita hoiti Kari Uoti, persujen oma lakimies.

   • Anonyymi

    Kari on talousrikoksien ammattilainen.

    Muutenhan sitä ei opi näkemään molemmin puolin lakia, jos ei ole itse käynyt ensin istumassa.


   • Anonyymi

    Semmoinen Tom of Business Finland.

    Onneksi Tompalla ei ole sidonnaisuuksia tai eturistiriitoja mihinkään suuntaan... eihän?


  • Anonyymi

   Näyttää kyllä enemmän kuin Unkarilta, tai Venäjältä, tämä Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, veropakolaisyrityksien, eli äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden rahoittamisfarssi,
   Suomen kansalaisten terveyksillä ja hengillä pelaamista - yhdenvertaisuuden ja oikeusvaltio-periaatteen vastaista toimintaa.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

  • Anonyymi

   Ei ihme, että persuilta ei tule välikysymystä hallituksen jakamista avustuksista. Sen sijaan välikysymys kyllä lentää heti ulos, jos joku kertoo nähneensä kukon sijasta kanan.

   Ei hyvältä näytä persut. nyt punnitaan sitä moraalia. Sen ei pidä olla ostettavissa joidenkin puoluetoverien lahjonnalla.

  • Anonyymi

   Huom. emme äänestäisi kokpersuja missään tilanteessa, joten jokainen toimittajakin, joka eduskunnan yksipuoluejärjestelmän kritisoijia, kokpersuiksi haukkuu, on äärioikeiston korruptiossa mukana.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16394562/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-ja-bf-talousrikosjarjesto-aivopesun-mestareita

   Packalenin veroparatiisi-"tekoäly"-firma, hakee näköjään jälleen huomiota, kokpersu-trollauksessaan, eli syyllistämällä eri mieltä ja kritiikkiä antavia kansalaisia "persuiksi", mitä he eivät ole.

   Siten eduskunnan yksipuoluejärjestelmä / "business finland" -äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten rikollisjärjesteö, pitävät kansalaisia tiukassa talutusnuorassa, luulemassa, että olisi muka eroja puolueiden välillä eduskunnassa, vaikkei ole, kun on yksipuoluejärjestelmä syvässä korruptiossa.

  • Anonyymi

   Kuten näette, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä & BF-veroparatiisiterroristi-järjestö, trollaavat "tekoäly"-veroparatiisifirmallaan, jolle jakoivat yritystukia, etteivät kansalaisten mielipiteet ja kirjoitukset, pääsisi näkyviin.

   Näin toimitaan diktatuurissa, jossa eivät viranomaiset valvo, eduskunnan yksipuoluejärjestelmäksi muutettua toimintaa, rahanjakamista veroparatiisi-terroristijärjestöille.

   Vaadimme Sipilän, Lintilän, Vihriälän välitöntä erottamista ja koko eduskunnan julistamista isojen talousrikosten rikostutkintoihin, korruptiosta BF-veroparatiisiterroristijärjestön kanssa toimimisesta.

   https://finnwatch.org/fi/blogi/726-koronatuet-ovat-vain-kirsikka-kakussa

  • Anonyymi

   Onko tuo huijari Packalen persu??

   • Anonyymi

    No mikäpä muu?


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vapaata lehdistöä pidätetään Usa:ssa - Suomen BF-Yle- ym mediat, eivät edes uutisoi.

   https://edition.cnn.com/us/live-news/george-floyd-protest-updates-05-28-20/h_650444eb05a8557353ff84731cc81808

   Nyt tuli ainakin selväksi, ettei Usa ole mikään oikeusvaltio ja demokratia, vaan äärioikeiston sotilasjuntan johtama valtio, jonka kanssa Suomen ei pidä olla missään tekemissä.

   Laittoman ex-äärioikeistohallituksen laiton, ja Suomelle vahingollinen "isäntämaasopimus" tulee irtisanoa välittömästi.

   Käykää laittamassa nimenne kansalaisaloitteeseen, veroparatiisihävittäjien perumiseksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äärioikeistosuvakit trollaavat - eli KokPersut itse.

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmän uusi taktiikka, yrittää yllyttää yksinkertaisia "puolustamaan" PetosPersKokoomusta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hyvä yritys. Robin Packalen käyttäisi aikaa täällä trollaamiseen :D

  • Anonyymi

   PetosPersKokoomuksen Packalen tietenkin, jos et tuota muka hoksaa.

   "Suvakkimassapostaaja", on siis eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, vastikkeetonta yritystukia veropakolais"tekoäly"-yritykselleen saanut PetosPersKokoomuslainen Packalen.

   https://www.nbcnews.com/news/us-news/aunt-jemima-brand-will-change-name-remove-image-quaker-says-n1231260

   Kitkerä Iltalehti uhoaa "vasemmistonuorille" valeuutisissaan, kun eivät tiedä toimittajat edes, että enemmistö Suomen kansalaisista, luopuisi mielellään valkoisten kansanmurhaajien patsaista.

  • Anonyymi

   Miten bitcoinien louhinta onnistuu ent. seteliselkarankaisien kriitikoilta?

  • Anonyymi

   Ne ovat PetosPersKok:in äärioikeistosuvakit itse, jotka trollaavat. Homman ideana on, ettei eduskunnan yksipuoluejärjestelmää, johon niin oppositio kuin hallitus kuuluvat, saa kritisoida, arvostella, saati vaatia tutkintaan korruptiosta, veropakolaisyrityksien rahoittamisesta ym perustuslain vastaisesta toiminnasta.

  • Anonyymi

   Suomen eduskunta on syyllistynyt vakaviin rikoksiin, yksipuoluejärjestelmässä miljardien jakoon "business finland"-nimisille äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille.

   BF-talous-veroparatiisirikollisilla, ei ole mitään laillisia oikeuksia, jakaa Suomen valtion, eli kansalaisten varoja yhtään mihinkään, ei itselleen, eikä toisille veropakolaisyrityksille.

   http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255564-tiedotusvalineet-rikkovat-sananvapautta-jattaessaan-julkaisematta-uutisia

   On täysin Suomen perustuslain, oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten oikeusturvan ja yhdenvertaisuuden vastaista toimintaa, mitä nyt on nähty Arkadianmäellä ym poliitikkojen toiminnassa.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16324461/suomessa-elakelaiskoyhat-hoitavat-koronakriisinkin---ilmaiseksi#comment-101737786

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tiedoksi kaikille, tämä palsta estää sanan- ja mielipiteidenvapauksia, Suomen kansalaisilta.

   Kerroimme veroparatiisi-THL:n-sote-ministeriöiden-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, valehtelevan YK:lle koronatilastoista, kaikki viestit oli yön aikana poistettu.

   ns. virallinen Suomi valehtelee koronalukemista, joista se ei todellisuudessa, tiedä yhtään mitään, kun toista miljoonaa, köyhyyteen pakotettua Suomen kansalaista, ei näy missään tilastoissa, eikä heillä ole rahaa käydä, edes julkisella terveydenhoidossa, kun ensisijainen tarve olisi ruoka ja reseptilääkkeet ym välttämättön oikeusturva.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-medioissa on jälleen kovaa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän vastustajien syyttelyä "kokpersuiksi", mitä emme ole.

   Korruptiopäättäjien toive, demokratian vastaisesta veroparatiisi"hyväntekeväisyysvaltiosta", siis aidon demokratian ja kansalaisten oikeuksien vastaisesta, veroparatiisirikollisten toivevaltiosta, näyttää olevan EK-medioitten mainoksissa otsoikoissa tänään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, sellaisilta valemedioilta, jotka eivät tee aitoa, riippumatonta tiedonvälitystä, otetaan medialuvat pois. Suomessa päinvastoin, siitä palkitaan, että toistaa mekaanisesti, kuin paikalleen junnaamaan jäänyt tekoäly, yhtä ja samaa, veroparatiisi-äärioikeiston siskojenhakkaaja-porvareiden velttoja naamoja, päivästä toiseen. Aivan kuin toimittajille, olisi tehty LOBOTOMIA.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16201375/yksityinen-veroparatiisi-armeija-on-suomessa-kaytannossa-jo-#comment-100500717

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

  • Anonyymi

   Miljardeja verokeitaisiin, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden "business finlandin" välityksellä - nykyinen eduskunta ei edusta demokratiaa, oikeusvaltio-periaatetta, saati kansalaisia.

   https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

   Veroparatiisi-Neste meni Rotterdamiin, saattaa olla voitto kansalaisille, ettei kyseinen riistofirma ole Suomessa, rasittamassa verojenmaksajia kansalaisia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Onko Packalen ajamassa kyseistä kansanliikkeen ideaa?
    On ainakin puolustellut, ja ymmärtänyt Putinin toimia, mm Krimin laitonta kaappausta.
    Siinä mielessä ymmärtäisi, että näkisi länsiliitot uhkana, eikä demokratian puolustajana.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Alkoi veroparatiisi-äärioikeiston massapostaaminen ja trollaaminen heti, kun Suomen kansalaiset, vaativat veroparatiisyrityksien- ja rikollisuuden isojen tutkintojen aloittamista, niin eduskunnassa, ministeriöissä, kuin Veroparatiisi-Attendossa-ym veroparatiisi-sote-ym yrityksissä, kuten Ruotsissa tehdään jo.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16926599/veroparatiisi-attendon-tapaus-menee-poliisille-rikostutkintaan-ruotsissa-!!!#comment-107955947

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tuon juudaksen olisi saanut "ristiinnaulita" ajat sitten

   T:hiihtäjä 47 härmästä

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Jo eilen Valko-Venäjä-keskustelussa, sanoimme, ettei voi viedä itään, Valko-Venäjälle, Venäjälle ja Kiinaan sitä, mikä ei ensin toteudu kotimaassa ns. lännessä, EU:ssa ja Usa:ssa varsinkaan, eli aitoa demokratiaa, oikeus-sivistysvaltio-periaatetta, kansalaisten perusoikeuksia, aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia.

   Äärioikeiston pahviporvariston feikki-demokratia-käsitys, vaarantaa Suomen kansalaiset ja vain vahvistaa idän diktaattorien valtaa.

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/svt-s-korrespondent-eu-s-sanktioner-ger-ryssland-det-totala-inflytandet

  • Anonyymi

   Tom of Russian Packalen

  • Anonyymi

   Jes. PetosPersliikeKokoomus-eilisten, ainut kuntavaaliteema on vihan ja väkivallan kylväminen yhteiskuntaan, kaaoksen, sekasorron, väkivallan, pahoinvoinnin maksimointia, että kansalaiset pelkäävät ja voivat mahdollisimman huonosti, silloin heitä on helppo hyväksikäyttää ja varastaa valtion varat pörssiyritysten voiton maksimointiin veroparatiiseihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968525/nuoret-eivat-ole-niin-tyhmia-etta-aanestaisivat-pahviaarioikeiston-hilloahoja

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962901/aari-uusliberalistinen-hallitus--eduskunta-suomessa-rikkoo-kansalaisten-perusoikeuksia

   Heti kun keskustellaan, korruptiopäättäjien isoista talousrikoksista, valtion virkojen väärinkäytöstä, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen, alkaa äärioikeisto trollaamaan, mielipiteiden ja sananvapauksien estämiseksi, eikä ylläpitoa kiinnosta ?

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034130/laumasuoja-koronalle-tuli-luonnollista-tieta-ei-rokotteiden-kautta-kuten-voisi-luulla#comment-108985970

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

   Joku valveilla oleva taho, voisi puuttua Veroparatiisi-THL:n-Hus:in- ym korruptio-veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijoiden, harjoittamaan viha-väkivaltaan, terveyssyistä koronarokotteista kieltäytyviä kohtaan, heidän ihmisarvonsa on aika turvata, Veroparatiis-sotemonopolien viha-väkivallalta, täällä palstalla, kuin EK-medioissa esiintyvältä.

   https://yle.fi/uutiset/3-11892227

   Verrattavissa tuohon poliisien äärioikealle radikalisoitumiseen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ilmeisesti joku Suomen kansalainen, uskalsi olla eri mieltä, palstan äärioikeisto-agitaattoreiden kanssa, heti alkoi massatrollaaminen.

  • Anonyymi

   Sananvapauksien estäminen alkoi jälleen, yhtäaikaa, äärioikeiston kaiken VALEVASTUSTAJA-äärioikeiston trollauksen kanssa.

  • Anonyymi

   Jätkä lypsi Bussiness finlandilta jättituet vaikka tuotteensa ei edes toimi. Pakka-Leenan teko-älyttömyys karsii asiallisia puheenvuoroja ja kommentteja ja jättää karsittavat lauseet ja kommentit tilalle. Eli toimii aivan päinvastoin kuin täytyisi toimia.

   Mieltääkö Pakka-Leena mieltää kaikki arvostelijansa ääri oikeistolaiksi ?

  • Anonyymi

   Pikku Possu Pakkaleenille se bravuuri ja ihan seuraavien vuosien aikana. Tietääköhän pikku possi miten eri maat käsittevät vakavan rikoksen nimeltä tietojärjestelmään murtautuminen eli hakkerointi? jossain toisessa maassa tuomiot ovat hurjempia kuin suomessa ja sen maan lakien mukaan mennään missä hakkerointi kärähtää. Eli kun murtautuu toisen valtion sijainnissa olevaan tietojärjestelmään sen maan lakien mukaan rikos käsitellään.

   Ihan lähiaikoina uutta mitä tämä possun firma harjoittaa lisäksi

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   525
   5429
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   2478
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   745
   2190
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   85
   1351
  5. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1270
  6. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   66
   1213
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   1144
  8. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   942
  9. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   73
   901
  10. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   2
   898
  Aihe