Aihe

Hik burb ja röyh!

Lumiukolla osui jälleen viikonloppu kuuden vapaiden sisälle, joten eilen tuli haettua kaksi lavallista olutta eli 48 raikasta ja ravitsevaa yhteensä. Mukaan tarttui myös itävaltalaista pekoniin käärittyä makkara, joka on aivan huippua hei! Hintaa toki pienehköllä paketilla melkein viisi euroa, mutta laatu maksaa et sillei hei! Lumiukolla ei tosin ole akuuttia puutetta rahasta.

Olipahan virkistävää katsoa katsoa pitkästä aikaa hiuippujalkapalloa suorana. Lumiukko ei ole seurannut viimeisimpiä käänteitä Valioliigan osalta. Sattuisiko Kyösti tietämään, milloin Valioliiga palaa tauolta?

5

<50

  Vastaukset

  • Kyösti siemailee juuri Liidelin halpaa punakylkistä olutta, samalla katsellen Nuorta Morsea, joka on laatusarja. Ei ole tietoa Valioliigan jatkumisesta. Maaliskuussa Kyösti arveli, että ehkä se jatkuu toukokuun loppupuolella. Huhtikuussa arvio tarkentui juhannukseen. Kyösti uskoo, että juhannuksena aletaan pelata tyhjille katsomoille. Onhan se pienimuotoinen antikliimaksi Poolin fanille loistavan alkukauden jälkeen, mutta näillä mennään. Ei voi mitään. Liverpool kruunataan joka tapauksessa mestariksi, mutta jos loppupelejä ei pelata, tilastoihin jää ikuisiksi ajoiksi *-merkki vajaan kauden merkiksi. Mestaruus on aina mestaruus, mutta olisihan se parempi, että kausi saataisiin pelattua loppuun vaikka väkisin nussimalla. Täytyy toivoa, ettei yhteenkään joukkueeseen iske korona, eikä tule karanteeneja et sillei hei.

   • Oli kyllä antikliimaksi. Lumiukon piti mennö katsomaan Liverpoolin viimeinen kotipeli, mikäli lippuja olisi ollut saatavilla vielä maaliskuun lopppupuoliskolla tai vaihtoehtoisesti li8ittyä mestaruushulinaan satdinin ulkopolella ja pubeissa. Harmillista, että tuo kokemus jää niin monelta Liverpoolin ladilta nyt kokematta niin pitkän tauon jälkeen. Mutta, eihän Pool ole tähän tuomittu, vaan lähes tasaväkisenä (nookei, onhan City se suosikki) Cityyn nähden myös tulevina kausina taistoon.


   • Lumiukko2 kirjoitti:

    Oli kyllä antikliimaksi. Lumiukon piti mennö katsomaan Liverpoolin viimeinen kotipeli, mikäli lippuja olisi ollut saatavilla vielä maaliskuun lopppupuoliskolla tai vaihtoehtoisesti li8ittyä mestaruushulinaan satdinin ulkopolella ja pubeissa. Harmillista, että tuo kokemus jää niin monelta Liverpoolin ladilta nyt kokematta niin pitkän tauon jälkeen. Mutta, eihän Pool ole tähän tuomittu, vaan lähes tasaväkisenä (nookei, onhan City se suosikki) Cityyn nähden myös tulevina kausina taistoon.

    Cityn kannalta on aika ratkaisevaa, miten pitkä bänni tulee eurokentille. Jos tulee pari vuotta, mihin tosin Kyösti ei usko, muutama tähtipelaaja voi häippäistä muualle. Se nyt vain on niin, että tähdet haluavat pelata UCL:ää et sillei hei.

    Kyösti toivoo jotenkin oudon sairaalla tavalla, että United vahvistuisi, haastaisi Poolin ja Cityn, mutta ei kuitenkaan ihan pystyisi ohittamaan niitä, kjäh kjäh. Mestaruus tuntuisi paremmalta, jos se tulisi tiukan taistelun jälkeen, varsinkin jos United jäisi niukasti kakkoseksi, kjäh kjäh.


  • Valioliiga alkaa aikaisintaan 19. kesäkuuta eli suomalaisittain juhannusaattona.

  • Liverpool ja Nike ovat päässeet sopimukseen siitä, että Pool käyttää tämän kauden paitasponsorin eli New Balancen paitaa kauden loppuun, vaikka sopparin piti umpeutua kesäkuun lopussa. Mestaruusjuhlissa pidetään siis New Balancen paitoja, minkä jälkeen vaihdetaan Niken paitoihin. Kysyttäviä? Eipä tietenkään.

   Pelaajarintamalla Pool on myymässä kolme pelaajaa, jotta saisi rahaa Timo Wernerin hommaamiseen. Werner maksaa 52 miljoonaa puntaa, joten suht hyvätasoisista kolmesta kaverista puhutaan. Lähtevätkö Keita ja Shaqiri? Origi tai Wijnaldum?

   tiedättekyllä

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   26
   1418