Ratkaisu kokoontumis rajoituksiin.

Anonyymi

Täysi sukellus varustus päällä voidaan kokoontua yli 10 hengen porukoihin ja vaikka saunoa kumipuvut ja ilmasäiliöt selässä, ei tule hengitys ilma ympäröivästä ilman alasta, vaan selässä olevista ilmasäiliöistä.
Gilbetilläkin on 20 kumipukua hankittuna ja viritelmä savon mökillään.
Raitis ilma otetaan putkea pitkin, joka tulee kilometrin päästä mökiltä ja mökin sisälle on asennettu 20 hengitys maskia, joihin ilma johdetaan katossa olevasta tuloputkesta ja jokaiseen maskiin menee 20 metrin letku.

Gilebert ei vaan tiedä, että Kokkolan kundi on laittanut vanhan land rowerin parkkiin ilman tulo puhaltimen luo käyntiin ja Gilbertin mökillä saadaan häkämyrkytys.

5

<50

  Vastaukset

  • Tuo oli aivan normaali varustus Miehelän saunailloissa vuosia sitten.

   Terveisin, Stadin Tepi

   • Miehelässä taisi olla kahden hengen kumipuvut, joiden ketju sinetöitiiin saunaillan alussa ja avattiin vasta saunaillan loputtua.
    Siinä joutui kaksi kundia istumaan sylikkäin koko sauna illan ajan.


  • Hallituksen linja on täysin sekava. Matseihin pääsevät katsojat, mutta korkeintaan 500 per matsi. Huomaa, etteivät huulipunahallituksen naiset tajua mitään urheilusta. Miksei katsomoihin voi rakentaa esim. pleksista "aitioita", joissa kussakin olisi vaikka 50 katsojaa? Siten yksi mahdollinen tartuttaja ei voisi tartuttaa kuin 49 muuta. Varmuuden vuoksi nimet voi kirjata ylös, joten tartuntaketju on helpompi jäljittää. Hallitus on ihan hukassa, eikä tajua näistä rajoituksista yhtään mitään. Mikä järki siinäkin on, että kouluissa on satoja oppilaita samoissa tiloissa, mutta jalkapallomatsiin pääsee tällä hetkellä vain 10 ihmistä kerrallaan? Ei mitään järkeä. Toivottavasti hallitus kaatuisi ja miehet ottaisivat vallan, koska he sentään ymmärtävät urheilun päälle.

   • Juu, iltalehdessä taisi olla kuva ravintolasta ulkoilmassa, jossa asiakkaat istuivat kasvihuoneissa, joissa oli pöytä ja söivät siellä.
    Mahtaa olla hiostavaa tuollaisessa lasisessa kasvihuoneessa, kun aurinko porottaa.
    Kyllä siinä hiki tulee, kun äkkiä nousee lämpötila lähemmäs 50 astetta.


  • Jaa miehet ottaa vallan. Miehillä oli valta yli 100 vuotta suomessa. Miltä näyttää noin niin kuin omasta mielestä, mitä miesten valta on saanut suomessa aikaan. Toki suomi on hieno maa maailmassa, mutta ei kai tätä tilannetta osaa kukaan oikein hoitaa. Tää on vähän kuin Celticin ja rangersin lopputuloksen arvaaminen. Koskaan ei tiedä mitä ovat sopineet ja pitääkö sekään sopimus ottelun loppuun.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3408
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1826