Aihe

Anderssonin sananvapauksien estämisinto, olikin Packalenin yritystukien peesaamista

Anonyymi

Lisää likaisia yksityiskohtia, Eduskunnan yksipuoluejärjestelmästä ja suomenruotsalaisten keskinäisestä yritystukien kähminnästä veropakolaisyrityksilleen, edustaa tuo Vasemmiston ja PetosPersuKokoomuksen yhteistyö, Li Anderssonin ja Tom Packalénin välinen junailu, yli puolue- ja näennäisten oppositio-hallitusrajojen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16363501/packalen-trollaa-quottekoalyquot-veropakolaisfirmallaan-pelkaa-yritystukiensa-puolesta#comment-102113696

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

https://yle.fi/uutiset/3-11114436

Ihmettelimme Vasemmiston outoa intoa, olla estämässä, jo entuudestaan suppeita ja vähiin käyneitä, sanan- ja mielipiteidenvapauksia, tavallisilta kansalaisilta, varsinkin Li Anderssonin pontevaa intoa siinä, no nyt selvisi syykin.

Suomenruotsalaiset pitävät perinteisesti yhtä ja ovat levittäytyneet eri puolueisiin, PetosPersKokoomuksesta Vasemmiston kautta Kokoomukseen. Yritystukien hakeminen ja saaminen, luontunut heiltä aina, kuin toinen luonto ja nyt tuli selvyys siihenkin, että millä hinnalla - heikoimpaan asemaan pakotettujen, käytännössä ihmiskaupan uhrien kustannuksella.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16363357/yritystuet-on-palautettava-suomen-valtiolle---eika-veropakolaisquotbusiness-finlandillequot

Ja älkää antako "tekoäly"veropakolaisyritys-trollien väittää, että olisimme "tärinä persuja", tai näkisimme enää mitään eroa yhdenkään eduskuntapuolueen, opposition ja hallituksen välillä. Emme äänestäisi kokpersuja, missään tilanteessa, emmekä kohta enää muitakaan, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän puolueita.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sitäkin ihmettelemme, että mihin katosi veroparatiisihävittäjien kritisointi ja perumisvaatimukset, entiseltä oppositiolta, nykyiseltä Sipilän kakkoshallitukselta, sekin taitaa olla yhteydessä, tuohon kovin suomenruotsalaiseen, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen, tosin pääjehut ihan suomenkielisiä suomalaisia, tai se yksi diktaattori.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16307220/saksassa-1-250ekk-minimielake-torjuu-koronakuolemia-riskiryhmilla-tehokkaasti

   https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006475419.html?fbclid=IwAR3f1xwnIIv9xcLVM9G0GI-OKCSJ2WWap9o8SivlWM9W1xTGM9DQ1armaic

   Nyt viimeistään on alettava perumaan, laittoman ex-äärioikeistohallituksen ja pörssikeinottelija-veroparatiisirikollisten, joilla muuten eri maiden kansalaisuuksia, veroparatiisihävittäjä-suunnitelmat. Velanotto rikkaiden veropakolaisyrityksille ja sota- ja asesijoituksiin, ei ole oikeusvaltion ja demokratian toimintaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16201375/yksityinen-veroparatiisi-armeija-on-suomessa-kaytannossa-jo-#comment-100500717

  • Anonyymi

   Andersson ei kestänyt kuulla totuutta siitä, miksi äänestäjänsä ihmettelivät, hänen outoa intoaan estää sananvapauksia - syykin selvisi, suomenruotsalaisten keskinäinen kimppa eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, KokPersujen Packalenin yritystuet, tämän palstan "tekoälyn" - eli sananvapauksien estämisen pyörittämiseen.

   Esti sitten sananvapaudet Kansan Uutisissa, mikä oli ennen työväenlehti, sananvapauksien puolustaja, ei ole enää, palautteen lähettämiset estetty.

   http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255564-tiedotusvalineet-rikkovat-sananvapautta-jattaessaan-julkaisematta-uutisia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16219758/suomessa-on-liian-helppo-estaa-sanan--ja-mielipiteidenvapauksia-kansalaisilta#comment-100705992

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma#comment-100621790

   Suomen diktaattorit ovelampia ja kierompia, kuin Unkarin, Romania ja Venäjän kollegansa, pirullisia suorastaan, kun köyhimpien pettäminen verissä, heikoimpaan asempaan pahoinpideltyjen äänillä hallitukseen, jakamaan yritystukia veroparatiisisijoittajille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   5790