Nante oli...

Anonyymi

Ravintolassa Taisto Sinisalon kanssa Taisto ehti vielä tilata yhdet ennen valomerkkiä ja tarjoilija sanoi juomat pöytään tuodessa "Tää on viimeinen, Taisto".

75

1452

  Vastaukset

  • Se oli ennen kun oli tämä pims :(

   • Pims=lasten monielinoireyhtymä, ilmaantui lapsille samoihinaikoinin, kuin covid19 virus 2019-2020.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pims=lasten monielinoireyhtymä, ilmaantui lapsille samoihinaikoinin, kuin covid19 virus 2019-2020.

    Korona aiheuttaa lapsille PIMS:in.


  • Kerran jätkäsakissa oli Nante urheillut kuka uskaltaa mennä rantaporeeseen uimaan munasillaan. Jälkeenpäin oli tuumannut, että mieluummin lämpimässä paljussa emännän kanssa.

  • Nante oli mökillä grillaamassa kun pihalle pyyhältää etelän vetelä Mersulla ja on ostoaikeissa, vaikka mökki ei ole myynnissäkään, menee sisälle ja kysyy "Onko sisävessaa". Nante sanoo ettei ole, mutta järvestä saa hyvästi muikkuja, sitten ukko paukka ulos ja kysyy "onko terassia" tähän Nante sanoo huussin takanta kyllä lähtee lenkkipolku. Enempää kyselemättä äijä lähtee ja sisällä akka kysyy Nantelta "Kuka se oli ja mitä se tahtoi" . Mikä lie etelän huitoja vastaa Nante, ulukona halus syyvä ja sisälle paskantaa.

   • Ja mitenkä tuo liittyy Hyrynsalmeen ??.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja mitenkä tuo liittyy Hyrynsalmeen ??.

    Liittyy, liittyy, liittyypä hyvinkin.


  • Kerran Nante oli nopejalla hevosella pappia kyydissä ristiäisiin. Pappia pelotti kova vauhti ja alkoi toppuuttelemaan Nantea. Ei tässä olla ensimmäistä kertaa pappia kyydissä- totesi Nante.

  • Mitä Taisto vastasi tarjoilijalle?

  • Nanten autosta oli parkkipaikalla rikottu sivulasi, mitään ei ollut viety vain etupenkille oli jätetty kaksi lippua Antti Tuiskun konserttiin.

   • Oliko asialla Tuuli ja Lumi?


  • Nante oli luvatussa maassa vierailulla ja siellä tuttu Rabbi tarjosi illanistujaisissa paikallista vodkaa sellaista lasinpesunesteen makuista joka oli kuitenkin Stolichnaya pullossa. No perseethän siitä olalle meni, että yöksi piti jäädä sakastiin sitten aamulla oli sellainen maku suussa, kuin olisi ollut kissanpaka n syönti kilpailuissa ja pärjännytkin melko hyvin. Nantee huikoi helvetisti ja sitten näki hyllyllä suuren lasipurkin jossa näytti ainakin Nanten mielestä olevan korvasieniä jossain liemessä kelluivat no ei muuta kuin ääntä päin ja purkki tyhjäksi. Rabbi tuli kohta työpaikalleen ja kysyi vointia ja Nante sanoi osoittaen tyhjää purkkia syöneensä siitä korvasienet. Rabbi sanoi "Tuota, tuota oot menny ja syönä koko seurakunnan esinahat".

  • Mitä mieltä Nante on poliisin valvontakameroista?

  • Nante ajoi Lapinlahdella kameraan. Poliisilta tuli huomautus, johon oli lisätty, että naamari päässä ei kameraan saa ajaa.

   • Oliko Nante käyttänyt virvoittavia aineita?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oliko Nante käyttänyt virvoittavia aineita?

    Nante ajoi selvinpäin, ja ihan omalla naamallaan kameraan. Silti poliisi ilkesi epäillä naamari päällä ajelusta.


  • Siihen aikaa kun paikkakunnalla oli vielä kepun kehittämä keskikaljan kieltolaki ja viinakaupatkin oli taipaleen takana kävi Nante Rovaniemen markkinoilta ostamasa tiskin alta pullon kirkasta, kauppias sanoi olevan "hyvvee pontikkoo". Hyvinhän se maistui kotiin tulo matkalla linja autossa ja kotona olikin jo sauna lämpimänä ja ei kun vettä kiville ja siinä hikoillessa alkoi pullon "henki" näyttäytyä koko sauna alkoi haista paskalle. Nantelle oli myyty paskahuusin alusella hapatetusta rankista tehtyä ponua eli kansan kielellä paskapontikkaa.

  • Kuinka Nanten tuleva terassikausi?

   • Nante kuulemma aloittaa terassikauden hotelli Kämpin terassilla Helsingissä, siis Espalla. Oli ollut Siilinjärven lottoporukassa, eli hilloa on.Kyydistä sinne ei kerrottu, mutta, joku oli sitä mieltä, että vispilällä( superpuma).Jatkot ovat Naantalin edustalla saaressa, oluttakin on lisää saunomisen varjossa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nante kuulemma aloittaa terassikauden hotelli Kämpin terassilla Helsingissä, siis Espalla. Oli ollut Siilinjärven lottoporukassa, eli hilloa on.Kyydistä sinne ei kerrottu, mutta, joku oli sitä mieltä, että vispilällä( superpuma).Jatkot ovat Naantalin edustalla saaressa, oluttakin on lisää saunomisen varjossa.

    Nante nähtiin viimeksi eilen Helsingin kaupungintalon parvekkeella. Tarjoili skumppaa skumppaa jollekin orvolle pormestarille. Myöhemmin kaksikko siirtyi storywilleen kuuntelemaan käsijatsia.


  • Nante päätti mennä päiväntasaajalle tutkimaan, että onko siellä tummilla tyttärillä leikkimökin verhot vaaleanpunaiset kuten yksi kaveri oli niin kertonut Vonkalla kaljatuopin äärellä. Nante teki perille päästyään tarkat tutkimukset ja kohteita oli tarjolla enemmänkin kuin paljon ja pääsi tarkistamaan niin ylhäältä kuin alhaalta käsin. Takaisin tultua joutui Nante turvautumaan jo Helssingissä lääkärin apuun muuan ilmenneen vaivan vuoksi. Vastaanotolla lääkäri nosteli puukauhalla Nanten hantaakia jossa oli koko suoron varsi reikiä täynnä ja haki toisiakin alan asiantuntijoita paikalle ja katselivät ilmestystä välillä pudistelivat päätään ja taisi siinä jokunen naispuolinen pyörtyäkin näkemästään. Lopuksi lääkäri totesi ettei tähän vaivaan ole lääketieteessä pikaista paranemista, mutta kirjoitti osoitteen josta löytyisi apua Nante ihmetteli , että miten tällainen huilunsoiton opettaja voi auttaa, mutta lääkäri sanoi , että siellä opetetaan oikea sormitus ja pääsee kuselle.

   • Itse asiassa Nante oli myöhemmin pikku tuiskeessa maininnut asiasta nahkafagotin soitteluna. Termi on jonkin verran myös levinnyt tavallisen rahvaan keskuuteen. Nanten on mainittu myös omaavan absoluuttisen sävelkorvan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Itse asiassa Nante oli myöhemmin pikku tuiskeessa maininnut asiasta nahkafagotin soitteluna. Termi on jonkin verran myös levinnyt tavallisen rahvaan keskuuteen. Nanten on mainittu myös omaavan absoluuttisen sävelkorvan.

    Pitääkö paikkansa, että Nantella ois fagotti?Mitähän varten se moppiakka oli kirjoittanut, siihen pisuaari yläpuolelle seinään, ota askel lähemmäksi! Nante, kun meni wc:hen, niin joutui jättämään oven auki, että mahtui sisään.


  • Nante kertoi savotta kämpällä ollessaan, että on nähnyt sellaisenkin ihmeen, kun lapsi syntyy peräaukosta no sellainen tieto aiheutti heti kovan vastaväitteen ettei se olisi lääketieteellisesti mahdollista, vaikka niitä hanurista syntyneitä näyttäisi olevan Suomenkin politiikassa useampiakin ja vielä johtavissa asemissa(kirj. huomautus). Nante antoi periksi väitteelleen ja tokaisi "On se kumma jotkin voivat valehdella kilometri kaupalla ja kun minä erehdyn vajaalla tuumalla niin tulee kova haloo."

  • ”Ollaan oltu emännän kanssa enemmän kimpassa” – elämä on hymyillyt makeasti koronan aikanakin. Näin sanaili Nante kesätoimittajan kysymykseen.

   Koronaviikkojen piinassa Nante on kokellut yhtä ja toista viihdykettä, mutta ihmeen paljon matkan varrelta löytyy uusia tapoja. "Paikat ovat selvinneet urakasta hienosti"-päätti Nante
   haastattelun.

  • Nante meni veren luovutukseen, mutta huomasi toisenkin jonon mikä oli permanluovutukselle Nante vaihtoikin jonoa ja siinä jonossa oli blondi ennen Nantea . Nante kysyi blondilta tiesiko , että tämä on sperman luovuttajien jono blondi vastasi mmmm, mm

  • Nante meni Helsinkiin työn hakuun ja päätti esiintyä savolaisena ensimmäiseen paikkaan mentyään kysyi "Onkos teillä tiäällä antoo minkäälaista hommoo". Paikka oli Gay-baari.

  • Nante oli käräjillä syytettynä poroihin sekaantumisesta ja puolustuksena sanoi "Eihän niitä voi naija nehän paskoo munille" tuomari ei uskonut ja kysyi lautamiehiltä, että onko tämä mikään puolustus, mutta lautamiehet nyökyttelivät ja sanoivat joo kyllä ne paskoo.

  • Nante kertoi olleensa joskus sahalla töissä siellä oli raamisaha ja siinä terät pysyi paikallaan, mutta pölkky hyppi.

  • Vaimo eristäytyi kotiin kiukuttelemaan kahdeksi kuukaudeksi ja lopulta sekosi tyystin ja pakkasi kamansa. Enää ei jännitä korona, vaan [hän] imee sujuvasti siideriä kohtalosiskojen kanssa, Nante kertoi kesätoimittajalle.

  • No. Onko Nate..käynyt Camping Vonkalla ottamassa miestä vahvempaa viime aikoina.

  • Nante sanoi, että selluliitti lähtee kun vetää kahdenviikon ränniä ja makaa koko ajan sohvalla eikäy kylvyssä ja piereskelee koko ajan. Sanoi, että selluliitti lähtee ovet paukkuen.

  • Nanten vaimo, Paljakan Akka matkusti junalla isolle kirkolle. Konnarin kysyessä lippua Akka alkoi kaivamaan käsilaukkuaan, jolloin laukussa hyrähti hieromasauva käyntiin ja pomppasi junan lattialle.
   -Jaahas, poikaystävä yrittää pummilla, totesi konnari

  • Nante oli akan kanssa ravintolassa ja tilasi "ensimmäisenluokan" olutta akka sanoi ei mitään ykköstä sinulle kelpaa kolmaskin luokka. Ja kakkosta saa sitten kotonahi.

  • Nante törmäsi äskettäin amerikkalaistutkimukseen, jonka mukaan muusikoitten elämä on keskimäärin merkittävästi lyhyempi kuin muiden ihmisten. Turvattomuus ja stressi syövät ihmistä.

   Nante pitää itseään onnekkaana että älysi lopettaa haitarin soiton ajoissa.

  • Nante kuuli kaupassa, että olisi hyvä suosia ABC:tä , Nante tuumasi "Mitä siellä C rapussa sitten on".

  • Nanten oli ravintolassa missä luvattiin ilmainen tarjoilu, jos tilausta ei pystytä täyttämään. Nante antoi tilauksen ja sanoi, että tilauksen tuojalla täytyy olla se makia paikka navan yläpuolella. Kohtapa tarjoilija toikin tilatun ja käveli käsillään.

  • Nante oli Vatikaanissa Pietarin aukiolla ja siellä oli paljon ihmisiä kuuntelemassa Paavin puhetta. Paavi huomasikin Nanten ja huteli "Tulehan Nante tarinoimmaa, mitteekä ukolle kuulluu ootko käynä verkoilla ja ootko saana vierasta römpssää ja piässy kuppeita romistammaa". Paikalla olleet ihmiset eri kansallisuuksista ihmettelivät keskenään, että kuka on tuo mies, jonka kanssa Nante keskustelee.

   • Nante oli Vatikaanista matkalla Espanjan Torreviejaan, costa blancalle, tavattuaan ensin, tämän tuntemattoman ukon.Rkp ministeri oli kuultuaan Nanten matkasta, tokaissut kuuluisan sanan"gledens dag"l. tämä on ilon päivä!Espanja aukaisee rajansa, kohta myös, Suomalaisille.


  • Nante oksenti Juhannusyönä lähteeseen niin heti näki mitä oli päivällä syönyt.

   • Mitenhän Nanten Jussit meni? Oli kuulema ollut isollakirkolla Hietaniemessä aattoyönä. ettei vaan ollut kivet (kivekset) käsissä, parempi, jos oli omat.On se aika velikulta!Reinikaisen frendit meinas olla kusessa, mutta kaasua se jelppaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitenhän Nanten Jussit meni? Oli kuulema ollut isollakirkolla Hietaniemessä aattoyönä. ettei vaan ollut kivet (kivekset) käsissä, parempi, jos oli omat.On se aika velikulta!Reinikaisen frendit meinas olla kusessa, mutta kaasua se jelppaa.

    Yleensä teleskooppi ja sähkö auttaa näihin ongelmiin ja mitä tummempi hipiä niin sen parempi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitenhän Nanten Jussit meni? Oli kuulema ollut isollakirkolla Hietaniemessä aattoyönä. ettei vaan ollut kivet (kivekset) käsissä, parempi, jos oli omat.On se aika velikulta!Reinikaisen frendit meinas olla kusessa, mutta kaasua se jelppaa.

    Miten se on Paljakan Akka. Ootko vaalea-tumma-harmaa- vai kirjavaverikkö tai sitten matkalla sen verran rähjääntänyt että oot muuttunut kukertavanruskeaveriköksi.?


  • Nante oli mukana piispan tarkastuksessa ja piispa halusi sitten käydä myöskin kellotapulissa ja siellä ylhäällä kumautti kelloa pari kertaa kuunnellakseen millainen ääni kellossa on. Alas tultua pihalla odotti Osuuskaupan juoksupoika polkupyörän kanssa ja tarakalla oli täysi kaljakori poika sanoi kirkkoherralle "Täältä soitettiin".

  • Nante oli käymässä Tampereella tai Dambereella nääs no siellä oli turkulaisella miehellä jäänyt auton avaimet sissälle ja ovet oli menny lukkoon. Turkulainen joutui rikkomaan autostaan lasin, että sai muijansa pois kyyristä.

  • Nanten luokse ilmestyi haltiatonttu joka sanoi täyttävänsä kolme toivomusta ennenkuin ehti mitään sanomaan niin akka hihkaisi "kristalli kruunu" Nante siihen, että "Vittuun ristalliruunu" no sitten oli viel se viimeinen toivomus joten saatiinhan se kruunu sieltä poiskin.

   • Nante on, nyt Juhannuksena heittänyt talviturkin pois akkansa kanssa ja käyneet paljussa pesulla, tämän sheivailujen jälkeen.Ollu kuuleman mukaan, molskis ja loiskis. Tiedä sitten, ettei Nantella vaan ollu päässyt korkki pintaan.


  • Nante oli nuoruudessa rajavartijana ja talvella partiokämpälle mentyään huomasi, että oven edessä olikin kinostanut lunta ja sitä luodessa pukkasi hien päälle ja oli pakko huilata moottorikelkassa istuessaan paikalle ilmestyi haltiatonttu ja lupasi täyttää kolme toivomusta. Ensimmäiseksi Nante toivoi paljon rahaa ja se toteutui, toisena jatkuvan kesän ja kauniita naisia ja yks kaks Nante olikin Hawailla, kolmas toivomus oli ettei tarvitse koskaan tehdä töitä ja hupsista Nante oli takaisin kelkan päällä rajamiehenä.

   • Ykäblogisti alias Nante? Juttunsa päättömiä, kirjottipa millä nimimerkillä tahansa:
    "...Eilen minua itseäni suoraan sanottuna v...ti kuulla millaista paskaa Päivi Räsänen suustaan päästeli. Hän itse on poliisin tutkittavana omista puheistaan ja nyt hän eliitin jäesenenä on loukkaantunut Suomen oikeusjärjestelmän toimista. Hänen mielestään eliitin syytesuojan murtaminen on diktatuuria.

    Tämä oli mielestäni mauttominta mitä edustajaksi itseään nimittävä voi eduskunnssa lausua. Räsänen on niin pihalla raamattunsa tulkitsemisen kanssa, että hänen tulis kiireellisesti mennä lääkärin pakeille.

    Ai niin, hän itse on lääkäri. Olisiko sekoillut lääkekaappinsa sisällön kanssa. Lääkäreille usein käy vanhemmiten näin."


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ykäblogisti alias Nante? Juttunsa päättömiä, kirjottipa millä nimimerkillä tahansa:
    "...Eilen minua itseäni suoraan sanottuna v...ti kuulla millaista paskaa Päivi Räsänen suustaan päästeli. Hän itse on poliisin tutkittavana omista puheistaan ja nyt hän eliitin jäesenenä on loukkaantunut Suomen oikeusjärjestelmän toimista. Hänen mielestään eliitin syytesuojan murtaminen on diktatuuria.

    Tämä oli mielestäni mauttominta mitä edustajaksi itseään nimittävä voi eduskunnssa lausua. Räsänen on niin pihalla raamattunsa tulkitsemisen kanssa, että hänen tulis kiireellisesti mennä lääkärin pakeille.

    Ai niin, hän itse on lääkäri. Olisiko sekoillut lääkekaappinsa sisällön kanssa. Lääkäreille usein käy vanhemmiten näin."

    Näljängän Nante oli ennen innokas puheiden pitäjä lestakylätilaisuuksissa, ihan tippa linssissä mummelit kuuntelivat kuin parempaakin saarnamiestä.
    Sitten aatteet rupesivat vaihtumaan kuin ArhiPaavon laulussa: Kas näin heiluu takki ja takki heiluu näin. Kas näin heiluu takki, ja takki heiluu näin

    Ei taida olla saarnamiehellä enää kysyntää, ainakaan kotiselkosilla.
    Kun kaappikin on niin sekaisin.... On niin sekaisin


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ykäblogisti alias Nante? Juttunsa päättömiä, kirjottipa millä nimimerkillä tahansa:
    "...Eilen minua itseäni suoraan sanottuna v...ti kuulla millaista paskaa Päivi Räsänen suustaan päästeli. Hän itse on poliisin tutkittavana omista puheistaan ja nyt hän eliitin jäesenenä on loukkaantunut Suomen oikeusjärjestelmän toimista. Hänen mielestään eliitin syytesuojan murtaminen on diktatuuria.

    Tämä oli mielestäni mauttominta mitä edustajaksi itseään nimittävä voi eduskunnssa lausua. Räsänen on niin pihalla raamattunsa tulkitsemisen kanssa, että hänen tulis kiireellisesti mennä lääkärin pakeille.

    Ai niin, hän itse on lääkäri. Olisiko sekoillut lääkekaappinsa sisällön kanssa. Lääkäreille usein käy vanhemmiten näin."

    Älä huoli, hänhän on Jumalan luoma! Epäilen kuitenkin, ettei Nanten panema!No, jos kuitenkin vähän.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ykäblogisti alias Nante? Juttunsa päättömiä, kirjottipa millä nimimerkillä tahansa:
    "...Eilen minua itseäni suoraan sanottuna v...ti kuulla millaista paskaa Päivi Räsänen suustaan päästeli. Hän itse on poliisin tutkittavana omista puheistaan ja nyt hän eliitin jäesenenä on loukkaantunut Suomen oikeusjärjestelmän toimista. Hänen mielestään eliitin syytesuojan murtaminen on diktatuuria.

    Tämä oli mielestäni mauttominta mitä edustajaksi itseään nimittävä voi eduskunnssa lausua. Räsänen on niin pihalla raamattunsa tulkitsemisen kanssa, että hänen tulis kiireellisesti mennä lääkärin pakeille.

    Ai niin, hän itse on lääkäri. Olisiko sekoillut lääkekaappinsa sisällön kanssa. Lääkäreille usein käy vanhemmiten näin."

    No koitaha parantuu leäkkeet voaan kun ottaa seännöllisesti ni eiköhän se siitä.


  • Joo, sano rengit päissään.

  • Nante oli -70 luvun alussa vodka turistina Leningradissa retkeen kuului myös tutustuminen Talvipalatsiin ja siellä opas esitteli taideaarteita horjuvalle joukkueelle. Kesken esittelyn opas suorastaan halvaantui paikoilleen ja rääkäisi "pois, pois sieltä ..." Nante oli vaan nojaillut aikansa kuluksi reilun metrin korkuiseen Alabasterista tehtyyn maljakkoon joka oli Tsaarin aikainen ja miljoonien arvoinen no mistä helvetistä sitä kaikkea voi tietää kun siihen jalkoihin oli laitettu pyörimään. Seuraava kohde oli Iisakin kirkko ja opas sanoi Nantelle "Jää sinä autoon siksi aikaa.".

   • Nyt, on kuuma uutinen. Nante on kutsunut Stefun ja Sofin uimaan kanssaan, sinne johonkin. Wau! Ovat kuulemma laittaneet kelkkareitit
    kuntoon vieraiden varalle ja juomaakin on tarjolla.Syötävänä on erikoista PaljakanAkan valmistamaa poronkiveksiä. Tiedä vielä, mihin se johtaa.


  • Kun Nante tuli vodkaturisti matkalta Vennäiltä niin akka kotona kysyi miten matka meni tähän Nante vastasi _"vituiksi".

  • Tiedättekö, löytyykö mistään vielä tyhmempää palstaa, kuin nämä nante jutut? Tällä palstalla tulee se teidän sisäsiittoisuus esille!

   • Nante tiesi ja kertoi, että edellisen kirjoittajan perseestä.


  • Kerran Nantea otti pattiin kunnolla. Naapuri oli ostanut uuden Neuvostoliitossa tehdyn auton. Naapuri pyysi Nantea kyntämään pottumaan. Nantella ei ollut vielä autoa, kuitenkin traktori.
   Nante vastasi pyyntöön, että kynnä sillä laadallasi vaan.

  • Tiesittekö että Nante itse asiassa keksi Tantra-sepsin? Kolme kuukautta yhtä mittaan savotoilla ja se on siinä. Kolmannen laakin jälkeen vasta malttoi heittää sukset pois jalasta kotia tultua. Viidennen kerran jälkeen reppu pois selästä.
   Tätä pitkäkestoista aktia ovat ituhipit myöhemmin väärin perustein kutsuneet tantraksi. Nykyään kuulemma jytältäät yhden kerran takia tuntikausia. Sitä se kasvissyöti teettää.

  • Nante oli kerran sauraamassa, kun kansallis pukuisilla oli jäsenten väliset ja erotuomareitten tullessa panda autolla paikalle Valtti meni vastaan ja sanoi poliisille "kuule hyvä ystävä mie jouvuin ampumaa syytöntä miestä".

   • Siis, oliko ampunut omaan jalkaan?Nante oli, nuorena miehenä ollu liikkuvassa poliisissa ja pysäyttänyt kansallispukuisen(sossun maksaman) auton ylinopeudesta. Kysynyt ajokorttia, eipä ollut, oli alaikäinen. No, auton paperit, sitten esiin, ei löydy, oli auto otettu luvattomaan käyttöön.Auto oli katsastamaton sähköisen tiedon mukaan.Takana istuva kansallispukuinen nainen, sanoi siihen väliin, ettei Valto ollut ottanut, kuin pari keppanaa, arvaatte kai, paljonko verestä myöhemmässä tarkistuksessa löytyi. Nante sitten nosti jalkatilan kumimatto ja katsoi ammottavaa ruostereikää, kysyi sitten, että mitäs täältä näkyy,johon kyydissä ollut pikku Feija vastasi, hai etkö sie tiijä, sehän on nelostie.Tällöin Nantella oli naurusta tulla kurat housuun.


  • Nante on Tapettu ja piste

   • Nante on phantom, eikä kuole koskaan l. pisteeseen


  • Toisen maailmansodan aikaan Paavi pyysi Nanten vieraakseen. Paavi ja Nante istuivat vierekkäin aitiopaikalla.
   Paikalle oli pyydetty myös Hitler ja Mussolini jotka istuivat vierekkäin. Hitler kuiskaili jotain Mussolinin korvaan ja niin kuuluvasti että joku kuuli kysymyksen! "Kuka on tuo korkealakkinen mies Nanten vieressä", kysyi Hitler.

  • Nante oli nudistirannalla ja kotiin tultuaan akka kysyi miten siellä aika kului Nante sanoi "Ihan hyvin meni kunhan pääsi alkukankeudesta".

  • Nuorra miessä Nante pystyi kantamaan saunavesisankon tojivan cullinsa tyvessä rannasta saunalle.

   • Ivalolainen, joku Hölmström oli ajanut lumikelkalla vetten päällä 250km.Nante oli sitä mieltä, että paremmaksi pitää laittaa ja hommannut kelkkan. Keväällä lumien sulettua oli reenannu kelkkareitillä, joka oli, kuin pyykkilautaa.Ihan sitä varten, jos sattuu olemaan tuulinen keli järvellä ja aallokko olis kova.Nante sitten lähti tiiminsä kanssa(PaljakanAkka) yritystänsä suorittamaan. Keli oli aika kova, tuulta 25m/s.Nante kokeili iskareita kelkkastansa ja totesi, että whitebauerit toimii hyvin, ei muuta, kun baanalle,bensaa tankkiin ja menoksi. Repussa oli tietenkin voimajuoma mukana, oli saanut sitä Gallialaiselta Asterixsiltä lahjaksi käydessään lomalla siellä. Nante laski 250km ja 250metriä,välillä oli pitänyt käydä tankilla tankkaamassa, kun menovesi oli käynyt vähiin, mutta ei huolta homma oli suoritettu ja ennätys oli Nanten nimissä. Tosin viimeiset 200 metriä oli joutunut kelkkaansa työntämään, oli menovesi loppunut.Hemmo, siis osasi kävellä vetten päällä, oli käyny Vatikaanissa ja joltain tötteröpäältä saanu neuvot.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ivalolainen, joku Hölmström oli ajanut lumikelkalla vetten päällä 250km.Nante oli sitä mieltä, että paremmaksi pitää laittaa ja hommannut kelkkan. Keväällä lumien sulettua oli reenannu kelkkareitillä, joka oli, kuin pyykkilautaa.Ihan sitä varten, jos sattuu olemaan tuulinen keli järvellä ja aallokko olis kova.Nante sitten lähti tiiminsä kanssa(PaljakanAkka) yritystänsä suorittamaan. Keli oli aika kova, tuulta 25m/s.Nante kokeili iskareita kelkkastansa ja totesi, että whitebauerit toimii hyvin, ei muuta, kun baanalle,bensaa tankkiin ja menoksi. Repussa oli tietenkin voimajuoma mukana, oli saanut sitä Gallialaiselta Asterixsiltä lahjaksi käydessään lomalla siellä. Nante laski 250km ja 250metriä,välillä oli pitänyt käydä tankilla tankkaamassa, kun menovesi oli käynyt vähiin, mutta ei huolta homma oli suoritettu ja ennätys oli Nanten nimissä. Tosin viimeiset 200 metriä oli joutunut kelkkaansa työntämään, oli menovesi loppunut.Hemmo, siis osasi kävellä vetten päällä, oli käyny Vatikaanissa ja joltain tötteröpäältä saanu neuvot.

    Ihan dorkaa touhua Nantella,työntää, nyt kelkkaansa, kun olis voinu vetääkkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihan dorkaa touhua Nantella,työntää, nyt kelkkaansa, kun olis voinu vetääkkin.

    Hyvä huomio!


  • Tämä on sellainen saitti missä ei voi skeidaa bamlata...heti huomataan.

  • Nante meni käymään Neuvostoliitossa 70- luvulla matkahan oli pitkä ja kivinen nuijamaan kautta mentiin ja rajan jälkeenhän ei sitten enää saanut pysähtyä kuin vasta Wiipurissa. Nantea alkoi heti kusettamaan, kun auto oli kulkenut jonkin matkaa ja ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin linja autosta etuovi auki ja siintä sitten laski laulaen vesiä kuin kalevalassa aikoinaan.

   • Ootteko kuulleet, että Nantelle kyhäillään patsashanketta pro Nante ryhmässä.Patsaan paljastaja on jo valittu ja hän on,ei kunnanjohtajan eukko, vaan kukas muu, kuin PaljakanAkka.Patsaan suunnittelu kilpailutetaan 3:men eri suunnittelijan kesken, jotka ovat Nanten hyviä kavereita l. Paavi Franciscus, Aterix Gallialainen,ja meidän omapressa.Sijoituspaikasta kunnantalolla jo kistellään kovasti, että mihin?Ehdotuksia kuntalaisilta pyydetään, tähän postaukseen.Olisko Hyryllä hyvää liikenneympyrää sijoituspaikaksi?Kuitenkin patsaan suunnittelukilpailun voittajalle on luvassa risteily Hyrynjärvellä soutuveneellä ja eväät abc:ltä, makkara pannu ilman munia. Ei siis kokopäivän pannu vaan puoli yötä.Nante tietysti on iloinen moisesta kunniakkaasta aloitteesta, joten hän kipaisi kelkkareitillä 5km.paljasjalkajuoksun, mutta totesi sen jälkeen, että on se huonossa kunnossa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ootteko kuulleet, että Nantelle kyhäillään patsashanketta pro Nante ryhmässä.Patsaan paljastaja on jo valittu ja hän on,ei kunnanjohtajan eukko, vaan kukas muu, kuin PaljakanAkka.Patsaan suunnittelu kilpailutetaan 3:men eri suunnittelijan kesken, jotka ovat Nanten hyviä kavereita l. Paavi Franciscus, Aterix Gallialainen,ja meidän omapressa.Sijoituspaikasta kunnantalolla jo kistellään kovasti, että mihin?Ehdotuksia kuntalaisilta pyydetään, tähän postaukseen.Olisko Hyryllä hyvää liikenneympyrää sijoituspaikaksi?Kuitenkin patsaan suunnittelukilpailun voittajalle on luvassa risteily Hyrynjärvellä soutuveneellä ja eväät abc:ltä, makkara pannu ilman munia. Ei siis kokopäivän pannu vaan puoli yötä.Nante tietysti on iloinen moisesta kunniakkaasta aloitteesta, joten hän kipaisi kelkkareitillä 5km.paljasjalkajuoksun, mutta totesi sen jälkeen, että on se huonossa kunnossa!

    Nante on luvannut lähteä kunnallisvaaliehdokkaaksi, jos saa patsaan.Nanten puolue on näkymättömät kykenemättömät.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ootteko kuulleet, että Nantelle kyhäillään patsashanketta pro Nante ryhmässä.Patsaan paljastaja on jo valittu ja hän on,ei kunnanjohtajan eukko, vaan kukas muu, kuin PaljakanAkka.Patsaan suunnittelu kilpailutetaan 3:men eri suunnittelijan kesken, jotka ovat Nanten hyviä kavereita l. Paavi Franciscus, Aterix Gallialainen,ja meidän omapressa.Sijoituspaikasta kunnantalolla jo kistellään kovasti, että mihin?Ehdotuksia kuntalaisilta pyydetään, tähän postaukseen.Olisko Hyryllä hyvää liikenneympyrää sijoituspaikaksi?Kuitenkin patsaan suunnittelukilpailun voittajalle on luvassa risteily Hyrynjärvellä soutuveneellä ja eväät abc:ltä, makkara pannu ilman munia. Ei siis kokopäivän pannu vaan puoli yötä.Nante tietysti on iloinen moisesta kunniakkaasta aloitteesta, joten hän kipaisi kelkkareitillä 5km.paljasjalkajuoksun, mutta totesi sen jälkeen, että on se huonossa kunnossa!

    Kyllä Hyryllä on liikenneympyrä ja hyvä onkin, mutta hyryläiset ei osaa ajaa siinä ja jo sen keskellä ei olisi "kiasmaa" niin suoraanhan siitä posoteltas.


  SEISKA.FI

  • Raitistuminen herätti kauhua! Laulaja Mikko Mäkeläinen alkoholismistaan: ”Kaikki kietoutui alkoholin ympärille!”
  • Mökki yhä rakentamatta! Jasper Pääkkönen osti arvotontin entiseltä sotilassaarelta – naapuri ihmeissään: ”Kovaa melua oli alkuun…!”
  • TIS-Wallu bongattu Linnanmäeltä - Emilia-rakas ja paras kaveri seurueessa mukana! Kuva!

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   275
   4210
  2. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   158
   2613
  3. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   2572
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1317
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1280