Nahkapöksyt jalkaan!

Ja sedän mökille. Setä järjestää Bundesliigan tauolta palaamisen kunniaksi nahkahousuteemaiset pelienkatsomiskestit viikonloppuna kuvankauniissa keväisen Saimaan maisemissa, aivan Mikkelin kupeessa.

Mukaan tarvitset vain posliiniksi ajellun peppureiän, 18-22-v iän, avoimen mielen ja kiinnostuksen ajanviettoon ihan vain raavaassa miesseurassa. Tuo myös ystäväsi! Setä tarjoaa kyyditykset (ja myös matkat), ruoat, juomat, kortongit ja loistavan seuran! Katsomme jalkapalloa saksalaista olutta ja makkaraa nauttien, juomme, naimme, saunomme ja puhumme henkeviä. Panemme sinut kuntoon, tuuliajolla oleva pojankloppi.

9

84

  Vastaukset

  • Nonniin, eipäs sotketa pojan-Kloppia tähän Gilbertin "nuorisotyöhön". Jürgeniä tai hänen nahkahousujaan ei näillä lakeuksilla pilkata! Onko selvä?

   tiedättekyllä

  • Setä tarvitsee selvästi hoitopiikin persiiseen. Koronaa suoraan suol..neen. Setä kuolee koronaan koristen kuumehorkassa ja kamalassa kuolemanpelossa. Setä taitaakin tietää, että Helvetti odottaa sua.

  • Setä ja hänen säälittävät homopoikansa ansaitsee kunnon teurastuksen. Homoilu kiellettäköön uudessa maailmanjärjestyksessä. Kun se on kerran isoon kirjaankin kirjoitettu, että mies ei saa olla miehen kanssa sillai, eikä naiset keskenään sillai niin ei sitten olla. Se on tahallista Jumalan ärsyttämistä tollanen rietastelu.

   Nappi ottaan vaan noille äpäräpojille ja perseniska-Gilbertille.

  • Taavetti on "nuori" (=58 vuotta) ja tarvii rahaa. Ilta Gilbertin rattopoikana kiinnostaa 100 euron tuntipalkalla.

  • Syanidiruiske ja sähkötuoli on ainoa mitä Gilbert tarvii.

   • Hemmetin penikka! Suu suppuun tai muuten Gilbsu tulee ja komentaa polvilleen lattialle.


  • Gilbertin nahkahousut on loppuillasta pulloiset, kun nahkahousuthan ovat tunnetusti ilmaa läpäisemättömät, joten kun housujen lahkeet ja vyötärö on ilmatiiviisti puristuksissa, niin kaasulla on täyttyneet Gilbertin nahkahousut.

   • Isommat pallit on tuolla possulla, kuin Gilbertillä.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3408
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1826